Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde zkiss » Dum Mar 04, 2007 4:16 pm

salutare,
vad toata lumea e ocupata ultima vreme.
am facut rost de o piesa tare, o propun ca si power play:

Shy Rose - I cry for you

ciao
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Mar Mar 06, 2007 3:28 pm

salut baieti,

mi-a venit o comanda de CD si am gasit o melodie frumoasa pe ea.
de fapt CD-ul e muzica anilor 80, poate nici nu e italo, dar am mai vazut numele acestui artist printere artisiti italo.
e vorba de:

JohnnyM5 - Helpless

toata lumea e departe?.... :da: :cool2:
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Joi Mar 08, 2007 1:14 pm

power play:
Brando Rainy Days
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde bazac » Lun Mar 12, 2007 4:18 am

.
Zice zkiss:

...in sensul ca atunci deja stiam cam ce inseamna muzica italo, in ce directie merge. Ulterior s-a dovedit ca stiam pe naiba, habar nu aveam de artistii italo in afara de cei mai cunoscuti.

Vai, ce vorbe intelepte! Modestia de care dai dovada te onoreaza. Nu, NU e misto, cum in mod eronat ar gandi uni.

Ca tot vorbim de modestie, tare e buna la casa omului.

Hai sa va dau doar doua exemple:

Mai deunazi unu’ intr-un chat, se lauda cum ca are peste 1.000 de MP3-uri. La care altii din chat raspunsera: io am 3.000, altu’ 5.000 iar unul 17.000. Cel ce incerca sa se laude ca are 1.000, subit n-a mai zis nimic. Ah, ala ce zice ca are 17.000 de Mp3-uri, le are, stiu sigur. Plus ca are niste cunostiinte in Italo Disco.... He he... Tipul e olandez, iar Italo in Olanda la ora actuala e un stil muzical foarte, FOARTE popular. Fac aia niste beach party-uri de intreaga lume e geloasa pe ei.

Alt exemplu: un newbie - ce incerca sa se dadea mare - intreba in stanga si in dreapta daca lumea cunoaste o melodie care-i place lui. Pana ce dadu de unul – colectionar Italo - care-l intreba: te referi la versiunea 7’’, 12’’, extended, dub sau radio version? Sarmanul nostru newbie... el habar n-avea nici macar ce versiune poseda...

Am un prieten in Italia, care stie cat noi toti din thread-ul asta IMPREUNA - no offence - si care e de o modestie incredibila.

E foarte adevarat ca atunci cand esti super-expert intr-un domeniu, e relativ greu sa fi modest, dar, cu putin efort... se poate.

Power Play:

Roxanne – Charleene.

Piesa e un cover dupa Bad Boys Blue. Ca si o curiozitate, in duo-ul de producatori a lui BBB - Hendrik & Hartmann - Hartmann e de fapt... o femeie, Karen Hartmann [Van Haaren]. E una din putinele producatoare pe care le cunosc.

Ah, si pana nu uit Power Play-ul lui zkiss: Mike Freeman (Ken Laszlo) - What is real, e o minunatie de Italo NRG.

La fel o minunatie, PP-ul lui Garbo: S50 – Input. Imi aminteste de Network – News, de OK – Okay, si chiar de Silicon Dream - Marcello The Mastroianni.
.
bazac
Junior Member

Mesajde bazac » Lun Mar 12, 2007 4:18 am

Zice zkiss:

>...in sensul ca atunci deja stiam cam ce inseamna muzica italo, in ce directie merge. Ulterior s-a dovedit ca stiam pe naiba, habar nu aveam de artistii italo in afara de cei mai cunoscuti.

Vai, ce vorbe intelepte! Modestia de care dai dovada te onoreaza. Nu, NU e misto, cum in mod eronat ar gandi uni.

Ca tot vorbim de modestie, tare e buna la casa omului.

Hai sa va dau doar doua exemple:

Mai deunazi unu’ intr-un chat, se lauda cum ca are peste 1.000 de MP3-uri. La care altii din chat raspunsera: io am 3.000, altu’ 5.000 iar unul 17.000. Cel ce incerca sa se laude ca are 1.000, subit n-a mai zis nimic. Ah, ala ce zice ca are 17.000 de Mp3-uri, le are, stiu sigur. Plus ca are niste cunostiinte in Italo Disco.... He he... Tipul e olandez, iar Italo in Olanda la ora actuala e un stil muzical foarte, FOARTE popular. Fac aia niste beach party-uri de intreaga lume e geloasa pe ei.

Alt exemplu: un newbie, ce incerca sa se dadea mare, intreba in stanga si in dreapta daca lumea cunoaste o melodie care-i place lui. Pana ce dadu de unul – colectionar Italo- care-l intreba: te referi la versiunea 7’’, 12’’, extended, dub sau radio version? Sarmanul nostru newbie... el habar n-avea nici macar ce versiune poseda...

Am un prieten in Italia, care stie cat noi toti din thread-ul asta IMPREUNA, si care e de o modestie incredibila.

E foarte adevarat ca atunci cand esti super-expert intr-un domeniu, e relativ greu sa fi modest, dar, cu putin efort... se poate.

Power Play:

Roxanne – Charleene.

Piesa e un cover dupa Bad Boys Blue. Ca si o curiozitate, in duo-ul de producatori a lui BBB - Hendrik & Hartmann - Hartmann e de fapt... o femeie, Karen Hartmann [Van Haaren]. E una din putinele producatoare pe care le cunosc.

Ah, si pana nu uit Power Play-ul lui zkiss: Mike Freeman (Ken Laszlo) - What is real, e o minunatie de Italo NRG.

La fel o minunatie, PP-ul lui Garbo: S50 – Input. Imi aminteste de Network – News, de OK – Okay, si chiar de Silicon Dream - Marcello The Mastroianni.
bazac
Junior Member

Mesajde zkiss » Mar Mar 13, 2007 8:25 pm

Mark ti-am trimis un mail
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Mar Mar 13, 2007 8:27 pm

Mark,
ti-am trimis un MP.
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde zkiss » Mar Mar 13, 2007 8:28 pm

Mark, ti-am trimis MP
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Mie Mar 14, 2007 12:09 am

Draga Bazac,

Sunt interesat, la modul, foarte serios, sa cunosc si eu niste "producatoare" (care in romaneste, pentru cei care intr-adevar stiu limba, mai inseamna, intre ghilimele si altceva)! Cum tu ai asemenea cunostinte, din cate vad, te rog mult, ajuta-ma sa ma intretin cu madam Karen Hartmann! Daca o cunosti, asa cum zici... Daca insa doar stii de ea, asta inseamna cu totul altceva! Caz in care si prietenii din Italia sau Olanda ti-ar putea sti doar o adresa de mail, nici macar poza, asa ca, vorba ta, putina modestie nu strica, caci intre prieten si penpal e distanta mare! Daca "prietenul" tau e modest, o face pentru ca nu e calcat sistematic pe coada de acelasi personaj! Daca ar fi, s-ar putea sa uite de politete! Nici eu nu sunt la o distanta prea mare! Linisteste-te, pentru Dumnezeu! Scrie chestii interesante, daca ai, daca vrei si daca poti, nu pilde de viata si de moralitate, pe forumuri italo!

Raspund eu, pentru ca m-am simtit vizat, a propos de lipsa de modestie. Dar nu numai! Cand afirmi ca ai un prieten care stie cat noi toti impreuna, ar fi bine sa afli mai intai cat stiu altii si sa nu presupui, cand n-ai nici cea mai vaga idee! Si chiar daca e asa, e prietenul tau (daca e), nu ai de ce sa te lauzi cu el, nu esti tu... Stiu eu vreo 2-3 care viziteaza, razand, thread-ul asta si care iti bat la fund, oricand, prietenul, ei singuri, nu adunati cu altii! Pe unul s-ar putea sa-l citesti chiar acum! Reclama la "Unirea" cu "unde-s multi, puterea creste" se aplica bautorilor de spirtoase, maestre!

Cand am intrat aici, vorbeam de aroganta unora care nu stiu nimic, parand ca vreau sa dau lectii, cand, de fapt, doream sa atrag atentia ca nu voi sunteti polul italo-ului romanesc si ca VOI ar trebui sa fiti mai modesti (ma refeream la cei care viziteaza forumul foarte des, nu la toti)! Se pare ca doar o parte si-au insusit lectiile... Altii persista in gogomanie!

Spre botuirea ta pe labe, iti spun ca exista si in Romania cativa care au peste 17000 de melodii, nu neaparat pe MP3-uri, lucru cu atat mai demn de luat in seama...

Powerplay: OBI WAN- Nobody Calls Me, care a devenit palpabila intre timp (a se citi vinil). Nu-i asa, Zkiss?!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde zkiss » Mie Mar 14, 2007 8:17 am

nu stiu de ce nu-mi apar postarile!?
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Mie Mar 14, 2007 12:01 pm

Draga Bazac,

Sunt interesat, la modul, foarte serios, sa cunosc si eu niste "producatoare" (care in romaneste, pentru cei care intr-adevar stiu limba, mai inseamna, intre ghilimele si altceva)! Cum tu ai asemenea cunostinte, din cate vad, te rog mult, ajuta-ma sa ma intretin cu madam Karen Hartmann! Daca o cunosti, asa cum zici... Daca insa doar stii de ea, asta inseamna cu totul altceva! Caz in care si prietenii din Italia sau Olanda ti-ar putea sti doar o adresa de mail, nici macar poza, asa ca, vorba ta, putina modestie nu strica, caci intre prieten si penpal e distanta mare! Daca "prietenul" tau e modest, o face pentru ca nu e calcat sistematic pe coada de acelasi personaj! Daca ar fi, s-ar putea sa uite de politete! Nici eu nu sunt la o distanta prea mare! Linisteste-te, pentru Dumnezeu! Scrie chestii interesante, daca ai, daca vrei si daca poti, nu pilde de viata si de moralitate, pe forumuri italo!

Raspund eu, pentru ca m-am simtit vizat, a propos de lipsa de modestie. Dar nu numai! Cand afirmi ca ai un prieten care stie cat noi toti impreuna, ar fi bine sa afli mai intai cat stiu altii si sa nu presupui, cand n-ai nici cea mai vaga idee! Si chiar daca e asa, e prietenul tau (daca e), nu ai de ce sa te lauzi cu el, nu esti tu... Stiu eu vreo 2-3 care viziteaza, razand, thread-ul asta si care iti bat la fund, oricand, prietenul, ei singuri, nu adunati cu altii! Pe unul s-ar putea sa-l citesti chiar acum! Reclama la "Unirea" cu "unde-s multi, puterea creste" se aplica bautorilor de spirtoase, maestre!

Cand am intrat aici, vorbeam de aroganta unora care nu stiu nimic, parand ca vreau sa dau lectii, cand, de fapt, doream sa atrag atentia ca nu voi sunteti polul italo-ului romanesc si ca VOI ar trebui sa fiti mai modesti (ma refeream la cei care viziteaza forumul foarte des, nu la toti)! Se pare ca doar o parte si-au insusit lectiile... Altii persista in gogomanie!

Spre botuirea ta pe labe, iti spun ca exista si in Romania cativa care au peste 17000 de melodii, nu neaparat pe MP3-uri, lucru cu atat mai demn de luat in seama...

Powerplay: OBI WAN- Nobody Calls Me, care a devenit palpabila intre timp (a se citi vinil). Nu-i asa, Zkiss?!
MIN HIM
Junior Member

hmm

Mesajde MIN HIM » Mie Mar 14, 2007 12:02 pm

Draga Bazac,

MIN HIM
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Mie Mar 14, 2007 12:05 pm

Scuze celorlalti pentru mai multe postari ale aceluiasi mesaj! Nu a fost on purpose si din pacate nu pot sterge! Dand refresh paginii, mesajul meu nu aparea! Se pare ca intre timp s-a rezolvat si au aparut toate incercarile mele... Sorry!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Mar 14, 2007 5:59 pm

alti au comentarii la cele scrise de mine?
bazac
Junior Member

Mesajde tecus » Joi Mar 15, 2007 12:31 pm

salutare si sanatate la toata lumea!!!!
nu ma pot abtine...
vad ca de cand am plecat tot intro disputa inainteaza threadul asta. las cai bine, asa invatam unii de la altii. ideea e sa se mentina in limitele bunului simt.

propun un power play foarte fain DUPA PAREREA MEA (ca doar parerile sant impartite cum zice cineva mai sus ;) ) la care nu am numele formatiei. melodia e cantata de f multi interpreti dar pe mine ma intereseaza doar varianta asta. daca o aveti sau stiti cine canta.... - e de pe o banda din ianuarie 1989 - un mic replay si pt mine, multam fain

http://www.speedyshare.com/866657866.html
http://www.badongo.com/file/2472144

e aceeasi melodie uploadata pe 2 siteuri pt siguranta downloadului si se cheama cred eu "i shall be released"

si aici inca un mic cadou ("mother and child reunion") care nu se aude chiar bine dar e singura varianta pe care o am, de pe o banda din 1988 si la aceasta as vrea daca se poate sami dati un reper dupa care so caut, ma intereseaza doar varianta asta, e mai "disco" decat celelalte. multumesc mult!

http://www.badongo.com/file/2472209
http://www.speedyshare.com/578864931.html

bun si aici inca un mic cadou se cheama wonderful world (cred ca e interpretata de aceiasi ca si la "mother and child reunion"), oricum superba melodie

http://www.speedyshare.com/781830655.html
http://www.badongo.com/file/2472952

multam si astept opiniile voastre!!!
tecus
Junior Member

Mesajde zkiss » Joi Mar 15, 2007 3:47 pm

MIN HIM scrie:Draga Bazac,

Salut Min Him,

Obi-Wan este meritul tau, de la tine trebuie sa vina power play!
La mine doar merge in masina si acasa non stop...
Inca o data mii de multumiri!!

de vereo 3-4 zile tot incerc sa scriu pe forum si nu merge nici de acasa nici de la servici. acum vad ca cateva au aparut, dar nu toate.

bazac,
intr-o postarea de a mea ti-am multumit cuvintele frumoase.
e drept un pic de autocunoastere nu strica sau realitate, ma rog.

cand am vazut exemplul tau si vazand numerele mi-am adus aminte ca pe vremuri cand ma consideram dotat beton cu muzica, imi placea sa-mi numar mp3-urile si sa fac tstaistica.
au tercut vremurile alea.
am gustat muzica de calitate si imi place. pentru mine nu mai conteaza sa am volumul mare.

uitandu-ma la numere mi-a sarit in cap o intrebare: stiti cam cate piese au aparut, exista vreo statistica, o estimare? am si eu cunostinte si prieteni(in afara acestui forum) cu multa muzica italo, dar ei tot "se plang" ca mai susnt mii si mii de melodii pe care nu le cunosc nici ei!?

power playul meu de stazi e:
Click - Duri duri(Baila Baila)
we love italo disco
zkiss
Junior Member

Mesajde Garbo » Joi Mar 15, 2007 6:08 pm

Salutare, băieţi. Mi-am rezolvat in sfarşit calculatorul. :)
tecus scrie:si aici inca un mic cadou ("mother and child reunion") care nu se aude chiar bine dar e singura varianta pe care o am, de pe o banda din 1988 si la aceasta as vrea daca se poate sami dati un reper dupa care so caut, ma intereseaza doar varianta asta, e mai "disco" decat celelalte. multumesc mult!
..............................................................................................
multam si astept opiniile voastre!!!

http://www.discogs.com/release/919720 conţ]http://www.speedyshare.com/291815583.html[/url] nu este chiar varianta originală, insă te asigur că extended-ul ce l-am pus sună la fel de bine. Puţin spus...
AVIZ AMATORILOR: Eu m-am invăţat de mult minte... postez mai intai intr-un oarece editor de texte, apoi copy/paste şi verific pe forum. NuşÃ¢Â€Â™ ce are saitu’ ăstora de la fanclub, că stă “freezeâ€Â
Garbo
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Joi Mar 15, 2007 6:26 pm

Garbo, pentru experienta de viata e putin spus deplasat sa cauti pe un forum de muzica italo!

Cand am avut curajul sa incerc sa dau lectii, mi s-a spus sa-mi vad de treaba! Altfel, insa, cand m-am saturat de ele, sugerezi ca ar trebui sa continue! Ti s-a parut cumva ca in ultima vreme am raspuns cu aroganta sau lipsa de modestie?! Ce am detinut, ca informatie, am postat... atat! Doar ca- sau crezi ca Bazac s-a referit la altcineva!??!?!?!?- atunci cand sunt calcat pe coada, raspund, nimic mai mult! Si nu e prima oara, dar acum s-a adus in discutie un subiect pe care toti il credeam epuizat... Sau eu asa speram!

Ai un spirit extrem de patronizing, vecin cu detinerea adevarului absolut! Te felicit daca iti iei doza de experienta de viata de aici! Sunt convins ca doar rauvoitor fiind ti-ai putea inchipui ca altceva decat titluri si formatii nu stiu- sau ai uitat PM-urile pe care le-am mai schimbat?!! Dar aici de aceea mai intru! Nu ca sa aflu cum e cand devii tatic sau din ce tari sunt prietenii pe care unii cred ca-i au. Daca te-am atins, e pentru ca m-ai atins! Daca nu te-am atins, e si mai bine.

Altfel, superfaina pilda ta, am invatat foarte multe! Ma duc sa repet!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Joi Mar 15, 2007 6:33 pm

M-am intors de la repetitii!

Tecus, Garbo are dreptate, Farian Corporation canta! O versiune la fel de buna e a celor de la Sunshine Family.

Ma grabesc acum sa-mi mai insusesc una-alta si sa le impartasesc si prietenilor zambareti, caci ei se indarjesc sa ignore acest forum si de multe ori am zis ca bine fac! Sper insa sa-i conving ca aici e un adevarat izvor de intelepciune si ca au ce invata! Tampitii de ei isi iau experienta de viata din alte parti! Imbecili de-a dreptul...

Nu ca as fi avut chiar cel mai "la subiect" input de fiecare data, ba, dimpotriva, daca ma gandesc ca nu eu citez cel mai des discogs-uri, wikipedii etc... Dar nu te pui cu vox populi! Da, Bazac, citesti bine, cuvantul asta din limba chineza se scrie intr-adevar cu un singur "i" la sfarsit!

I hate people who don't want to get sides and try to be politically correct, all the time!

Powerplay: UK (Ulf Krueger)- Dr. No
MIN HIM
Junior Member

Mesajde tecus » Joi Mar 15, 2007 9:45 pm

mersi mult de tot garbo. melodia postata de tine e exact varianta pe care o cautam ;)sau una fff apropiata; cea de la farian corporation; dupa un mic studiu pe internet am aflat cine sta in spatele acestui brand name : boney m ;) exact cum am banuit dupa ce am ascultat cu atentie vocile. cat am putut sa caut melodia asta, abia dacami mai ajung cele 4 unitre... bun, perfect, mai raman insa cele 2 enigme de care nu reusesc sa dau, cele postate de mine mai sus; he he, hai ca incet incet se face lumina in lista mea mea neagra cu melodii trase de pe benzi fara liste... astept in continuare sa vedem, poate poate....

min him, tu ce faci? shomezi? treci la aparat :)) just kidding...;)

power play : Frank Farian Corporation (Boney M) - Mother and child reunion again and again...
tecus
Junior Member

Mesajde Garbo » Joi Mar 15, 2007 10:33 pm

Ce urmează mai jos e o replică cu target bine definit şi intr-un stil fortuit de imprejurări, care de obicei nu mă caracterizează:

MIN HIM scrie:Ai un spirit extrem de patronizing, vecin cu detinerea adevarului absolut! Te felicit daca iti iei doza de experienta de viata de aici!

Ai uitat să]
[......] sau ai uitat PM-urile pe care le-am mai schimbat?!! Dar aici de aceea mai intru! Nu ca sa aflu cum e cand devii tatic sau din ce tari sunt prietenii pe care unii cred ca-i au. Daca te-am atins, e pentru ca m-ai atins! Daca nu te-am atins, e si mai bine.
[/QUOTE]
Hai că in seara asta ai reuşit să devii convingător. Nu te grăbi să te bucuri că-ţi dau dreptate, că nu e vorba decat de imaginea ta pe retina mea forumistă pan-acum a dracu’ de mioapă. Imaginea este intr-adevăr mică şi răsturnată. Ca intr-o cameră obscură. Să fie asta oare capacitatea ta de a judeca oamenii ? Care e treaba de fapt, cu p.m. şi ce legătură au ele cu postarea mea anterioară ??? Termenul ATINS la adresa mea e MULT PREA PUŢIN spus, atata vreme cat nici măcar nu ai avut mingea ridicată la fileu.
Incepand cu seara asta imi pun ochelarii potriviţi şi imi rezerv cel puţin pentru o vreme dreptul la ignoranţă faţă de un anumit registered user. E şi asta la urma urmei o lecţie de viaţă insuşită de cineva. Contrar părerilor unora care au coadă atat de lungă şi sensibilă incat se simt călcaţi pe ea chiar şi atunci cand o ţin ridicată in sus.
Sincer, nu mă bucur deloc dar consider că e mai bine aşa.
Powerplay italo:
AMIN PECK - Running Straight

P.S.: Cu plăcere, Tecus. Oricand, atunci cand se poate.
Garbo
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Vin Mar 16, 2007 1:58 am

Garbo, te consideram destept si nu ma asteptam sa-mi infirmi parerea!

Dar:

1. Cand vad verde, nu scriu: parerea mea e ca vad verde! Asa de evident mi se pare ca esti, repet, patronizing, incat "parerea mea" nu are nici un rost aici.

2. Fortuit inseamna intamplator, nu fortat, in romaneste. Credeam ca tie ti-e mai usor decat altora cu limba, dar nu, nici pe departe!

Altfel, previzibil, ca o buna parte din cei de aici... Cand nu ai mingea ridicata la fileu, e si mai greu sa birui. Daca ai asupra cui...

Cu stima, prietene! (Doar nu ma crezi, nu?!)

Duh!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Vin Mar 16, 2007 2:17 am

Cu cat afli mai multe, cu atat ar trebui sa realizezi ca stii mai putin. Vad ca asta nu se poate aplica pe acest thread. V-am amenintat destul cu plecarea mea, binecuvantatoare in ce va priveste, dar n-am aplicat-o, in imbecilitatea-mi de a crede ca se poate face ceva pentru voi...

Recunosc, sunt un bou! Ceilalti, care mi-au zis sa-mi vad de treaba, au avut dreptate! Ce sa caute un bou intre atatea minti luminate?

Va scutesc de aici inainte, promit solemn...

Ultimele powerplay-uri: Baratta- Valentino si Drajan- Hippodrome's Dream

Linkuri:
http://www.zshare.net/audio/baratta-valentino-extended-version-85-mp3.html

http://download.yousendit.com/7E2762931905A1E4

Tre' sa stiti si voi ce pierdeti, nu?!
MIN HIM
Junior Member

Ignoranţa naşte monştri (nu e greşit nici "monştrii")

Mesajde Garbo » Sâm Mar 17, 2007 6:22 am

Pentru informarea corectă a opiniei publice, citez din DEX, ediţia 1996 (nu e ultima variantă, dar diferenţele intre ediţii sunt nesemnificative):
FORTUIT, -Ă, fortuiţi,-te, adj., (Livr.) Venit pe neaşteptate: neprevăzut, inopinat; intamplător. (...)
Deci, substantivului "stil" i se pot asocia cu uşurinţă primele trei definiţii sinonime. Dacă spuneam in postare „fortuit datorită imprejurărilor neaşteptateâ€Â
Garbo
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Sâm Mar 17, 2007 12:53 pm

Hai sa inlocuim "stil fortuit de imprejurari" (ce imbecil!) cu definitiile tale: "stil <<venit pe neaşteptate: neprevăzut, inopinat; intamplător>> de imprejurari". Da, suna bine, imi cer scuze! Excelenta mi se pare asocierea cu "intamplator" pe care tu o consideri OK! Iata: "stil intamplator de imprejurari"! Superb, bravos! Cine v-o fi dus la scoala, Doamne pazeste?!?

Nu, pe bune, glumesti sau atat te duce capul, maestre?! Mai citeste, mai intreaba. Daca e gluma, e buna! Daca e intelect, e al dracului de prost!

Incearca sa convingi pe altul, mai putin familiarizat cu literele, ca n-ai vrut sa scrii "stil fortat de imprejurari", pe mine nu reusesti! Cat despre ce adjective se pot asocia stilului, astea-s multe, de ex "stil golanesc". Merge?!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Garbo » Sâm Mar 17, 2007 4:12 pm

Deja mi-aduc aminte de „Preşulâ€Â
Garbo
Junior Member

Mesajde MIN HIM » Sâm Mar 17, 2007 11:04 pm

Esti optimist cu 3 zile, ti-ai putea-o lua si mai repede, dar nu ma pun cu toti idiotii!

Cat despre faptul ca razi ca boul calare pe monitor si legatura cu aceia care te-au dus la scoala, poate ca ai avut sofer, dar primii care au facut-o au fost tot parintii tai, asa se explica acea corelatie pe care am admis-o intre inteligenta-ti rara (asta daca nu crezi ca "stil <<venit pe neaşteptate: neprevăzut, inopinat>> de imprejurari" e mai putin strident pe neuron decat "stil intamplator de imprejurari") si zestrea genetica...

Machine gun inseamna mitraliera. Tre' sa ai pe acasa si dictionar englez-roman, pari un fin observator al fenomenului cultural, bai, lider de generatie italo! Ca sa nu mai vorbim ca eutanasie fara folos nu exista si ca termenul se refera la uciderea cuiva bolnav, asa ca ai inclus un adevar in mijlocul ironiei care voia sa-ti scoata desteptaciunea in evidenta: neuronii tai sunt bolnavi! Patronizing, da, logic, insa, din parti!

Bazac, da, Bazac poate sa confirme, in fond de ce sa nu fii sustinut de unul care habar n-are pe ce lume e?! Sa stii ca de confirmarea lui Bazac imi era un pic teama (scary, brrr)... Acum insa, raul fiind facut si focurile Gheenei pornite, ma recunosc invins si nu mai calc pe aici, indiferent ce veti raspunde, tu sau altii!

Tu ai fi ramas dator unui mucos, in locul meu?! Daca nu, asa se explica faptul ca n-am putut sa-mi tin promisiunea. Am mai zis asta, dar credeam ca nu ti se aplica, acum ceva vreme: sunt subtil cand am cu cine! Imbecilule!

Basta! Pe bune!
MIN HIM
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Dum Mar 25, 2007 10:20 pm

Multumim, "prietene"!

Ai reusit intr-un final sa distrugi forumul...
Powerplay: Broken Dreams - Broken Dreams !!!
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Mar 27, 2007 9:28 am

Salut,

Se pare ca odata cu declararea decesului Aliantei DA, putem declara si noi ca forumul s-a dus de rapa.
Multumesc pe aceasta cale "celor" care au adus discutiile pe acest forum la un inalt nivel de cultura si inteligenta...
Consider ca sunt depasit de minunatele discutii petrecute in ultima vreme aici si ma declar "nul" (adica nu voi mai interveni pe forum).
Las pe umerii celor care stapanesc cu desavarsire acest gen sa duca acest curent mai departe catre urmasii-urmasilor nostri.
Adio!

P.S. Voi continua sa vorbesc despre italo-disco pe PM cu cei care merita acest lucru.
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mie Apr 04, 2007 4:09 pm

Ma oprisem la mesajul 113... si m-am gandit ca imi poarta ghinion.
Asa ca incerc sa scriu mesajul 114, cu speranta ca poate ceva s-a schimbat aici si voi regasi locul unde a existat bucuria de a comunica...

Any news? Credeti ca se mai poate face ceva?

Power play... : Cliff Wedge - Stay With Me !!!!!
Mark Ashley
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica