Salutare si bine ai venit Danut !
...sa inteleg ca ne urmaresti de ceva vreme?Hm! Cam de cand?Hai fi sincer. Anyway, incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca sunt totusi muuulti iubitori de italo disco & HiNRG si in Romania. Pacat ca nu toti dispun de net ca sa luam legatura mai usor .
Din pacate nu cunosc piesa propusa de tine!!Rusine sa-mi fie, insa recunosc, sunt multe, foarte multe titluri si nume de artisti de care nu auzisem pana acum... sau, sunt foarte multe PSEUDONIME ale aceluiasi artist care a scos in aceea decada piesa dupa piesa schimband des si numele de scena.Nu intru acum din nou in amanunte!
GARBO! Da, LABAN sunt danezi iar CAUGHT BY SURPRISE este una din piesele preferate de mine... dupa LOVE IN SIBERIA si DONNA DONNA.
Cat despre piesele despre care spui, sugestia mea:
Blue System- Walking on the Rainbow ?!?!
Cunosc KOOLA NEWS- Beatmaster, care este un italo clasic din anul 1984. De fapt, nici nu cunosc alta piesa cantata de KOOLA NEWS. Tu sti vreuna in plus?
Anyway, ce ascult eu in casti acum e tot o raritate as putea spunesi anume:
ANIKA- Precious Love
...Adica aceeasi neobosita artista.... CLARA MORONI!!

Adica sub alte nume: CHERRY, VANESSA LISA JOHNSON, CLARA, GIPSY7QUEEN, VIRGIN, si alte nume . Hm! Ce spuneam mai sus de artistii italo care au o gramada de pseudonime?
Oricum, Moroni e unul din artistii italo preferati de mine, insa asta am mai spus-o de nenumarate ori.
Imi place piesa, insa imi aduc bine aminte ca ANIKA mai avea una sau doua piese superbe pe care din pacate nu le retin numele si nici nu reusesc sa le gasesc.
O seara italo va doresc!