Si mai e si aia...Dancando Lambada ! Deci..ia uite...3 mari hituri....ce au facut ocolul Mapamondului !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
HAHAHA
Moshule, hai ma las-o dracu'! Aveam pretentii de la tine! "Lambada" si "Dancando Lambada"? 2 hituri? Ce sa zic...
Si "Bantu" nu stiu daca a facut, intr-adevar, "ocolul mapamondului...
Bai bhuttu..eu nu vorbesc aici de preferintzele mele !
Am spus..ca aceste 3 melodii au prins la neamurile proaste...ca sunt muzici comerciale ! Deci..sunt mari hituri de discoteca..si de plaja..si de etc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Nu..nu e asa !
Lambada si Dancando sunt 2 melodii diferite ! Iar Bantu..a fost mare hit ! Dar gata..hai sa incheiem cu prostia asta...ce Dumnezeu ? ..ne certam asupra formatziei Kaoma ?? HA HA
Hai..mai zicetzi alte formatzii de 1 melodie !
hai sa mai zicem...de formatii de o melodie...
de fapt vreau sa intreb: Zanger and Evans se incadreaza in aceasta categorie??ca eu nu stiu decat de a lor "In the year 2525"(de cand eram mica mica de tot)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...