comentariile mele. sper sa reusiti sa intelegeti ceva
in primu rand tiu sa mentionez ca aceasta proba i-a cam luat pe concurenti cam din oala si desi multe poze is fuarte misto legatura lor cu subectu ie mult prea subtila pentru mine.
de asemenea tot ceea ce scriu jos tine de parerea mea si cu imaginea mea despre cum ar trebui sa arate o fotografie in aceste conditii. de asemenea nu dau note.
in primul rand parerea mea despre tema: este o tema de interior, deci eu ca jurat as cam pica tot ce nu intra aici. trebui musai sa contina un subect uman, subect care sa exprime senzatia de somn, singuratate, existenta unui foc (nu tre musai sa apara in poza ci sa se simta prezenta lui acolo).
io: din punctu meu de vedere eu am reusit in proportie de 60%-70% sa ajung la ideea mea despre poza. din pacate nu puteam uda balconul persoanei din imagine pentru poza reusita, plus ca la ora aia nu aveam deloc lumina afara, asa ca a trebuit sa ma limitez la asta.
hxa: cred ca trebuia prinsa si sursa luminii, plus ca linia asta franta e asa sasa. poza in sine e dragutza dar dupa cum spuneam legatura intre tema si poza e mult prea subtila.
shakti:
prima poza numi zice decat ca e o tanti pe un peron. asteapta trenu? se uita inspre cineva? se gandeste?
ai o gramada de spatiu in poza numa ca tanti nu are unsa "respire", data viitoare incearca sa ne lasi si pe noi sa vedem la ce se uita. plus ca toata gara aia pare ca pica pe mine....te rog nu o lasa sa pice.
sfat: data viitoare meri cu poza pe liniile de la cefere. in acest mod o sa vad ca tanti aia asteapta ceva. si incearca sa lasi omului spatiu in directia privirii.
poza doi: oke tehnic, frumos colori, legatura cu subectu: 0.
asa ca poza: ideal ar fi fost sa se intample ceva, o matza care mere pacolo, un cuplu care sta sa se uite sau macar frunzele sa se miste. la poza asta io aj fi facut focus pe primele poze si sa las spatele blurat.
moshu
prima poza: foarte multe elemente in poza. Pe de o parte am in stanga niste flori, am niste maicute care planteaza ceva, da nu vad ce, is doo cazmale cu care nustu cine a lucrat, am in spate ditai cladirea. asta casa nu vb de zona din stanga unde e arsa. ZOOM....moshule fa zoom, de picior sau optic. ala digital uita-l.nare treaba cu tema si in plus e genu de poza care numa tie iti zice ceva.
a doua poza: aici ai pus accent pe cladire. dar din pacate si pe orizont. legatura cu subectu , poate singuratatea. oricum...
sfat: incearca sa punctezi subectu. daca vrei poze amintire foarte bine. da nus bune la concurs.
gaina verde
misto. un crop mai strans poate mergea, casa citez o amica: ii prea mult nimic in poza.
sunt foarte curios cum ar fi poza si invers (cu toata fereastra).
daimon
poza 1: defocusata. puteai sa faci un crop dasupra ramei. nu imi zice nimic poza asta sorry.
poza 2: mmmm. numi zice niica. stau si ma uit la ea si nu prea inteleg ce vrei sa zici. un drum pe care a plouat si cateva frunze + un felinar. mie imi pare o poza pusa pentru casa iasa numaru de doo poze.
vezi pe ce pui accentu. poza ta zice: iaca sunt o balta, am niste frunze pe mine si a...ieta si un felinar.
gigel
prima poza dragutza. pacat ca e arsa sus. creca era mai bine sa incerci poza pe zona dreapta a drumului. oricum zona fuarte misto si ai reusit sa ma faci curios. la fel, lipseste un subect pentru poza, ceva sa faca diferenta.
a doua: picioare, bocanci, tigari,foc. mi se par cam multe elemente taiate. daca nu o denumeai cum ai denumito nu as fi avut niciodata ideea de gandire
matrix
fotografia imi place, tehnic e cum trebe, povestea e misto (mai ca imi vine sa te intreb gen OM, "bre luasi melcu cu tot cu problemele lui dacolo?". combinatia iar e misto si merge pe subect.
din pacate poza in sine nu imi creeaza aceasta imagine, mai ales ca stiu ca melcii au si ei casa lor.
asfel m-am gindit ca nu toti viseaza sau isi deapana amintirile intr-o ploaiasa, rece, trista zi de ploaie in fata shemineului..
din pacate pe ei trebuia sai scoti in evidenta
fluf
foc. atata tot. cam aglomerat dar oricum o stare de caldura si de: "aj arunca neste carne pe jar". in rest....
ps:
puncte, puncte, puncte, puncte ei bine si mie mias fi scazut pentru nerespectarea termenului, da astai alta treaba.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit