Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 28, 2004 6:20 pm

Raman in continuare in sfera rock-ului american al anilor 2000. Pentru astazi Deftones, o formatie ce a luat fiintza in Sacramento, orasul care in acest an spera la un titlu NBA prin Sacramento Kings.
Melodia de moment se numeste Minerva si este inclusa pe ultimul album al formatiei din 2003, intitulat chiar Deftones.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 7vies » Mie Apr 28, 2004 7:10 pm

,,moreea,, si ,,inspiration,, doua instrumentale gipsy kings pe care le ascult in continuu...
7vies
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Apr 29, 2004 6:22 am

De pe albumul care sta de cateva zile la mine in playlist- Tool -Aenima am pentru acest thread 2 melodii. Prima dintre ele este H., superba in opinia urechii mele.

A doua piesa de pe album o mentionez pentru ca de cate ori o ascult imi aduce aminte de o experienta prin care a trecut un prieten de-al meu pe nume Gabriel in urma cu numai cateva saptamani.
Tool - Hooker with a Penis
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Catzelusha » Vin Apr 30, 2004 7:51 pm

Trupa Ace of Base,formata din : Jenny si Malin Berggren,Jonas Berggren si Ulf Ekberg,au lansat in 1998 melodia Cruel Summer ,care in ciuda faptului ca n-a avut mult succes,trupa a continuat sa fie in topuri.

Hot summer streets and the pavements are burning

I sit around
trying to smile but the air is so heavy and dry
strange voices are saying (ah, what did they say)
things I can't understand
it's too close for comfort
this heat has got right out of hand

It's a cruel, (cruel) cruel summer
leaving me here on my own
it's a cruel, (it's a cruel) cruel summer
now you're gone
you're not the only one
it's a cruel

The city is crowded, my friends are away, and I'm on my own
it's too hot to handle so I gotta get up and go, and go

leaving me here on my own
now you're gone
you'e not the only one

(leaving me) leaving me here on my own
now you're gone
you'e not the only one
it's a cruel

Now don't you leave me
now don't you leave me
now don't you leave me
come on, come on

Now don't you leave me
now don't you leave me
now don' you leave me
come on, come on

It's a cruel, (cruel) cruel summer (cruel summer)
leaving me here on my own (leaving me here all alone)

It's a cruel (it's a cruel) cruel summer (cruel summer)
(don't leave me, leave me in this summer)
you're not the only one (you're not the only one)

It's a cruel, (cruel) cruel summer (cruel summer)
(you're not the only one at home)
Leaving me here on my own
It's a cruel, (it's a cruel) cruel summer (cruel summer)
Now you're gone
You're not the only one (it's a cruel summer)
cruel summer (cruel summer)
It's a cruel summer (it's a cruel)
cruel summer (cruel summer)
It's a cruel summer
Catzelusha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 01, 2004 12:42 am

Amália Rodrigues , o exponenta a romanticului sfasaietor. Stilul sau se numeste fado. Melodiile sale ma duc cu gandul la o mahala saraca, unde intr-o noapte caniculara de vara ..oamenii stau la o masa si beau.

Pentru aceasta noapte melodia numita Maria da Cruz .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 01, 2004 7:23 am

"See, I think drugs have done some *good* things for us, I really do.
And if you don't believe drugs have done good things for us, do me a
favor: Go home tonight and take all your albums, all your tapes, and all
your cd's and burn em'. Cause you konw what? The musicians who've made
all that great music that's enhanced your lives throughout the years...
RRRRRRRRRRRRReal fuckin high on drugs."
(Bill Hicks)

...intro pt Third eye, ultima piesa de pe albumul mentionat in postul meu anterior. Acu mi-a revenit fixa cu tool asa ca probabil o sa mai apara piese de-ale lor prin posturile mele.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 01, 2004 8:48 am

Oribilul Mosh scrie: Stilul sau se numeste fado

off topic
nu putem afirma ca fado este un stil al amaliei rodriguez. in primul rand fado nu este un stil in muzica ci mai mult o expresie a sufletului portughez asa cum la noi doina este expresia sufletului romanesc. amalia a fost una dintre cele mai renumite artiste portugheze care a reusit sa ofere si altor popoare in sambure al culturii portugheze , un crampei al sufletului portughez. fado vine din latinescul fatum care inseamna soarta . filosofic, destinul fiecaruia si drumul inexorabil spre moarte pe care nu-l putem schimba niciodata.
intr-adevar , fado se canta la tavernele din orasele portugheze , nu neaparat in cartierele saracacioase, unde se strang cunoscutii si nu numai si unde acompaniati de o chitara solistii de fado , pun pe muzica dragostea, tristetile si necazurile si uneori chiar proteasteaza impotriva inegalitatilor de orice fel.

on topic
piesa cea mai renumita a amaliei este : una casa portuguesa alaturi de altele cum ar fi:
-fado lisboeta
-fado de estoril
-fado menor
-la vai lisboa
-meu amor e marinheiro
-meu amor, meu amor
-trova de vento que passa
si multe altele

ps. pentru cei interesati am o colectie serioasa de mp3-uri cu amalia
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde darkshines » Dum Mai 02, 2004 9:06 pm

Iar am primit muzica azi si am gasit o piesa incredibila: Apocalyptica - Hope. Dovada ca baietii de la apocalyptica nu se pricep numai la coveruri. Si una mai veche re-aparuta pe lista de favorites: Janis Joplin - Ball and Chain.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde nocturna » Mar Mai 04, 2004 11:34 pm

It's me, it's me
When you need something more
Something you're dying for

dintre toate s-a ales Alice Cooper - It's Me, de pe Ultima tentatzie din '94, din cauza ca e asha mai soft.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde MiG29 » Mie Mai 05, 2004 10:36 am

Shi io am descoperit tot pierzand vremea pe la teve uo melodie,pe care uo uitasem pe nedrept.Ie vorba de cei de la Ram Jam Band cu a lor Black Betty,care ie inviuoaatoare:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde piskeshu » Mie Mai 05, 2004 10:43 am

Din categoria mentionata de Mig, vin si io cu o piesa pe care azi am ascultat-o cel putin de 10 ori: Judas Priest - "Breaking the Law"
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mie Mai 05, 2004 10:51 am

dadui azi peste o caseta prafuita si mi-am adus aminte de ordinea si disciplina infaptuita de mineri acu fro 14 anisori si ce-a urmat dupa valeriu sterian-s-a votat codu penal si ...escu
eyewitness

Mesajde Floriris » Mie Mai 05, 2004 11:01 am

Firma - Important
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

o-zone

Mesajde Ruxandra » Mie Mai 05, 2004 12:14 pm

nu stiu ce se vorbeste in tara despre ei dar aici in spania unde sunt eu au iesit primii in topul 40 tv saptamana trecuta. eu am ramas masca ca e primul grup romanesc care se asculta aici si se pune un video de-al lor. videoclipul e marfa si cel mai mult imi place ca iese steagul nostru. asa poate or sa ne cunopasca si pe noi mai mult cei de afara ca cei mai multi dintre ei nici macar nu stiu unde e transilvania(o confunda cu pensylvania). A-)
Ruxandra
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 05, 2004 12:33 pm

ceva frumos...melodia de moment fiind...
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Mai 05, 2004 12:38 pm

Ruxandra scrie:. asa poate or sa ne cunopasca si pe noi mai mult cei de afara ca cei mai multi dintre ei nici macar nu stiu unde e transilvania(o confunda cu pensylvania). A-)

avand in vedere ca francejii a zis despre ozone ca ie o adunatura de poponari, inclin sa cred ca dacu incolo no sa ne mai comfunde niminea cu pensylvania ci cu penisvania. sau cu kurdistanu, cum neo fi norocu...

shi ca sa nu fiu totalmente oftopic

OOMPH! - FEIERT DAS KREUZ de pe albumu SPERM pesa cu coaie grele de tot.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde cubu » Mie Mai 05, 2004 8:36 pm

Evit sa scriu aici despre vreo piesa Dream Theater, pentru ca e de la sine inteles ca-mi vin des pandaliile, dar aceasta melodie chiar merita atentia, este vorba despre cea mai reusita instrumentala a lor, The Dance of Eternity. In care baietii se dezlantuie si arata tot ce pot sa scoata din instrumentele lor, mai ales Myung, care la un moment dat face ceva ce nu pot face multi chitaristi, sa nu mai vorbim de basari. Aviz danone, care mi-a soptit ea o data cu glasu-i suav ca nu prea a impresionat-o susmentionatu.
indescifrabil
cubu

Mesajde Ruxandra » Mie Mai 05, 2004 10:01 pm

neatza scrie:avand in vedere ca francejii a zis despre ozone ca ie o adunatura de poponari, inclin sa cred ca dacu incolo no sa ne mai comfunde niminea cu pensylvania ci cu penisvania. sau cu kurdistanu, cum neo fi norocu...

shi ca sa nu fiu totalmente oftopic

OOMPH! - FEIERT DAS KREUZ de pe albumu SPERM pesa cu coaie grele de tot.

dar poate nu sti ca francezii cred ca suntem toti tigani.ca tot restul lumii de fapt
Ruxandra
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 06, 2004 7:21 am

ruxandra, ie a dooa interventie a ta pe acest tred care nu are nici o legatura cu fro melodie de moment si probabil ca b0ne nu te va mai ierta de data asta. ne vedem pe aberatia zilei ceva mai tarziu cu plezneala de mai sus :D

on topic;
fiind dimineata ,o cafea si-o mahoarca in acordurile cigarettes & coffee - ottis reading si pt cei mai melancolici : i've been loving you too long
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 06, 2004 7:35 am

Hot chilli peppers in the blistering sun
Dust on my face and my cape
Me and Magdalena on the run
I think this time we shall escape.

Bob Dylan - Romance In Durango , album Desire, an 1975. Melodie ce seamana foarte mult cu Puerto Rico al celor de la Vaya Con Dios. Doar ca aici se pare ca moare baiatu impuscat. :cry:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde VMA » Joi Mai 06, 2004 9:38 am

Hi all!
Am si eu o problema, au aparut doua melodii noi care ma distreaza la blana da nu stiu cum se numesc si nici cine la canta. Una e cu Jujuka sau ceva de genu asta, iar cealalta e cu Yogurty, stiu si linia melodica :) pacat ca nu pot sa le cant :) Daca stie cineva cine canta poate imi spune si mie... Mersi mult.
VMA
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Mai 06, 2004 8:01 pm

Pai am dat peste sidiuri prafuite shi care in mod surprinzatuor inca mai functzioneste.Asa ca az avem la inceput uo chestie frumuasa de la (nu radetzi:p) M People si anume Sugar Town cu vocea deosebita a lu Heather Small shi apoi avem una cu uo voce tot la fel de speciala,chear mult mai speciala.Ie vorba de Eric Clapton si I`m your Witch Doctor care imi aduce aminte de uo alta meldoie clasica,da nu jtiu care...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde JANYA » Joi Mai 06, 2004 8:32 pm

gata ti terminat sa ziceti melodiile voastre lasati loc la cine trebuie
britney spears toxic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bye:
JANYA
Junior Member

Mesajde A|exandra » Joi Mai 06, 2004 8:59 pm

"You know there is two sides to every story"
De cateva saptamani exista shi varianta feminina a melodiei Fuck It - Eamon...shi anume cea cantata de Frankee - F.U.R.B. (Fuck You Right Back) :j

Fuck what I did was your fault somehow
Fuck the presents, I threw all that shit out
Fuck all the cryin' it didn't mean jack
Well guess what yo, fuck you right back

:yD
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Das Ich - Von Der Armut

Mesajde SatyR » Joi Mai 06, 2004 9:45 pm

Poate una dintre cele mai interesante piese ale celebrului grup german, o melodie in cel mai pur still dark-wave, o piesa pe care o recomand tuturor celor deschisi catre muzici mai putin comerciale...
SatyR
Junior Member

Mesajde river » Vin Mai 07, 2004 5:26 am

Am reusit, in sfarsit, sa ascult noua piesa a Semnaleleor M. Usurica, linistitoare (ca de obicei)- cu alte cuvinte imi place- ma trimite cu gandul la anul acela extraordinar in care Semnal M a reusit sa ridice plaja Costinestiului in picioare, concertand in fiecare seara in memoriam Iuliu... Melancolie incurabila...

Si pentru ca de dimineatza mi-am savurat cafeaua ascultand in surdina si John Lennon- Jelous guy, am sa-mi propun pt. azi doua melodii de moment. :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 07, 2004 6:03 am

riverflow, mai frumoasa varianta Roxy Music de la Jelous guy. :p
Trage si More Than This de la Roxy Music. A aparut si in Lost in Translation, cel mai romantic film al anului trecut.

Eu, in aceasta dimineatza, ii ascult pe Golden Gate Quartet, patru negrii ce cantau gospel in anii 30. Melodia de moment se numeste Travelin' shoes si ca toate melodiile lor contine doar voci...voci care canta, voci care tin loc de instrumente.
Melodiile lor sunt bune de soundtrack in filmele americane ce infatiseaza sudul si sudisti. Cel putin asa imi pare mie.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde paiacec » Vin Mai 07, 2004 10:17 am

De vreo saptamana jumate ma tot obsedeaza o melodie: The Pipper Never Die a celor de la Edguy.Nu shtiu sa zic cu ce alta melodie seamana,dar cert e ca seamana,shi mai cert e ca suna foarte bine!Tzine vreo 10 minute.Face parte de pe "albumul " Hellfire Club.Merita sa o avetzi in colectzie!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nocturna » Vin Mai 07, 2004 10:31 am

bre, ie The Piper Never Dies, schimba acolosha la pleilist ca ma uitam mai ceva ca matza aia la laptop. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde river » Dum Mai 09, 2004 9:18 am

Sunt vesela. Imi savurez tzigara si cafelutza din canutza mea cu broscutza si ascult la maxim Creedence. Bine'ntzeles in frunte cu "Before you accuse me" si "Have you ever seen the rain"... Ce poate fi mai potrivit intr-o dimineatza nitzel innourata, de duminica?... :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica