Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Power Play!!!

Mesajde Max Him » Mie Feb 02, 2005 9:50 pm

ITALO DISCO Power Play Of The Day Is:

T.ARK- Count On Me

BEST OF THE BEST !
Max Him
Junior Member

salutare tuturor - bine v-am gasit

Mesajde djitalo » Joi Feb 03, 2005 2:57 pm

sunt djitalo - Vali :si vreau sa contribui la discutiile voastre despre muzica care face parte din viata noastra.Sunt impresionat de faptul ca cineva ne-a intins o mina de ajutor cu acest minunat FAN CLUB,oferind posibilitatea de comunicare pe aceiasi unda.
Doua cuvinte despre mine: profesie - dj profesionist - debut 1996,in Belgia.
- clectie 450 cd-uri originale si 150 viniluri rare privind perioada 1982 - 1989.
- familist,38 de ani
Am fost sfatuit de Max Him sa va intilnesc aici,asa ca astept intrebari de la voi si chiar sprijinu vostru pt. o integrare mai rapida.In cel mai scurt timp voi publica un top al meu preferat,la care sper sa avem ce comenta.
Atit momentan succes si cumplit de multe salutari.
djitalo
Junior Member

Bun Venit Djvali !!!

Mesajde Max Him » Joi Feb 03, 2005 6:44 pm

djitalo scrie:sunt djitalo - Vali :si vreau sa contribui la discutiile voastre despre muzica care face parte din viata noastra.Sunt impresionat de faptul ca cineva ne-a intins o mina de ajutor cu acest minunat FAN CLUB,oferind posibilitatea de comunicare pe aceiasi unda.
Doua cuvinte despre mine: profesie - dj profesionist - debut 1996,in Belgia.
- clectie 450 cd-uri originale si 150 viniluri rare privind perioada 1982 - 1989.
- familist,38 de ani
Am fost sfatuit de Max Him sa va intilnesc aici,asa ca astept intrebari de la voi si chiar sprijinu vostru pt. o integrare mai rapida.In cel mai scurt timp voi publica un top al meu preferat,la care sper sa avem ce comenta.
Atit momentan succes si cumplit de multe salutari.

BUN VENIT PRINTRE NOI DJVALI!
Mai pot spune: IN SFARSIT, Vali te-ai hotarat sa intri in vorba cu noi pe forum dar de ce ti-a luat atat de mult timp?
OK, principalul este ca suntem din ce in ce mai multi, un lucru EXTREM de important, zic eu, pentru ca SPIRITUL ITALO DISCO SA NU MOARA NICI LA NOI IN ROMANIA !!
Ramane astfel si la noi valabil dictomul altor site-uri de gen din strainatate:

ITALO DISCO NEVER DIE !

Ok, Vali te asteptam cu un top al tau personal.
Cat despre colectia ta nu pot spune decat EXTRAORDINAR ca ai atat de multe.
Din cate stiu DEJA ai titluri foarte bune.
Te asteptam in continuare.
SUCCES la toate.
Max Him
Junior Member

Power Play

Mesajde Max Him » Joi Feb 03, 2005 6:47 pm

NOW ! On Play:

DAYDREAM- In The Night
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Joi Feb 03, 2005 10:07 pm

Buna Vali si bine ai venit.

>Doua cuvinte despre mine: profesie - dj profesionist - debut 1996,in Belgia.

Ai pus Italo disco acolo?

Ai fost in Olanda? E adevarat ca Italo disco merge bine in Olanda? Ca fac aia “beach party-uri Italo discoâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Prutagu » Joi Feb 03, 2005 10:23 pm

Bun venit lui DJITALO si din partea lui Prutagu!
Sincer ma bucur si eu de numarul crescand al membrilor - chiar daca deocamdata nevazuti - in acest fan club. Unul din lucrurile la care visez eu, este un fanclub in toata regula cu sediu si membrii cat mai numerosi si cat mai obsedati si de ce nu, si cu invitati "de marca" - am vazut - apropo de Olanda - ca se mai organizeaza acolo si chiar si in Polonia concerte MIKE MAREEN, FRED VENTURA, etc. Vezi http://www.melodymaker,nl - Partypage.
Despre http://www.radiospecial.ro - da,se asculta numai in Brasov pe 93,8 Fm, dar cu un singur click il poti avea in orice parte a lumii! Merita!!!
Cele bune tuturor si un weekend special...ITALO 4 Ever!!!
Prutagu
Junior Member

Italo Disco Never Die !

Mesajde Max Him » Joi Feb 03, 2005 11:42 pm

Buna Vali si bine ai venit.

DANI,

>>Ai fost in Olanda? E adevarat ca Italo disco merge bine in Olanda? Ca fac aia “beach party-uri Italo discoâ€Â
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Feb 04, 2005 2:41 am

Max Him zice: NU ARE IMPORTANTA CATE PIESE AVEM FIECARE IN COLECTIA PERSONALA, IMPORTANT E SA NE PLACA CEEA CE FACEM PENTRU ACEST GEN DE MUZICA.

Ba, Max Him, de ce dai in mine? Am pus si eu o intrebare acolo:

“Cate piese Italo / German disco aveti?â€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Vin Feb 04, 2005 10:22 am

>>Max Him zice: NU ARE IMPORTANTA CATE PIESE AVEM FIECARE IN COLECTIA PERSONALA, IMPORTANT E SA NE PLACA CEEA CE FACEM PENTRU ACEST GEN DE MUZICA.

>>Ba, Max Him, de ce dai in mine? Am pus si eu o intrebare acolo:
>>“Cate piese Italo / German disco aveti?â€Â
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Feb 04, 2005 7:50 pm

Max Him zie: Cu cat mai muuuuulti cu atat mai bine.

Subscriu.
bazac
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Feb 08, 2005 10:07 am

ITALO DISCO POWER PLAY Of The Day:

BRIAN ICE- Over Again
Max Him
Junior Member

Mesajde Prutagu » Mar Feb 08, 2005 6:12 pm

Ce ati zice de un ITALO DISCO Party,unde sa ne intalnim si sa ne cunoastem toti?
Nu stiu in ce orase locuiti voi,dragi"colegi",dar Brasovul e in mijlocu' tarii... :-))
Prutagu
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Feb 08, 2005 6:33 pm

>Ce ati zice de un ITALO DISCO Party,unde sa ne intalnim si sa ne cunoastem toti?

Care TOTI? Cei ...3 sau 4 din thread-ul asta?
bazac
Junior Member

Mesajde Prutagu » Mar Feb 08, 2005 6:57 pm

Da,chiar si numai noi,dar mai stiu eu niste baieti obsedati de ITALO,care nu prea "le au"cu internetu' si de aceea nu s-au"bagat"in discutiile noastre. Sunt inca 4 cel putin si o fata!!! Culmea? Nu! Stie ceva muzica.
Prutagu
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Feb 08, 2005 8:52 pm

>Ce ati zice de un ITALO DISCO Party...

>Da,chiar si numai noi,dar mai stiu eu niste baieti obsedati de ITALO... Sunt inca 4 cel putin si o fata!

Cam aiurea un party in 4-5, ooook, 8 persoane, dar ma rog.

Sugestia mea e sa caute fiecare dintre forumistii din thread-ul asta, cate 2-3 sau mai multi ortaci, si cand s-or face 10-20 in total, inchiriati un mic bar, veniti cu muzica de acasa, si PE CAI! Nu uitati sa invitati si alti prieteni care nu au habar de Italo disco. S-ar putea sa le placa.

Si inregistrati video party-ul, pentru arhiva fan clubului Italo pe care tocmai l-ati infiintat. Cautati fan clubului un nume a-ntailea.

Brasovul este excellent ales.

>dar mai stiu eu niste baieti obsedati de ITALO,care nu prea "le au"cu internetu' si

Pai explica-le TU ce si cum ,ca Internetu’ nu e greu.
bazac
Junior Member

Italo Disco Party !

Mesajde Max Him » Mar Feb 08, 2005 10:45 pm

>>Ce ati zice de un ITALO DISCO Party,unde sa ne intalnim si sa ne cunoastem toti?
>>Nu stiu in ce orase locuiti voi,dragi"colegi",dar Brasovul e in mijlocu' tarii... :-))

As zice ca NU esti singurul caruia i-a trecut prin minte o asemenea idee.
GENIALA idee Dragos, bravo!
Pai eu unul sunt de acord, cu conditia sa mai gasim inca cel putin vreo 15 italo disco fani, asa cum zice si Dani Bazac.

Locatia Brasov e EXCELENTA!
...Poate, poate concuram si cu Cerbul de Aur... in cativa ani de muuuunca!

>>Sugestia mea e sa caute fiecare dintre forumistii din thread-ul asta, cate 2-3 sau mai multi ortaci, si cand s-or face 10-20 in total, inchiriati un mic >>bar, veniti cu muzica de acasa, si PE CAI!

Da, subscriu celor spuse de Bazac, macar sa iasa ceva CONSTRUCTIV din intalnirea noastra.

>>Nu uitati sa invitati si alti prieteni care nu au habar de Italo disco. S-ar putea sa le placa.

Eu unul am prieteni si mai tineri carora le place EXTRAORDINAR de mult italo disco.
Chiar sunt colectionari pasionati of the '80s!

>>Si inregistrati video party-ul, pentru arhiva fan clubului Italo pe care tocmai l-ati infiintat. Cautati fan clubului un nume a-ntailea.

Cu alte cuvinte facem din nou
A P E L
TUTUROR ITALO DISCO FANI sa participe la thread - un punct de plecare IMPORTANT zic eu, de la care se pot face muuulte lucruri bune.
Va asteptam!

P.S.: ...apropo, tocmai ascult

MAX COVERI- One More Time

Un power play de zile mari!!!

M A G N I F I C A piesa! Merita un loc de cinste in topurile voastre baieti. Evident asta e doar parerea mea.
Ciao ci sentiamo presto!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Feb 08, 2005 11:18 pm

Max Him zice: Cu alte cuvinte facem din nou
A P E L TUTUROR ITALO DISCO FANI sa participe la thread

Mesaj catre gurus ce nu vor sa coboare din turnurile lor de fildes:

BA, SUNTETI AIUREA!
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Feb 09, 2005 2:16 pm

bazac scrie:Max Him zice: Cu alte cuvinte facem din nou
A P E L TUTUROR ITALO DISCO FANI sa participe la thread

Mesaj catre gurus ce nu vor sa coboare din turnurile lor de fildes:

BA, SUNTETI AIUREA!

Dani,
Eu zic sa ramanem la formula de "A P E L ", poate isi vor invinge timiditatea si vor intra in thread!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Feb 09, 2005 2:41 pm

Max Him zice: Eu zic sa ramanem la formula de "A P E L ",

A P E L tot faci de 3 luni... fara nici un rezultat.

Binenteles ca ma bucura venirea a 2-3 fani Italo disco, da' eu astept - de fapt NU mai astept - pestii aia mari. Care nu vor veni niciodata.

Max Him zice: poate isi vor invinge timiditatea si vor intra in thread!

TIMIDITATE? Nu my friend, nu e timiditate; e: NU MA COBOR EU LA NIVELUL LUP NEWBIES ASTIA.

Da' tu poti sa continui sa faci... A P E L, it's ok with me. Eu unul mi-am luat gandul de la... pestii aia mari.
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Feb 09, 2005 3:16 pm

>>A P E L tot faci de 3 luni... fara nici un rezultat.

Chiar "ara NICI un rezultat"?! Dani eu cred ca e cam mult spus. Au intrat totusi vreo 3 fani in vorba cu noi. Nu uita ca am vorbit doar noi 2 caaaateva luni bune de zile!

>>Binenteles ca ma bucura venirea a 2-3 fani Italo disco, da' eu astept - de fapt NU mai astept - pestii aia mari. Care nu vor veni niciodata.

CARE?! Ce intelegi tu prin "Pestii mari"?!
Ma gandesc ca probabil nu aia care au "colectii" de mii de piese, si alea trase de pe net, si care vin doar sa-ti dea peste nas!
Asa mai bine NU, merci!

>>Max Him zice: poate isi vor invinge timiditatea si vor intra in thread!

>>TIMIDITATE? Nu my friend, nu e timiditate; e: NU MA COBOR EU LA NIVELUL LUP NEWBIES ASTIA.

Da, e posibil sa ai dreptate.

>>Da' tu poti sa continui sa faci... A P E L, it's ok with me.

GRAZIE ancor'amico mio!

>>Eu unul mi-am luat gandul de la... pestii aia mari.

Rabdare!... zic si eu acolo...
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Feb 09, 2005 5:23 pm

>Ce intelegi tu prin "Pestii mari"?!
>Ma gandesc ca probabil nu aia care au "colectii" de mii de piese,

Ba chiar la aia ma refer. Si mai poti fi “peste mareâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Feb 09, 2005 7:57 pm

>Ma gandesc ca probabil nu aia care au "colectii" de mii de piese, si alea trase de pe net, si care vin doar sa-ti dea peste nas!

E adevarat ca la unii colectionari, modestia nu este punctual lor forte, dar iti trag astia un top de n-ai auzit de trei-sferturi de melodii. Iar cand le asculti iti cad plombele de misto ce sunt. Crede-ma! Poate uni colectioneaza Italo disco de pe vremea cand tu erai intr-a treia. Ca sa nu mai vorbesc ca uni poate chiar au tinut discoteca in anii 80. Cu aia nu prea e de glumit. Aia te halesc - lejer - la breakfast.

In alta ordine de idei:

>mii de piese, si alea trase de pe net,

Oameni buni, nu va jucati cu Kazaa and comp. ca da spyware in voi si va uitati la monitor care subit devine negru . Si mai mult ca sigur ca veti pierde TOATE file-urile din hard drive. La pariu.

Citeste p'acilea:

Free Spyware Removal Program, Spyware, Hijacker, Malware, Troiani

http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?showtopic=3003&st=0
.
bazac
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Feb 10, 2005 12:36 am

bazac, multumesc pentru sfaturile despre spyware si programe p2p, dar daca te pricepi la italo disco dance vorbeste despre italo disco dance, si daca nu te pricepi la programe p2p si la file-sharing, well, nu vorbi despre asta. nu prea faci diferenta intre adware (programe care contin bannere publicitare pt a scoate un profit - gen kazaa) si spyware (programe care trimit informatii fara stirea si permisiiunea utilizatorului, pot fi si adware, pot actiona ca si troiani). kazaa e adware, posibil si spyware, dar mai exista kazaa lite ca e 'curata'. apoi, principalele programe de file sharing (dc++ cu variantele sale, soulseek, bittorrent cu variantele sale), mai putin imesh sau warez p2p, sunt freeware si nu pot face ca 'monitorul sa devina subit negru'.
>Si mai mult ca sigur ca veti pierde TOATE file-urile din hard drive. La pariu.
de aia imi scriu muzica pe cduri/dvd-uri si alea nu o sa le pierd prea curand. la pariu.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde cubu » Joi Feb 10, 2005 2:35 am

[quote="bazac"]Binenteles ca ma bucura venirea a 2-3 fani Italo disco, da' eu astept - de fapt NU mai astept - pestii aia mari. Care nu vor veni niciodata.

Max Him zice: poate isi vor invinge timiditatea si vor intra in thread!

TIMIDITATE? Nu my friend, nu e timiditate]
Bre, da nu v-a trecut vreodata prin minte ca pestii astia s-ar putea sa nu ecgxiste? ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde bazac » Joi Feb 10, 2005 5:36 am

cubu wrote: Bre, da nu v-a trecut vreodata prin minte ca pestii astia s-ar putea sa nu ecgxiste?

EGZISTA, my friend, ca unu' tocmai m-a contactat pe PM.

@ catharsis: n-am uitat de tine. Voi raspunde insultei tale cat de curand.
bazac
Junior Member

Probleme ?!

Mesajde Max Him » Joi Feb 10, 2005 10:05 am

:t
>>CUBU zice: Bre, da nu v-a trecut vreodata prin minte ca pestii astia s-ar putea sa nu ecgxiste?
:t
Cubule, ceea ce vreau e sa intelegi referitor la asteptarile mele de a intra altii mai MARI pe thred, este ca nu ma consider a fi desteptul desteptilor in materie de italo disco dance, si de aceea orice discutie cu un om care face dovada ca stie mai mult este binevenita!
E destul de clar? :bye:

>>BAZAC: EGZISTA, my friend, ca unu' tocmai m-a contactat pe PM.

Cine-i ca sunt curios?! ~o

>>@ catharsis: n-am uitat de tine. Voi raspunde insultei tale cat de curand.

PAI CE FACETI FRATILOR? Va certati sau discutati ca oamenii?!
Chatarsis vezi ca chestia te vizeaza si pe tine. Si daca tot esti in thread ia prezinta-ne si tu un top 10 italo disco dance, asta ca sa NU mai deviem discutiile inutil. ;S ;y :t

BAZAC: >>E adevarat ca la unii colectionari, modestia nu este punctual lor forte, dar iti trag astia un top de n-ai auzit de trei-sferturi de melodii.

Posibil, insa un top ar trebuii sa cuprinda melodi care sunt BUNE! :z

>>Iar cand le asculti iti cad plombele de misto ce sunt. Crede-ma!

Nici nu am zis ca nu e posibil. Nimeni nu le poate sti chiar pe toate.
Sa nu-mi spui ca nu am dreptate.

>>Poate uni colectioneaza Italo disco de pe vremea cand tu erai intr-a treia.

Bravo lor! Cu ce sunt de vina eu ca altii sunt mai in varsta si au prins mai muuulta perioada italo disco?
Da' sti ca ai dreptate? In clasa a treia aveam alte preocupari. :confused:

>> Ca sa nu mai vorbesc ca uni poate chiar au tinut discoteca in anii 80. Cu aia nu prea e de glumit. Aia te halesc - lejer - la breakfast.

Hm!...Sa vad!

Da' apropo, sa ne intoarcem la hituri italo disco , tocmai ascult

ALEPH- I'm In Danger. ;S

care ramane la mine POWER PLAY OF THE DAY.

SUPEEERBA melodia, superba vocea si orchestratia.
Ce parere aveti?
Max Him
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Feb 10, 2005 10:19 am

bazac scrie:EGZISTA, my friend, ca unu' tocmai m-a contactat pe PM.

Deci dupe 3 luni de asteptare, za big fis s-a hotarat sa apara acum, nu? ~p
Max Him scrie:Cine-i ca sunt curios?!

Stai bre potol ca vroia doar sa ma deruteze pe mine ~p Sa ma anuntati si pe mine cand apare vreunu, io am plecat de pe aici ca ma ia catharsu la suturi.
indescifrabil
cubu

Mesajde Prutagu » Joi Feb 10, 2005 11:53 am

Bajetzi! Apropos de aia marii cu nasu' pe sus. Parerea mea este ca sunt asa de entuziasmati si fericiti cu adevarat cand mai intra in posesia vreunui CD original rar,ca vor sa imparta bucuria si cu alti fani ITALO si de aceea,in euforia care-i cuprinde,poate se exprima altfel... Si unora li se pare deplasat... Cred ca si de aceea,ar fi buna o"intrunire" si da,chiar si cu invitati care nu au habar de ITALO,numai sa nu-si aduca cu ei colectia de SUPER"manelo-hit-uri"... Sau???
Prutagu
Junior Member

Mesajde Max Him » Joi Feb 10, 2005 3:12 pm

>>PRUTAGU:Bajetzi! Apropos de aia marii cu nasu' pe sus. Parerea mea este ca sunt asa de entuziasmati si fericiti cu adevarat cand mai intra in posesia >>vreunui CD original rar,ca vor sa imparta bucuria si cu alti fani ITALO si de aceea,in euforia care-i cuprinde,poate se exprima altfel...

...ALTFEL?! Cum adica, fii te rog mai explicit Dragos.

>>Si unora li se pare deplasat...

Aha! S-ar putea spune deci ca se cam lauda cu ce au si... atat?!
Eu asta inteleg din ce-mi spui.

>>Cred ca si de aceea,ar fi buna o"intrunire"

Dragos, daca ai citit postarile mele de zilele trecute, si sunt sigur ca le-ai citit, ai vazut ca SUNT 100% DE ACORD cu propunerea ta!
Chiar locatia mie unul imi convine, adica Brasov.
Doar ca trebuie sa fim ceva mai multi Italo Disco guys & girls.
TARE m-as bucura sa ne intalnim. Cred ca si restul sunt de acord cu mine.

>>si da,chiar si cu invitati care nu au habar de ITALO,

Evident! Am spus ca am prieteni si mai tineri care indragesc italo disco, si sunt chiar mici colectionari of the '80s.

>>numai sa nu-si aduca cu ei colectia de SUPER"manelo-hit-uri"... Sau???

Pai, facem si noi o triere la intrarea in club. In Brasov banuiesc ca sunt ceva fani italo disco!
Apropo, nu aud nici o parere despre power play-ul zilei:

ALEPH- I'm In Danger.

Eu o socotesc un hit italo disco FIRST CLASS! :)
Dar voi?
Ciao, ci sentiamo prestissimo!
Max Him
Junior Member

Mesajde qLEX » Joi Feb 10, 2005 10:16 pm

BAZAC zice: Iar cand le asculti iti cad plombele de misto ce sunt. Crede-ma! Nici nu am zis ca nu e posibil. Nimeni nu le poate sti chiar pe toate. Sa nu-mi spui ca nu am dreptate.

Dreptate (chiar foarte mare) iti dau si eu!!! Pentru unii ar fi..... chiar si titlurile de mai jos:

.
.
Modern Talking - Do you Wanna (1985) - clarificat pana la urma
Cerrone - Supernature (1977)
Lian Ross - Fantasy
.
.

si lista mai poate continua. Fiti siguri ca nici eu nu cunosc mare parte din melodiile care figureaza prin post-urile dumneavoastra, dar ma straduiesc sa fac rost de ele si apoi sa le cataloghez, in speranta de a reveni cu un Top-100 intr-o buna zi.

Iar pentru mine, multe raman, inca o enigma.

PS1: As avea nevoie de putin ajutor. Am audiat o caseta din timpuri mai vechi, al carei "prospect" poarta amprentele vremii si este aproape indescifrabil. M-a marcat o melodie, nu am idee titlul, dar versurile suna cam asa:

....mama, oh mama, oh mama,
comme tell me that you wanna
you wanna, you wanna

comme tell me now....
.

Quelques idees en ce qui concerne l'auteur de cette melodie? (Je n'ai pas de characteres francaises -- sa mai coloram putin, totusi, forum-ul cu limbi inrudite cu romana (italiana / franceza...)).

Alex
qLEX
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica