Eu, filmul!

- In majoritatea cazurilor un aparat pe film semiprofesional (chiar şi "Zorki" 4) "face" un aparat digital in ceea ce priveşte calitatea (cu aparatele digitale pozele nu ies in culori naturale),
iar definiţia imaginii filmului foto este in general mai bună decat in cazul unui aparat digital
- Aparatele digitale devin in timp uzate moral, pe cand in cazul unui aparat pe film acest lucru nu se intamplă (pot să scot poze frumoase şi cu un aparat de acum 50-40 de ani, şi cu un aparat nou)
kantemire, am auzit si io plangeri de la pro, cum ca si 20dul are culori umpic nenaturale. cred totusi ca astea profi nu au problema asta
adevarat, calitatea sticlei este primul obstacol pe care il intalneste lumina; tot de obiectiv depinde si definitia:culorile mai depind si de obiective, nu numai de senzorul digital
si cine si in ce conditii vede "picul" ala?
indubitabil ca is, da' tot ei (si nu numai ei) ar putea sa scrie o gramada de trebi pe treadul asta - numa ca n-o fac; si stii de ce?poi is neste oameni
RajaF scrie:Acuma in anul domnului 2006, daca nu ai bani de digital SLR, e mai convenabil sa cumperi unul mai vechi un pic pe film care costa cu fo 800 de dolari mai putin
Adica asa cred eu. Cu convingerea asta in inima o sa sparg 200 de dolarei pe jucaria de mai jos, ca nu am 1500 ca sa il iau pe fratele lui mai mare si mai digital.
P.S: nbm, cam la orice laborator o sa iti traga pozele de pe film direct pe CD cand le duci la developat, asa ca nu e nevoie sa le scanezi ca sa le arati.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator