Melodii de moment
Moderator: Shaki
Deftones-Lucky you...e o mel mishto s-o asc cand n-ai c face...e de pe ultimul album Deftones....shi cam in acelashi stil mai e shi Change...aceasta fiind shi p ost-ul d la Queen Of The Damned....iar Lucky you se afla shi p Matrix Reloaded ost..
- Titina
- Junior Member
Rammstein Amerika mishto videoclip! mor de ciuda ca nu stiu nemtzeste sa inteleg exact ce vor oamenii aia sa zic, io cre k se iau de mtrfkrs de americani.. dar e doar o presupunere.
-
Daimon - Mesaje: 5074
Unheiling - Herz Aus Eis
Inima de piatra...
Nu stiu germana, dar asa mi-a spus o prietena ca se traduc cuvintele ce formeaza titlul acestei piese. Piesa de fata, este un industrial, cum numai nemtii puteau concepe. Nemtii, maestrii muzicii obscure.
O melodie geniala, ce-o uiti in winamp pe repeat, si de care iti aduci aminte poate dupa mai bine de-o ora...timp in care ai fost pierdut parca imi imagini care mai de care mai apocaliptice. Piesa ce parca cere un videoclip alb-negru, cu imagini filmate pe undeva pe la auschwitz. Imagini graitoare pentru suferinta la care au fost supusi unii din semenii nostrii.
Nu stiu germana, dar asa mi-a spus o prietena ca se traduc cuvintele ce formeaza titlul acestei piese. Piesa de fata, este un industrial, cum numai nemtii puteau concepe. Nemtii, maestrii muzicii obscure.
O melodie geniala, ce-o uiti in winamp pe repeat, si de care iti aduci aminte poate dupa mai bine de-o ora...timp in care ai fost pierdut parca imi imagini care mai de care mai apocaliptice. Piesa ce parca cere un videoclip alb-negru, cu imagini filmate pe undeva pe la auschwitz. Imagini graitoare pentru suferinta la care au fost supusi unii din semenii nostrii.
-
SatyR - Junior Member
Noroc cu reclamele de la televizor ca mai descopar si eu melodii de exceptie. Pentru moment Nina Simone - Sinnerman. Cum zice si SatyR...e genul de melodie pe care o uiti pe repeat.
Pe langa interpretare...excelent si mesajul melodiei. Pacatosul fuge sa se ascunda...si se roaga intai de o piatra...dar piatra nu vrea sa-l ascunda, pe urma se roaga de rau si mare...si tot nimic. Pana la urma merge la Dumnezeu si-l roaga sa-l ascunda...dar Dumnezeu il trimite la diavol. Iar diavolul il astepta cu bratele deschise. Super. ~)
Pe langa interpretare...excelent si mesajul melodiei. Pacatosul fuge sa se ascunda...si se roaga intai de o piatra...dar piatra nu vrea sa-l ascunda, pe urma se roaga de rau si mare...si tot nimic. Pana la urma merge la Dumnezeu si-l roaga sa-l ascunda...dar Dumnezeu il trimite la diavol. Iar diavolul il astepta cu bratele deschise. Super. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ultima data va spuneam de o formatzie numita Magica, si de "Redemption" de pe albumul "The Scroll of Stone"... povestea printzesei Alma, care pleaca in cautarea sufletului ei, rapit de un demon.
Intre timp, am ascultat noul lor album, "Lightseeker", si cred ca cel mai mult imi place "Bind You Forever", asa k v-o propun pentru seara aceasta
Follow my will, I bind you forever
To hide in the dark, never come out
Obey my magic, I bind you forever
To search for the pain you can’t live without
Pe site-ul www.magica.us , la sectiunea Downloads, gasitzi, pe langa melodiile mentzionate de mine, si "Mountains of Ice" & "Bittersweet Nightshade"
Intre timp, am ascultat noul lor album, "Lightseeker", si cred ca cel mai mult imi place "Bind You Forever", asa k v-o propun pentru seara aceasta

Follow my will, I bind you forever
To hide in the dark, never come out
Obey my magic, I bind you forever
To search for the pain you can’t live without
Pe site-ul www.magica.us , la sectiunea Downloads, gasitzi, pe langa melodiile mentzionate de mine, si "Mountains of Ice" & "Bittersweet Nightshade"

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Alanis Morrisette-Everything
La inceput nu am impresiona alanis morrisette,dar cu mel Ironic shi mai ales cu Everything chiar mi-a ajuns la suflet...versurile melodiei ma reprezinta shi imi plac f mult.Iar Alanis are o voce f buna.
La inceput nu am impresiona alanis morrisette,dar cu mel Ironic shi mai ales cu Everything chiar mi-a ajuns la suflet...versurile melodiei ma reprezinta shi imi plac f mult.Iar Alanis are o voce f buna.
- Titina
- Junior Member
Multumex mult cu aceasta ocazie lu' cubu pentru recomandarea care acum e melodia mea de moment si anume Vanden Plas - Nightwalker. Geniali oamenii astia.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
tztztz...m-am obsedat pe melodia asta si nu mi-o mai pot scoate din cap...
De pe soundtrackul de la "Rock Star" - Steel Dragon - Stand Up
"I know what you want and what you're thinking
I can free your sexuality
No one's ever tortured you with pleasure
Pleasure's all you'll ever feel from me" ...
how appropriate...
De pe soundtrackul de la "Rock Star" - Steel Dragon - Stand Up
"I know what you want and what you're thinking
I can free your sexuality
No one's ever tortured you with pleasure
Pleasure's all you'll ever feel from me" ...

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
de aproape un an am o mica problema cu melodia asta.. a celor de laWhite StripesI just don't know what to do with myself
I don't know what to do with myself
movies only make me sad
parties make me feel as bad
cause I'm not with you
I just don't know what to do
like a summer rose
needs the sun and rain
I need your sweet love
to beat love away
cam romantioasa ea, but sometimes...
I don't know what to do with myself
movies only make me sad
parties make me feel as bad
cause I'm not with you
I just don't know what to do
like a summer rose
needs the sun and rain
I need your sweet love
to beat love away
cam romantioasa ea, but sometimes...
-
Prima melodie in ordinea numerelor de pe tricou vine din Anglia si este compusa de formatia vocal instrumentala The Clash intr-o vreme in care ponderea versurilor ironice ce tinteau scena politica era destul de mare. Titlul este probabil inspirat din replica devenita celebra odata cu Apocalipse now:
"Charlie don't surf"
A doua melodie este Jane's Addiction - "Sympathy for the devil" (Rolling Stones) care mie imi place cel putin la fel de mult ca originalul. O adunatura de ciudati care stiu sa cante baietii astia de la Jane's Addiction...desi juma dintre ei nu prea sunt siguri ca sunt baieti.
Ultima melodie o mentionez pentru ca e preferata mea de la gnr si se intampla sa fie in playlist in acest moment. Si clipul, am mai zis-o, mi se pare unul dintre cele mai reusite facute vreodata : "Estranged".
"Charlie don't surf"
A doua melodie este Jane's Addiction - "Sympathy for the devil" (Rolling Stones) care mie imi place cel putin la fel de mult ca originalul. O adunatura de ciudati care stiu sa cante baietii astia de la Jane's Addiction...desi juma dintre ei nu prea sunt siguri ca sunt baieti.
Ultima melodie o mentionez pentru ca e preferata mea de la gnr si se intampla sa fie in playlist in acest moment. Si clipul, am mai zis-o, mi se pare unul dintre cele mai reusite facute vreodata : "Estranged".
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
In semn de solidarite/fraternite cu Darky, melodia mea de moment este tot a celor de la Vanden Plas, dar in cazu meu Fields of Hope de pe "Far Off Grace"...
I know there's a way
I can see visions and dreams
I know there's a way
I can delineate any new empire
The colors I'm crying to secrets
They're drying
And now that I see
The fields of hope
Descended from the tears
They always show
The meadows of the seers
I know there's a way
I can see visions and dreams
I know there's a way
I can delineate any new empire
The colors I'm crying to secrets
They're drying
And now that I see
The fields of hope
Descended from the tears
They always show
The meadows of the seers
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Aliosha,superbe primele note ale lui slash in "estranged"
melodii de moment imi sunt acum "Lover , you should've come over" a lui Jeff Buckley si "Paranoid Android" de la Radiohead . prima e o balada relativ clasica,facuta magistral de Buckley (r.i.p.) , iar a doua este probabil arhicunoscuta,asa ca nu stiu ce mai pot zice nou in legatura cu ea . le recomand din tot creierul .
melodii de moment imi sunt acum "Lover , you should've come over" a lui Jeff Buckley si "Paranoid Android" de la Radiohead . prima e o balada relativ clasica,facuta magistral de Buckley (r.i.p.) , iar a doua este probabil arhicunoscuta,asa ca nu stiu ce mai pot zice nou in legatura cu ea . le recomand din tot creierul .
-
screenager - Junior Member
Si ce daca e innorat si-i frig si tre' sa plec la serviciu... Nu-mi pasa, eu vad in dimineatza asta, prin glasul lui Louis Armstrong, "a wonderfull world"...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
for today...i have just one thing to say...Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me - U2
cu mentiunea...(hihihi)
You don't know how you took it
You just know what you got
Oh Lordy you've been stealing
From the theives and you got caught
In the headlights
Of a stretch car
You're a star
cu mentiunea...(hihihi)
You don't know how you took it
You just know what you got
Oh Lordy you've been stealing
From the theives and you got caught
In the headlights
Of a stretch car
You're a star
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Pentru moment dominicanii de la Aventura cu a lor Hermanita , de pe albumul Love & Hate, din 2003...penultimul lor album.
Voci extraordinare...perfecte pentru ceea ce canta ei...un r & b cu influente latine.
Voci extraordinare...perfecte pentru ceea ce canta ei...un r & b cu influente latine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Pentru ca nu mai am tigari si pentru ca-mi tanjesc plamanii dupa una si pentru ca nu are nici o legatura cu asta declar melodia mea de moment, Animals - The House of the Rising Sun
...Oh mother tell your children
Not to do what I have done
Spend your lives in sin and misery
In the House of the Rising Sun...
...Oh mother tell your children
Not to do what I have done
Spend your lives in sin and misery
In the House of the Rising Sun...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Sa moara Gilbert daca nu ruleaza Alanis Morissette asta... Asa ca am facut ceva ce fac din ce in ce mai rar in ultimii ani, am fost la magazinu de muzica (!) (da, ala unde gasesti sidiuri cu Britney Spears si Candy) si am cumparat albumu "So-Called Chaos", de pe care o remarc pe piesa asta care este acum in playeru meu si care se numeste Not All Me.
I rather face all on top of my face
I am the perfect target screen
For your blindly fueled rage
I bare the brunt of your long buried pain
I don't mind helping you out
But I want you to remember my name
I rather face all on top of my face
I am the perfect target screen
For your blindly fueled rage
I bare the brunt of your long buried pain
I don't mind helping you out
But I want you to remember my name
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Keane-Bedshaped e o melodie care la inceput nu-mi sarise in ochi decat prin video-clip.Abia dupa ce am ascultata-o de mai multe ori m-a impresionat.E de pe albumul Hopes and Fears,care incerc sa dwl. tot...
Melodia merita ascultata,e superba!Iar clipul mi se pare foarte original.
Melodia merita ascultata,e superba!Iar clipul mi se pare foarte original.
- Titina
- Junior Member
O melodie primita de la Weed : Letzte Instanz - Oh, Fortuna super super misto! Habar n-am cine-s oamenii astia da suna f. bine.
http://www.letzte-instanz.de/
Vedeti si voi pa link. Sau intrebati-l pa Neatza!
http://www.letzte-instanz.de/
Vedeti si voi pa link. Sau intrebati-l pa Neatza!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
robert plant - the greatest gift / 29 palms & great spirit de pe fate of nations. nu suna a led zep insa sunt perfecte impreuna cu o cana de cafea, de dimineatza, la munca 

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Mirela scrie:tztztz...m-am obsedat pe melodia asta si nu mi-o mai pot scoate din cap...
De pe soundtrackul de la "Rock Star" ....
Ai dreptate !!!!!!
Am Vazut filmul de vreo trei ori si de fiecare data mi s-a facut pielea de gaina cand am ascultat piesa.
Mai e una in acelasi film, da' acu imi scapa titlul; o balada !
Stie careva cum se numeshte?
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
-
Mihai VDF - Junior Member
Daca tot am gasit Kinks pe DC++, e un prilej bun pentru a-i pune pe threadul asta, unde n-am mai postat de multicel oricum. Mai ales ca am gasit doua din albumele cele mai titrate: "The Village Green Preservation Society" si "Arthur". Pe primul il stiam, nu are nici unul din hiturile formatiei, dar e oricum bestial.
Asadar:
The Kinks - Village Green Preservation Society
The Kinks - Picture Book
The Kinks - Starstruck
(aveti careva "The Village Green Preservation Society" intreg? N-am gasit decat primele 10 melodii.)
Asadar:
The Kinks - Village Green Preservation Society
The Kinks - Picture Book
The Kinks - Starstruck
(aveti careva "The Village Green Preservation Society" intreg? N-am gasit decat primele 10 melodii.)
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
sa-mi fie rushine ca abia acum am desoperit Cargo mie Destin imi pare super gothica.. dar poate cea mai faina e Doi pasi
Vad cum la geam iti aprinzi o tigara,
Tragi doar un fum si-o strivesti.
Mana prin par ti-o petreci intr-o doara,
Ma uit la ceas si oftez...
Doi pasi nu sunt departe,
Doi pasi, doi pasi in stanga ta
si eu care credeam ca e in urma ta...
rectific, aveam dreptate.. pai in urma ta si spun.. cel putin in varianta live pe care o am eu
Vad cum la geam iti aprinzi o tigara,
Tragi doar un fum si-o strivesti.
Mana prin par ti-o petreci intr-o doara,
Ma uit la ceas si oftez...
Doi pasi nu sunt departe,
Doi pasi, doi pasi in stanga ta
si eu care credeam ca e in urma ta...
rectific, aveam dreptate.. pai in urma ta si spun.. cel putin in varianta live pe care o am eu
-
exista diminetzi in care cred ca sunt anumitzi oameni pe care daca i-ai omora, le-ai face o favoare. shi-atunci ascult ceva sa ma calmez. astazi am ascultat kid rock - I'm Wrong But You Ain't Right shi cocky de pe albumul cocky 2001.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Cateodata, insa, avem nevoie Psychoterapy si o propun pentru asta pe Melanie...
-
river - Junior Member
stefan scrie:"The Village Green Preservation Society" si "Arthur". Pe primul il stiam, nu are nici unul din hiturile formatiei, dar e oricum bestial.
- subscriu .. cred ca sunt cele mai bune albume ale lor - melodiile sunt geniale ..
- le am eu, pe semne ca dintre ultimele 5 melodii as alege cu siguranta "People Take Pictures of Each Other" - care are si niste versuri super, "Wicked Annabella" si poate "All Of My Friends Were There"..
La melodia zilei: Ween - "Buenos Tardes Amigos" - delicioasa

-
bobez - Junior Member
Doua melodii parca facute special pentru zile de noiembrie friguroase si ceatza vin de la baietii de la Sigur Ros si se numesc Flugufrelsarinn si Olsen Olsen. Sunt geniali oamenii astia, cand ii asculti parca intri in transa, o stare cat se poate de placuta.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
vrei respect ? ....renuntza sa mai fii infect !
Ad Litteram featuring Brugner & Butch - Recurs pentru memorie
Nu prea sunt un ascultator al genului, dar aceasta melodie recomandata de Decret...chiar imi place. Mai ales strofa lui Brugner, pe care l-am si cunoscut asta vara...si mi-a facut cinste cu un porumb copt...ca m-a vazut om sarman.
Inca din cele mai vechi timpuri si pana azi
Oamenii au sarbatorit Craciunul impodobind brazi
Nicidecum scotand albume de Craciun
Care au menirea sa te imbogateasca dand un tun....
In plus de asta festivalul Mamaia
Ne-ajuta sa ne masturbam anual...pentru a ne decora baia...
Nu prea sunt un ascultator al genului, dar aceasta melodie recomandata de Decret...chiar imi place. Mai ales strofa lui Brugner, pe care l-am si cunoscut asta vara...si mi-a facut cinste cu un porumb copt...ca m-a vazut om sarman.
Inca din cele mai vechi timpuri si pana azi
Oamenii au sarbatorit Craciunul impodobind brazi
Nicidecum scotand albume de Craciun
Care au menirea sa te imbogateasca dand un tun....
In plus de asta festivalul Mamaia
Ne-ajuta sa ne masturbam anual...pentru a ne decora baia...
-