Cultura muzicala

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde manelesux » Lun Oct 29, 2001 3:27 pm

Initial trimis de Blink 1 82
Mai manelesux...lasa-ne cu formatzii de genul Nevermore sau Iced Earth. Cine crezi ca a auzit de ei ? Poate doar tu si parintzii si prietenii membrilor formatiei ?
Mai bine spune-tzi parerea...despre ultimul videoclip a lu' Jeniffer Lopez & Ja-Rule ! Stiu ca ascultzi pe furish J Lopez...asa ca nu te mai ascunde ! :)

blinkote, daca tu nu ai auzit de ei nu inseamna ca altzii nu au facut-o...
Ce parere ai fi avut despre mine daca itzi spuneam ca habar nu am cine sunt Blink182,Louis Armstrong,Jimmi Hendrix,Gunsnroses?
Ei,exact parerea asta o am eu despre tine, acu dupa ce ai dat replica de mai sus.
Ultimu clip a lu J.Lo nu l-am vazt ca nu am televizor slava domnului.E ceva demn de urmarit?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 29, 2001 3:34 pm

Nu dau bah in tine. Dupa cum vezi am raspuns cu citate din posturile tale in care spui ca nu avem argumente, ca nu stiim una alta.... Eu doar ti-am raspuns. Imi pare rau de copilaria ta...
Da, mai ascult si altceva dar in plan secundar.

Cat despre forumul de SPORT???? discutati NUMAI despre NBA. Acum eu nu zic ca nu e sport. Dar cum am incercat sa vorbesc despre alt sport ma trageti de urechi... Si tu si sopra.
Asa ca modest practicant de inot, volei, handbal, full contact (hehe, eram mai mica, doar fo' 17 ani...), scuba diving si echitatie (3 ani obstacole, in rest amatorism pe cai de sport), nu prea stiu multe despre sport. De-aia va las pe voi sa va discutati despre NBA pentru ca e singurul sport din lume...

p.s. in ultimul JL e de urmarit un culturist la bustul gol care arata beton!!! (ti-am spus ca urmaresc aproape tot ce apare... dar tot nu mi-am schimbat opiniile)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Pentru Dana

Mesajde Aliosha » Lun Oct 29, 2001 7:43 pm

Draga Dana

Am sa incep prin a-ti spune ca am inceput sa ascult rock pe la 13-14 ani (acum am 22). Mai exact de cand au inceput rockerii sa bage casete in P-ta Romana.
Am inceput cu Guns, Megadeth, Slayer si Maiden. Insa Megadeth mi-au placut cel mai mult: Peace sells
si RIP sunt albumele mele preferate. De la Youth incolo au inceput sa nu prea imi mai placa
ce au scos dar asta e si o chestie ce depinde de gustul fiecaruia.
Ascult si foarte mult punk: mai vechi:Sex Pistols, Exploited, Dead K, The Clash ( cu asta am inceput),
sau Fugazi, Pennywise, Millencolin, Rancid, Meat Puppets, Greenday si Blink (cei pe care ii ironizezi tu de cate ori ai ocazia).
Am incetat sa fiu exclusivist si sa ascult doar un anumit tip de rock pt ca albume bune se regasesc in toate subgenurile.
Mi-au placut la fel de mult Paradise Lost( pe care i-am si vazut la Bucuresti) cat si dupa cum am mai spus Death, Sepultura si multe multe altele.
Am facut introducerea asta mai ales ca sa incerc sa-ti explic ca nu am de ce sa fiu salvat, mai ales ca gusturile mele muzicale nu-si au radacinile in atomic sau MCM.
Mai mult nu ma baga in aceeasi oala cu userul Blink 182 ( no offence man). Nu am avut nici un cuvant rau de spus nici despre
Iced Earth nici despre Nevermore: m-am interesat si am auzit ca sunt buni( nu am avut inca ocazia sa-i ascult)
Daca tu consideri ca in momentul de fata afluenta de metal esta atat de mare si de buna este parerea ta dar da-mi voie sa nu ti-o impartasesc.
Formatii ca Bizkit sau Linkin Park sunt rap metal pt ca sa pare ca asta e genu care prinde la pustii din ziua de azi.
Incearca sa le bagi un Slayer sau un Maiden sa vezi daca asculta.
Am spus ca rockul(metalul) a murit iar tu si Manelesux( thx pt recomandari) m-ati contrazis. Bineinteles ca o sa existe mereu trupe care
suna foarte bine, pline de fani sau genuri ca scandinavian metal( pline de trupe bune si fani constanti) ...
Eu ma refeream la impactul lui in general si mai ales asupra celor (foarte tineri) care incep sa sculte muzica.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 30, 2001 6:53 am

Da..manelesux....dar fa si tu un sondaj sa vezi cati au auzit de formatziile enumerate de tine. Louis Armstrong si ceilaltzi si-au adus aportul in muzica....si au ramas in istorie. Asa ca nu ii compara cu Nevermore si altziii ca ei.
In ultimul videoclip a lui J LO...asa cum spune si Dana...potzi vedea un culturist beton....si o potzi vedea bineinteles pe J Lo...care chiar daca nu canta ea foarte bine...e foarte frumoasa..in pofida fundului artificial.
Dana....pe forumul de sport potzi vorbi si despre ciclism nu numai despre sporturile enumerate de tine. Despre orice sport vrei tu ! Si eu am practicat 4 ani de zile inot la bazinul 23 August. De asemenea si cativa ani de patinaj si putin tenis.
Ma pricep si la voley si la hambal...dar nu am interlocutori.
Despre metale si rock nu va mai vorbesc...pentru ca vad ca v-a facut la sange Aliosha. Cu aceasta ocazie tin sa-l salut si pe Aliosha care dupa cum vad este un fan Blink 182. (al formatziei..nu al meu :) ) . Aliosha....nu-i lasa pe manele si dana sa te influentzeze cu muzica lor subculturala. Nu uita....Mark e cel mai bun.....e un unicat in peisajul muzicii din ziua de azi.
S-auzim numa' de bine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Pentru Aliosha

Mesajde gaga » Mar Oct 30, 2001 8:40 am

Ai referinte bune asa ca te asteptam pe forumul Rock :D
Chiar imi pare rau ca te-am bagat in aceeasi oala cu Blink, sincer. Cat despre revenirea in mare forta a rock-ului, ai incredere in mine... Revine! Si nu vorbesc doar de nivel national (cunosc multi pameni implicati in aceasta revenire, fani., realizatori...) ci de nivel mondial. Chiar ma lua Blink la mishto ca ma uit la MTV... normal ca ma uit, poate sa-si roada unghiile dar in ultima vreme a fost mult rock (cam nou pt. gustul meu) si desi e adevarat ca pt. generatia MTV rock=linkin si bizkit, e oricum mai bine decat ce era acum un an-doi cand nu stateam nici 5 minute pe saptamana pe postul acela unde nu vedeai decat negri cu lanturi de aur si mertzane.
Apropos de MTV, prin 92 dadeau Rock la greu, am inregistrat o caseta de fo' 3 ore atunci cu Guns, Faith no More, Megadeth, Nirvana... ma rog, o gramada... Acum am inceput iar sa inregistrez de acolo dar Rammstein si Aphex Twin. Si de-aia iti spun, ai incredere. Daca un post atat de comercial a reinceput sa aiba emisiuni de tip Superock si weekenduri rock, chiar daca deocamdata primeaza biscuitzii si linkin, depinde numai de noi sa indreptam lucrurile. (stii desigur ca poti vota piese si trupe, treaba chiar tine, odata ne-am mobilizat, fanii Megadeth de peste tot si am reusit sa aducem trupa la VH1 in conditiile in care era la concurenta cu Metallica si Guns, asta e pe bune nu o poveste...)

Blink, iar ai inteles ce draq ai vrut tu, mai bine las-o moarta... Aliosha asculta ce trebuie, subcultura noastra, mai bine deschide tu un subiect cu Armstrong sa vedem cati iti raspund ca pe Nevermore si Iced Earth se discuta la Rock.

p.s. Aliosha, ai ascultat The World Needs a Hero, ultimul Megadeth?
gaga

Re: Pentru Dana

Mesajde manelesux » Mar Oct 30, 2001 2:18 pm

Initial trimis de Aliosha
Draga Dana

Am sa incep prin a-ti spune ca am inceput sa ascult rock pe la 13-14 ani (acum am 22). Mai exact de cand au inceput rockerii sa bage casete in P-ta Romana.
Am inceput cu Guns, Megadeth, Slayer si Maiden. Insa Megadeth mi-au placut cel mai mult: Peace sells
si RIP sunt albumele mele preferate. De la Youth incolo au inceput sa nu prea imi mai placa
ce au scos dar asta e si o chestie ce depinde de gustul fiecaruia.
Ascult si foarte mult punk: mai vechi:Sex Pistols, Exploited, Dead K, The Clash ( cu asta am inceput),
sau Fugazi, Pennywise, Millencolin, Rancid, Meat Puppets, Greenday si Blink (cei pe care ii ironizezi tu de cate ori ai ocazia).
Am incetat sa fiu exclusivist si sa ascult doar un anumit tip de rock pt ca albume bune se regasesc in toate subgenurile.
Mi-au placut la fel de mult Paradise Lost( pe care i-am si vazut la Bucuresti) cat si dupa cum am mai spus Death, Sepultura si multe multe altele.
Am facut introducerea asta mai ales ca sa incerc sa-ti explic ca nu am de ce sa fiu salvat, mai ales ca gusturile mele muzicale nu-si au radacinile in atomic sau MCM.
Mai mult nu ma baga in aceeasi oala cu userul Blink 182 ( no offence man). Nu am avut nici un cuvant rau de spus nici despre
Iced Earth nici despre Nevermore: m-am interesat si am auzit ca sunt buni( nu am avut inca ocazia sa-i ascult)
Daca tu consideri ca in momentul de fata afluenta de metal esta atat de mare si de buna este parerea ta dar da-mi voie sa nu ti-o impartasesc.
Formatii ca Bizkit sau Linkin Park sunt rap metal pt ca sa pare ca asta e genu care prinde la pustii din ziua de azi.
Incearca sa le bagi un Slayer sau un Maiden sa vezi daca asculta.
Am spus ca rockul(metalul) a murit iar tu si Manelesux( thx pt recomandari) m-ati contrazis. Bineinteles ca o sa existe mereu trupe care
suna foarte bine, pline de fani sau genuri ca scandinavian metal( pline de trupe bune si fani constanti) ...
Eu ma refeream la impactul lui in general si mai ales asupra celor (foarte tineri) care incep sa sculte muzica.

1.Blinkote, sunt convins ca eshti lovit la cap. Nu te agatza prea mult de ce scrie in cartzile de istorie muzicala...acolo o sa-i gaseshti shi pe Michael & Janet JAckson...jenant,nu?
Tzine minte de la tata manelos un lucru: Daca nu eshti in Pagini Aurii nu inseamna ca nu exishti!

2.Aliosha,io cand zic "afluentza" ma gandesc la debitu de rock care se produce shi promoveaza. Respectivu debit azi e de vreo 10 ori mai mare decat in anii 80. Acum exista case de discuri specializate pe metal, cu distributzie pe toate continentele, shi in fiecare luna apar cateva zeci de albume, din care potzi alege macar un album-doua ca fiind reushite, iar la trei luni sigur apare un album de exceptzie.

Tu zici de impactul general asupra tineretului....situatzia nu s-a skimbat cu nimic...nici tu nu ai auzit de slayer/megadeth la MTV ci de la tipii din piatza romana. Mtv-ul a avut intotdeauna o bucata de rock accesibil,fie pe baza de ritm fie pe baza de imagine shocanta shi atitudine promovata, destinat target audienceului mtvist, adica adolescentzilor...asha cum acu se da in draci manson shi bizkit, acu 5-7 ani se dadea offspring, mai demut nirvana shi soundgarden, ac\dc shi alice cooper.

SIngura diferentza clara e emisiunea Headbangers ball, care la inceputul anilor 90 era pe mana Vanessei Warwick, nevasta vocalului de la Almighty, shi tipa baga in emisiune lucrurile cele mai adevarate. Pe vremea aia nu vedeai Prodigy sau Aphex Twin la emisiuni de rock, in schimb se dadea Obituary, Morbid Angel,etc.
Insa, oricum, nu in emisiunea aia statea impactul global al rockului in lume.

Deci ca o concluzie, nu cred ca ce se vede la Mtv e pulsul real al rockului in general.Shi nici ca afluentza rockul in ziua de azi se masoara in preferintzele unei categorii marginite de ascultatori, adica cei sub 18 ani(aka biscuitzii).
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Oct 30, 2001 6:47 pm

Chiar ca inainte dadeau o gramada de rock pe MTV. “Headbangers ballâ€Â
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 31, 2001 1:50 am

Auleo..Aliosha..ce mi-ai facut ??? Te-ai dat de partea Danei & a lu Manele. Rusine,rusine..rusine sa iti fie !
Eu va recomand la totzi 3...sa ma lasatzi in pace cu metalele voastre ...si sa punetzi mana sa mai ascultatzi ... Jefferson Airplane,The Beach Boys,The Four Seasons,Cab Calloway...
Dana & M-sux....v-atzi gandit vreodata ca poate voi suntetzi aia lovitzi la cap...ci nu eu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 31, 2001 10:01 am

Initial trimis de Aliosha
Chiar ca inainte dadeau o gramada de rock pe MTV. “Headbangers ballâ€Â
gaga

Mesajde manelesux » Mie Oct 31, 2001 6:48 pm

Auleo..Aliosha..ce mi-ai facut ??? Te-ai dat de partea Danei & a lu Manele. Rusine,rusine..rusine sa iti fie !
Eu va recomand la totzi 3...sa ma lasatzi in pace cu metalele voastre ...si sa punetzi mana sa mai ascultatzi ... Jefferson Airplane,The Beach Boys,The Four Seasons,Cab Calloway...
Dana & M-sux....v-atzi gandit vreodata ca poate voi suntetzi aia lovitzi la cap...ci nu eu !

blinkote,io shtiu cu ce se mananca jefferson shi bitch boys(aia cu hai sa ne dam cu surfu, shi ocazional mai apar in Baywatch sa cante pentru hasselhoff shi ciurda de salvamaritze).
tu in skimb abar n-ai cu ce se mananca ce ascult io.
Rezulta:Avantaj io.
Citind posturile tale retroactiv incep sa am o banuiala...a fost un moment in viatza ta...unul de care poate tzi-e groaza sa itzi aminteshti...TE-AI INSURAT?....shi nu mai ai voie sa ascultzi decat ce asculta nevasta-ta?....ai grija de tine,nene...NBau strica la rinichi shi la inkeieturi...pune mana shi mai da o sheptica din cand in cand.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 02, 2001 10:13 am

Nu manele...nu m-am insurat...si chiar daca ma insuram..crezi ca ma lasam influentat de nevasta ???
Acum imi dai in cap ca nu imi place ce ascultzi tu ??? Nu imi place..si gata ! Oricata reclama ai face tu ! Oricum...iti respect parerile..asa ca respectale si tu pe ale mele.
Dana..pe tine te astept pe noul subiect ce l-am creat pe forumul de sport..FOREVER SPORT ! Sper sa fii multumita !!! Asta asa,ca sa nu mai zici ca vorbesc numai de NBA !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the radical » Dum Noi 04, 2001 5:56 pm

deci daca mie-mi plac aia de la Foo Fighters si Mansun pe langa Elend si Nightwish si Pearl Jam si Dream Theater si Beth Orton si Portishead si Massive Attack si Nick Cave si etc si etc unde ma incadrez????? la aia "sad" cum ma facea unul "original" doar pt ca -mi place bjork si nu janet jackson sau j lopez?! sper ca pana la urma macar respectul sa-si spuna cuvantul daca ne vine mai greu sa acceptam preferintzele altora , ca sa nu mai zic argumentele lor.

manelos? and u jesus !!!!
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde manelesux » Lun Noi 05, 2001 6:59 pm

Initial trimis de the radical
deci daca mie-mi plac aia de la Foo Fighters si Mansun pe langa Elend si Nightwish si Pearl Jam si Dream Theater si Beth Orton si Portishead si Massive Attack si Nick Cave si etc si etc unde ma incadrez????? la aia "sad" cum ma facea unul "original" doar pt ca -mi place bjork si nu janet jackson sau j lopez?! sper ca pana la urma macar respectul sa-si spuna cuvantul daca ne vine mai greu sa acceptam preferintzele altora , ca sa nu mai zic argumentele lor.

manelos? and u jesus !!!!

pe mine ma certzi radicalule? de ce???????

p.s.cine e beth orton ala?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 05, 2001 10:49 pm

Slava Domnului ca v-ati mai potolit cu ocarile la adresa mea !

by Dana: Shut the fuck up!
U shut the fuck up ! (by Blink 182)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 06, 2001 8:48 am

Radicalule, ce draq e cu postul ala? Are dreptate manelos, pe cine certi si de ce? Nu ti-am respectat noi opiniile?
Apropos de cultura muzicala, urmeaza super premiile MTV unde veti putea admira in concurs super trupele de Rock (my god): Blink 169 (LOL), Limp Bizkit, U2 (asta e un fel de rock, poate singurul care se incadreaza la acea categorie) si mai sunt cateva de-astea dar nu am revista la mine. Acu' pe bune, cine sa faca si cui cultura muzicala cand Blink canta rock? Noi am vehiculat termene ca: punk si alte subgenuri punk dar nici macar fanul lor aka Blink 199 nu i-a incadrat la rock. Daca ma gandesc bine, nu cumva canta si Lopeza rock? Ca parca se auzea o chitara...
gaga

Mesajde the radical » Mar Noi 06, 2001 8:50 pm

Initial trimis de DANA
Radicalule, ce draq e cu postul ala? Are dreptate manelos, pe cine certi si de ce? Nu ti-am respectat noi opiniile?
Apropos de cultura muzicala, urmeaza super premiile MTV unde veti putea admira in concurs super trupele de Rock (my god): Blink 169 (LOL), Limp Bizkit, U2 (asta e un fel de rock, poate singurul care se incadreaza la acea categorie) si mai sunt cateva de-astea dar nu am revista la mine. Acu' pe bune, cine sa faca si cui cultura muzicala cand Blink canta rock? Noi am vehiculat termene ca: punk si alte subgenuri punk dar nici macar fanul lor aka Blink 199 nu i-a incadrat la rock. Daca ma gandesc bine, nu cumva canta si Lopeza rock? Ca parca se auzea o chitara...

haaaa????? da' ce-am zis?! Ps ala pt manelos era cu target la o amune magdalena care trebuia sa-l spele pe picioare .So chill ca n-am nimic cu nimeni si parerile lui doar ca blinkote mi se pare cam haituit pe aici , decicu opiniile lui aveti ce aveti , e frumos?? :PP whatever ...deci eu ma uit la MTV doar pt glamour show , restul , pt muzica adica ma uit pe MTV2 . chiar daca aia n-au premii.
lopeaza ar tebui sa dispara cu tot cu tarnitza de pe ecrane (hihi) iar beth orton e o fata cu "chitara " asa mai putin glamour .
the radical
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 10:51 am

Radicalule:
- nu m-am prins ce era cu postul ala, thanx pt. explicatii
- MTV2? Se duce draq lumea de rapa... nu era suficient o singura tampenie, trebuia si clonata ca sa fie siguri ca nu dispare
- pe Blink nu-l haituieste nimeni, avem opinii diferite dpdv muzical si dicutam pur si simplu, e normal sa para un ton mai agresiv pt. ca discutam in contradictoriu, capisci?
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 07, 2001 3:44 pm

Inca o data tin sa va multumesc ca nu v-ati mai luat de mine !
De asemenea..ii fac o recomandare Danei si lu' Manele....sa incerce sa se cultive si ei putin ascultand-o pe Edith Piaf.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 3:57 pm

Blinkote nu te potolesti mama? Tine-ti piafu acasa ca la radioul pe care-l ascult io o da destul de des. Ce draq ai vrut sa zici, ca ai cultura? Vorbesti ca sa te afli in treaba... fara argumente, ca de obicei... Nu vrei sa ascult si niste Adamo ca era la moda la un moment dat ? Iti dau eu sfaturi de tip: asculta cutare ca altfel esti incult?
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 07, 2001 4:03 pm

Mai Dana...mai glumesc si eu cu voi sa ne descretim fruntzile ! Nu tre' sa te superi pe mine !
N-am zis ca suntetzi inclutzi...suntetzi doar patimasi in ceea ce priveste rockul....si nu vretzi sa mai ascultatzi si altceva !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 4:14 pm

Ascultam mah, uite aici: Al Di Meola, Paco de Lucia, Vivaldi... nu mai continui ca zici ca ma dau mare....:D Fruntea mea e incretzita de la permanentul natural nu o baga in seama.... zi ce vrei da sa stii ca si io-ti raspund ce vreau....:rolleyes:
gaga

Mesajde the radical » Mie Noi 07, 2001 11:04 pm

Inca o data tin sa va multumesc ca nu v-ati mai luat de mine !
De asemenea..ii fac o recomandare Danei si lu' Manele....sa incerce sa se cultive si ei putin ascultand-o pe Edith Piaf.

am citit biografia ei acuma cativa ani ; interesant si scary in acelasi timp.
the radical
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 09, 2001 8:09 am

E bine ca mai sunt oameni in zilele noastre interesatzi de Edith Piaf.."Doamna muzicii franceze " !
Foarte bine Dano..ca ascultzi muzica clasica...si eu ascult ....preferatele mele sunt Dansurile ungare a lui Johannes Brahms. Si de asemenea imi place si muzica de fanfara.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 11, 2001 12:19 pm

Am intrat si eu de curiozitate la http://www.allmusic.com , sa vad ce scrie despre Blink 182.
Iata ce am gasit :
Genres : rock
Styles : punk-pop,post-grunge,punk revival,alternative pop/rock

Ce parere ai Dano ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 11, 2001 3:04 pm

....and the winner for the best rock ...BLINK 182 !!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Noi 12, 2001 11:14 am

Blink, faza cu rock de pe all music s-a mai discutat pe alt subiect, aia abereaza de-ti vine rau... Cat despre Best Rock la MTV, hai ca ma umfla rasul (si io prefer sa ma umfle berea)... Stii cum i-au prezentat pe Rammstein? "Best POP group from Germany" Asa ca las-o in barba. Si in afara de asta de ce tii musai sa-i recunoastem pe Blink de rockeri? Nu tu spuneai ca rockerii sunt betzivi si nu mai stiu cum? Acuma vrei sa intri in tagma noastra????
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 12, 2001 5:21 pm

Da nu tin musai sa-i recunoastetzi pe Blink ,rock....eu ti-am comunicat doar ce scrie pe un site..si ce au spus aia la MTV.
Nu am facut nici un comentariu personal !
M-am bucurat doar ca au castigat un premiu...atata tot !
Un premiu oferit de un post cu care nu prea sunt de acord...dar asta e !
Dar dupa parerea ta..cam ce stil au Blink ? Rap,hip hop ,twist ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 13, 2001 8:55 am

S-a mai vorbit despre asta... no comment, vrei sa mut tot threadul aici? Daca vrei sa-ti improspatezi memoria du-te pe subiectul deschis de tine si inchis de mine de pe Rock...
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 13, 2001 6:11 pm

Nu imi aduc aminte sa fi deschis eu un subiect pe rock. Oricum..itzi stiu parerea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 14, 2001 8:49 am

N-ai deschis mah subiectul Blink 182 pe rock si ti l-am inchis io? Cechirap...
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica