Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde DeathBride » Vin Sep 10, 2004 7:29 pm

yeay am o noua obsesie ..incubus-drive(acustic) :hi:......este asa de calmanta melodia....si exact de asta am nevoie ca de !incepe scoala. ;a
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
DeathBride
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Sep 10, 2004 10:08 pm

You're so vain... cum ar spune o persoana importanta, pe care nu vreau sa o numesc aici.. "mah da' melodia asta nu-i de bine.."
Daimon

Mesajde sly » Sâm Sep 11, 2004 11:10 am

Louis Armstrong - Somewhere over the rainbow
Richard Clayderman - Ballade Pour Adeline

astea-s piesele pe care winamp-ul meu le repeta non-stop..sa fie oare legat de starea de spirit in care ma aflu?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Crazy Babe » Sâm Sep 11, 2004 9:37 pm

alicia keys ft usher-my boo o ascult de 3 ore non-stop in winamp si nu ma mai pot satura...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Titina » Sâm Sep 11, 2004 9:54 pm

Sum 41-Fat Lip de pe American Pie 2 ost...e super mel....e buna dimineatza sa te trezeasca shi sa te bage in "atmosfera"... :D
Titina
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Sep 11, 2004 11:19 pm

Transplants - Diamonds and Guns, piesa foarte simpatica de pe albumul care da numele trupei alcatuita dintr-o serie de muzicieni cunoscuti, cum ar fi Travis din Blink sau Tim din Rancid.
whatever

Mesajde UnCopilutz » Dum Sep 12, 2004 12:21 am

Gloria Gaynor - I will survive ramane cea mai tare.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 12, 2004 10:44 am

I know there'll come a day
when you say that you don't know me
I know there'll come a time
when there's nothing no one owes me anymore

Melodia mea preferata de la Meat Puppets, intitulata Lost. A aparut in anul 1983, pe albumul Meat Puppets II. La gen, la mine in winamp scrie cowpunk. Nu stiam ca exista si asa ceva. Oricum...suna bine.

Si tot pentru azi o melodie punk adevarata, venita din 1979 ...The Clash - London calling.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Sep 12, 2004 10:49 am

eu recomand Nightwish-Ever Dream pt aceasta zi :D k is eu mai lenesha shi tre sa ma "dezamortzesc" putin :)
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Sep 12, 2004 11:26 pm

Pentru azi...california love...mai veche da tot imi place:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Lun Sep 13, 2004 12:39 am

azi una veche dar superba nicole kidman ft robbie williams-something stupid.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Subsemnata` » Lun Sep 13, 2004 3:54 am

Azi a fost o zi foarte trita pt mine..aa k am ascultat timp de 3 ore continuu aceiasi melodie Loreena McKennitt-Tango to evora
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
Subsemnata`
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Sep 13, 2004 10:45 am

pt dimineatza asta...k nu is prea "activa" oricum :) : Good charlotte-Hold on
Titina
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Sep 13, 2004 1:00 pm

Atentie: de acum inainte nu se vor mai tolera posturile de genul am ascultat toata ziua melodia x si imi place f mult/ azi sunt trist si am ascultat numai x/in winampul meu sunt numai x. aviz rock chick, k@tzy, sly, crazy babe, uncopilutz si altii. cum spunea si aliosha, incercati sa adaugati niste informatii adecvate care sa diferentieze postul vostru de o afisare in winamp.

pentru mine, melodia de moment este the thrills - whatever happened to corey hai, primul lor single de pe noul lor album. desi sunt originari din irlanda, muzica lor e influentata de beach boys si alte formatii californiene, degajand un puternic sentiment de nostalgie. desi nu sunt mari schimbari de stil fata de primul album, se remarca folosirea viorilor.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Aliosha » Lun Sep 13, 2004 3:25 pm

Oribilul Mosh scrie:[size=75] La gen, la mine in winamp scrie cowpunk. Nu stiam ca exista si asa ceva.

Da, nici domnii de la serviciu populatie nu prea au stiut ca se scrie la tine la gen.

Urmatoarea melodie este dedicata noua, celor care penstru o saptamana vom avea sansa de a scrie pe forum fara a da de posturile lui OM :

"About her" - Malcolm Mclaren, o superba varianta trip-hop a melodiei celor de la the zombies, "She's not there". Pentru cine a vazut filmul dar nu stie care este melodia... ea se distinge atunci cand The Bride ajunge la fetita si o duce in camera ei dupa discutia avuta cu Bill.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Titina » Mar Sep 14, 2004 7:50 pm

Evanescence-Understanding(Wash it all away) e o mel superba,care am gasit-o p un album mai vechi Evanescence...e asha de ascultat cand eshti trist...in trecut o asc tot timpul...asta shi Breathe No More shi October...toate trei mi se pare k is construite p acelashi stil,dar sunt f sensibile shi au shi versuri f frumoase....recomand 22ror astea 3 mel...nu se compara cu ce shtiu maj. despre melodiile Evanescence...
Titina
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Sep 14, 2004 11:24 pm

o melodie care a mai figurat pe aici,tot din partea mea...shi anume un cover in buna traditzie Faith No More, si anume Ashes to Ashes luata de la David Bowie,shi care mie cel putzin mi-se pare mai buna ca originalul.deci tot respectul pentru Patton&co.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde darkshines » Mie Sep 15, 2004 6:28 am

Pentru ca tot m-am trezit la 7, si deci sunt atat de adormita incat putine lucruri mai blande decat un hardcore sanatos ma pot bine-dispune, acum ascult de vreo 10 minute Implant pentru Refuz cu a lor Generatie Ratata de pe albumul Permis Postsinucidere(1997). Imi placeau IPR, da' de cand i-am vazut live la stufstock parca imi sunt si mai dragi.

Ati respectat tot timpul / Modele si sabloane / Sabloane vechi / Sabloane totalitare / Pe care acum le propagati / Pe care acum le raspanditi / In masa celor tineri, a celor nemanjiti / Fiindca ei sunt altfel / Si vreti sa ajunga ca si voi / Generatie ratata, generatie fara coi!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Titina » Mie Sep 15, 2004 7:10 am

io azi m-am scluat cu susu'n jos....shi...d'aia f potrivite ar fi Avril Lavigne-Slipped away sau Evanescence-Forgive me...2 mel. sentimentale...pt momente cand incepi shcoala shi ehti trist ...lol :)
Titina
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Sep 16, 2004 12:11 am

Migule, Ashes to Ashes nu e nici pe departe cover David Bowie chiar daca si el are o piesa cu acelasi nume.

Oricum, piesa mea pentru ziua de azi ar fi Ugly In The Morning tot de la Faith No More. Imi pare absolut geniale partile de final cand Patton o ia razna rau de tot urland ca un nebun "dont look at me i'm ugly in the morning"
whatever

Mesajde catharsis » Joi Sep 16, 2004 10:49 pm

melodia de moment e azi doua:
Fried - When You Get Out Of Jail. Contrar titlului nu e o piesa gangsta rap, ci mai mult trip-hop cu influente soul. Fried este un proiect al unui membru Fine Young Cannibals cu o vocalista din New Orleans si, dupa cum am spus, muzica lor are puernice influente soul si trip-hop.
Zebre - Totuna. Desi la Stuffstock au sunat slab de tot, mai mult din cauza vocalei care obisnuia sa prezinte emisiuni la MTV si sa cante la Nitro si nu din cauza fostului tobosar de la Timpuri Noi. In studio suna mai bine si formatia promite un pic daca scapa de influentele nu metal.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

E-Type - Dans la Fantasie

Mesajde SatyR » Dum Sep 19, 2004 1:04 am

Mare lucru nu se poate spune despre aceasta trupa. Sunt suedezii? aia ce cantau pe la jumatatea anilor '90, piese, ca : Russian Lullaby sau Angels Craying. Dupa parerea mea, muzica mai comerciala decat BCR-ul, dar de bun gust. Melodia de faza nu face exceptie, cu ea, trupa intrecandu-se pe sine.

Al draqului de bine mai suna franceza asta...in muzica...
SatyR
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Sep 20, 2004 9:56 pm

Azi am descoperit albumul de Greatest Hits a trupei de rap din Tara Galilor Goldie Lookin' Chain si am dat peste piese ca Guns Don't Kill People - Rappers Do, The Maggot, Half Man - Half Machine si desigur Your Mother Has A Penis. GLC sunt un fel de Fara Zahar galez si muzical suna cam a The Streets. Versurile sunt criminale si pentru ca nu am spatiu sa le scriu aici dau 3 linkuri: [url]http://www.lyricallysquared.com/viewsong/Goldie-Looking-Chain/1---Your-Mother`s-Got-A-Penis/172324[/url] , http://www.hugelyrics.com/lyrics/134666/Goldie_Lookin'_Chain/Guns_Don't_Kill_People_Rappers_Do si http://www.leoslyrics.com/listlyrics.php;jsessionid=BFACF0F5E1793A27A1A1A0D3121FCCB1?hid=l7V5ZpewdX8%3D .
Alta melodie de moment e un cover interpretat de Firma la Stufstock: What have you done boy? si as fi foarte recunoscator daca mi-ar spune cineva cine canta originalul. Multumiri lui zoso pentru rip&seed.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gabuba » Lun Sep 20, 2004 10:32 pm

dupa ce toata seara m-am delectat cu piesa ceruta de toti pe ym , alternosfera - wamintirile (voce f buna solistu', canta bine trupa in sine) , acum m-am deprimat total
ascult
z.o.b. - iar in vis
pentru cei care nu stiu, este vorba despre tatal solistului care a murit acum doi ani. nu stiu ce ar mai fi de zis despre piesa asta, poate doar ca mi-au recomandat-o neste oameni cu pierderi sufletesti incarcate.

undeva acolo, sus in nori, sta un om si bea pe ascuns culori....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Mie Sep 22, 2004 6:40 am

pasarea colibri - 10 - hanul ulciorului nesecat
o piesa puternica si expresiva, facuta in stilul phoenix
imi place ritmul, imi plac versurile, imi place vocea lui baniciu.
cand ascult piesa ma gandesc la vremuri apuse, la orgolii si la trupe destramate din prostii.
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 22, 2004 8:18 am

Avril Lavigne - My Happy Ending :p

Era difuzata la fiecare 2 ore pe MTV-ul nemtesc...si tot ascultand-o a inceput sa-mi placa. Am descoperit ca o am si in pc-ul de acasa. Incet, incet o sa devin si eu fan Avril. Poate ma fac si pe mine adminii...moderator pe forumul Avril. :B

Ma intreb oare ce inaltime are Avril. In videoclipuri pare mica rau.

Si tot pentru moment...nr. 1-ul acestei saptamani la MTV European Top 20 ..Anastasia - Sick And Tired. (pe 2 sunt O-Zone cu Dragostea din tei *p )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Sep 22, 2004 12:45 pm

deci o melodie din periuada de glorie a trupei Ugly Kid Joe shanume Everything about you,care nu se remarca in mod special dar imi place destul de mult.

pese: chatarsis...fuarte mijto aia de la GLC..ii da pe MTV2 apruape zilnic.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 23, 2004 4:54 pm

Michael Andrews feat. Gary Jules - Mad World. De pe coloana sonora a filmului Donnie Darko. Melodia este la fel ca filmul : ciudata si impresionanta. M-a cucerit imediat.

Si un vers frumos : The dreams in which I’m dying are the best I’ve ever had
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 24, 2004 7:54 am

Pe masura ce ascult mai multa muzica..observ ca de'a lungul timpului s-au facut o gramada de coveruri. Probabil ca va mai aduceti aminte de scotienii de la Wet Wet Wet, care pe la mijlocul anilor '90 au spart topurile cu melodia intitulata Love is all arround. Ei bine...nu era melodia lor ci a englezilor de la The Troggs si venea din anii 60-70.
Deci The Troggs cu Love is all arround la melodii de moment.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Sep 24, 2004 9:17 am

Prin bunavointza userului Neatza am primit mai demult o piesa beton :Funker Vogt - "Killing Fields" . Stiam cate ceva desapre astia tot de la Neatza da nu gasesc amu. Doritorii de informatii sa se uite pe site:
http://www.funker-vogt.com/home.asp
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica