CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - Comentarii
da, bre, asta folosecs... da' ce te bagi tu?
tre sa caut fisierul, sa-l deschid, sa deschid un slide, sa dau insert column, sa bag una cite una notele, sa refac formulele etc... si asta de mai multe ori
ce, e asha de sinplu?

tre sa caut fisierul, sa-l deschid, sa deschid un slide, sa dau insert column, sa bag una cite una notele, sa refac formulele etc... si asta de mai multe ori
ce, e asha de sinplu?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
bre, sa mor io daca mai inteleg ceva din concursu asta
kant emire, treci domle si fa ordine, daca tot muncesti asha de grav
.
stabileste si clarifica deadline-uri. cite probe mai ie, ce mai ie de facut etcuri
kant emire, treci domle si fa ordine, daca tot muncesti asha de grav

stabileste si clarifica deadline-uri. cite probe mai ie, ce mai ie de facut etcuri
-
mai stam nitzel (uite, hxa a adus azi poza - io nu mai speram!) sa vedem ce sen tanpla; ie variantele: intrerupem/amanam (adica zicem ca s-a incheiat prima etapa), ori nenputzi nam tot mai tare si gata; nu ie bine! io, respectand stradania concurentilor (si chiar si a jurilor, tot munca ie), as incerca sa evit muartea concursului.
lamurim zilele astea (poate mai vin pareri de la concurenti si jurati?)
lamurim zilele astea (poate mai vin pareri de la concurenti si jurati?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
am avut impresia ca termenu limita iera pana azi. acu vazui postu cu t0-vineri 18. nu intelegeam eu de ce ie nbm asa nedumerit
bon, acu daca considerati ca ie prea tarziu, aia ie. stergeti poza si merem mai departe.

bon, acu daca considerati ca ie prea tarziu, aia ie. stergeti poza si merem mai departe.
- hxa
- Junior Member
hxa, nu asta ierea problema - adik nu poza ta - cu cit sunt mai multe cu atit mai bine
intrebarea era mai larga si kant emiru a inteles: mai sunt concurentii interesati? ii mai asteptam sau punem punct si ne pregatim de un alt concurs - mai lung sau mai scurt
citeva idei am si io
intrebarea era mai larga si kant emiru a inteles: mai sunt concurentii interesati? ii mai asteptam sau punem punct si ne pregatim de un alt concurs - mai lung sau mai scurt
citeva idei am si io

-
Aia ie, lumea duarme pe iel concurs. Prin urmare, o sa facem in felul urmator:
1) - mai asteptam pana la sfarsitul acestei luni (sa zicem ca pana pe 1 DEC) sa apara concurentzii cu pozele si juratii cu notele (primele 5 probe, ca s-a postat deja o poza pt proba a cincea) si zicem ca ie gata prima etapa
2) lom p'orma o paosa - asea, pana dupa sarbatori - tinp in care pozarii vor aduna poze de sezon (dansu fulgilor de nea, o brad fumos, miliuaaaneeeeeeeeee de lumini pe strada - ce vretz voi, teme banale da ipostaze surprinzatuare, socante aleaalea); dupe sarbatori se prezinta domniile lor cu rodu muncii, mai trantim doo probe fulgeratuare si basta concursu, in ianuarie dam premiile.
Astept comentarii, sugestii valoroase etc.
1) - mai asteptam pana la sfarsitul acestei luni (sa zicem ca pana pe 1 DEC) sa apara concurentzii cu pozele si juratii cu notele (primele 5 probe, ca s-a postat deja o poza pt proba a cincea) si zicem ca ie gata prima etapa
2) lom p'orma o paosa - asea, pana dupa sarbatori - tinp in care pozarii vor aduna poze de sezon (dansu fulgilor de nea, o brad fumos, miliuaaaneeeeeeeeee de lumini pe strada - ce vretz voi, teme banale da ipostaze surprinzatuare, socante aleaalea); dupe sarbatori se prezinta domniile lor cu rodu muncii, mai trantim doo probe fulgeratuare si basta concursu, in ianuarie dam premiile.
Astept comentarii, sugestii valoroase etc.
- kant emir
poi (sper) ca n-o sa aiba (sper) nimeni (sper) vreo problema (sper), dupa cum (sper ca nu te-ai razgandit) nici tu (sper) nu pari (sper) sa ai; da io (sper) ca tzi-e clar ca ai fost (sper) validat (speri, dada) caco ncurent.
in (sper) rest (sper) ie (sper) bine (sper) -cuco piraitu (sper) lu (sper) anti (sper) pateca shefa
in (sper) rest (sper) ie (sper) bine (sper) -cuco piraitu (sper) lu (sper) anti (sper) pateca shefa
- kant emir
Dragutilor,
Eu as reveni in concurs ca vad ca v-ati mai destupat la deadline-uri.
Dar am si eu o problema.
Pot sa vad cu liniuta de la capat titlul tuturor probelor?
Eu nu am boxe la calculator si nu pot sa descarc pe usb pe stick fiecare mp3 sa vaz ce dracu vrea fiecare mp3 de la pozele mele.
Pliz, dati si voi niste tiluri normale de teme foto sa pot gasi nist epoze.
Eu as reveni in concurs ca vad ca v-ati mai destupat la deadline-uri.
Dar am si eu o problema.
Pot sa vad cu liniuta de la capat titlul tuturor probelor?
Eu nu am boxe la calculator si nu pot sa descarc pe usb pe stick fiecare mp3 sa vaz ce dracu vrea fiecare mp3 de la pozele mele.
-
Paragusul - Junior Member
Paragusul scrie:Dragutilor,
...
dragutzule, ie bine ca vrei sa te intorci in concurs, ie momentul potrivit (paosa de paosa).
Pliz, dati si voi niste tiluri normale
"tu-mi ceri chiar nemurirea mea"
- kant emir
nbm scrie:kant emire,
io propun ca la concursu urmator sa dai premiu o pereche de casti ...
nu-i tarziu nici pentru asta; da daca trebe si placa de sunet? si daca nici monitoru nu ie grozav?
lasa bre, ca se descurca iel !
- kant emir
Mai oameni buni, apreciez umorul, dar sincer, nu stau sa ascult n-spe mp3-uri ca sa intleg despre ce tre sa fie pozele.
Chiar nu puteti gasi un titlu?
Se presupune ca sunteti organizatori, deci aveti timp si chemare pentru asa ceva
.
Despre monitor, chiar daca el e prost, stiu ca poza ie buna.
Chiar nu puteti gasi un titlu?
Se presupune ca sunteti organizatori, deci aveti timp si chemare pentru asa ceva

Despre monitor, chiar daca el e prost, stiu ca poza ie buna.
-
Paragusul - Junior Member
dati si voi niste tiluri normale
enbiemu si kante miru, ciocu mic si scuate-ti(cb) nejte t(R)iluri normale sa faca meseanu poze

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Mai oameni buni, apreciez umorul, dar sincer, nu stau sa ascult n-spe mp3-uri ca sa intleg despre ce tre sa fie pozele.
poi paraguse...toti dacilea neam chinit cu empetrei pleierele. asta e regulamentu si cu asta ne jucam, deci ce titluri vrei?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
deci scoate un titlu din mineca
bre, vorba bancului, poti sa-mi fluturi si-un tranvai sau sa-mi baji un enpetrei , iotot la piz... ma gandesc

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220