CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - Comentarii
-
Paragusul - Junior Member
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
cica o fotografie inspirata din ce-ti inspira tie versurile astea:
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=17053
ps - memet bagaretz

http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=17053
ps - memet bagaretz

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
_Matei_ (aka.... multe nickuri), daca nu te stii apt sa te tzii de treaba, nu crezi ca te agiti degeaba? io n-am nicacu tine, dar tresa tzii si regulamentul FC.
Paragusul, flufu - probele se definesc mai "pe ocolite" la acest concurs; fragmentul de poezie/muzica/ceomaifi contine mai multe sugestii; concurentul isi alege ce vrea (io am zis ca da mai multa libertate si ofera oportunitati diverse; scanu cu pricina - fluf - trimite si la poezia intimista).
Paragusul, flufu - probele se definesc mai "pe ocolite" la acest concurs; fragmentul de poezie/muzica/ceomaifi contine mai multe sugestii; concurentul isi alege ce vrea (io am zis ca da mai multa libertate si ofera oportunitati diverse; scanu cu pricina - fluf - trimite si la poezia intimista).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
da bre, misto ideea cu temele astea de concurs, pe bune
chit ca ma omoara, ca tre sa alerg dupe subiectzi artistici la ceas de toamna rece...
ai dreptate, iti da mai multa libertate de expresie, dar si sporeste shansele de subiectivitate crasa din partea juriului
(a nu se intelege ca protestez, duamne fere. nu protestez deloc. ie bine.)
ps - mwahaha, in sfarsit s-a ingrijit careva de mateiash. bravo.

ai dreptate, iti da mai multa libertate de expresie, dar si sporeste shansele de subiectivitate crasa din partea juriului

(a nu se intelege ca protestez, duamne fere. nu protestez deloc. ie bine.)
ps - mwahaha, in sfarsit s-a ingrijit careva de mateiash. bravo.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
scriu aici sa anunt ca nu mai postez inca o poza. aia e, buna rea cum a iesit. e paradoxal ca in ciuda libertatii de care dispun, din cate am vazut pana acum, concurentii se opresc cam al aceleasi lucruri.
-
Daimon - Mesaje: 5074
poza lu invicibilu nu se noteaza, nu-i ashea?
kant emir, cu prelungirile astea, zi si un termen pina cind se posteaza notele si pina cind pozele de la proba 2, de preferat sa nu se amestece intre ele

kant emir, cu prelungirile astea, zi si un termen pina cind se posteaza notele si pina cind pozele de la proba 2, de preferat sa nu se amestece intre ele
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
In ce-l priveste pe invincibilu - hotarati voi (n-o fi foc daca-i datz si lui note - puate se face baet bun si user de nadejde); notele - pana luni la pranz, cand e si termenul pentru pozele de la proba secunda.
- kant emir
kantemire, unde sunt notele pentru proba 1 ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ho, miraculosule, ce te ajitzi ashea. nu vazushi?
iar daca voi ati beneficiat de aminare, adik nu tu, ci voi ca si concurenti, de ce n-ar avea si juriul voie?
kant emir scrie:... merje si dooshpe nuaptea
iar daca voi ati beneficiat de aminare, adik nu tu, ci voi ca si concurenti, de ce n-ar avea si juriul voie?

-
@nbm : pai credeam ca juriul este un comitet oficial...care nu intarzie sau chestii d'astea
uite...o sa stau treaz pana la miezul noptii sa vad rezultatele

uite...o sa stau treaz pana la miezul noptii sa vad rezultatele

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
miraculosule, merlucian vorbind acu, de ce nu organizezi si concurs foto pe locomania ? baji tu poze, baga lulu, baga gigica, baga lulutza si tu jurizezi, inpreuna cu lutzele, tu cajtiji, ca daca nu cajtiji le dai ban conform principiului "ca asa vrea pula mea" si uite asa problemele de jurizare de pe fc dispar. devi cel mai tare fotograf de pe locomania si te pishi pe fc. ce zici?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da' ce te tot ataci atat si ma freci cu locomania ta ? in ultima vreme la fiecare mesaj mai bagi ceva si de locomania. locomania e locomania...si fanclub e fanclub. sunt forumist fanclub...si doresc sa particip aici la concursuri. n-am dat la nimeni cu paru...ci doar am intrebat. tu vezi de ramuna si de prietenele tale...si lasa-ma pe mine ! ce zici ?
-
miraculosule, hooo...nu te enerva ca-ti sparg mecla
te-am rugat in vara sa organizezi concursu de pronostice champions league pe fanclub sponzorizat de mine. mai tii minte ce mi-ai replicat? mi-ai zis nonshalant si dispretuitor ca acel concurs se va organiza pe locomania. bun, nici o problema, insa faptu ca miseleste si fara pic de scrupule, ai furat useri de pe fanclub bagand strambe adminilor de pe fanclub cu vrajeli ieftine de titan ( cunoajtem ezat din surse sigure) ma determina sa nu te consider un user pe fc ci un simplu cacat lasat de-o vaca nebuna pe ulita din ciohordeni (jud vaslui) si in aceste conditii, chiar daca juriul va considera la sfarsitul concursului ca pozele tele ar fi mai bune, io ca sponsor, iti voi da o mare p00la in mana spre satisfactia generala a tribunelor mergand pe principiul folosit de tine cand dai ban pe locomania "asa a frut p00la mea"
deci bajti!

te-am rugat in vara sa organizezi concursu de pronostice champions league pe fanclub sponzorizat de mine. mai tii minte ce mi-ai replicat? mi-ai zis nonshalant si dispretuitor ca acel concurs se va organiza pe locomania. bun, nici o problema, insa faptu ca miseleste si fara pic de scrupule, ai furat useri de pe fanclub bagand strambe adminilor de pe fanclub cu vrajeli ieftine de titan ( cunoajtem ezat din surse sigure) ma determina sa nu te consider un user pe fc ci un simplu cacat lasat de-o vaca nebuna pe ulita din ciohordeni (jud vaslui) si in aceste conditii, chiar daca juriul va considera la sfarsitul concursului ca pozele tele ar fi mai bune, io ca sponsor, iti voi da o mare p00la in mana spre satisfactia generala a tribunelor mergand pe principiul folosit de tine cand dai ban pe locomania "asa a frut p00la mea"
deci bajti!
-
io ca sponsor, iti voi da o mare p00la in mana
nu ar fi prima data...cand nu primesc premii ce mi se cuvin din partea ta. uneori ai si dat premii marfa...asa ca nu ma supar pentru atata lucru. particip de placere. oricum am constatat ca am poze varza rau fatza de alti concurenti....asa ca n-am pretentii nici macar la o medalie de bronz.
spre satisfactia generala a tribunelor
spre satisfactia generala a celor ce-ti sug zilnic tie p00la pe acest forum...nu a tribunelor....
mi-ai zis nonshalant si dispretuitor ca acel concurs se va organiza pe locomania
probabil ai luat-o tu ca pe o ofensa. eu doar ti-am zis ce fac eu...fara sa am ca scop jignirea ta sau a fc-ului...
miseleste si fara pic de scrupule, ai furat useri de pe fanclub
pe cine p00la mea ti-am furat ? pe Titina ? nu vezi ca ai luat-o razna ?
pe locomania scriu prietenii mei ! n-am furat pe nimeni !
-
miraculosule, nu ajteptam nicidecum raspuns, deci nu-ti lasa balele pe-aici, du-te si te juaca cu lutzele tele , da? 

-
Anuntam si aici pe toti cei interesati ca s-a facut tread nou si separat pentru note: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=433128#post433128
- kant emir
nbm scrie:miraculosule, nu vreau sa te descurajez
nu ma descurajezi. eu recunosc de la inceput ca sunt un fotograf amator aflat la primul sau aparat foto (achizitionat cu vreo 3 luni in urma)...si fac mai mult poze pe la berile pe care le beau

asa ca ma bucur sa primesc sfaturi...poate invat si eu cate ceva

-
miraculosule, arunca un ochi pe linkurile de pe threadu cu sfaturi pt incepatori.
sunt niste chestii chiar mishtou pe acolo.
si daca ai intrebari, le astebtam pe threadu se sfaturi. cine stie, puate iti si raspundem la ele
sunt niste chestii chiar mishtou pe acolo.
si daca ai intrebari, le astebtam pe threadu se sfaturi. cine stie, puate iti si raspundem la ele

-