Melodii de moment
Moderator: Shaki
pentru seara asta Cargo- Daca ploaia s-ar opri
desi e cata romantioasa, ramane cea mai reusite de pe album.. si are ea ceva special
Daca pleci usa nu o mai inchide
Sper sa treci poate maine pe aici
Te petrec si ma uit la tine
Parca pierd ceva din mine
Zau, imi e greu.
desi e cata romantioasa, ramane cea mai reusite de pe album.. si are ea ceva special
Daca pleci usa nu o mai inchide
Sper sa treci poate maine pe aici
Te petrec si ma uit la tine
Parca pierd ceva din mine
Zau, imi e greu.
-
Daimon - Mesaje: 5074
In ultimele zile ma obsedeaza 2 melodii:BITZA-VORBESTE VINUL
Dar de dimineata cine apare cu flori la usa si-ti spune mereu iarta-ma papusa
cine te strange in brate si cine te saruta cine....
Si a 2-a ar fii GWEN STEFANI-HOLLANDBACK GIRL
Dar de dimineata cine apare cu flori la usa si-ti spune mereu iarta-ma papusa
cine te strange in brate si cine te saruta cine....
Si a 2-a ar fii GWEN STEFANI-HOLLANDBACK GIRL
-
me-julie - Junior Member
...era interesant sa ne spui si continuarea versului caci "aia" iti doreshti cel mai mult, nu?
Ma rog, luna in care ne aflam n-are nici o taina cu toamna (desi vremea tine sa ma contrazica) dar am lasat winamp-ul sa ma incante cu Lake Of Tears - So Fell Autumn Rain. Eu doar stau afara, fumez si ascult rasunand din casa, la maxim, melodia mentionata mai sus, de pe albumul din '99 - Forever Autumn :p si pt. ca e duminica si nu merita sa "ingropi" un weekend fara sa asculti ceva "sensibilos" 100% atunci sa fie Mylene Farmer - Rever (live) .
J'ai ríªvé qu'on pouvait s'aimer
au souffle du vent
s'élevait l'ame, l'humanité
son manteau de sang
j'irai cracher sur vos tombeaux
n'est pas le vrai, n'est pas le beau
j'ai ríªvé qu'on pouvait s'aimer
Sa mai spuna cineva cum ca franceza nu suna bine in muzica...Muzica de-o sensibilitate pura...

Ma rog, luna in care ne aflam n-are nici o taina cu toamna (desi vremea tine sa ma contrazica) dar am lasat winamp-ul sa ma incante cu Lake Of Tears - So Fell Autumn Rain. Eu doar stau afara, fumez si ascult rasunand din casa, la maxim, melodia mentionata mai sus, de pe albumul din '99 - Forever Autumn :p si pt. ca e duminica si nu merita sa "ingropi" un weekend fara sa asculti ceva "sensibilos" 100% atunci sa fie Mylene Farmer - Rever (live) .
J'ai ríªvé qu'on pouvait s'aimer
au souffle du vent
s'élevait l'ame, l'humanité
son manteau de sang
j'irai cracher sur vos tombeaux
n'est pas le vrai, n'est pas le beau
j'ai ríªvé qu'on pouvait s'aimer
Sa mai spuna cineva cum ca franceza nu suna bine in muzica...Muzica de-o sensibilitate pura...
-
Love2Fly - Junior Member
ha ha Love2Fly
.faza e ca versurile alea mi-au venit atunci in minte dar dak vrei u scriu altele:
N-am chef ca sa ne certam asa ca lasa
prefa-te ca nu-ti pasa prefa-te ca esthi proasta dar pentru lume n-a contat la cat esthi de frumoasa
imi faci draci ma faci sa beau mereu
ma certi mereu de ce,mereu vino,ba tu sunt eu...
Si love2fly iti place chris isaak -wicked game?

N-am chef ca sa ne certam asa ca lasa
prefa-te ca nu-ti pasa prefa-te ca esthi proasta dar pentru lume n-a contat la cat esthi de frumoasa
imi faci draci ma faci sa beau mereu
ma certi mereu de ce,mereu vino,ba tu sunt eu...
Si love2fly iti place chris isaak -wicked game?
-
me-julie - Junior Member
cu multumiri lui v1n3ri...
Winternight
conceal thy precious angellore
I secrete my soul
under thy wings of sorrow
Dark I embrace thy eyes
wanderer lost on life's narrow path
I reveal my heart
to this beauty dressed in dark
...dressed in dark...
o melodie de-a dreptul ravasitoare...Tristania - My Lost Lenore
Winternight
conceal thy precious angellore
I secrete my soul
under thy wings of sorrow
Dark I embrace thy eyes
wanderer lost on life's narrow path
I reveal my heart
to this beauty dressed in dark
...dressed in dark...
o melodie de-a dreptul ravasitoare...Tristania - My Lost Lenore
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
damage plan - pride
hard & heavy shi foarte thrash de la nishte ex-Pantera de pe albumul lor de "debut" 2004: New Found Power
nerecomandat daca eshti mahmur
hard & heavy shi foarte thrash de la nishte ex-Pantera de pe albumul lor de "debut" 2004: New Found Power
nerecomandat daca eshti mahmur
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
faw, mijto, shi ios nostaljica az, ascult ozon.
------------------------------
stai jos! n-ai intzeles nimic.
cam aia adevar neadevarat ziceam io acu' ceva vreme despre Deine Lakaien. acuma, umila shi cu mea culpa de rigoare, viu ca sa-mi retrag cuvintele, care omu' la manie spune multe. scuza este ca n-am ascultat ce trebuia sa fie ascultat. aia ie! n-am ascultat deloc ce trebuia. norocu meu ca, intre tinp, precum shi intre doo socializari, s-a remediat problema. care albumu asta din 1995, de-i zice Acoustic, shi precum ii zice asha shi este, pian + voce, este ceva nemaipomenit. piesele is din concertele efectuate prin o serie de trebi dastea nemtzeshti cu nume imbarligate precum, ludwigsburg, braunschweig shi bochum, asta fiind prea putzin important, ca oricum nu le retzine nimenea fara copi peist. important este ca baietzii, Horn + Veljanov, suna beton in laivurile astea. mai bine decat inregistrat, shi muuuuuult mai bine decat ce am ascultat io inainte de pe la iei. pentru ce fac danshii laiv, restu' deja nu mai conteaza.
shi sa nu uitam piesele, in ordinea numerelor dupe tricou, precum shi a preferintzelor:
1/2nd Sun
2/Love Me To The End
3/Lonely
asta da melancolie.
carevasazica, totul e bine cand se termina cu bine.
------------------------------
io scrie:soundul lor mi se pare unpic sec si usor lipsit de viata.
stai jos! n-ai intzeles nimic.
cam aia adevar neadevarat ziceam io acu' ceva vreme despre Deine Lakaien. acuma, umila shi cu mea culpa de rigoare, viu ca sa-mi retrag cuvintele, care omu' la manie spune multe. scuza este ca n-am ascultat ce trebuia sa fie ascultat. aia ie! n-am ascultat deloc ce trebuia. norocu meu ca, intre tinp, precum shi intre doo socializari, s-a remediat problema. care albumu asta din 1995, de-i zice Acoustic, shi precum ii zice asha shi este, pian + voce, este ceva nemaipomenit. piesele is din concertele efectuate prin o serie de trebi dastea nemtzeshti cu nume imbarligate precum, ludwigsburg, braunschweig shi bochum, asta fiind prea putzin important, ca oricum nu le retzine nimenea fara copi peist. important este ca baietzii, Horn + Veljanov, suna beton in laivurile astea. mai bine decat inregistrat, shi muuuuuult mai bine decat ce am ascultat io inainte de pe la iei. pentru ce fac danshii laiv, restu' deja nu mai conteaza.
shi sa nu uitam piesele, in ordinea numerelor dupe tricou, precum shi a preferintzelor:
1/2nd Sun
2/Love Me To The End
3/Lonely
asta da melancolie.
carevasazica, totul e bine cand se termina cu bine.
-
nocturna - Mesaje: 8725
vaz ca e la moda mea culpa. de aceea incep shi eu tot cu o mea culpa. azi de o buna bucata de vreme din cauza cubului (cred ca se spune datorita, da' nu sunt singur) in birou canta timpuri noi - bordelul mov
in lipsa ionuzzzilor face sa treaca ziua mai repede...
[size=-3]Si Lola, Mimi, Bubu si Colette,
Zozo, Fufu si micuta Janette,
Se-arata zambind si e tragic sa stii
Ca dintii abia se tin de gingii.
Si Mimi face semn si ma duc dupa ea
Si lumina cea mov ascunde perdea
N-are dintii din fata si c-un zambet oval,
Imi spune ca-i place amorul oral.
Ma ia ameteala, Bubu si Colette
M-ajuta amandoua sa vomit la closet.[/size]
in lipsa ionuzzzilor face sa treaca ziua mai repede...
[size=-3]Si Lola, Mimi, Bubu si Colette,
Zozo, Fufu si micuta Janette,
Se-arata zambind si e tragic sa stii
Ca dintii abia se tin de gingii.
Si Mimi face semn si ma duc dupa ea
Si lumina cea mov ascunde perdea
N-are dintii din fata si c-un zambet oval,
Imi spune ca-i place amorul oral.
Ma ia ameteala, Bubu si Colette
M-ajuta amandoua sa vomit la closet.[/size]
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
sa zicem ca te intalnejti pe strada co domnishoara pe care o cunoshti mai mult din vedere. nici nu apuci sa schimbi cateva cuvinte, ca ai shi ajuns la vro cinci pozitzii cu ia. termini, te duci acasa shi optservi fara prea mare stupoare ca ai loat shi latzei shi sculament. culmea nu ie ca te ustura, ca pentru asta ie medicatzie adecvata. culmea ie ca i-ai mai trage-o odat. ba, mai mult, ii dai un telefon shi te duci urgent la ia. shi i-o mai dai odat shi inc'odat shi inc'odat... shi tot asha. iar partea cea mai najpa ie ca, dupa o perioada, parca nici latzeii aia nu te mai deranjeaza asha mult. iar de pishat, eshti prea prins de problema ca sa-tz dai seama daca ustura sau nu.
deci nu. nu am loat niciodata latzei. dar aproape lafel am patzit cu piesa lu Jay Z - Heart of the City (Ain't no Love)
deci nu. nu am loat niciodata latzei. dar aproape lafel am patzit cu piesa lu Jay Z - Heart of the City (Ain't no Love)
-
neatza - Mesaje: 5820
din in cind playlistul meu se opreshte asupra cite unei melodii pink floyd. pt azi propunem High Hopes .
varianta pe care o ascult este aparuta pe dublul album Echoes - Best of Pink Floyd, dar cred ca e identica cu cea aparuta pe albumul The Division Bell in 1994
desi are o linie melodica, dupa parerea mea, foarte melancolica si trista, versurile mi se par foarte optimiste...
The grass was greener
The light was brighter
With friends surrounded
The nights of wonder
varianta pe care o ascult este aparuta pe dublul album Echoes - Best of Pink Floyd, dar cred ca e identica cu cea aparuta pe albumul The Division Bell in 1994
desi are o linie melodica, dupa parerea mea, foarte melancolica si trista, versurile mi se par foarte optimiste...
The grass was greener
The light was brighter
With friends surrounded
The nights of wonder
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Diary of Dreams-Predictions de pe "Moments of Bloom" din '99. Darkwave(dark-electro) de mare angajament. Chitara multa, bucati de pian generate (cred) cu sintetizatoru' si o voce inconfundabila: Adrian Hates. Totu'pt. o atmosfera de apasare, melancolie, depresie desavarsita (ca inainte si dupa sesiune) :p
-
Love2Fly - Junior Member
Epica - Cry for the Moon, de pe albumul "The Phantom Agony"
Epica - o trupa olandeza, initiata de Mark Jansen care a facut parte din "After Forever", cu o vocalista de exceptie. Mai multe informatii pe www.epica.nl
Epica - o trupa olandeza, initiata de Mark Jansen care a facut parte din "After Forever", cu o vocalista de exceptie. Mai multe informatii pe www.epica.nl
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Moby - We are all made of stars desi nu prea cred in egalitate, si in alte bullshituri de genul asta, melodia, e una din acelea care te face sa simti ceva... nu ca iti trec sunete pe langa urechi:)
We are all made of stars
People they come together
We are all made of stars
(People they fall apart)
We are all made of stars
(No one can stop us now)
'Cause we are all made of stars
(We are all made of stars)
We are all made of stars
People they come together
We are all made of stars
(People they fall apart)
We are all made of stars
(No one can stop us now)
'Cause we are all made of stars
(We are all made of stars)
-
The light of love that shines so bright
That the F.B.I won't sleep tonight
De fiecare data cand imi place o formatzie si nu stiu din ce tzara provine...caut pe allmusic.com , si descopar ca sunt englezi. Asa s-a intamplat si cu OMD, care s-au format in Liverpool in 1978. Initialele OMD provin de la Orchestral Manoeuvres in the Dark.
Melodia de moment : OMD - Sailing on the seven seas
That the F.B.I won't sleep tonight
De fiecare data cand imi place o formatzie si nu stiu din ce tzara provine...caut pe allmusic.com , si descopar ca sunt englezi. Asa s-a intamplat si cu OMD, care s-au format in Liverpool in 1978. Initialele OMD provin de la Orchestral Manoeuvres in the Dark.
Melodia de moment : OMD - Sailing on the seven seas
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am trecut iar la metale... Queensryche - NM 156 de pe "The Warning". Ca in majoritatea pieselor lor, si aceasta abordeaza un subiect social.
Uniform printout reads end of line
Protect code intact leaves little time
Erratic surveys, free thinking not allowed
My hands shake, my push buttons silence
The outside crowd
One world government has outlawed war among nations
Now social control requires population termination
[...]
Microchip logic
have we no more thought
"Is this wrong" I enter
Answers sought
Punch, punch, punch, transfer this data
Into code. Wide eyes watch my
Number 156 is shown
Created from past life to perform
Illicit function, I fail this conscious
Nadness I man/machine imperfection
Have we come too far
To turn around
Does emotion hold the key
Is logic just a synonym for
This savagery, disguised in
Forgotten lost memory
End of line
Uniform printout reads end of line
Protect code intact leaves little time
Erratic surveys, free thinking not allowed
My hands shake, my push buttons silence
The outside crowd
One world government has outlawed war among nations
Now social control requires population termination
[...]
Microchip logic
have we no more thought
"Is this wrong" I enter
Answers sought
Punch, punch, punch, transfer this data
Into code. Wide eyes watch my
Number 156 is shown
Created from past life to perform
Illicit function, I fail this conscious
Nadness I man/machine imperfection
Have we come too far
To turn around
Does emotion hold the key
Is logic just a synonym for
This savagery, disguised in
Forgotten lost memory
End of line
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Metallica Turn the page e o melodie care m-a obsedat si continua sa ma obsedeze...dupa mine e elocvent videoclipu pt ce vor oamenii aia sa zica... anume.. ca toata chestia asta cu turn the pageul e o iluzie.. ca sunt unele chestii de care nu poti sa scapi niciodata.. alea care tin de inner you ca sa zic asa, pardon my french... si de care incerci de fapt sa scapi
On a long and lonesome highway east of Omaha
You can listen to the engine,
Moaning out as one old song
You can think about the woman,
Or the girl you knew the night before
But your thoughts will soon be wandering
The way they always do
When you're riding sixteen hours
And there's nothing much to do
And you don't feel much like travelin'
You just wish the trip was through
On a long and lonesome highway east of Omaha
You can listen to the engine,
Moaning out as one old song
You can think about the woman,
Or the girl you knew the night before
But your thoughts will soon be wandering
The way they always do
When you're riding sixteen hours
And there's nothing much to do
And you don't feel much like travelin'
You just wish the trip was through
-
N-am prea mai ascultat muzica in ultimul timp dar ceva tot se gaseste de pus pe thread. Un cantec care altfel nu cred ca mi-ar fi placut dar pentru ca l-am vazut/ascultat in Sopranos mi se pare mai mult decat reusit. E la sfaristul unui episod in care Tony vrea sa isi cumpere un mercedes si ia la probe o masina de la un dealer cu tot cu gagica care se ocupa de vanzarea lor. O duce la el pe yaht si o fute. Mercedesul e parcat la marginea apei dar nu il cumpara.
Kasey Chambers - The Captain
Acum trecand la albumele care ma ajuta sa adorm in ultimele zile : Talk Talk - The colour of spring (1986) & Spirit of Eden (1988). Inca un punct greu de partea Angliei la topul ala GBR vs USA pe care il facusem noi acum ceva timp.

Acum trecand la albumele care ma ajuta sa adorm in ultimele zile : Talk Talk - The colour of spring (1986) & Spirit of Eden (1988). Inca un punct greu de partea Angliei la topul ala GBR vs USA pe care il facusem noi acum ceva timp.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
....dak va spun c am asc yo la greu zilele astea ...nu o sa ma credeti....Enigma si...Godsmack...............ciudata combinatie ,nu? 

-
^Dark_Angel^ - Junior Member
In ultimul timp am ascultat foarte mult noul album Urma (primul de altfel); Nomad rhymes. Cea mai misto melodie e: You can buy me with a coffee. Dar ncii Why do we live after all nu e de lepadat
-
Tanase - Mesaje: 1238
Inainte sa apara house-ul...exista muzica techno, care ascultata acum imi da senzatzia de evergreen. In urma cu aproape 15 ani eram fan al nemtzilor de la U96...care in 1991 scoteau albumul Das Boot pe care mi l-am procurat pe caseta, cum era la moda atunci. Melodii precum Der Kommandant, I wanna be a Kennedy sau Ambient Underworld ma incantau in discotecile unde petreceam cu colegii de generala prin tabere.
Inainte cu 10 de ani de la aparitia albumului celor de la U96...aparea filmul Das Boot, regizat de celebrul Wolfgang Petersen. Al 46-lea film all-time pe imdb.com
Amintindu-mi de melodie....am zis sa iau si filmul...pe care il voi viziona in aceasta seara.
Melodia de moment ...U96 - Das Boot. Sunetele chiar ma duc cu gandul la un U-Boat nemtesc.....
Inainte cu 10 de ani de la aparitia albumului celor de la U96...aparea filmul Das Boot, regizat de celebrul Wolfgang Petersen. Al 46-lea film all-time pe imdb.com
Amintindu-mi de melodie....am zis sa iau si filmul...pe care il voi viziona in aceasta seara.
Melodia de moment ...U96 - Das Boot. Sunetele chiar ma duc cu gandul la un U-Boat nemtesc.....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Type O Negative - Love you to death
Ascultat, placut, luat de pe net, ascultat din nou, decizie finala: placut. :hehe: O trupa relativ noua dar care (dupa parerea mea umila) are multe de spus.
Black lipstick stains her glass of red wine
I am your servant, may I light your cigarette?
Those lips smooth, yeah I can feel what you're saying, praying
They say the beast inside of me's gonna get ya, get ya, get...
I beg to serve, your wish is my law
Now close those eyes and let me love you to death
Shall I prove I mean what I'm saying, begging
I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get...
Si, din nou: Bon Jovi - Bed of Roses ;D
Ascultat, placut, luat de pe net, ascultat din nou, decizie finala: placut. :hehe: O trupa relativ noua dar care (dupa parerea mea umila) are multe de spus.
Black lipstick stains her glass of red wine
I am your servant, may I light your cigarette?
Those lips smooth, yeah I can feel what you're saying, praying
They say the beast inside of me's gonna get ya, get ya, get...
I beg to serve, your wish is my law
Now close those eyes and let me love you to death
Shall I prove I mean what I'm saying, begging
I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get...
Si, din nou: Bon Jovi - Bed of Roses ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
alo, duduia, vedetz ca pentru lucrurile pe care nu le shtitz, ezista o treaba de se numeshte google. care adica daca lom in functzie de facerea lumii, atuncia ai dreptate shi Type O Nehative ie o trupa noo. da daca ne referim la anu de gratzie 2005 (anu curent, adica) shi ne amintim (sau cautam pe google) ca Steele a facut trupa asta in 1990 (adica acu cinshpe ani), parca nu mai ie asha noo.
shi ca sa nu fiu conplectamente off topic, o sa v zic de o piesa care pe mine ma descreiereaza de fro doo zile. ieste vorba, evident atz ghicit, de WELTENBRAND cu The Death. Asha frumos vorbeshte oaminii ashtia despre muarte, incat am ajuns sa o consider o optziune pentru petrecerea concediului. Am renuntzat intr-uin final la ideie, pe motiv ca, ascultand mai atent, am opservat ca nu se spune nici un cuvant despre cursele de intors, iar eo ma am ceva treaba p'aicia. Da odat sh'odat tot imi fac vreme sa ajung p'acolo ca suna prea frumos.
shi ca sa nu fiu conplectamente off topic, o sa v zic de o piesa care pe mine ma descreiereaza de fro doo zile. ieste vorba, evident atz ghicit, de WELTENBRAND cu The Death. Asha frumos vorbeshte oaminii ashtia despre muarte, incat am ajuns sa o consider o optziune pentru petrecerea concediului. Am renuntzat intr-uin final la ideie, pe motiv ca, ascultand mai atent, am opservat ca nu se spune nici un cuvant despre cursele de intors, iar eo ma am ceva treaba p'aicia. Da odat sh'odat tot imi fac vreme sa ajung p'acolo ca suna prea frumos.
-
neatza - Mesaje: 5820
Zilele astea se pare ca nu pot sa scap de urmatoarea combinatie: Blue Oyster Cult cu Don't Fear the Reaper + Anastacia cu Sick and Tired :D
la o adica dupe fro ora de prima, trec pe a doa, dupe fro ora de a doa trec pe prima si asa mai departe, combinatie pe care am folosit-o si-n timpul partidelor de biliard recent disputate, in urma carui experiment am ajuns la concluzia ca cu prima pierd (tacu se manevreaza mai greu din butoiu cu melancolie) si cu a doa castig, ca ma umple de draci si am chef sa bat pe cineva, drept care parteneru de biliard fiind la indemana... voila
la o adica dupe fro ora de prima, trec pe a doa, dupe fro ora de a doa trec pe prima si asa mai departe, combinatie pe care am folosit-o si-n timpul partidelor de biliard recent disputate, in urma carui experiment am ajuns la concluzia ca cu prima pierd (tacu se manevreaza mai greu din butoiu cu melancolie) si cu a doa castig, ca ma umple de draci si am chef sa bat pe cineva, drept care parteneru de biliard fiind la indemana... voila

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Ai si tu dreptate. Inca am impresia ca tot ceea ce este lansat in anii 90 sau mai tarziu intra in categoria "relativ nou"... Trebuie totusi sa ne amintim ca Steele a existat in Carnivore de prin 85, ca a format Subzero (ceea ce noi acum numim Type O Negative) s.a.m.d. Dar nu are rost sa intram in detalii ca presupun ca stii si tu intreaga istorie...
If you can't eat it or fuck it...
Then kill it!
Presupun ca stiti melodia Sex & violence
If you can't eat it or fuck it...
Then kill it!
Presupun ca stiti melodia Sex & violence

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Pentru moment...Steven Patrick Morrissey...sau doar Morrissey asa cum a fost el cunoscut in perioada cand era vocal la The Smiths.
De aceasta data cu o piesa solo, de pe ultimul sau album din 2004 intitulat You Are the Quarry.
Piesa se numeste Irish Blood, English Heart. Prima data am auzit-o in soundtrackul jocului FIFA 2005.
Irish blood, English heart
This I’m made of
There is no one on earth
I’m afraid of
And no regime
Can buy or sell me
Frumos spus.
De aceasta data cu o piesa solo, de pe ultimul sau album din 2004 intitulat You Are the Quarry.
Piesa se numeste Irish Blood, English Heart. Prima data am auzit-o in soundtrackul jocului FIFA 2005.
Irish blood, English heart
This I’m made of
There is no one on earth
I’m afraid of
And no regime
Can buy or sell me
Frumos spus.
-
despre Unheilig s-a mai gavarit pe la AKM, cu ocazia la vreo doo piese, daca nu ma-nshel. pe forum insa, mai prea putzin. am dat fugutza la industrial laiv, treadu fiind mai in masura decat mine sa esplice, precum shi in scopu ca sa ma scutesc io de scris, dar din pacate n-am prea gasit. ashadar, asta ie, trebe ca sa notam doo vorbe de capu nostru + din ce ne-am mai documentat, asta pentru cei mai interesantzi, da' mai ales interesatzi.
Unheilig, care cum zice la dictzionaru german-englez, printre altele, unsacred/unsaintly, ie opera neamtzului Der Graf care deimpreuna cu altzii la fel de in masura sa faca trebi frumoase, de amintit in mod special producatorul Jose Alvarez-Brill care are experientza in a produce uameni talentatzi (Witt, Wolfsheim), a impletit trupa, cam prin 99 asha. (relativ noo, asta da) pare-se ca trupa ish porneshte traseu dintr-un electro-rock. oricum, ceva tare, tare fain. acuma, nusht in ce masura greshesc sau nu, da' asha, ceva piese imi aduc ushor aminte de rammstein. nemtzii ashtia, domle. treaba ie ca trupa suna foarte bine, omu presteaza frumos shi organizat, iar vocal ie de nu se poate, plamani de neamtz sadea, care numa danshii poate sa le zica atata de frumos. trecand un ochi vijilent peste discografie, bag seama ca trupa shtie ca sa respecte fanii, pe langa EPurile de rigoare, in 5 ani scotzand albume chiar de cate 15/16 piese, lucru mai rar in zilele noastre. foarte frumos.
piesa la care ascult io o fost botezata The Bad And The Beautiful, ceva deosebit, cu versuri pe masura muzichiei, fics de pe albumul de debut, Phosphor din 2001, inainte de asta existand un maxi-cd.
avem shi sait oficiel: http://www.unheilig.com/HomeFrameset-1.htm, nu disperatzi, cum am facut io, avetzi rabdare de cautatzi shi scrisu in inglish. indubital, rabdarea dumneavoastra va fi rasplatita, inscrisurile nu-s numai pe nemtzeshte. shi mai atasham shi o poza cu personu, care zic io ca are un look enteresant.
aaa, cum am uitat sa zic ca prin 2003, Unheilig a prestat pe scena alaturi de L'ame Immortelle, intru sustzinerea shi promovarea prin destul de multe orashe ieuropene a albumului Das 2 Gebot.
Unheilig, care cum zice la dictzionaru german-englez, printre altele, unsacred/unsaintly, ie opera neamtzului Der Graf care deimpreuna cu altzii la fel de in masura sa faca trebi frumoase, de amintit in mod special producatorul Jose Alvarez-Brill care are experientza in a produce uameni talentatzi (Witt, Wolfsheim), a impletit trupa, cam prin 99 asha. (relativ noo, asta da) pare-se ca trupa ish porneshte traseu dintr-un electro-rock. oricum, ceva tare, tare fain. acuma, nusht in ce masura greshesc sau nu, da' asha, ceva piese imi aduc ushor aminte de rammstein. nemtzii ashtia, domle. treaba ie ca trupa suna foarte bine, omu presteaza frumos shi organizat, iar vocal ie de nu se poate, plamani de neamtz sadea, care numa danshii poate sa le zica atata de frumos. trecand un ochi vijilent peste discografie, bag seama ca trupa shtie ca sa respecte fanii, pe langa EPurile de rigoare, in 5 ani scotzand albume chiar de cate 15/16 piese, lucru mai rar in zilele noastre. foarte frumos.
piesa la care ascult io o fost botezata The Bad And The Beautiful, ceva deosebit, cu versuri pe masura muzichiei, fics de pe albumul de debut, Phosphor din 2001, inainte de asta existand un maxi-cd.
avem shi sait oficiel: http://www.unheilig.com/HomeFrameset-1.htm, nu disperatzi, cum am facut io, avetzi rabdare de cautatzi shi scrisu in inglish. indubital, rabdarea dumneavoastra va fi rasplatita, inscrisurile nu-s numai pe nemtzeshte. shi mai atasham shi o poza cu personu, care zic io ca are un look enteresant.

aaa, cum am uitat sa zic ca prin 2003, Unheilig a prestat pe scena alaturi de L'ame Immortelle, intru sustzinerea shi promovarea prin destul de multe orashe ieuropene a albumului Das 2 Gebot.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
nocturna - Mesaje: 8725