Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde zkiss » Sâm Feb 17, 2007 10:38 pm

salutare baieti,
apropo Dyva, are cineva album de la ei? eu am sapat internetul dar n-am gasit nimic.
nici nu indraznesc sa intreb pe la magazine daca au asa ceva. am vazut pe un site, ca au scos cateva albume, dar n-am vazut inca la nimeni.

max him, cica la inceputul lui martie ma duc in Milano, transmiti ceva lui Den? ok, glumeam, dar chiar ma duc.

am auzit de la multi, ca intrebau pe italieni despre italo si se uitau ca boul la poarta noua. sper sa am ocazia sa fac rost de ceva bunatate de p'acolo.

am primit un italo frumusel, care e si power play-ul meu:
Webo-Magic Moment
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Den Harrow

Mesajde MIN HIM » Dum Feb 18, 2007 1:43 am

Nu ma pot abtine, hai s-o lamurim si cu Den Harrow:

Max, ori ai zbarcit-o rau aici, ori n-ai vrut sa-i tai aripile lui Zkiss! Caci, altfel, Bazac are dreptate, Den Harrow e o frauda de sus pana jos!

Lip-syncing-urile lui sunt cantate de:

Chuck Rolando
To Meet Me
A Taste Of Love

Silver Pozzoli
Mad Desire numai pe 12", caci pe album e cantata tot de Hooker

Tom Hooker

Future Brain
Bad Boy
Charleston
Catch The Fox
Overpower
Don't Break My Heart
Tell Me Why
Day By Day
Holiday Night
Take Me Back etc (etc inseamna toate celelalte, cu exceptia productiilor recente)

El canta doar:

Ocean
Real Big Love
All I Want Is You
Take Me
The Universe Of Love
I Need A Lover
Take Me
The Universe Of Love
A Taste Of Love
I Feel You
Push Push (2006)
si remixurile din 2000 ale celebrelor Future Brain si Don't Break My Heart, unde se aude clar ca e alta voce...

Informatia e din Wikipedia (nu toata), dar o spun si interviurile cu Thomas Hooker Beecher (Tom Hooker), a recunoscut-o si Manuel... Si, a propos de numele lui real, aveti rabdare sa vizionati tot clipul asta si-l veti afla chiar din gurita lui:

http://www.youtube.com/watch?v=Ik9TfSQQ3kE

Si, daca tot am inceput cu youtube, cred ca merita sa radeti un pic (daca nici asta nu e bolnav, atunci nu exista bolnavi pe lume):

http://www.youtube.com/watch?v=NNV-0idVC3E

Un alt link care lamureste lucrurile:

http://209.85.129.104/search?q=cache:SAsTPHlFqLkJ:www.bottomfioc.net/spazzaturificio26.htm+%22tom+hooker%22+%22den+harrow%22+%22manuel%22&hl=ro&ct=clnk&cd=14&gl=ro

Aici aflati de ce Zandri si nu Carry:

http://www.forum.rai.it/index.php?showtopic=112344

Aici, un nou "playback live":

http://www.youtube.com/watch?v=O_Vmtw-kU2Q

Aici ar putea fi vocea lui:

http://www.youtube.com/watch?v=CdMnR9L5wp4

Comparati cu asta:

http://www.youtube.com/watch?v=qwmWvyPINOM

(sunt interesante si comentariile)

Daca ascultati Push Push, pronuntia in engleza e proasta, pe cand Tom Hooker, vorbitor nativ de engleza, o are mult peste, nu-ti trebuie superureche sa distingi diferenta...

Chestia cu Sunset Beach si Baywatch, Max, e o gluma! Si hai sa-ti spun si firul logic: zice Sunset Beach, seguito da Baywatch, pe acolo pe unde ai citit tu (inclusiv myspace-ul oficial al lui Den). Beleaua e ca Sunset Beach (97-99), n-a fost "seguito" nici mort de Baywatch (ale carui filmari au inceput in 89)... Asta e o eroare! Iar daca scrie seguito DI Baywatch, inseamna "continuarea lui Baywatch", deci n-a jucat in Baywatch, oricum ar fi! Apoi ca nenea Carry s-ar fi nascut in Boston, iar e fals, se vede clar in clipul de la greci, de pe youtube ca nu stie engleza deloc (doar sa-l fi luat din Boston dupa nastere si sa-l fi dus imediat in Italia, dar peste tot unde se vorbeste de Carry, se spune "un model din Boston"...).

Daca ar fi jucat in Sunset Beach, ar fi fost pe imdb.com. Cautati Stefano Zandri acolo si veti gasi doar Isola Dei Famosi.

Cam atat! Cum insa nici imdb.com, nici myspace, nici wikipedia nu sunt surse sterile de impuritati (cam oricine poate modifica informatiile), adevarul absolut in ce-l priveste e in ceata, dar pare mai aproape de model decat de voce!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde zkiss » Dum Feb 18, 2007 8:02 pm

salutare baieti!

am primit o piesa tare care e si power playul meu:
S. Touch - Love Gun

min him, bine ai facut.
cum am scris o data Future Brain pentru mine ramane o piatra de baza italo. cred ca mi-a intrat prea adanc sub piele. ma mananca cate o data pielea unde e Den, dar asta e.

nu stiu cum pusca mea nu s-a gandit banditul de Den(si ceilalti frumosi) ca intr-o zi isi da seama lumea cum au tras ei sfoara in fata lumii.

o seara placuta
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Dum Feb 18, 2007 9:08 pm

E o miscare pe care, in cazul Den Harrow, n-am inteles-o niciodata! Pentru ca Tom Hooker nu e deloc urat, nici el! Culmea ca nici Ray Horton (de la adevaratii Milli Vanilli) nu era mai urat decat Rob Pilatus sau Fab Morvan...

Powerplay: Pinto's Device- Radio Star

Iar aici aveti, a propos de subiectul de mai sus, ceva interesant: locul 2 la Eurovisionul din 1987, nemtii de la Wind- cel cu banda galbena prinzandu-i parul (si pantaloni galbeni) este Rob Pilatus, de la viitorii Milli Vanilli (oare la chitara o fi stiut saracul sa cante?!):

http://www.youtube.com/watch?v=eWNULKVA_fE
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Max Him » Lun Feb 19, 2007 8:33 am

MIN HIM scrie:Max, ori ai zbarcit-o rau aici, ori n-ai vrut sa-i tai aripile lui Zkiss! Caci, altfel, Bazac are dreptate, Den Harrow e o frauda de sus pana jos!

Daca ar fi jucat in Sunset Beach, ar fi fost pe imdb.com. Cautati Stefano Zandri acolo si veti gasi doar Isola Dei Famosi.

Cam atat! Cum insa nici imdb.com, nici myspace, nici wikipedia nu sunt surse sterile de impuritati (cam oricine poate modifica informatiile), adevarul absolut in ce-l priveste e in ceata, dar pare mai aproape de model decat de voce!

Ei, hai sa nu exageram! Nu poti nici chiar tu afirma ca "Den Harrow este o frauda de sus pana jos!"... mai ales ca recunosti de altfel ca nici myspace nici wikipedia nu sunt surse fara impuritati iar informatiile de acolo pot fi modificate... eu as mai adauga si imdb . :calm:
Apoi, daca citeai cu atentie ce am scris mai sus, ai fi observat ca am specificat clar ca nici in ziua de azi nu se stie clar care e adevarul daca the real voice of Den Harrow era sau nu Tom Hooker.
Desigur nu spun ca nu ar fi existat aceasta posibilitate, insa nu-l vad pe Hooker stand mai mereu la dispozitia producatorilor lui Den... sau sa fi fost atat de bine platit... sa taca?!
Nici daca i-ai intreba pe ei nu ti-ar spune (poate!) adevarul. :n:
Anyway, Den Harrow ramane un nume de referinta in muzica of the '80s.
...Iar, pe de alta parte, vorba aceea cu "reclama e sufletul comertului" se potriveste si in cazul de fata.

Dar apropo,
iata un POWER PLAY care imi aduce aminte de programul muzical radio de fiecare (he, he, he) dimineata pe postul national.

ROSE LAURENCE- Africa ==D

...piesa era muuuult difuzata intr-o perioada de acu' 20 de ani, iar emisiunea se numea "Curierul melodiilor". Va amintiti?
Max Him
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Lun Feb 19, 2007 2:00 pm

Ce-i drept, toate sursele citate sunt cvasi-oficiale, ceea ce inseamna ca pot avea scapari! Cand exista insa concordanta aproape perfecta intre cele 3, care au si o valoare de adevar mai aproape de 100% decat de 0 (adica sunt mai degraba oficiale, decat neoficiale), atunci se poate afirma cu siguranta ca nu e vocea lui! Dealtfel, pe Back From The Future, vocea difera de cea de pe celelalte albume! Si, desi exista posibilitatea de a o modifica, tot n-au reusit sa o aduca aproape de cea originala...

Cum ai vazut in mesajul in care scriam despre Milli Vanilli, nici eu nu am inteles miscarea, caci nici Tom nu e hidos, dimpotriva...

Pe de alta parte, intr-o afacere de asemenea anvergura (Den l-a dat jos si pe M Jackson de pe locul 1 prin unele topuri), Tom nu ar fi fost singurul care ar fi trebuit platit... sa taca! Mai degraba sa cante! Caci e un intreg staff si nu poti, din motive evidente, cumpara confidentialitatea unora micuti in grad, asa de usor cum o cumperi pe cea a celor responsabili direct! Nu pot sa cred ca un angajat platit subtire nu ar fi ciripit stiind ca poate scoate din dezvaluiri mai multi bani decat a produs toata viata!...

Leg mai degraba tot ce s-a intamplat de o boemie a vremurilor dinainte de 90 (si, in plus, de un oarecare obscurantism al stilului in USA- cel putin vis-a-vis de pop-rock- de unde vin cele mai drastice masuri), caci, dupa, ati vazut ce s-a intamplat cu Milli Vanilli si nu numai! Fenomen care, chiar si fara precedentul creat de Rob si Fab, ar fi fost aspru pedepsit in zilele noastre, cand frauda in domeniu e condamnata din plin...

"Curierul melodiilor", hmmm... Ma gandesc ce melodii straine erau promovate cu obstinatie si imi aduc aminte de Scorpions si Glen Medeiros, pe care ajunsesem sa nu-i mai suport! Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Modern Talking... Oare de ce?!?! :U

Powerplay: Dieter Bohlen- Bizarre, Bizarre, de pe albumul de anul trecut!
MIN HIM
Junior Member

Power play

Mesajde Serban30 » Mar Feb 20, 2007 7:40 pm

"Curierul melodiilor" ... hmmmm asta era emisiunea de pe programul 1 ( la vremea respectiva ) incepand cu ora 8:10 si care tinea pana la 9:00. :zambet:
Si pentru ca tot a venit vorba de emisiuni muzicale de altadata va mai aduceti aminte de "Slagare de meridiane" de pe programul 2 precum si "Muzicoteca pentru toti" de pe programul 3 ? :zambet:

Power play :

Joy Peters - One Night in Love :dir: :dir: :dir:

http://www.discogs.com/artist/Joy+Peters
Serban30
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Feb 20, 2007 8:57 pm

Bazac wrote:
Power Play: Love Kills - I Want To Become

Zkiss answered:
bazac, la mine o vreme numai piesa asta a mers, am si postat-o aici pe la inceput cand am venit pe forum. la mine asta e ca o boala(poate si la altii sau poate nici nu e boala) ca daca imi place o piesa o ascul pana se incalzeste JetAudio.

Si io la fel, asa 3-4 ore neintrerupt aceaisi melodie.

Bazac wrote:
Diversitatea de pareri duce la progress, nu?

Garbo wrote:
[quote]Nu [te aprob] insă şi pentru calea originală spre „progresâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Feb 20, 2007 9:00 pm

Serban30 wrote:
"Curierul melodiilor" ... hmmmm asta era emisiunea de pe programul 1 ( la vremea respectiva ) incepand cu ora 8:10 si care tinea pana la 9:00.

Si eu o tin minte.
Si pentru ca tot a venit vorba de emisiuni muzicale de altadata va mai aduceti aminte de "Slagare de meridiane" de pe programul 2

Imi amintesc.

precum si "Muzicoteca pentru toti" de pe programul 3 ?

Imi suna cunoscut, da noi in provincie, nu receptionam programul III.

Noi – cel putin in Banat - ascultam Radio Luxemburg, BBC, Vocea Americii, Monte Carlo, Bayern, France Int’l, RAI si puzderia de statii radio sarbersti: Beograd I, II, 202, Novisad, etc. Mai isi aminteste cineva de Mini Max? Ah, si mai demult era Metronomul lui Cornel Chiriac, atat la Radion Bucuresti cat si la Radio Europa Libera. Mai era si Voiculescu, Teodoru, ...

Hehe, ce vremuri. N-aveam eu acces la revista Billboard ca acuma – pe care o pot lua de la chioscul din colt – da’ devoram muzica la vremea aia. S-acum devorez muzica la

Creative Labs Zen Vision: M 60GB Multimedia Center
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4131140

care-i da clase - la capitolul "sunet" - lu’ iPod-ul ce mi-a servit in ultimii 2-3 ani.

Apple iPod 40 GB
http://www.mp3shop.nl/product/14646/apple-ipod-40-gb.html

iTunes insa e mult mai user-friendly decat Creative Organizer.

A, si mi-am mai tras niste earbuds:

Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro EB Earphones (EB inseamna Exra Bass)
http://reviews.cnet.com/Ultimate_Ears_Super_fi_5_EB_black/4505-6468_7-31445053.html

O minunatie! Dual driver: low range - 13.5mm diaphragm, high range - precision balanced armature Input Sensitivity 119dB/mW Impedance 11 Ohms Frequency Response 20 to 16,000 Hz

Nu-s mai misto ca

Sony MDR-V900 Monitor Series Headphones with Reversible Earcups
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4103996

care au un “punchâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Feb 20, 2007 11:32 pm

DRAGA BAZAC,
TE ROG nu mi-o lua in nume de rau, dar crede-ma ca nu am NU am inteles mai nimic din ceea ce ai incercat sa demonstrezi (?!) in ultimele tale postari...Oare ce or fi inteles aia mai novici?
Parerea mea: te pierzi prea mult in amanunte fara importanta, pe care le... supralicitezi, ca sa zic asa, insa care nu fac decat sa denatureze subiectul principal.
Sunt de acord ca discutiile sunt constructive da' afirmatiile tale numai la adresa mea de genul:"Pai sincer sa fiu importa putin daca ma crezi sau nu. Eu cred ce cred"
"Pai nu-l vezi, pentru ca n-ai... viziune, Dom’ Max Him."
... ca sa nu mai enumar si altele din ultimele tale 2 postari nu mi se par deloc constructive. :@) FARA SUPARARE please!
Sfatul meu: nu mai fi asa caustic! ... Si chiar daca altii mai gresesc, incluzandu-ma aici si pe mine, se poate vorbi si altfel.
In fine, consider ca ai avut probabil o zi proasta si ca atare nu ma pot supara pe tine... mai ales ca ne cunoastem de ceva vreme.
PEACE&RESPECT!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Feb 21, 2007 12:02 am

DRAGA MAX HIM

Zici tu:
TE ROG nu mi-o lua in nume de rau, dar crede-ma ca nu am NU am inteles mai nimic din ceea ce ai incercat sa demonstrezi (?!) in ultimele tale postari...

Ce am incercat sa demonstrez, e ca data viitoare cand faci afirmatii gen “simple speculatiiâ€Â
bazac
Junior Member

Ryan Paris

Mesajde FlorinT » Mie Feb 21, 2007 9:45 pm

Salutari la toata lumea!

Un video pe care probabil nu l-ati vazut

Ryan Paris - Dolce Vita (Live Performance) 1983

Pentru download Save target as...

Vizionare placuta :)
FlorinT
Junior Member

Mesajde Sori_nn » Vin Feb 23, 2007 12:24 am

Salut.Exista un mx,DJ Zardo italo disco classic 80s mix1.daca stie cineva cum se numeste a treia melodie,si cine o canta.Prima este a lui Roger Meno-What my heart wanna say.Prin mixul asta mai canta si Labana cu melodia Love in Syberia.
Sori_nn
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Vin Feb 23, 2007 1:00 am

Sorin,

Neil Smith- "Help Me Through The Summer" e melodia nr. 3. Seamana cu Bad Boys Blue, nu?! Daca da, e acelasi mix, caci al meu incepe cu Roger Meno si are Laban in el!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Sori_nn » Vin Feb 23, 2007 9:42 am

Da,seamana cu Bad boys blue.Mersi mult.O sa o caut,sa vad.
Mersi mult.Si cea cu Roger Meno, este,
what my heart wanna say.
Sori_nn
Junior Member

Mesajde Sori_nn » Vin Feb 23, 2007 10:03 am

Da,am gasit-o.asta e.Mersi mult inca o data.Bafta!
Sori_nn
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Vin Feb 23, 2007 11:16 am

Cu pla, ma bucur ca te-am ajutat!

Powerplay: Colonna- A Secret From My Heart, absolut innebunitoare! E cineva de acord?!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde zkiss » Vin Feb 23, 2007 2:58 pm

salutare baieti,
am umblat in tara 3 zile si ia ce de postari.

propun doar un power play si ma duc mai departe.
sper ca pe weekend o sa am vreme sa citesc ce ati discutat.
power play:
New Baccara - Touch me

la inceputul saptamanii am citit despre ele pe un site polonez, ce sa zic? au avut o cariera dinamica in ceea ce priveste schimbarea de membri....
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Vin Feb 23, 2007 5:57 pm

mi-am facut putin timp si am citit ultimele postari.
bazac, dupa ce fac 2 comentarii hai sa sapam tomahawkul cum zic si indienii :zambet:

1. am zis la min him "bine ai facut" pentru faptul ca nu sta in intuneric si doar se uita la discutiile noastre. cred! ca face bine asta.

2. cred! nu m-am facut moale deloc. daca citesti discutiile din urma vei vedea ca mi-am exprimat punctul meu de vedere referitor la postarile lui.
faptul ca il incurajez pe cineva, cunoscator al muzicii italo - nu cred ca trebuie incurajat, e baiat mare si stie ce vrea sa faca - nu cred ca ma face moale.

atat despre comentarii. vorba lui max, hai sa nu ne mai adancim in tema asta si vremea putina destinata acestui forum s-o folosim "pentru muzica".

eu personal, as dori sa spun si la cei care sunt doar vizitatori pe acest forum sa vina pe forum cu parerile lor, cu muzica lor.(din cand in cand sunt mai multi pe forum decat membri activi)

intr-o vreme muzica din power playurile mele erau toate postate, dar am primit feed-backuri ca forumul incepe sa fie ca un file sharing si m-am oprit. nu mai postez muzica asa de la mine, numai daca mi le cere cineva.

power play: Jules - I want to...

min him,
acasa ma uit daca o am muzica de la Colonna, asa dupa nume nu mi se pare cunoscuta si nici cea a lui Neil Smith. nici pinto's device

va doresc week-end placut tuturor si muzica buna in scule!!!
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Vin Feb 23, 2007 9:50 pm

Hello, Italofreaks! Am 2 powerplays astazi:

GENERATION - Fight For You.mp3
http://www.mytempdir.com/1228912

BODY_HEAT_-_Dancing_In_The_Moonlight_(murder_mix).
http://www.mytempdir.com/1228930

Asta inseamna ITALO-DISCO!!!!!!!!!!!!!!!!
Auditie placuta! Weekend placut!
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Garbo » Vin Feb 23, 2007 11:44 pm

Am mai spus-o şi o repet... mă pasionează (şi) genul italo. Dacă apar discuţii mai aprinse despre un anumit subiect, prefer să asist, decat să dau cu presupuneri. Asist, dar cu condiţia să mă lase calculatoru’, că incă mai suferă de o ciudată formă de astenie de primăvară.

[quote="bazac"]Bazac wrote:
Cuvantul “originalaâ€Â
Garbo
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Sâm Feb 24, 2007 5:48 am

Expresia "parerea mea" e atat de incetatenita printre fotbalisti, incat, chiar cand ni se pare firesc s-o folosim, o evitam! Asa cum tu, Garbo, ai evitat sa spui "e parerea mea", dupa "este o piesa placuta". Caci eu nu blocasem gradele de libertate ale opozitiei, cand, dupa ce am spus ca e absolut innebunitoare, am intrebat daca e cineva de acord! Asa ca, in spiritul recent acutizat al contrazicerii, nu neaparat cu orice pret, sesizat ca ar fi de bon ton, lately, pe forum, raman la "parerea mea" ca piesa nu e numai placuta, ci mult mai mult! La fel si cele doua propuse de Mark Ashley! By the way, as vrea sa stiu o piesa- doua care te innebunesc pe tine! Mi-ar fi mai usor sa vad daca avem gusturi cat de cat apropiate...

Si ca sa inchidem un patrat, propun un vinil rar si tocmai de aceea foarte cautat (nu si de mine, deja): BRIAN WELL- MAYBE I'M CRAZY

Sau, de ce nu, CONVOY- I WILL LOVE YOU TONIGHT?
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Garbo » Sâm Feb 24, 2007 11:14 pm

Poate că pentru unii am gusturi mai răzleţe, dacă aş spune aşa: Laban, Lili & Sussie, Chip-Chip şi Baby's Gang mă incantă prin orice piesă. Constanţi, din punctul meu de vedere. Iar de nebunie... la mine nu mai poate fi vorba. :zambet:
Bine, Min, fie şi aşa cum spui... dacă aş mai putea innebuni iar asta s-ar intampla din cauza unei piese italo, cauzele s-ar numi, in ordinea efectului:
1. MUNCHENER FREIHEIT - Everytime
sau
2. S 50 - Input
sau
3. FUN FUN - Baila Bolero
E doar un top, un fel de cremă a preferinţelor mele italo, destul de numeroase dealtfel. Iar termenul "plăcută" folosit de mine in postul anterior e un corespondent al calificativului "Bine". Cine a făcut armata ştie ce inseamnă nota asta...
Garbo
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Dum Feb 25, 2007 12:57 am

:wow: Spoiled brat I am, nu am facut armata, asa ca nu stiu ce inseamna acel calificativ!

Recunosc ca nu m-ai lamurit, but that's probably me! Adica nu-i vina ta! Din ce ai enumerat, Laban sunt singurii in privinta carora ti-as da dreptate! Nu pentru ca Lily & Sussie nu au o gramada de bijuterii, dar au si ceva tampenii (daca e nevoie, iti exemplific). Daca insa te referi la "Samma Tid, Samma Plats", "Oh, Mama", "What's The Colour Of Love", "Let Us Dance Just a Little Bit More", "We Were Only Dancing", "Let's Have A Party", "Sommar i Natt", "Tokyo", "Candy Love", atunci ai dreptate! Chip Chip mi se par OK, dar cam monotoni, daca e sa ma refer la onomatopee similare, marca Farina, gen Coo Coo, etc... Baby's Gang i-as incadra in acelasi perimetru (a nu se citi stil) cu Fun Fun, dar fara sa imi permit sa pun o eticheta!

Pericolul de a innebuni creste cu inaintarea in varsta, asa ca ar trebui sa deduc ca esti mai tanar ca mine?! Daca da, ar fi trebuit sa spui: "la mine nu poate fi INCA vorba" nu "nu mai poate fi vorba"! :n: :n:

Nu stiu de ce ma asteptam sa imi dai si un titlu-doua mai putin comune...
MIN HIM
Junior Member

Mesajde zkiss » Dum Feb 25, 2007 1:59 am

salutare baieti,

min him, poate ti-aduci aminte, am postat mai demult piesa Elvin - Set my heart on fire la care tu ai raspuns cu Luggi Luggi Ludowic.
Ce stii de Elvin? Are mai multe melodii?

uite, Set my heart on fire pentru mine e innebunitoare!!
poate nu simt inca genul italo, dar melodia aia...digitalizata de pe vynil, cu sunetul specific de vynil, fantastic.

vin cu un power play:
LUV - Trojan horse

noapte buna!!!
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Dum Feb 25, 2007 12:28 pm

Zkiss,

Inainte de a-ti raspunde, am o rugaminte: daca imi adresezi o intrebare numai mie (care i-ar face sa se simta rau pe ceilalti de pe forum), fa-o pe mesaj privat! Si eu i-am pus o intrebare lui Garbo, dar ma interesau gusturile lui, atat! Daca era o intrebare la care puteau raspunde si ceilalti, atunci, ca sa nu-i jignesc, i-o adresam prin PM.

Acestea fiind lamurite, iata raspunsul:

Ambele melodii se afla pe acelasi vinil, numar de catalog 120.05.005, scos la Bellaphon, in 1986. Pe fata A se afla Luggi Luggi Ludwig, pe B You Set My Heart On Fire. E evident ca iti place mult, din moment ce e una din productiile Tess (Fancy)! Din cate stiu eu, dar e posibil sa ma insel, Bellaphon a scos si 7" si 12", iar casa de discuri Key din Spania a scos doar 12". Nu cred ca mai are altceva scos! E unul din cele mai reusite viniluri, daca tinem cont de ambele fete, din moment ce nu prea stii sa alegi piesa cea mai buna, ba chiar B-side-ul pare a suna mai bine (cam ca si la Ventura)!

Cam atat! Numai bine!

Si, pentru ca voream de productii Tess/ A Monn, powerplay:
Tom Spencer- Kung Fu Fighting
Sau, sa facem switch la Night'N'Day productions (Mike Mareen) si sa zic: A & M- By You, By You (A & M inseamna Anderson- Mareen)
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Garbo » Dum Feb 25, 2007 2:10 pm

1.MUNCHENER FREIHEIT – Everytime / Mea Culpa, că aici am dat-o-n bară. Binişor.
Piesa e nu e chiar italo. E aranjată in Germania Federală şi e un fel de rock hibrid (cu amestec de synth şi pop) specific doar mijlocului anilor ’80. Nu vă speriaţi, piesa este cel puţin accesibilă, iar genul ăsta mă... innebuneşte :P şi azi. E motivul, de fapt pentru care nu prea-mi vine să o dau jos de pe locul pe care am aşezat-o. Şi dealtfel, insăşi genul ei este motivul pentru care la prima vedere pare o raritate in breasla forumiştilor de pe thread. Eu o recomand celor care nu o ştiu.
2. Cat despre S50 – Input, http://www.discogs.com/release/208884
Pare şi este o raritate, creată pe la sfarşitul lui 1987, şi tot in R.F.G. Pe ORWO eu am tras-o prin martie ’88 cu un leu jumate minutul (tarif de « selecţii »).

Iată mai jos un link cu ambele piese, sunteţi invitaţii mei:
http://www.speedyshare.com/651738720.html
Garbo
Junior Member

Mesajde zkiss » Mar Feb 27, 2007 12:37 pm

salutare,
vad ca nu a aparut postarea mea de ieri. :wazzup: :nu:
nu stiu ce s-a intamplat...

min him, ti-am adresat numai tie intrebarea fiindca tu ai fost singurul care a reactionat la postarea mea cu Elvin. asta nu inseamna ca altcineva nu poate comenta postarea/intrebarea mea. am intrebat asa sa o vada tot poporul si sa sa vada si raspunsul tau sau altcuiva, da' de mai apare un fan Elvin ca mine si se bucura de informatii.

sper ca nu l-am jignit pe nimeni :bow:
power playul meu pentru astazi e:
Nove - Ride my bike

ciao tutti
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Mie Feb 28, 2007 12:55 pm

salutare,

Am intrat sa propun un power play:
Mike Freeman(Ken Laszlo) - What is real

ciao
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Mie Feb 28, 2007 1:37 pm

Despre Ken Laszlo stiu ca a folosit multe pseudonime. Poate am mai spus, prima melodie in colectia mea de italo a fost Hey hey guy. Prima melodie italo, in sensul ca atunci deja stiam cam ce inseamna muzica italo, in ce directie merge. Ulterior s-a dovedit ca stiam pe naiba, habar nu aveam de artistii italo in afara de cei mai cunoscuti.

In afara de pseudonimele prezentate in wikipedia aici http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Laszlo

am mai gasit urmatoarele:
Chris Lang
Dave Cole
Jaco
Mark Tower and Co
Nick Kaye

si poate mai sunt...
we love italo disco
zkiss
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica