Melodii de moment
Moderator: Shaki
Pentru azi o melodie usoara de vara, un disco pe care il dedic maimutzei mele.
Arabesque - Hello, Mr. Monkey. Melodia este din 1978 si este inclusa pe primul album al formatiei Arabesque, formatie feminina ce provine din Germania si care a avut-o in componentza chiar si pe bine'cunoscuta Sandra.
Arabesque - Hello, Mr. Monkey. Melodia este din 1978 si este inclusa pe primul album al formatiei Arabesque, formatie feminina ce provine din Germania si care a avut-o in componentza chiar si pe bine'cunoscuta Sandra.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pe ziua de azi avem o piesa care se potriveste minunat cu atmosfera preelectorala imputzita de jegurile care ne conduc:
Implant Pentru Refuz - Voteaza
"Sistemul ne ajuta / pentru ca noi l-am creat
La fel cum acum dosarul meu zace curat
Libertatea e mare? da' pentru noi si mai mare
Toata tara fura, noi furam cel mai tare
Nu ne dam in vint dupa doctrine
Pentru posturi facem alianta cu oricine
Doctrina si idealurile sint pentru tine
Asa ca voteaza-ma pe mine / Vot, vot, vot... "
Si ramanand la IPR mai mentzionez o pesa de exceptzie: Rezist pe care cre ca am mai pomenit-o io p-aci
Implant Pentru Refuz - Voteaza
"Sistemul ne ajuta / pentru ca noi l-am creat
La fel cum acum dosarul meu zace curat
Libertatea e mare? da' pentru noi si mai mare
Toata tara fura, noi furam cel mai tare
Nu ne dam in vint dupa doctrine
Pentru posturi facem alianta cu oricine
Doctrina si idealurile sint pentru tine
Asa ca voteaza-ma pe mine / Vot, vot, vot... "
Si ramanand la IPR mai mentzionez o pesa de exceptzie: Rezist pe care cre ca am mai pomenit-o io p-aci
human being/being human
-
basstard - Junior Member
In seara asta sa fie Motorhead - Stone dead forever (de pe albumu' "Bomber" din 1979) si Lynyrd Skynyrd - Tuesday's gone.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Tocmai am tras de pe dc++ albumul Fighting The World al celor de la Manowar, album ce-l detin si pe caseta poloneza dar pe care am pierdut-o.
O formatie destul de buna, cu un metal mai pe intelesul meu. Pentru aceasta seara imi aleg ca melodie de moment....Carry on.
Din aceasta formatie face parte si legendarul Scott Columbus, dar nu am idee pe ce post. Doar ca imi placea numele asta foarte mult, pe vremea cand eram in ciclul gimnazial.
Aaaa...si vreau sa amintesc si melodia numita Defender, melodie ce te indeamna la lupta, ca sa ma exprim ca un fost prieten de'al meu.
O formatie destul de buna, cu un metal mai pe intelesul meu. Pentru aceasta seara imi aleg ca melodie de moment....Carry on.
Din aceasta formatie face parte si legendarul Scott Columbus, dar nu am idee pe ce post. Doar ca imi placea numele asta foarte mult, pe vremea cand eram in ciclul gimnazial.
Aaaa...si vreau sa amintesc si melodia numita Defender, melodie ce te indeamna la lupta, ca sa ma exprim ca un fost prieten de'al meu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
"Legendarul" Scott ocupa scaunul din spatele tobelor... sau, mai bine zis, tronul.
Despre Carry On o cunostinta spunea ca e piesa de discoteca. La vremea cand afirma treaba asta eu eram mare fan si faceam spume la gura pentru orice "jignire" adusa celor 4 luptatori, insa in timp mi s-a aratat si mie lumina...
Anyway, astazi am la activ o melodie cu care am nenorocit tot ce am prins in jur, si anume pentru ca nu ma pot opri sa o "fredonez", ceea ce nici o ureche de magar n-ar suporta asa ceva mai mult de 3 minute.
Kate Bush - Wuthering Heights, o piesa pe care am vaz't-o la Vh1 acum cateva zile. Statea pe locul 5 (parca) in Top 10 Song Birds. Incerc sa uit cine era pe locul 1 in top, ca sa nu creasca tensiunea brusc. Bine, nu pot sa uit: Celine Dion.
Revenind la piesa, ea se afla pe primul album Kate Bush (cotat ca unul din cele mai bune)... mai mult nush' ce sa zic, presupun ca tot boborul a ascultat-o macar accindental, cel putin o data in viata, asa ca ma reped sa o fredonez din nou...
Heathcliff, it's me, I'm Cathy, I've come home now
So coooold, let me in-a-your windooow...

Despre Carry On o cunostinta spunea ca e piesa de discoteca. La vremea cand afirma treaba asta eu eram mare fan si faceam spume la gura pentru orice "jignire" adusa celor 4 luptatori, insa in timp mi s-a aratat si mie lumina...
Anyway, astazi am la activ o melodie cu care am nenorocit tot ce am prins in jur, si anume pentru ca nu ma pot opri sa o "fredonez", ceea ce nici o ureche de magar n-ar suporta asa ceva mai mult de 3 minute.
Kate Bush - Wuthering Heights, o piesa pe care am vaz't-o la Vh1 acum cateva zile. Statea pe locul 5 (parca) in Top 10 Song Birds. Incerc sa uit cine era pe locul 1 in top, ca sa nu creasca tensiunea brusc. Bine, nu pot sa uit: Celine Dion.
Revenind la piesa, ea se afla pe primul album Kate Bush (cotat ca unul din cele mai bune)... mai mult nush' ce sa zic, presupun ca tot boborul a ascultat-o macar accindental, cel putin o data in viata, asa ca ma reped sa o fredonez din nou...
Heathcliff, it's me, I'm Cathy, I've come home now
So coooold, let me in-a-your windooow...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
nu stiu cam cat de nou e melodia da' o dau astia mereu pe atomic (sau mtv?) noaptea : coldplay - god put a smile upon your face...imi place enorm
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Sa fie Dj Shadow care a scandalizat oarecum pe multzii cu modul sau de a "compune" piese cu Midnight in a perfect world shi Mick&co adica Stones cu Come on care zic unii a servit drept model pentru Hotel Yorba a lu White Stripes
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
De ceva vreme am redescoperit Entombed - Wolverine Blues, din ciclul "suparari of old". Un album care nu mai e strict death metal, dar e tot "greu", versuri "rele", etc. Toate melodiile au un "ceva", dar am selectionat:
Entombed - Rotten Soil
Entombed - Wolverine Blues
Entombed - Blood Song
Entombed - Heavens Die
Entombed - Rotten Soil
Entombed - Wolverine Blues
Entombed - Blood Song
Entombed - Heavens Die
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Sunt buni shi prietenii la ceva,in special aia care au cd player in mashina:D.Asa am redescoperit shi io uo melodie care ma uobseda acuma ceva ani,vreo 7 la numar,shi anume Place your hands a celor de la Reef,uo formatzie de care nu s-au prea auzit multe,shi nici n-as fi surprins sa aud ca nici macar nu ma iegzista.Uoricum io recomand albumu lor shi anume Glow celor care apreciaza britpopu cu influentze Stones.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
NERD - she wants to move - melodie de scuturat....mai ales dupa cateva pahare..., cu un videoclip superb, in care o tanti se unduieste in draci (aviz maimutzarilor...)
Mister! Look at your girl, she loves it!
(Look at her) I can see it in her eyes
She (come here babe) hopes this lasts forever, Hey!!
Her off beat dance makes me fantasize
(Her curves) She's sexy!!
Her ass is a spaceship I want to ride
Somebody get us some water in here!
Cause it's HOT!
(Yo why you, why you, why you wit that fool?)
HOT y'all! Hey! Huuuhh!
(I like it when you're wet baby) Ehh :p
Mister! Look at your girl, she loves it!
(Look at her) I can see it in her eyes
She (come here babe) hopes this lasts forever, Hey!!
Her off beat dance makes me fantasize
(Her curves) She's sexy!!
Her ass is a spaceship I want to ride
Somebody get us some water in here!
Cause it's HOT!
(Yo why you, why you, why you wit that fool?)
HOT y'all! Hey! Huuuhh!
(I like it when you're wet baby) Ehh :p
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
the gathering strange machines
o melodie pe care o redescopar dupa ani buni...
it has always been in the back of my mind
dreaming about going to the corners of time
i always wanted to fly in strange machines
i wanna do centuries in a lifetime
and feel it with my hands
touch the world war II and Cleopatra
flying...
could it be that my dream would come true
building a machine that would actually do
what i want it to do
russian revolution, let's do that in one day
Beethoven and Gershwin i think that would be o.k.
more than anything i wanna fly in strange machines
and see it with my eyes
watch Jesus rise, if he ever did
flying...
touch renaissance and Chaka Khan
o melodie pe care o redescopar dupa ani buni...
it has always been in the back of my mind
dreaming about going to the corners of time
i always wanted to fly in strange machines
touch the world war II and Cleopatra
flying...
could it be that my dream would come true
building a machine that would actually do
what i want it to do
russian revolution, let's do that in one day
Beethoven and Gershwin i think that would be o.k.
more than anything i wanna fly in strange machines
and see it with my eyes
watch Jesus rise, if he ever did
flying...
touch renaissance and Chaka Khan
-
Daimon - Mesaje: 5074
Celelalte Cuvinte - Lupii
Celelalte Cuvinte - WWW
Cargo - Femeia
Cargo - E vreo problema?
Marilyn Manson - Spade
Celelalte Cuvinte - WWW
Cargo - Femeia
Cargo - E vreo problema?
Marilyn Manson - Spade
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Azi, fiind o zi mai speciala, ma voi gandi la toti prietenii mei dragi si voi bea alaturi de ei si de Bob Dylan, "One more cup of coffe"...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
barenaked ladies
Exista o gramada de trupe foarte bune si chiar in voga de care niu, aici, nu ajungem sa auzim niciodata. Spre exemplu as vrea sa stiu daca stie cineva despre canadienii de la Barenaked Ladies care de fiecare data cind au scos cite un disc acolo la ei au dat lovitura. Spre exemplu ultimul album intitulat "Everything to everyone" mi se pare excelent pentru ce inseamna muzica rock alternativ in anii astia. Chiar asa, a auzit cineva de ei pe aici ?... am si eu o curiozitate.
-
Vax Poetic - Junior Member
I died in my dreams
What's that supposed to mean?
Got lost in the fire
I died in my dreams
Reaching out for your hand
My fatal desire
In aceasta dimineatza fac inca o incursiune in rock-ul adolescentin al findalndezilor de la The Rasmus. Melodia Funeral song, album Dead Letters, an 2003.
Tinerii mai evoluatzi asculta cu placere aceasta formatie. E o treapta mai sus decat 3SE & Co.
Recunosc ca si mie imi plac...asa intr-o dimineatza oarecare in care mai sunt si racit.
What's that supposed to mean?
Got lost in the fire
I died in my dreams
Reaching out for your hand
My fatal desire
In aceasta dimineatza fac inca o incursiune in rock-ul adolescentin al findalndezilor de la The Rasmus. Melodia Funeral song, album Dead Letters, an 2003.
Tinerii mai evoluatzi asculta cu placere aceasta formatie. E o treapta mai sus decat 3SE & Co.
Recunosc ca si mie imi plac...asa intr-o dimineatza oarecare in care mai sunt si racit.

-
Marilyn Manson - The reflecting god
Marilyn Manson - Slutgarden
Firma - Nimeni
Marilyn Manson - Slutgarden
Firma - Nimeni
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
My dying bride - Your shameful heaven de pe albumul The Angel and the Dark River din '95...
You, who stand there now
I will not tell you not to cry
Without fail my purpose
Will be fulfilled
I can crown you a God
And I'll suffer for your sins
Bound so tightly, pain is everything
Far from kindness. I am your king
Believe you're in Hell, but your's is Heaven
Cry to die. You'll love me forever
si as mai adauga your river..
You, who stand there now
I will not tell you not to cry
Without fail my purpose
Will be fulfilled
I can crown you a God
And I'll suffer for your sins
Bound so tightly, pain is everything
Far from kindness. I am your king
Believe you're in Hell, but your's is Heaven
Cry to die. You'll love me forever
si as mai adauga your river..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Da, stiu ca primavara abia incepe. Cu toate acestea, "Forever Autumn" (Lake of Tears), o melodie care imi aduce aminte de multi prieteni...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
EvaneScencE - Imaginary
Melodia asta ma obsedeaza de cateva luni bune...ador versurile piesei...In plus...de fiecare data cand o ascult ma simt foarte bine...iar daca sunt intr-o stare mai nasoala imi revin imediat...It`s magic! *p
" ...In my field of paper flowers...and candy clouds of lullaby...I lie inside myself for hours...and watch my purple sky fly over me... "
Melodia asta ma obsedeaza de cateva luni bune...ador versurile piesei...In plus...de fiecare data cand o ascult ma simt foarte bine...iar daca sunt intr-o stare mai nasoala imi revin imediat...It`s magic! *p
" ...In my field of paper flowers...and candy clouds of lullaby...I lie inside myself for hours...and watch my purple sky fly over me... "
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
Eh....lol.... Gilbert O' Sullivan - Alone Again ....acultam piesa asta acum 4-5 ani la profm cand avea Calinescu emisiunea aia "Dumincile celor singuri". O punea mereu in finalul emisiunii. De atunci nu o mai ascultasem deloc pt ca nu stiam cine o canta. Aveam muzica si textul in cap dar nu stiam cine o canta. Am aflat acum cateva zile cine o canta iar acum o recomand din toata inima.
-
Love2Fly - Junior Member
Dealu-i mare dar ca calu' nimeni nu-i
Cand ajungem in padure ..vin ii dam si lui
In ultimele zile sunt fascinat de Pavel Stratan. Numai asta ascult. Basarabenii astia ne fac de ras la muzica. Pentru aceasta dimineatza melodia numita Lulutza. Parca era si un user cu nicku asta.
Eu ma duc sa caut calul si ma'ntorc cu vin
Dar cu mine iau chitara calului sa-i cant
Sa-nteleaga murgul graiul l-as vedea plangand
Da-i promit ca cand ne'ntoarcem rup din portofel
Si-i dau drumu sa se duca unde vrea si el.
Cand ajungem in padure ..vin ii dam si lui
In ultimele zile sunt fascinat de Pavel Stratan. Numai asta ascult. Basarabenii astia ne fac de ras la muzica. Pentru aceasta dimineatza melodia numita Lulutza. Parca era si un user cu nicku asta.
Eu ma duc sa caut calul si ma'ntorc cu vin
Dar cu mine iau chitara calului sa-i cant
Sa-nteleaga murgul graiul l-as vedea plangand
Da-i promit ca cand ne'ntoarcem rup din portofel
Si-i dau drumu sa se duca unde vrea si el.
-
It is so real
so full of light
when Nocturna steals the night
care n-am mai facut purici p'aci de ceva tinp. shi nici acuma n-ash fi facut daca una dintre piesele de moment nu avea asha o oareshcare legatura cu je nick: Moonspell - Nocturna, de pe albumul intuneric shi sperantza (2001), album care din pacate suna asha...cum sa-i zic, plat, cel putzin fatza de ce erau ei obishnuitzi sa faca.
shi ca material de comparatzie luam Moonspell - Alma Mater de pe inima de lup (1995).
eee, notabila diferentza.
so full of light
when Nocturna steals the night

care n-am mai facut purici p'aci de ceva tinp. shi nici acuma n-ash fi facut daca una dintre piesele de moment nu avea asha o oareshcare legatura cu je nick: Moonspell - Nocturna, de pe albumul intuneric shi sperantza (2001), album care din pacate suna asha...cum sa-i zic, plat, cel putzin fatza de ce erau ei obishnuitzi sa faca.
shi ca material de comparatzie luam Moonspell - Alma Mater de pe inima de lup (1995).
eee, notabila diferentza.
-
nocturna - Mesaje: 8725
deja trecuta de pragul "melodie de moment" catre zona "obsesie" este o melodie de exceptie si anume Pantera - Suicide note pt. 1, de pe albumul The Great Southern Trendkill, album primit cadou de la taica-miu acu' mult timp(dealtfel si primul album pantera ascultat de moi).
si inca o melodie de care nu ma mai satur: Rufus Wainright - Hallelujah. E o melodie superba, pe care v-o recomand tuturor.
I've heard there was a secret chord
That David played and it pleased the Lord,
But you don't really care for music do you?
It goes like this, the fourth, the fith,
The minor fall, the major lift,
The baffled king composing Hallelujah...
...
Maybe I've been here before,
I know room, I've walked this floor,
I used to live alone before I knew you.
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah...
...
Maybe there's a God above,
And all I've ever learned from love
Is how to shoot at someone who outdrew you...
And it's not a cry you can hear at night,
It's not somebody who has seen the light,
si inca o melodie de care nu ma mai satur: Rufus Wainright - Hallelujah. E o melodie superba, pe care v-o recomand tuturor.
I've heard there was a secret chord
That David played and it pleased the Lord,
But you don't really care for music do you?
It goes like this, the fourth, the fith,
The minor fall, the major lift,
The baffled king composing Hallelujah...
...
Maybe I've been here before,
I know room, I've walked this floor,
I used to live alone before I knew you.
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
...
Maybe there's a God above,
And all I've ever learned from love
Is how to shoot at someone who outdrew you...
And it's not a cry you can hear at night,
It's not somebody who has seen the light,
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
O piesa minunata
Halelujah e o compozitie a lui Leonard Cohen si poate ai avea o revelatie ascultind varianta lui Jeff Buckley pe albumul Grace, e o piesa minunata.
-
Vax Poetic - Junior Member