Muzicieni morti

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde nocturna » Sâm Sep 27, 2003 10:35 pm

de curand s-a stins din viata cantaretzul britanic Robert Palmer, 54 de ani.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde svengali » Dum Oct 12, 2003 3:01 am

Uite, i-ati amintit pe Elvis si Buddy Holly (in treacat fie spus, la vremea aceea principalii "concurenti" ai lui Elvis erau Little Richard, Jerry Lee Lewis si Buddy Holly). Inca un nume legat oarecum de Elvis care s-a dus: Frank Sinatra. Nu intamplator am facut introducerea asta pentru ca mi se pare ca cei mai celebrati sunt cei ce mor "in plin avant creativ", cand ar mai fi avut ceva de spus... si poate ca e si normal. Chiar daca si Elvis la momentul mortii sale era mort d.p.d.v. muzical, totusi mai des se aminteste de moartea lui si a lui Buddy Holly decat a lui Sinatra spre exemplu.

Unul din "marii morti" e si Otis Redding ('67, tot accident de avion). Mai de curand a murit si Roy Orbison.
Si daca tot veni vorba si de John Lennon, parca nu l-am vazut pe George Harrison... RIP... au mai ramas doi dintre beatles... Citind mai demult o antologie Beatles in care se descria amanuntit ultima zi din viata lui John, parca te cuprindea un fior si ai fi vrut sa intri in poveste si sa schimbi ceva... Idiotul ala a dat mana cu John chiar in dimineata de 8 decembrie, si i-a spus ulterior unui membru al garzii care pazea cladirea Dakota: "ce-ai spune daca n-o sa-l mai vezi ?!" ... ca mai apoi seara sa-l impuste.
Doua nume mari si de la noi care n-au fost amintite: Aurelian Andreescu (atac de cord,Eforie sud, '82 la numai 38 de ani) si Doina Badea (la cutremurul din '77). Tot prematur a plecat dintre noi si Ciprian Porumbescu (1883 la numai 30 de ani).
RIP !
svengali

Mesajde bad bad Annie » Sâm Noi 08, 2003 9:47 pm

Da, inca nu m-am obisnuit cu ideea mortii lui Robert Palmer, si a lui Johhny Cash, care atit mi-au incintat copilaria si tineretile ca imi dau seama acum ca azunsesem sa-i consider familie, „de-ai mei“.
La fel cu Falco (de asta n-a amintit nimeni!); ma temeam ca la cit bea, se drogheaza si goneste cu masina o s-o cam mierleasca, dar asa curind nu ma asteptam! Am suferit asa tare cind am aflat ca nici macar n-am putut plinge!
Sa se odihneasca in pace, ca ne-au invatat sa visam si sa iubim.
Si sa mi-l tina Dumnezeu pe Chris Rea!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde sublime_gwen » Joi Noi 27, 2003 5:25 pm

cel mai pacat e de bradley de la sublime, care a murit de supradoza
si de aalyiah, ca era tanara si frumoasa.
sublime_gwen
Junior Member

Mesajde dan_sararu » Mar Dec 23, 2003 12:44 am

de ce nu l-a amintit nimeni pe bob marley? a fost un cantaret colosal...stiati ca in jamaica exista multe temple ridicate lui?
dan_sararu
Junior Member

Mesajde vali » Mar Dec 23, 2003 12:52 am

o singura chestie ma seaca - supra comercializarea
ia uite cine e in stanga http://www.revistasunete.ro/
some people deserve to die
vali

Anterior

Înapoi la Muzica