cubu scrie:Versurile corecte ierea:
We share the same biology
Regardless of ideology
What might save us, me and you
Is that the russians love their children too.
Am auzit-o O DATA la radio si-am citat din memorie. Comport oarece circumstante.
Moderator: Shaki
cubu scrie:Versurile corecte ierea:
We share the same biology
Regardless of ideology
What might save us, me and you
Is that the russians love their children too.
. Melodiile haiducesti ("Iiiioana din Teleormaniiii", "Maaarieee, ia sa-mi spui tu miiiie") tin de folclor si, daca stau sa ma gandesc, alea-mi plac cel mai mult.
. Din cate tin minte, "Viata lumii" poti s-o bagi linistit la folk. Lasa-i pe Stanculescu si Seicaru, ca nu ei definesc genul respectiv. Ei is niste exemplare mediocre si atat.
.
.
? Cam asa-mi suna versurile alea. Nu c-as fi preferat satanizmele vechi or something, dar e cam frapanta diferenta.

ne socotim noi pentru blasfemia ce taman ai emis-o la adresa trupei mele de suflet
antisatanist, antiindustrial, ca sa nu mai pomenim si "fete slabe de injer" deci da. pentru binele tau sper ca esti si antiglontz

.
. Desi, daca ma uit la avatarul tau... Si pun pariu ca sensibilitatea aia i-a lovit ca urmare a necesitatii de a mai vinde si ei, neica, neste albume
.
.

); vezi, tu te-ai gandit la spermatozoid.
.
.
(giugiuliti) si nu va certati cum cere situatia? Aud? De fapt ce-ar fi sa va iubariti voi pe PM si nu in vazul lumii?
bre, deci merengue era o fantezie normala, cuminte,
stefan scrie:salut nocti.

.

sin ella scrie:Si de ce va(giugiuliti) si nu va certati cum cere situatia?
Io-s ciuruit, imi cad matzele pe jos. Si ce te bagi in menage-ul nostru, noi estem egoisti, nu ca aia doi din merengueeee
.stefan scrie:2) e considerat opera de arta, altfel n-ar fi expus prin muzee, nu?
da un gugal dupa "Mother Nature"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator