Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde h0va » Lun Noi 29, 2004 10:14 am

eo am faqt o paseune pt Kenny Rogers - Coward of the county..bre cat imi place musica cantri..

?!
h0va

Mesajde cutuma© » Lun Noi 29, 2004 2:03 pm

Pana shi winampul s-a saturat de piesa asta dar mie tot imi place la nebunie de cand am downloadat-o....

Zale - Avem Necazuri

Ura umple la refuz,inimile voastre cruzi
Mult prea prajiti va ardeti pt un loc in autobuz

Avem necazuri shi nevoi, dar ce conteaza pt tine?
Am depashit mileniul doi,acum depinde de noi
Avem copii dushi in razboi, dar ce conteaza pt tine?
Am depashit mileniul doi,acum depinde de noi
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde jaz » Lun Noi 29, 2004 3:33 pm

Ba, da ce ziceti de melodia lu' HI-Q, refrenu' parca suna asa:"Ti-am pierdut nasu'...."
:))
jaz
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Noi 30, 2004 10:55 pm

akira yamaoka - breeze - in monochrome night

piesa de pe sountrackul de la Silent Hill 3, absolut geniala, foarte relaxanta si calma. Incercati si jocul, merita :D
whatever

Mesajde EwaldB » Mie Dec 01, 2004 12:28 am

Astazi am primit "Crossroads Guitar Festival" si de cind am pus primul disc nu mi se termina zimbetul de pe fata! :)

Cine conteaza ceva intre chitaristi apare pe aceste DVD-uri. Pentru mine:
2 DVDuri pline de melodii de moment!

Eric Clapton - Crossroads Guitar Festival
(2 DVDs) - Amazon Produktinformation

Interpret: Eric Clapton
Format: AC-3, PAL

Studio: Warner Music Group Germany
• Limba: English
• AC-3, PAL
• Durata: 300 Min.
• Production: 2004

ASIN: B0002Y4T92
Amazon.de-Verkaufsrang 1.231

Informatii
http://ericclapton.com
http://crossroads.fanconnect.net/player/flash_player.asp?e=&b=
EwaldB
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Dec 02, 2004 10:32 pm

Dead Can Dance & Tangerine Dream - Piece for Solo Flute & Dolphin
Piesa de mare angajament cu pasaje intregi de flaut (dupa cum spune si titlul piesei). O piesa obsedanta in ultimele seri, o piesa care demonstreaza inca o data, desi nu cred ca mai era nevoie, exceptionalul talent al celor de la D.c.D :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 02, 2004 11:22 pm

Prin '86 o anumita formatie (pe numele sau Metallica) a scos un anumit album, pe numele sau Master of Puppets . Melodia mea "de moment" poarta numele albumlui. Deci, in seara asta si nu numai, Master of Puppets

End of passion play, crumbling away
I'm your source of self-destruction
Veins that pump with fear, sucking darkest clear
Leading on your deaths construction
Taste me you will see, more is all you need
You're dedicated to , how I'm killing you
...
Master of Puppets I'm pulling your strings
Twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
Master
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

am nevoie de ajutor sa gasesc piesa lui morandi-love me

Mesajde dea_blu » Vin Dec 03, 2004 11:07 am

M-am inscris pe mai multe forumuri in speranta ca cineva imi va da o adresa de la care sa pot lua si eu piesa lui morandi-love me.crezi ca ma poti ajuta? te rog mult de tot! *p
sunt obesdata de piesa respectiva!adorm cu ea in gand si ma trezesc tot cu ea...obsesie curata!
mersi mult!

bhuttu scrie:Ontopic: calculatorul meu s-a hotarat sa ma delecteze cu muzica buna, si ia uite ce mi-a bagat:
- aia a lu' Morandi, care repet, e tare de tot!
- Cranberries - "Never Grow Old"
- Rammstein - "Engel"
- acu' cred ca sa prosteste la loc c-a bagat Lauryn Hill - "To Zion", da' merge si asta.

Offtopic: si deci, cum ascult si eu "Joint"?
dea_blu

Mesajde neatza » Vin Dec 03, 2004 3:33 pm

o tzara mica, da voioasa. daca ai vro afacere shi vrei sa te dai grande la partener, po s-o shi inchiriezi. Evident, e vorba de Lichtenstein. Partea mijto la tzara asta ie ca daca itzi faci o trupa acolo shi te cunoashte macar jumate din oaminii cu care stai in bloc, po sa zici ca te shtie apruape tuata tzara. Ei bine, WeltenBrand a reushit shi p'afara. are oarece albume la activ, are concerte... ara tot cei trebe. in + sunt supermama lor ! o melanja de dead can dance, lacrimosa shi lacuna coil. Iii duce destul de bine talentu incat sa shtie sa alterneze fericit coizitatea shi melancolia. cat despre melodicitate... ce sa zic... ie tari gagii ! Asha ca nu ma pot limita la o piesa, ci ma arunc la tot albumu (unu din cele patru, care toate ie beton)

WeltenBrand - Das Nachtvolk
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Daimon » Vin Dec 03, 2004 11:16 pm

Judas Priest si mai ales Beavis&Butthead Breaking the law acum ascult varianta Judas Priest, dar nu pot sa scap de vocea alor doi mai sus amintiti, si tot ce pricepi din melodie e..
Breaking the law, breaking the law
You don’t know what it’s like
Breaking the law
Daimon

Mesajde catharsis » Sâm Dec 04, 2004 2:26 am

millenium a fost, dupa parerea mea, una din cele mai bune trupe din 'moldavian invasion'-ul din ultimii ani cu instrumentisti bine pregatiti si un sound distinctiv cu influente jazz, blues, pop-rock, mult peste formatii gen spin. zbor, varianta neremixata, e cea mai buna piesa de pe primul si probabil ultimul lor album. sa le fie tarana usoara!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 05, 2004 2:32 pm

Daca vreti sa ascultati si altceva decat clasicele colinde traditionale romanesti in aceasta magica luna decembrie atunci va recomand cu caldura albumul din ‘87 al Loreenei McKennitt – To Drive The Cold Winter Away . Un album deloc perisat de cei 17 ani cati au trecut de la lansarea lui. Eu am ales din acest album melodia [I] “In Praise Of Christmasâ€Â
Love2Fly
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Dec 05, 2004 7:45 pm

As vrea sa scriu mai mult, dar parca nu are nici un sens. Mananc portocale si ascult Noir Desir. Melodia ce se repeta de vreo 3 portocale incoace: A l'enversa l'endroit.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde whatever » Dum Dec 05, 2004 10:16 pm

John Frusciante - Come as you are. O masacrare varianta Frusciante a celebrei piese de la Nirvana :) Melodia a fost inregistrata candva prin 94-95, in perioada Niandra, si se aude destul de prost din pacate. Oricum ramane o auditie cel putin interesanta.
whatever

Mesajde cutuma© » Dum Dec 05, 2004 11:50 pm

Am shi eu doua melodii de moment. Prima este dintr-o reclama vazuta des zilele acestea shi se numeste Magic Moments, interpretata de Perry Como.

Cea de-a doua este asha cum v-am obisnuit pe threadul asta shi in general, din specia hip 'ap-ului shi anume melodia lui Sage Francis - Runaways

State is not an ocean, not an island, not a road
If I don't know where I come from
How do I know where to go?
It's not where you're from, not where you're at
It's where your going... and I am going home
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 06, 2004 12:43 am

O melodie de o sensibilitate covarsitoare...un duet dintre o portugheza si un italian....Dulce Pontes & Andrea Boccelli - O Mare E Tu. Doua voci divine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Dec 06, 2004 4:13 am

Datorita unei tinere cu suflet mare (stie ea cine) si a hub-urilor ei magice am intrat in posesia unor muzici pe care le caut de ceva vreme, asa ca pot sa va anunt acum melodia mea de moment: Absolute Zero a celor de la Ark.

Electrical Conductors
Hundreds Of Years Freezing
Trigonometric Flight To The Sun
Fragments Of Galaxies On The Run
Escaping From The Eclipse Of Eternity
Waiting For The Big Bang
Near Absolute Zero
So Cold It Burns
Iced Over Like Wise Men
A Cry From The Midnight Sun
indescifrabil
cubu

Don't worry, about a thing...

Mesajde Aliosha » Lun Dec 06, 2004 7:54 am

U2 a scos un nou album care are pana acum niste critici excelente - How to dismantle an atomic bomb. Nu l-am ascultat insa imediat cum o sa am ceva timp liber o sa fac rost de el. Asta mi-a trecut prin minte pentru ca acum in winamp este unul dintre cele mai frumoase cantece ale lor si cu siguranta una dintre melodiile cu cele mai frumoase versuri - Running to stand still.

Nu stiu daca ati jucat vreodata Wolfenstein 3D. Probabil ca daca aveti 12 ani nu l-ati prins insa daca va zbateti in jurul varstei de 20+ sunt mari sanse sa il fi jucat. Si va mai aduceti aminte ca dupa n nivele cu chiu cu vai ajungeti la sfarsit si vi se dau din start maximum de munitie si armura posibila pt ca e clar ca o sa fie deranj mare. Te pregatesti sufleteste pentru ce e mai rau, intri in camera aia plina de zvastici si dai peste pisatu de Hitler care are mii de gloante si armuri si trage in tine non stop.

Asa sunt si unele zile. Parca un basit ordinar trage in tine cu belele si tu nu stii cum sa te feresti mai bine si sa ii dai si tu inapoi sa tina cat poate duce. In momente de genu merge la perfectie un Bob Marley cu Three Little Birds
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Against modern football."
Aliosha

de seara...

Mesajde nbm » Mar Dec 07, 2004 9:26 pm

o piesa mai veche, care insa se numara in continuare printre preferatele mele:
Annihilator - Phoenix Rising

o balada superba cintata de un grup alminteri mai suparat...
nbm

Mesajde Daimon » Mar Dec 07, 2004 10:51 pm

intotdeauna m-a amuzat titlul melodieiBring your daughter to the slaughter al celor de la IRON MAIDEN
so get down on your kneees honey
assume an attitude
you just pray that i'll be waiting
cos you know i'm coming soon

so pick up your foolish pride,no going back
no where,no way,no place to hide

bring your daughter,bring your daughter to the slaughter
let her go,let her go,let her go
Daimon

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 10:21 am

Togma ce am facut rost in vichendu asta de ultimu album Dio si ma bucur sa constat ca omu nu face nici un compromis, isi pastreaza in (foarte) mare parte stilul. Melodia de moment? Shivers.

Fingers scratching blackboards
Make cowards of the brave
A natural reaction
From the cradle to the grave

Rats and bats and spiders
And little things that crawl
Never make me tremble
I'm not bothered, not at all

Then I saw you
Something new inside of me
What's this shaking
You made me shiver, shiver
indescifrabil
cubu

Mesajde river » Mie Dec 08, 2004 10:44 am

Tocma a dat iar patima in mine si ascult Bob Dylan si iar Bob Dylan si tot asa de vreo doo saptamani si nu ma mai satur...
Bob Dylan - Love Minus Zero/ No Limit

...My love she speaks like silence,
Without ideals or violence,
She doesn't have to say she's faithful,
Yet she's true, like ice, like fire...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Dec 10, 2004 6:55 am

Melodia urmatoare imi aduce aminte de un concert Kruder & Dorfmeister la care am fost acu ceva ani. Frati-miu a tinut sa merg cu el desi eram f obosit. M-am asezat la etaj pe un scaun aproape de balustrada. Am adormit cu capul pe balustrada la jumatea concertului si era cat pe ce sa fiu dat afara ca baietii de la security credeau ca sunt drogat mort. Mi-a luat ceva timp sa ii conving sa ma lase in sala...

K& D - Bug Power Dust ( cover/ mix Bomb the bass). Alte mixuri la piesa asta au mai facut Chemichal brothers si Liam Howlett pe The Dirtchamber Sessions, Vol. 1 iar titul complet este : " Bug Powder Dust/Pump Me Up/How High/Poison/Been Caught Stealing/I Get"

Oricum, va recomand varianta K & D. Foarte relaxanta.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Aliosha

Mesajde Aliosha » Sâm Dec 11, 2004 5:41 am

Tot io ?

Prima melodie a acestei speciale seri este de la mine pentru spatele meu, in special vertebrele 3 si 4: "Therapy - Stop it you're killing me".
Nu stie careva vreun vrajitor sa-mi repare spatele ?

A doua melodie (propaghandi - "middle finger response" ) a acestei seri este o dedicatie de la mine pentru o maimuta sifilitica care nu ar trebui sa aiba voie sa predea: Dr Patrice Chalin.http://www.cs.concordia.ca/~chalin/other/pcsp3s-b2077.JPG

A treia melodie (Sepultura - Desperate cry) a acestei seri o dedic cainelui meu de rasa superioara (cu cel putin 2-3 grade de noblete peste cainii rosii) Jack cu mentiunea : "Imi pare rau jack ca te-am tarat de atatea ori la gabriel acasa si a trebuit sa inhalezi aerul infect de la el din camera. Iarta-ma. Stiu ca ai mirosul foarte sensibil. Nu ti-am inteles semnele disperate in acel moment. "
Aliosha

Mesajde gabuba » Sâm Dec 11, 2004 9:25 am

Sambata asta deprimanta incepe cu Noir Desir - o trupa recomandata de darky (nah, ma, nah :p) si cu a lor piesa "Le vent nous portera". O piesa fara un anume apogeu, care insa trebuie ascultata la momentul oportun nu oricand.
Profa' mea de spaniola mi-a spus ca Noir Desir sunt trupa vietii sale, ceea ce m-a surprins intr-un mod placut... precum spuneam:

Ton message í  la Grande Ourse
Et la trajectoire de la course
Un instantané de velours
Míªme s'il ne sert í  rien va
Le vent l'emportera
Tout disparaitra mais
Le vent nous portera
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde river » Sâm Dec 11, 2004 11:33 am

Eu propun I want some sugar in my bowl, cu Nina Simone, o piesa care e foarte potrivita dimineata, cand savurezi cafelutza (cu tzigarusa)... Alte piese: "come ye", "in the morning", "music for lovers". Superb! :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

river
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 2:46 am

Pink Floyd - Echoes, de pe albumul meu preferat de la Floyd, Meddle din 1971. O piesa ce depaseste 20 de minute si care-mi da o senzatie de absolut. Pink Floyd au facut arta din muzica lor...si nu au cum sa nu fie cea mai mare formatzie a istoriei.

Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant tide
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
And no one showed us to the land
And no one knows the wheres or whys
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde river » Dum Dec 12, 2004 11:54 am

M-am trezit fredonand, (de ce oare?? ;) ), o melodie mai veche, pe care nici macar nu stiu cine o interpreteaza (poate ma ajutati voi) si care suna cam asa:

Lumea intreaga era o portocala
Eram doi copii si-aveam o portocala... :D

river
Junior Member

Mesajde Riana » Lun Dec 13, 2004 1:30 am

Astazi am redescoperit o melodie absolut superba pe care n-am mai ascultat-o de cateva luni bune,poate chiar ani.Apartine unei formatii care ma obseda prin clasa a VIII-a -Depeche Mode- si se numeste foarte simplu Leave in Silence
Riana
Junior Member

Mesajde Lesthaad » Mar Dec 14, 2004 10:38 am

Caut si eo o melodie cam de un an de zile... Vreau sa stiu cum se cheama sau cine o canta, sunt sigur ca o stiti ...toata lumea mi-a zis "da, o stiu da' nu stiu cine o canta sau cum se cheama"
O da in toate discotecile... o canta o negresa buna si mumoasa :lol: cu un accent care bate spre al rushilor (zic eu) pe un ton senzual...
ceva de genu' "uuuuh ai laiiic daat/ mmmm ai laiiic daat"
stie cineva? :D
Lesthaad
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica