Melodii de moment
Moderator: Shaki
La Familia...
Am auzit si eu noua melodie a La Familiei - Zi de Zi, si o ascult acuma. Faine versuri, dar cam slabut la melodie.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
azi sunt pe romanesti
greaua - Ura De Dupa Usa - Omule de la TV,piesa care era de actualitate in 95,cand a fost facuta,si e si acum!a dracu Ilici asta!
usoara - Gica Petrescu - Cu Lautarii Dupa Mine,piesa ce nu mai are nevoie de nici o recomandare.
greaua - Ura De Dupa Usa - Omule de la TV,piesa care era de actualitate in 95,cand a fost facuta,si e si acum!a dracu Ilici asta!
usoara - Gica Petrescu - Cu Lautarii Dupa Mine,piesa ce nu mai are nevoie de nici o recomandare.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
SOD - Mesaje: 6035
in pas cu moda...
Grea: Celelalte Cuvinte - Asa e viata mea
Usoare: Nicu Alifantis - Aproape Liniste
P.S. Amintirile ma chinuiesc (ca l-a mancat pe SOD sa zica de Ura de dupa usa, a propos, mai canta tembelii astia din Zarnesti? ) :
omule de la teve (la la la la la la)
nu ne mai zambi cum vrei ( la la la la la la)
pentru ca noi nu mai vrem (la la la la la la)
ca sa te mai vedem (la la la la la la)
Prin 95 am plecat cu un ochi vanat (am dat din cap in cotul unuia) de la un concert de-al lor din Sibiu.
Grea: Celelalte Cuvinte - Asa e viata mea
Usoare: Nicu Alifantis - Aproape Liniste
P.S. Amintirile ma chinuiesc (ca l-a mancat pe SOD sa zica de Ura de dupa usa, a propos, mai canta tembelii astia din Zarnesti? ) :
omule de la teve (la la la la la la)
nu ne mai zambi cum vrei ( la la la la la la)
pentru ca noi nu mai vrem (la la la la la la)
ca sa te mai vedem (la la la la la la)
Prin 95 am plecat cu un ochi vanat (am dat din cap in cotul unuia) de la un concert de-al lor din Sibiu.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Mi-a cazut acu vre-o doua zile mina pe citeva albume:
Cursive - The Ugly Organ : Destul de nou si pare excellent.. am deja citeva preferinte: 2,3 7.. Un fel de Cul de Sac spre Fugazi ..
si
The Music - The Music - asta e cam de anul trecut, dar abia am pus mina pe el si pare si asta foarte bun ( nu chiar excelent dar bun).. Baietzii par cinta aici un fel de Verve de pe vremea lui
"A Northern Soul" cu un sound mai modernizat.. chitari mai adinci
etc.
Cat Power - You are Free - asta e chiar beton... Am mai ascultat
de ei (de fapt ea), Moon Pix.. Asta pare chiar mai bun..
Cursive - The Ugly Organ : Destul de nou si pare excellent.. am deja citeva preferinte: 2,3 7.. Un fel de Cul de Sac spre Fugazi ..
si
The Music - The Music - asta e cam de anul trecut, dar abia am pus mina pe el si pare si asta foarte bun ( nu chiar excelent dar bun).. Baietzii par cinta aici un fel de Verve de pe vremea lui
etc.
Cat Power - You are Free - asta e chiar beton... Am mai ascultat
de ei (de fapt ea), Moon Pix.. Asta pare chiar mai bun..
-
bobez - Junior Member
de cateva zile stau cu castile pe urechi,ascultand obsedant dirty shirt .cel mai mult imi plac melodiile just because of me si jutzy .
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de bobez
etc.
Mie nu mi se pare ca seamana cu The Verve. Au un sound mai "electric" daca pot folosi asa termenul.
Albumul e intr-adevar bunicel...
Subscriu la Cat POwer.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de SOD
ba bass-ule,cam prin 2001,m-am trezi cu o fata,cica reprezentanta UDDU,ca sa facem concert!de atunci nu am mai auzit nimica!da nimica ma!
mare pacat,ca promiteau!
Si respectivul concert a avut loc sau nici macar ala?
Ontopic:
Grea: Pantera - Avoid the Light
Usoara: George Michael - The Grave (superba piesa, o ascult on and on de 2 zile)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Wheatus - Teenage dirtbag ( de cateva zile o prietena de-a mea m-a intoxicat cu melodia asta.. o canta pretutindeni
si inevitabil am cateva amintiri pe ea ...so e "melodie de moment" pe me ... )
Soundgarden - Black hole sun ( am avzut clipu` azi si mi-am adus aminte de melodie )

Soundgarden - Black hole sun ( am avzut clipu` azi si mi-am adus aminte de melodie )
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
bass-ule,concertul canci!ciuciu!
greaua - Suicidal Tendencies - Institutionalized
usoara - Depeche Mode - Barrel of A Gun
greaua - Suicidal Tendencies - Institutionalized
usoara - Depeche Mode - Barrel of A Gun
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
SOD - Mesaje: 6035
Migule, azi am tras tot albumul si e bun de tot. Lansarea o sa fie pe 1 Aprilie.
Incearca-le si pe astea 2, vezi de-ti plac. Cred ca si catharsis e interesat: "Hypnotize", "The Air Near My Finger".
Ha ha, SOD, mi-ai adus aminte de Suicidal Tendencies. Acum vreo 3 ani aveau de cantat juma de ora in cadrul unui festival de aici si
Cyco Muir a tinut mortis sa faca un discurs de vreo 10 minute in care sa explice "copiilor" de ce au luat o pauza asa de lunga... datorita drogurilor "and all the other shit they've been through".

Incearca-le si pe astea 2, vezi de-ti plac. Cred ca si catharsis e interesat: "Hypnotize", "The Air Near My Finger".
Ha ha, SOD, mi-ai adus aminte de Suicidal Tendencies. Acum vreo 3 ani aveau de cantat juma de ora in cadrul unui festival de aici si
Cyco Muir a tinut mortis sa faca un discurs de vreo 10 minute in care sa explice "copiilor" de ce au luat o pauza asa de lunga... datorita drogurilor "and all the other shit they've been through".
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
ete shi de la mine trei pe zioa de az:
grea: Tanzwut - Tanzwut (Jim Silverobulus remix)
ushoare: Oomph! feat Nina Hagen - Fieber
Nils Petter Molvaer - Khmer
grea: Tanzwut - Tanzwut (Jim Silverobulus remix)
ushoare: Oomph! feat Nina Hagen - Fieber
Nils Petter Molvaer - Khmer
-
neatza - Mesaje: 5820
Tot luck...
Maxwell D - Serious
-
Ceva romanesc...
VeritSaga - PromoVeritsaga
-
unii inebunesc mai greu
Immani Coppola - Legend of a cowgirl >>>frumoasa melodia
50 Cent >>> jtie si astia cate ceva .."In the club" & "Patiently Waiting"
50 Cent >>> jtie si astia cate ceva .."In the club" & "Patiently Waiting"
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
-
neatza - Mesaje: 5820
cum e albumul per ansamblu? merita sa il downloadez pe tot sau numai piesele astea doua? ce piese bune mai are the music inafara de getaway?Initial trimis de Aliosha
Migule, azi am tras tot albumul si e bun de tot. Lansarea o sa fie pe 1 Aprilie.
ps: piesa zilei: Placebo - Pure Morning
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721