CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - Comentarii
sunt de acord cu shakti. cum poti sa zici ca nu dauneaza altor concurenti?
si eu am pierdut ieri posibilitatea de a pune o poza mai inspirata din cauza ca am zis sa postez in termen si cand am gasit poza aia prin calculator n-am mai putut sa editez. la mustatza. plus, intr-o saptamana se poate ivi shansa sa fac alte poze mai calumea.
amanarea trebuie ceruta totusi din timp. Sa zicem cu cel putin o zi inainte.
si eu am pierdut ieri posibilitatea de a pune o poza mai inspirata din cauza ca am zis sa postez in termen si cand am gasit poza aia prin calculator n-am mai putut sa editez. la mustatza. plus, intr-o saptamana se poate ivi shansa sa fac alte poze mai calumea.
amanarea trebuie ceruta totusi din timp. Sa zicem cu cel putin o zi inainte.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
1. aveti dreptate la faza cu amanarea in ultimul moment.
2 cu riscul de a va supara.. nu e nimeni de vina ca nu ati citit cu atentie regulamentul si ca v-ati grabit.
3. mi se pare mult o saptamana, cred ca 3 zile in plus sunt suficiente, in felul asta si juriului ii va fi mai putin peste mana.
2 cu riscul de a va supara.. nu e nimeni de vina ca nu ati citit cu atentie regulamentul si ca v-ati grabit.
3. mi se pare mult o saptamana, cred ca 3 zile in plus sunt suficiente, in felul asta si juriului ii va fi mai putin peste mana.
-
Daimon - Mesaje: 5074
Daïmon scrie: 2 cu riscul de a va supara.. nu e nimeni de vina ca nu ati citit cu atentie regulamentul si ca v-ati grabit.
ah, deci daca citeam regulamentul

bad regulament, then.

stiam ca e posibila amanare, mi s-ar fi parut ok si n-ash fi zis nimic daca ar fi fost ceruta din timp. Za timing is za problem, nu amanarea in sine. Si perioada cam lunga - la concursu de literaturi parca nu erau asa mari amanarile, erau de bun-simtz si nu-mi amintesc sa fi protestat nimeni.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
flufanelo, io credeam ca numa la concursu de literaturi iejti recalcitranta da vaz cacam in tuate concursurile. creca baicsu ie fericit sa nu te aibe la concursu de pronostice 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
care concurs de pronostice?
forghet it
du-te pe alba/neagra c-acolo ie de tine. sa te joci frumos acolo, da?

-
pe langa timing creca cel mai bine ar fi ca un concurent sa poata cere duar o singura data amanarea.
Shakti: tu ai pus pozele de duminca. asa ca nu e ca si cand ai fi pus pozele pe ultima suta de metri.
Shakti: tu ai pus pozele de duminca. asa ca nu e ca si cand ai fi pus pozele pe ultima suta de metri.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
dar daca tot postatzi aici, de ce nu ne luminatzi cu opinia dvs. in legatura cu subectul in cestiune?
fie, uite opinia mea
pentru proteste si atitudine belicuasa fata de organizatori, flufaneaua ar trebui descalificata din concurs

-
mi-ai cerut opinia tz-am spus-o. acu ce sari ca tzatza? 

-
daca se apuca fluff de alba neagra.. apai dau astia faliment.. ar trebui sa colaboreze cu politia doar doar eradicheaza fenomenul respectiv:Deyewitness scrie: du-te pe alba/neagra c-acolo ie de tine. sa te joci frumos acolo, da?
ontopic: am mai spus ca mi se pare un pic cam mare ragazul de o saptamana acordat celor care solicita o amanare.
mi se pare ok ca un participant sa poata beneficia o singura data de chestia asta.
-
Daimon - Mesaje: 5074
mai aveai o zi
oricum regulamentu zice:
deci????????
oricum regulamentu zice:
la cererea concurentilor, se va accepta amanarea postarii pozelor cu o saptamana (motivata divers - vreme najpa, lipsa timp, etc);
deci????????
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
uamini buni, dom' kant emir posta regulamentu si prima proba cu peste doo saptamini inainte de expirarea termenului.
acu, mie mi se pare unpiculetz cam obraznic sa spui ca nu ai avut tinp in doo saptamini sa cauti prin calculator cele mai bune poze la tema si ca in saptamina urmatoare ai fi putut gasi alceva... nu-i asha, fluf?
acu io nu stiu ce motiv avu omu de ceru aminare, dar io cred ca - la prima proba - se putea acorda duar in caz de formatat hardu sau uitat pozele acasa. dar si atunci o saptamina mi se pare mult prea mult...
in fine, nu ati facut obiectii la regulament, defilam cu iel asa cum ie. probabil ca la anu pe vremea asta se termina si concursu asta
acu, mie mi se pare unpiculetz cam obraznic sa spui ca nu ai avut tinp in doo saptamini sa cauti prin calculator cele mai bune poze la tema si ca in saptamina urmatoare ai fi putut gasi alceva... nu-i asha, fluf?

acu io nu stiu ce motiv avu omu de ceru aminare, dar io cred ca - la prima proba - se putea acorda duar in caz de formatat hardu sau uitat pozele acasa. dar si atunci o saptamina mi se pare mult prea mult...
in fine, nu ati facut obiectii la regulament, defilam cu iel asa cum ie. probabil ca la anu pe vremea asta se termina si concursu asta

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
nbm...regulamentu asa e, asa il acceptam. o saptamana zice acolo o saptamana asteptam
Domnu kantemir: atz putea deja da tema pentru etapa 3
Domnu kantemir: atz putea deja da tema pentru etapa 3
-
memet,daca puneam poze cu o ora mai tarziu aveam voie sa comnetez?
propun sa se faca un regulament mai precis...si repet,daca saptamana viitoare se trezeste doctrina ca mai vrea o saptamana amanare?si ea are dreptul,conform regulamentului...
propun sa se faca un regulament mai precis...si repet,daca saptamana viitoare se trezeste doctrina ca mai vrea o saptamana amanare?si ea are dreptul,conform regulamentului...
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
Proba a doua - 24, proba a treia - 31 (oct, fireste); o sa modificam si treaba cu intarzierile (cred ca vom accepta 4 zile, adica vineri la pranz, sa aiba timp juratii sa dea notele pana luni).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir