CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - Comentarii
sigur. am sa ma uit. multumesc pt. ajutor !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io am voie sa zic si io ceva aicisha?
nu ma bag decit sa zic ca ce mijto sunt pozele !!! toate !!! si sa felicitez toti concurentii. meseriasi cu adevarat !!!
gata, nu va mai deranjez, numa va urmaresc.
nu ma bag decit sa zic ca ce mijto sunt pozele !!! toate !!! si sa felicitez toti concurentii. meseriasi cu adevarat !!!
gata, nu va mai deranjez, numa va urmaresc.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
era intradevar un abur in atmosfera ca plouase inainte, dar e la apus soarele, iar culorile sunt cele reale. n-am vrut sa modific poza.nbm scrie:prima este un pic incetzoshata (era ceatza in dimineatza aia?) si culorile nu au ieshit prea puternice.
eu ma gandeam la cuvintele: lumina, lumina......alerg dupa tine alerg. Da, normal, e o chestie subiectivala a doua nu prea inteleg care e legatura cu proba.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
Da, normal, e o chestie subiectiva
este

da' iti garantez ca daca pozai doi melci, nimeni nu se gindea la 'alerg dupa tine, alerg'
aha, era apus. mie imi semana mai mult a rasarit. atunci, cred ca - daca era posibil - ar fi fost mult mai bine sa mai astepti un pic sa coboare soarele. cred ca ieseau niste culori mult mai vii si nici suarele nu mai iesea atit de puternic
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Necko scrie:io am voie sa zic si io ceva aicisha?
numa va urmaresc.
ba io te pohtesc pe matalutza, nenea necko, sa dai note si sa jurizezi! uite ca a cam trecut termenul si juratii nu se prea inghesuie, asa ca mai cautam jurati (se ofera cineva?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
uite ca a cam trecut termenul si juratii nu se prea inghesuie, asa ca mai cautam jurati (se ofera cineva?)
io cind itz zisei sa-i anunti ca uita...

io propun sa te baji si matale jurat, ca poti sa faci fatza

-
creca am convins pe domnu necko sa ne-ajute; p'orma:
- mactrixule, nu fa asta! s-a oferit aiu sa te ajute, ie fro problema?mactrix scrie:imi pare rau pentru intirziere, dar nici de data asta nu se poate uploada nimic pe serverul asta... sorry... dar de doo zile ma chinui sa uploadez o poza de nici macar 60kb ...care ar trebui sa fie instantaneu uploadata si nu se poate... voi mai incerca poate, dar oricum am pierdut pofta...
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mactrix, sper ca ai avut inspiratia ca dupa ce ai facut poza...sa iei melcu de acolo si sa-l duci in iarba. asa mult imi plac melcii...si mi-e mila ca ii calca oamenii in picioare din greseala 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
hxa: baga si tu pozele la 800 cu 5/600
memetShol:nu-i bai. pe viitor le fac 800 cu 600
dar nu prea am prins legatura cu fragmentul de mp3.
nbm:
poza1proba1: da, macaralele ie crengi

poza2proba1: circumstantele in care a fost facuta poza(mixul de soare, nori, reflexie shi avioane) m-au dus cu gandu la o dinamica a luminii pe care am regasit-o shi in fragmentul de mp3 dat. Daca nu reiese din poza inseamna ca pozele nu sunt destul de bune.
Acu shi probele sunt de asa natura incat ne lasa o libertate mare la pozat shi interpretat(shi e foarte bine asa).
Multumesc de comentarii. Le astept cu interes shi pe viitor
- hxa
- Junior Member
da, hxa, e posibil ca fiecare dintre noi sa interpreteze diferit cerintzele, dar cred ca in asta consta farmecul acestui concurs
iti dai seama ca, daca nu vedeam chiar nici o legatura, scadeam in intregime cele trei puncte de tematica
pe de alta parte, ce zisei io:
e partial greshit. defabt, am prins io o legatura, duar ca ierea prea subtila

iti dai seama ca, daca nu vedeam chiar nici o legatura, scadeam in intregime cele trei puncte de tematica

pe de alta parte, ce zisei io:
dar nu prea am prins legatura cu fragmentul de mp3.
e partial greshit. defabt, am prins io o legatura, duar ca ierea prea subtila

-
ANUNT:
pozele pentru proba 2 trebuiau postate pina luni. pentru intirziati s-a acceptat insa o aminare. daca mai este vreun concurent care vrea sa se inscrie la proba 2, mai are tinp pina miine, vineri, 28 octombrie, orele 23:59.
Juratii trebuie sa posteze notele pe threadu de profil pina luni, 31 octombrie, orele 23:59.
Reamintim ca fotografiile pentru proba 3 ar trebui postate tot pina luni, 31 octombrie. Daca cineva doreste o aminare, il rog sa o anunte din timp.
va multumim pentru atentie
pozele pentru proba 2 trebuiau postate pina luni. pentru intirziati s-a acceptat insa o aminare. daca mai este vreun concurent care vrea sa se inscrie la proba 2, mai are tinp pina miine, vineri, 28 octombrie, orele 23:59.
Juratii trebuie sa posteze notele pe threadu de profil pina luni, 31 octombrie, orele 23:59.
Reamintim ca fotografiile pentru proba 3 ar trebui postate tot pina luni, 31 octombrie. Daca cineva doreste o aminare, il rog sa o anunte din timp.
va multumim pentru atentie
-
Va readuc in atentie fabtu ca:
Juratii trebuie sa posteze notele pentru proba 2 pe threadu de profil astazi, pina la orele 23:59.
Reamintim ca fotografiile pentru proba 3 ar trebui postate tot astazi.
Daca cineva doreste o aminare, va rugam anuntati.
kantemiru o sa vina la un momendat cu anuntu de proba 4...
Juratii trebuie sa posteze notele pentru proba 2 pe threadu de profil astazi, pina la orele 23:59.
Reamintim ca fotografiile pentru proba 3 ar trebui postate tot astazi.
Daca cineva doreste o aminare, va rugam anuntati.
kantemiru o sa vina la un momendat cu anuntu de proba 4...

-
am postat si pozele:)
o intrebare.. pentru cunoscatori. eu imi resizeuiesc pozili cu irfanview, se poate sa mi le faca neclare?
o intrebare.. pentru cunoscatori. eu imi resizeuiesc pozili cu irfanview, se poate sa mi le faca neclare?
-
Daimon - Mesaje: 5074
la cei care baga 2 poze...ar fi bine sa se considere cea mai mare nota.
nbm, te uiti la gimnastica ? cum se face uneori la sarituri. concurentul are 2 incercari...si i se socoteste cea mai mare nota.
oricum...zic asa...pentru ca unii baga doar o poza....
nbm, te uiti la gimnastica ? cum se face uneori la sarituri. concurentul are 2 incercari...si i se socoteste cea mai mare nota.
oricum...zic asa...pentru ca unii baga doar o poza....
-
miraculosule, nu eu am stabilit regulile, ci organizatorul. cind v-ati inscris in concurs, vi le-ati asumat...
si apoi nici la gimnastica nu e cum spui tu. din cite mai tiu io minte, la individual compus parca se lua cea mai buna nota din cele doua, dar la la finala pe aparate (in speta, sarituri) se facea media... sau invers
pies: trec peste micul amanunt ca nu va obliga nimeni sa puneti doo poze. pune numai una, care o consideri tu mai buna...
si apoi nici la gimnastica nu e cum spui tu. din cite mai tiu io minte, la individual compus parca se lua cea mai buna nota din cele doua, dar la la finala pe aparate (in speta, sarituri) se facea media... sau invers

pies: trec peste micul amanunt ca nu va obliga nimeni sa puneti doo poze. pune numai una, care o consideri tu mai buna...

-
da..e cum spui tu. ma bucur ca urmaresti gimnastica
iar aici e individual compus....ca sunt mai multe probe. daca era doar o proba anume..era finala

iar aici e individual compus....ca sunt mai multe probe. daca era doar o proba anume..era finala

-
pai la proba 4...asa voi face
dar de ce nu sunt mai multi jurati la concurs ? eye-ul de ce nu pune note ?

dar de ce nu sunt mai multi jurati la concurs ? eye-ul de ce nu pune note ?
-
pai la proba 4...asa voi face
mosh, poti sa pui si doo poze sa primesti comentarii la ele sa vezi unde si dece gresesti.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
hihi
nu se poate avand in vedere ca exista o uarescare subiectivitate in mine.
creca cel mai bine ar fi daca domnu kantemir ar face asta, pacat cai mere netu ca curu.
nu se poate avand in vedere ca exista o uarescare subiectivitate in mine.
creca cel mai bine ar fi daca domnu kantemir ar face asta, pacat cai mere netu ca curu.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetule in oricare dintre noi iegzista un dram de subiectivitate.
cit tinp sfaturile sunt pertinente si pozarul are ceva de invatzat din ele, nu crez sa il deranjeze subiectivitatea...
ca altfel, iel participa, dar nu intelege nici de a pierdut, nici de ce a cistigat
cit tinp sfaturile sunt pertinente si pozarul are ceva de invatzat din ele, nu crez sa il deranjeze subiectivitatea...
ca altfel, iel participa, dar nu intelege nici de a pierdut, nici de ce a cistigat

-
dej io crek asta ie concurs de profesionisti:D
incet incet poate progresez si eu. imi place provocarea asta. stiu ca nu se poate, ca ar fi prea conplicat dar mi-ar placea ca juriul sa si puncteze macar cateva din greselile facute su altfel zis pct slabe ale pozei.
incet incet poate progresez si eu. imi place provocarea asta. stiu ca nu se poate, ca ar fi prea conplicat dar mi-ar placea ca juriul sa si puncteze macar cateva din greselile facute su altfel zis pct slabe ale pozei.
-
tomna ca ziceam ca ie bine sa cometatz, ca mai vedem si noi unde am gresit, si daca ne duce mintea, puterile si aparatul foto, putem incerca sa nu mai repetam gresala
-
no daca restu nu au niica impotriva o sa incerc sa comentez pozele, inclusiv pamea normal
da porma sa nu aud chestii gen: daten poola mea, ca ma supar, plang si va spun lu mama
da porma sa nu aud chestii gen: daten poola mea, ca ma supar, plang si va spun lu mama
-