Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?
Moderator: Shaki
Din pacate...
... albumul nou al lui Mark Ashley e programat pentru decembrie 2007, asa mi s-a spus! De catre cineva mai mult decat autorizat. Acum s-a lansat numai single-ul!
La sfarsitul anului trecut, incercasem intr-un mesaj, in care insiram si cateva nume, sa imi spal pacatele, cerandu-va sincer scuze! Nimeni nu a raspuns in vreun fel, ca si cum acel mesaj nici n-ar fi existat. A fost o lectie insusita, care se incheie aici!
Indiferent de ce se va intampla si de cat de mult mi-as dori sa mai scriu ceva vreodata pe acest thread, indiferent ce fel de comentariu, binevoitor sau ironic, as mai avea de facut sau ajutor de dat, cu siguranta ma voi abtine! Cu 2 exceptii:
- N-am convertit inca OBI WAN, care a venit, in format electronic, dar imediat ce o voi face, o sa te contactez, Zkiss, prin mesaj privat!
- Daca aflu altceva despre albumul lui Mark Ashley, pentru ca e de datoria mea, daca v-am indus in eroare, sa va scot!
Si atat! Pentru ceilalti, am fost doar un vis urat... E timpul sa va treziti!
Powerplay MOBY DICK- SONG FROM THE RADIO (sper ca nu l-am mai pus)... Daca da, atunci WAGNER- NOTHIN' IN COMMON (se si potriveste mai bine...)
La sfarsitul anului trecut, incercasem intr-un mesaj, in care insiram si cateva nume, sa imi spal pacatele, cerandu-va sincer scuze! Nimeni nu a raspuns in vreun fel, ca si cum acel mesaj nici n-ar fi existat. A fost o lectie insusita, care se incheie aici!
Indiferent de ce se va intampla si de cat de mult mi-as dori sa mai scriu ceva vreodata pe acest thread, indiferent ce fel de comentariu, binevoitor sau ironic, as mai avea de facut sau ajutor de dat, cu siguranta ma voi abtine! Cu 2 exceptii:
- N-am convertit inca OBI WAN, care a venit, in format electronic, dar imediat ce o voi face, o sa te contactez, Zkiss, prin mesaj privat!
- Daca aflu altceva despre albumul lui Mark Ashley, pentru ca e de datoria mea, daca v-am indus in eroare, sa va scot!
Si atat! Pentru ceilalti, am fost doar un vis urat... E timpul sa va treziti!
Powerplay MOBY DICK- SONG FROM THE RADIO (sper ca nu l-am mai pus)... Daca da, atunci WAGNER- NOTHIN' IN COMMON (se si potriveste mai bine...)
- MIN HIM
- Junior Member
Asa cum am promis.
Am intrebat despre Mark Ashley si mi s-a spus:
"Hi,
album should come on January, but there are legal difficulties and so it won't be released in the next months."
In schimb, veste buna pentru fanii Systems In Blue:
"SIB will produce a new album in 2007. On http://www.systems-in-blue-online.de you can vote for a new album."
Asta-i tot! Merge, conform mesajului de mai sus, un poweplay corespunzator starii mele de spirit de acum: SYSTEMS IN BLUE- POINT OF NO RETURN
Am intrebat despre Mark Ashley si mi s-a spus:
"Hi,
album should come on January, but there are legal difficulties and so it won't be released in the next months."
In schimb, veste buna pentru fanii Systems In Blue:
"SIB will produce a new album in 2007. On http://www.systems-in-blue-online.de you can vote for a new album."
Asta-i tot! Merge, conform mesajului de mai sus, un poweplay corespunzator starii mele de spirit de acum: SYSTEMS IN BLUE- POINT OF NO RETURN
- MIN HIM
- Junior Member
Sal,
Ma vad nevoit sa intervin cu o informatie referitoare la albumul Mark Ashley. Aflu cu uimire ca albumul nu se afla in vanzare dar observ ca pe anumite forumuri albumul e deja la download, free...
Nu voi posta linkul deoarece, asa cum am agreat, fiind muzica noua, merita cumparata (la fel cum voi face si eu cu prima ocazie). Albumul e bun, dar nu e atat de bun precum m-am asteptat... Oricum, pentru idolii genului este un MUST HAVE.
My Powerplay: Mark Ashley - Wheel Of Fortune
Ma vad nevoit sa intervin cu o informatie referitoare la albumul Mark Ashley. Aflu cu uimire ca albumul nu se afla in vanzare dar observ ca pe anumite forumuri albumul e deja la download, free...
Nu voi posta linkul deoarece, asa cum am agreat, fiind muzica noua, merita cumparata (la fel cum voi face si eu cu prima ocazie). Albumul e bun, dar nu e atat de bun precum m-am asteptat... Oricum, pentru idolii genului este un MUST HAVE.
My Powerplay: Mark Ashley - Wheel Of Fortune

- Mark Ashley
- Junior Member
hmmm, e destul de intreresant ce se intampla pe forum: din pacate nu ai ce sa faci, si, asa cum zicea si min him, probabil ca nici eu nu voi mai posta de acum incolo aici nici melodii, nici vreun fel de informatie; ma refer la urmatorul fapt :
zice mark ashley cu o pagina in urma: "Tecus si Garbo, fiti baieti draguti si bagati un link pt. Manzerata..." ca acum, printre ultimele posturi sa citesc tot un mesaj de-al lui : "Nu voi posta linkul deoarece, asa cum am agreat, fiind muzica noua, merita cumparata...", asta dupa ce melodia mai sus mentionata ii fusese postata....repet, nu ma asteptam
se pare ca mentalitatile nostre de romani nu se schimba absolut deloc, si e pacat..................
nici macar power play
zice mark ashley cu o pagina in urma: "Tecus si Garbo, fiti baieti draguti si bagati un link pt. Manzerata..." ca acum, printre ultimele posturi sa citesc tot un mesaj de-al lui : "Nu voi posta linkul deoarece, asa cum am agreat, fiind muzica noua, merita cumparata...", asta dupa ce melodia mai sus mentionata ii fusese postata....repet, nu ma asteptam

se pare ca mentalitatile nostre de romani nu se schimba absolut deloc, si e pacat..................
nici macar power play
- tecus
- Junior Member
Tecus, nu ma intelege gresit, nu am nimic in legatura cu postarea de linkuri pt muzica italo veche de 20 de ani. Vorbesc doar de muzica proaspata, parca e totusi un pic diferit. Cel putin mie asa mi se pare...
Sper sa nu fiu inteles gresit... Multumesc.
Sper sa nu fiu inteles gresit... Multumesc.
- Mark Ashley
- Junior Member
[quote="Garbo"]Se pare că]
Pentru că e o postare mai specială, am să incep cu un link. Adică
MANZERATA - Baby Baby Hear My Heartbeat... Mi Corazon.
http://www.speedyshare.com/729776617.html
Threadul ăsta devine şi mai uimitor (scuzaţi-mi agramatismul, dar in situaţia de faţă se pot forţa chiar şi gradele de comparaţie).
Anticipam eu nu de mult o nouă furtună pe-aici, şi uite că aproape am avut dreptate. Atata doar că asta imi pare ceva mai mult decat o furtună, din moment ce lumea incepe să scrie posturi de bun rămas, pe tonuri care de care mai convingătoare. Aş vrea a spune că mă amuză motivele supărărilor unora dintre voi, dar de fapt nu mă mai amuză nimic. Oare ce-ar insemna să mă supăr şi eu acum pe cineva care de exemplu nu-mi răspunde la un p.m.? Accept că suntem fiecare ceea ce facem, spunem şi gandim, iar cu axioma asta merg inainte şi aproape că am spus totul. Scurt, fără a jigni pe nimeni.
@tecus: What a Wonderful World This Would Be se numeşte piesa ID / request. Eu o deţin in două variante (Sam Cooke şi Johnny Nash). Varianta reggae lincuită de tine e, tre’ să recunosc, mai aproape de sufletul meu insă nu ştiu cine o cantă. Devine şi pentru mine un most wanted.
Powerplay : MOLTO CARINA – Don’t Say Goodbye.
Mai departe voi decideţi.
Pentru că e o postare mai specială, am să incep cu un link. Adică
MANZERATA - Baby Baby Hear My Heartbeat... Mi Corazon.
http://www.speedyshare.com/729776617.html
Threadul ăsta devine şi mai uimitor (scuzaţi-mi agramatismul, dar in situaţia de faţă se pot forţa chiar şi gradele de comparaţie).
Anticipam eu nu de mult o nouă furtună pe-aici, şi uite că aproape am avut dreptate. Atata doar că asta imi pare ceva mai mult decat o furtună, din moment ce lumea incepe să scrie posturi de bun rămas, pe tonuri care de care mai convingătoare. Aş vrea a spune că mă amuză motivele supărărilor unora dintre voi, dar de fapt nu mă mai amuză nimic. Oare ce-ar insemna să mă supăr şi eu acum pe cineva care de exemplu nu-mi răspunde la un p.m.? Accept că suntem fiecare ceea ce facem, spunem şi gandim, iar cu axioma asta merg inainte şi aproape că am spus totul. Scurt, fără a jigni pe nimeni.
@tecus: What a Wonderful World This Would Be se numeşte piesa ID / request. Eu o deţin in două variante (Sam Cooke şi Johnny Nash). Varianta reggae lincuită de tine e, tre’ să recunosc, mai aproape de sufletul meu insă nu ştiu cine o cantă. Devine şi pentru mine un most wanted.
Powerplay : MOLTO CARINA – Don’t Say Goodbye.
Mai departe voi decideţi.
- Garbo
- Junior Member
Hello,
Chiar asa sa se fi suparat lumea pe mine aici pe forum? Sincer, nu cred... cred ca e doar astenia de "primavara". Mergeam ieri in masin asi la un moment dat, pe la ora 17 si ceva am auzit o melodie italo pe Radio Romantic, ceva cu Buona Sera, o-ooo- Buona Sera o-ooo etc... o melodie pe care o aveam pe caseta cand eram mic, dar nu stiam nici atunci, nici acum cine o canta... (hehe, nu e Mauro, desigur...!). Desi arhiva mea italo numara undeva la vreo 5.000 de melodii, f. ciudat, aceasta melodie nu se afla la loc de cinste... Cine poate sa ma ajute cu o indicatie pretioasa???
Multumesc anticipat...
Chiar asa sa se fi suparat lumea pe mine aici pe forum? Sincer, nu cred... cred ca e doar astenia de "primavara". Mergeam ieri in masin asi la un moment dat, pe la ora 17 si ceva am auzit o melodie italo pe Radio Romantic, ceva cu Buona Sera, o-ooo- Buona Sera o-ooo etc... o melodie pe care o aveam pe caseta cand eram mic, dar nu stiam nici atunci, nici acum cine o canta... (hehe, nu e Mauro, desigur...!). Desi arhiva mea italo numara undeva la vreo 5.000 de melodii, f. ciudat, aceasta melodie nu se afla la loc de cinste... Cine poate sa ma ajute cu o indicatie pretioasa???
Multumesc anticipat...
- Mark Ashley
- Junior Member
YESSSS!!! Garbo. BINGOOOO!
Incredibil, nu as fi banuit... am crescut ascultand Saragossa Band, dar stilul este foarte diferit fata de ce stiam eu a canta renumitul band...
Pe bune, melodia suna italo 99% si nu stiu ce legatura are Saragossa Band cu fenomenul, cantau cu toul altceva si mult inainte de italo-disco... cineva ne ofera explicatii?
Multumesc inca o data, Garbo!!
Incredibil, nu as fi banuit... am crescut ascultand Saragossa Band, dar stilul este foarte diferit fata de ce stiam eu a canta renumitul band...
Pe bune, melodia suna italo 99% si nu stiu ce legatura are Saragossa Band cu fenomenul, cantau cu toul altceva si mult inainte de italo-disco... cineva ne ofera explicatii?
Multumesc inca o data, Garbo!!
- Mark Ashley
- Junior Member
[quote="Garbo"]
3.SARAGOSSA BAND
Trupă]medley[/I]-uri celebre pe teme pop, latino, rock’n’roll, dance 70/80. (....) Mi-aduc aminte că trupa era una din puţinele tolerate de postul nostru naţional de radio. Cine nu-şi mai aminteşte oare de Zabadak, Hey Amigo Charlie,sau Malaika? Ca piese cel puţin hibrid italo/german-disco voi aminti de fantasticele Buona Sera şi bineinţeles mai „nouaâ€Â
3.SARAGOSSA BAND
Trupă]medley[/I]-uri celebre pe teme pop, latino, rock’n’roll, dance 70/80. (....) Mi-aduc aminte că trupa era una din puţinele tolerate de postul nostru naţional de radio. Cine nu-şi mai aminteşte oare de Zabadak, Hey Amigo Charlie,sau Malaika? Ca piese cel puţin hibrid italo/german-disco voi aminti de fantasticele Buona Sera şi bineinţeles mai „nouaâ€Â
- Garbo
- Junior Member
Zi-i aşa, că-i zici bine, zkiss... iţi spun eu de ce a apărut postu' de două ori: Dumnezeu nu doarme, vede că p-aci bate vantu'. Şi face aşa, cate o minune-două ca-n thread să fie mai multe posturi
) . Iar asta bineinţeles, distrăgandu-le atenţia moderatorilor.
Şi dacă n-a fost chiar aşa, atunci ideea cu "dublele" e genială
Şi acum o dedicaţie specială, o bucată super pe care v-o recomand in seara asta: DOUBLE DATE - Feel It.
P.S./dedicaţie pentru colegii mei de forum: 16BIT ar intreba Where are You... , nu-i aşa? Cei de la THE OTHER ONES ar răspunde simplu: Another Holiday

Şi acum o dedicaţie specială, o bucată super pe care v-o recomand in seara asta: DOUBLE DATE - Feel It.
P.S./dedicaţie pentru colegii mei de forum: 16BIT ar intreba Where are You... , nu-i aşa? Cei de la THE OTHER ONES ar răspunde simplu: Another Holiday
- Garbo
- Junior Member
Power Play!
HELLO.!
Bine v-am regasit.
In sfarsit reusesc din nou sa intru pe fanclub dupa ce am avut ceva probleme cu netul si pc-ul meu.
Hm! Vad ca e cam slaba miscarea in forum! unde sunt impatimitii IUBITORI de italo:mark Ashley, Garbo, zkiss, radu, cavnic, etc?etc?
Ok, incep cu propunerea mea de POWER PLAY:
ALBA - Only Music Survives
si eventual de a discuta mai multe despre muzica ALBA.
si ca sa va faceti o parere despre piesa EXTREM de sensibila ce o reprezinta vedeti exemplificarea acilea
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/1193832
ENJOY!
Apropo de ALBA, ea nu este nimeni alta decat azi celebra doamna de televiziue si om de afaceri , EXTREM de frumoasa si sexy chiar la cei 46 de ani pe care ii are in prezent, pe numele real ALBA PARIETTI .
O puteti vedea la RAI ...adica la Radio Televisione Italiana.
Clipul piesei il poti vedea acilea:
http://www.youtube.com/watch?v=8cekOCgE5Xk
preluat dintr-un spectacol live precum si la
http://www.youtube.com/watch?v=6lMdxtKARF0
sau alta formula video:
http://www.youtube.com/watch?v=PJ2bPkJ9ajw
ALBA nu a facut o mare cariera muzicala ci mai degraba in cinematografie si mai ales televiziune, azi, daca nu ma insel, prezentand un reality show de mare audienta(...cum altfel cand e vorba de PARIETTI)la RAI 2.
A fost descoperita ca model, a studiat teatrul si cinematografia, insa inca de la inceputul anilor '80 a cochetat cu televiziunea unde a avut si primele emisiuni la RAI.
Pe la mijlocul anilor '80, mai precis 1985, da lovitura de topuri cu ONLY MUSIC SURVIVES, . Piesa care o reprezinta dealtfel. Evident a avut si alte piese cunoscute cum sunt [B]Jump and do it, si Look into my eyes[/B] etc.
Siteul oficial al artistei:
http://www.albaparietti.it
ENJOY!
ci sentiamo!
... sper sa nu fiu acuzat din nou ca ma dau prea destept. 
Bine v-am regasit.
In sfarsit reusesc din nou sa intru pe fanclub dupa ce am avut ceva probleme cu netul si pc-ul meu.
Hm! Vad ca e cam slaba miscarea in forum! unde sunt impatimitii IUBITORI de italo:mark Ashley, Garbo, zkiss, radu, cavnic, etc?etc?
Ok, incep cu propunerea mea de POWER PLAY:
ALBA - Only Music Survives
si eventual de a discuta mai multe despre muzica ALBA.
si ca sa va faceti o parere despre piesa EXTREM de sensibila ce o reprezinta vedeti exemplificarea acilea
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/1193832
ENJOY!
Apropo de ALBA, ea nu este nimeni alta decat azi celebra doamna de televiziue si om de afaceri , EXTREM de frumoasa si sexy chiar la cei 46 de ani pe care ii are in prezent, pe numele real ALBA PARIETTI .
O puteti vedea la RAI ...adica la Radio Televisione Italiana.
Clipul piesei il poti vedea acilea:
http://www.youtube.com/watch?v=8cekOCgE5Xk
preluat dintr-un spectacol live precum si la
http://www.youtube.com/watch?v=6lMdxtKARF0
sau alta formula video:
http://www.youtube.com/watch?v=PJ2bPkJ9ajw
ALBA nu a facut o mare cariera muzicala ci mai degraba in cinematografie si mai ales televiziune, azi, daca nu ma insel, prezentand un reality show de mare audienta(...cum altfel cand e vorba de PARIETTI)la RAI 2.
A fost descoperita ca model, a studiat teatrul si cinematografia, insa inca de la inceputul anilor '80 a cochetat cu televiziunea unde a avut si primele emisiuni la RAI.
Pe la mijlocul anilor '80, mai precis 1985, da lovitura de topuri cu ONLY MUSIC SURVIVES, . Piesa care o reprezinta dealtfel. Evident a avut si alte piese cunoscute cum sunt [B]Jump and do it, si Look into my eyes[/B] etc.
Siteul oficial al artistei:
http://www.albaparietti.it
ENJOY!
ci sentiamo!

-
Max Him - Junior Member
Max Him, in primul rand bine ai revenit.
In al doilea rand, cateva cuvinte despre Alba: n-am fost niciodata - nici acuma si nici in anii 80 - mare admirator al Romantic (Melodic) Italo Disco: Valerie Dore, FR David, Gazebo, etc. Piesa Only Music Survives e in zona aia, IMO.
In al treilea rand TempDir functioneaza la perfectie.
In cu totul alta ordine de idei, frumusica Alba asta. Aproape la fel de frumusica, ca
Valerie Dore
http://digilander.libero.it/atavacron/images/valeriedore.html
care de fapt e
blonda
http://www.hitparade.ch/showitem.asp?key=1227&cat=s
da’ s-a vopsit bruneta in pozele de mai sus.
Power Play:
Alpha Town - Hey Robin
http://www.discogs.com/artist/Alpha+Town
Super Italo NRG.
E unii care zice ca e Euro Beat.
Dinspre partea mea, poate sa zica ce vor, ca Italo NRG isi trage seva de la tataia Bobby O si SAW, asa ca...
Scri tu:
Acilea suntem Maria-Ta! Hopa, ca subsemnatul nu e pe lista cu "impatimitii"! Unde fac si eu cerere sa figurez in lista aia? Nu de alta da' cu 333 de mesaje, sunt al doilea dupa matale, ca numar de mesaje, zic eu ca ma calific pentru lista.... Glumesc, desigur.
Scri tu:
Pai chiar daca vei fi acuzat – lucru putin probabil de altfel – nu e nici o problema.
Tu posteaza informatii utile, si ata ete.
Cine vrea sa fie mai destept decat tine, sa puna mana pe carte. Si cui nu-i place thread-ul asta... la oi!
.
In al doilea rand, cateva cuvinte despre Alba: n-am fost niciodata - nici acuma si nici in anii 80 - mare admirator al Romantic (Melodic) Italo Disco: Valerie Dore, FR David, Gazebo, etc. Piesa Only Music Survives e in zona aia, IMO.
In al treilea rand TempDir functioneaza la perfectie.
In cu totul alta ordine de idei, frumusica Alba asta. Aproape la fel de frumusica, ca
Valerie Dore
http://digilander.libero.it/atavacron/images/valeriedore.html
care de fapt e
blonda
http://www.hitparade.ch/showitem.asp?key=1227&cat=s
da’ s-a vopsit bruneta in pozele de mai sus.
Power Play:
Alpha Town - Hey Robin
http://www.discogs.com/artist/Alpha+Town
Super Italo NRG.
E unii care zice ca e Euro Beat.
Dinspre partea mea, poate sa zica ce vor, ca Italo NRG isi trage seva de la tataia Bobby O si SAW, asa ca...
Scri tu:
Vad ca e cam slaba miscarea in forum! unde sunt impatimitii IUBITORI de italo:mark Ashley, Garbo, zkiss, radu, cavnic, etc?etc?
Acilea suntem Maria-Ta! Hopa, ca subsemnatul nu e pe lista cu "impatimitii"! Unde fac si eu cerere sa figurez in lista aia? Nu de alta da' cu 333 de mesaje, sunt al doilea dupa matale, ca numar de mesaje, zic eu ca ma calific pentru lista.... Glumesc, desigur.
Scri tu:
sper sa nu fiu acuzat din nou ca ma dau prea destept.
Pai chiar daca vei fi acuzat – lucru putin probabil de altfel – nu e nici o problema.
Tu posteaza informatii utile, si ata ete.
Cine vrea sa fie mai destept decat tine, sa puna mana pe carte. Si cui nu-i place thread-ul asta... la oi!
.
- bazac
- Junior Member
Alba
Sorry Bazac ca ai ramas in... coada. Nu aveam DELOC intentia dar la graba la care am scris...
mea culpa.
Ok, ce pot spune este ca imi place cam tot ce a scos ALBA PARIETTI in materie de muzica.
Evident ca imi place si Valerie Dore insa nu toate piesele.
Cea mai reprezentativa pentru ea mi se pare LANCELOT.
Cat priveste ALPHA TOWN, te cred si eu ca iti plac, doar in spatele majoritatii productiilor se afla MARK FARINA... Apropo, ultima realizare este din... 2005!
E la fel de adevarat ca inceputurile lor au fost in Italo disco, insa vezi tu ca odata cu trecerea timpului au intrat si in alte genuri muzicale.Deh, ca sa se mentina cat de cat pe piata muzicala a fost nevoie sa faca totusi un salt in actualitate.
HEY ROBIN ramane dupa parerea mea o piesa de referinta de a lor si pe care o consider de factura Italo.
De fapt, notiunea de Eurobeat a aparut ulterior genului italo si a cuprins in majoritate si productiile italo mai din toata Europa.
De la ALPHA TOWN pot spune ca-mi mai plac
POWER OF MAGIC, HOT STUFF, BODY ROCK ...si de fapt nu prea am avut ocazia sa ascult alte piese.
Ooook,
propunerea mea de azi:
CLAUDIA T- Dance With Me
cu un mic demo la
http://www.mytempdir.com/1195012
Poate se stie, poate nu, ca CLAUDIA T este un alt proiect al neobositului boss
Laserdance: Michiel van der Kuy
adica este evidenta influenta spacesynth si in muzica pe care o canta CLAUDIA T.
Realizari remarcabile:
FATAL DESTINATION daca nu ma insel prin 1988 sau 1989
DANCE WITH ME care stiu cu siguranta ca este din 1988.
Ciao!
P.S.: Hm! Suna EXCELENT ce ascult si in acest moment:
FANTASY- He's Number One !!!!!!!!!!!
mea culpa.
Ok, ce pot spune este ca imi place cam tot ce a scos ALBA PARIETTI in materie de muzica.
Evident ca imi place si Valerie Dore insa nu toate piesele.
Cea mai reprezentativa pentru ea mi se pare LANCELOT.
Cat priveste ALPHA TOWN, te cred si eu ca iti plac, doar in spatele majoritatii productiilor se afla MARK FARINA... Apropo, ultima realizare este din... 2005!
E la fel de adevarat ca inceputurile lor au fost in Italo disco, insa vezi tu ca odata cu trecerea timpului au intrat si in alte genuri muzicale.Deh, ca sa se mentina cat de cat pe piata muzicala a fost nevoie sa faca totusi un salt in actualitate.
HEY ROBIN ramane dupa parerea mea o piesa de referinta de a lor si pe care o consider de factura Italo.
De fapt, notiunea de Eurobeat a aparut ulterior genului italo si a cuprins in majoritate si productiile italo mai din toata Europa.
De la ALPHA TOWN pot spune ca-mi mai plac
POWER OF MAGIC, HOT STUFF, BODY ROCK ...si de fapt nu prea am avut ocazia sa ascult alte piese.
Ooook,
propunerea mea de azi:
CLAUDIA T- Dance With Me

cu un mic demo la
http://www.mytempdir.com/1195012
Poate se stie, poate nu, ca CLAUDIA T este un alt proiect al neobositului boss
Laserdance: Michiel van der Kuy
adica este evidenta influenta spacesynth si in muzica pe care o canta CLAUDIA T.
Realizari remarcabile:
FATAL DESTINATION daca nu ma insel prin 1988 sau 1989
DANCE WITH ME care stiu cu siguranta ca este din 1988.
Ciao!
P.S.: Hm! Suna EXCELENT ce ascult si in acest moment:
FANTASY- He's Number One !!!!!!!!!!!

-
Max Him - Junior Member
Power play !
Bine v-am regasit dupa o mai lunga perioada de absenta din tara.
Din raritatile Italo am dat de :
Johnny M5 - The Night
Voi ce ziceti ? Merge ? ...
Din raritatile Italo am dat de :
Johnny M5 - The Night

Voi ce ziceti ? Merge ? ...

- Serban30
- Junior Member
Salutari !
Salut Max Him ! E ... cu munca asta ... in deplasare...
.
Zici ca n-o cunosti ? Pai ... download here !
http://www.mytempdir.com/1203281
Buna, dupa parerea mea, nu ?

Zici ca n-o cunosti ? Pai ... download here !
http://www.mytempdir.com/1203281
Buna, dupa parerea mea, nu ?

- Serban30
- Junior Member
salutare baieti!
am intrat sa propun un power play:
Dyva - My love(Savino remix)
nu stiu multe despre Dyva in afara de ce se gaseste pe net, dar mi-as cumpara un CD cu ei.
am vazut ca a aparut o colectie noua, dar nu prea se gaseste. mie-mi place enorm stilul lor.
de acasa o sa postez un unicat sau raritate, cum doriti voi.
ciao
am intrat sa propun un power play:
Dyva - My love(Savino remix)
nu stiu multe despre Dyva in afara de ce se gaseste pe net, dar mi-as cumpara un CD cu ei.
am vazut ca a aparut o colectie noua, dar nu prea se gaseste. mie-mi place enorm stilul lor.
de acasa o sa postez un unicat sau raritate, cum doriti voi.
ciao
we love italo disco
-
zkiss - Junior Member
Power play !
Salut baieti !
Tocmai am ascultat o melodie foarte cunoscuta pe care n-am mai auzit-o de foarte mult timp si care mi-a incantat urechile .
Joy - Hello
Voi ce ziceti ? Merge ?
Tocmai am ascultat o melodie foarte cunoscuta pe care n-am mai auzit-o de foarte mult timp si care mi-a incantat urechile .
Joy - Hello

Voi ce ziceti ? Merge ?

- Serban30
- Junior Member
.
Si inca cum....
Ca sa nu mai vorbesc de Valerie, Touch by Touch, Night After Night, Cheek to Cheek....
Super austriecii astia.
http://www.discogs.com/release/784871
Power Play:
Tocmai am descoperit:
Made in Italy: Made in Italy
O minunatie!
Si mai luati una:
Dirty Boyz - Spaghetti (mana lu' Tony Carrasco)
http://www.discogs.com/release/484672
Si inca una - azi is darnic
Klaus - My Emotion (versiunea instrumentala e superba)
http://www.discogs.com/release/535277
.
Si inca cum....
Ca sa nu mai vorbesc de Valerie, Touch by Touch, Night After Night, Cheek to Cheek....
Super austriecii astia.
http://www.discogs.com/release/784871
Power Play:
Tocmai am descoperit:
Made in Italy: Made in Italy
O minunatie!
Si mai luati una:
Dirty Boyz - Spaghetti (mana lu' Tony Carrasco)
http://www.discogs.com/release/484672
Si inca una - azi is darnic
Klaus - My Emotion (versiunea instrumentala e superba)
http://www.discogs.com/release/535277
.
- bazac
- Junior Member
m-am intors cu muzica promisa.
Fancy - Dragostea din Tei(original cut)
http://rapidshare.com/files/15232711/Fancy-Dragostea_Din_Tei__Original_Cut_.mp3.html
da bine ati vazut!!!!
as putea asculta Fancy zile intregi, are o voce inconfundabila.
astept parerile vostre.
o seara placuta!
Fancy - Dragostea din Tei(original cut)
http://rapidshare.com/files/15232711/Fancy-Dragostea_Din_Tei__Original_Cut_.mp3.html
da bine ati vazut!!!!
as putea asculta Fancy zile intregi, are o voce inconfundabila.
astept parerile vostre.
o seara placuta!
we love italo disco
-
zkiss - Junior Member
Pe bune ?
E chiar pe bune melodia asta ? E chiar Fancy ?
Am ras de m-am stricat !!!
Eu sunt invatat cu alte melodii, alt stil .... acel Fancy care mi-au incantat urechile cu Save the Moment, Bolero, Lady of Ice, etc.

Am ras de m-am stricat !!!
Eu sunt invatat cu alte melodii, alt stil .... acel Fancy care mi-au incantat urechile cu Save the Moment, Bolero, Lady of Ice, etc.
- Serban30
- Junior Member
.
Fancy se duce in Mexic
http://www.patrickmiller.com.mx/
Mai anu' trecut Fred Ventura a fost pe-acolo. Vezi video clip (embedded link)
Fred Ventura - The Years (Live In Mexico) [YouTube] (Scuze pentru calitatea inregistrarii)
http://www.youtube.com/v/KW-5Ojhacgs
Fred, care e prietenul meu virtual in
MySpace
http://myspace.com/danielnewyork
mi-a scris ca va veni si la New York. De-abia astept.
Nu-mi explic cum se face ca multi artisti - nu numai Italo - habar n-au sa danseze. Cum vorbeam de Fred Ventura, iata-i relativ modestele calitati de dansator in:
Fred Ventura - One day (1989)
http://www.youtube.com/v/Ktc0XMqihn8
Fred Ventura - Lost In Paris
http://youtube.com/watch?v=cVofh300rzs
In schimb polonezii, dansatori super-meseriasi.
Deci, care ziceai ca mai sti sa dansezi fox (pasi)?
Ah, si pana nu uit:
Unauthorised uploading and downloading are illegal in Italy - statement of clarification by IFPI
http://www.ifpi.org/content/section_news/20070202.html
Power Play:
Sarah - Tokyo Town (versiunea "normala" nu aia "tehno" care e o monstruozitate)
.
Fancy se duce in Mexic
http://www.patrickmiller.com.mx/
Mai anu' trecut Fred Ventura a fost pe-acolo. Vezi video clip (embedded link)
Fred Ventura - The Years (Live In Mexico) [YouTube] (Scuze pentru calitatea inregistrarii)
http://www.youtube.com/v/KW-5Ojhacgs
Fred, care e prietenul meu virtual in
MySpace
http://myspace.com/danielnewyork
mi-a scris ca va veni si la New York. De-abia astept.
Nu-mi explic cum se face ca multi artisti - nu numai Italo - habar n-au sa danseze. Cum vorbeam de Fred Ventura, iata-i relativ modestele calitati de dansator in:
Fred Ventura - One day (1989)
http://www.youtube.com/v/Ktc0XMqihn8
Fred Ventura - Lost In Paris
http://youtube.com/watch?v=cVofh300rzs
In schimb polonezii, dansatori super-meseriasi.
Deci, care ziceai ca mai sti sa dansezi fox (pasi)?
Ah, si pana nu uit:
Unauthorised uploading and downloading are illegal in Italy - statement of clarification by IFPI
http://www.ifpi.org/content/section_news/20070202.html
Power Play:
Sarah - Tokyo Town (versiunea "normala" nu aia "tehno" care e o monstruozitate)
.
- bazac
- Junior Member