Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde cutuma© » Mie Ian 26, 2005 9:54 pm

Pentru momentul actual, de fatza, shi nu in ultimul rand curent am selectat o melodie "relativ noo" ~p de prin 1982 de pe coloana sonora a filmului Rocky III. Este vorba bineintzeles shi absolut de Survivor - Eye Of The Tiger

It's the eye of the tiger, it's the thrill of the fight
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watchin' us all with the eye of the tiger
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde AdevaRapper » Sâm Ian 29, 2005 9:38 pm

Nu pot sa-mi scot din cap indemnul "Faaaaaa-teee avocaaaaaaaat Sandeleeeeeeee /// Termopane, termopane, termopane, termopane.......faaaaaaaaaaaaa-teeeeee deeeeeeeeeeeeputat!"
(Florin Chilian - Cantecul avocatului)
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Ian 30, 2005 11:50 am

Nu stiu altii cum sunt, da cred ca Mike Portnoy nici nu se trezeste bine de dimineata si se si gandeste ce proiect sa mai faca. Pe langa mult mai cunoscuta Liquid Tension Experiment, a dat nastere si trupei Transatlantic, in care i-a tarat si pe Neal Morse (Spock's Beard), Pete Trewavas (Marillion), Rione Stolt (Flower Kings). Melodia mea de moment este de pe albumul "SMPTe" si se numeste We All Need Some Light.

Versurile cred ca vorbesc de la sine:

Some people think
Think they have none
They might as well stay down
Running in circles
Like bulls in a ring
'Til the sword finds it's way down

While the creep beats the rap on appeal
And the cop who can't stop
Shows the kids how to steal

And we all need some light now
We all need some light now
Yes, we all need some light now
Turn on your light
And wash the darkness away

Hey you on the brink
Waiting to fall
To become human surplus
The movie's still shooting
You might still get the roll
And man it's all just a circus

But the clown left town long ago
Maybe he'll come back and give us a show
indescifrabil
cubu

Mesajde cicik*a » Dum Ian 30, 2005 12:18 pm

morandi-love me,ma obsedeaza de ceva vreme .o aud peste tot.
see the good things in your life!
cicik*a
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 30, 2005 4:20 pm

but since you've been gone I've been lost inside
tried and failed as we walked by the riverside
and I wish you could see the love in her eyes
the best friend that eluded you lost in time
burned alive in the heat of a grieving mind

Ma uit la albul covarshitor de afara si ma gandesc la o lume inghetzata, o lume rece si fara suflare. "A natural disaster" in toata regula. Daca mi-as pune albumul "A natural disaster" din 2003 de la Anathema as constata ca se potriveste perfect cu frigul aprig de afara. Un album de exceptie din care nici macar o melodie nu poate fi catalogata slaba! un album pe care il asculti cap-coada de fiecare data si tot de fiecare data ramai cu aceiashi senzatie placuta. Ma opresc mai mereu la melodia "are you there", lucru confirmat, de altfel, si de "media library" care mi-o indica ca fiind cea mai ascultata melodie de la Anathema. O melodie care nici nu te deprima dar nici nu-ti induce o stare de beatitudine. O melodie din cauza careia pur si simplu nu poti sa te concentrezi sau sa te gandesti la ceva...
Nu pot sa nu remarc si melodiile de pe acelasi album, "closer", "flying", "electricity", "violence".
Probabil ca sunt multi aceia care considera (si mai mult ca sigur o fac pe buna dreptate) ca stilul Anathema e mult mai "soft" acum.
Personal, imi plac mai mult asha :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Ian 31, 2005 5:27 pm

Cantec de oameni - Vali Sterian

:kiss: shaki
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde darkshines » Mar Feb 01, 2005 10:34 pm

Prima oara cand am auzit Apocalyptica in viata mea a fost cand un coleg mi-a dat un cd foarte zgariat pe care scria murdar cu markerul "coveruri metallica bestiale". Am ascultat si spre uimirea mea - ca eu strambam din nas la metallica - m-au obsedat o perioada buna de timp. Dupa care intr-o noapte de insomnie ma uitam pe la 3 dimineata pe Atomic (acum cativa ani buni) cand vad un clip cu gagica de la Guano Apes alergand printr-o padure si niste tipi cu niste violoncele. Piesa era misto, vad si cine canta, umblu pe net, iau multe piese d-ale respectivilor si ajung semi-obsedata. Fast-forward pana in ziua de azi cand inca ma mai obsedeaza, in mod special Battalion D'amour, o piesa ce incorporeaza aproape tot ce mi-a placut vreodata la Apocalyptica. (faptul ca am folosit derivatele cuvantului "obsesie" prea mult ar trebui sa sugereze cat de mult imi plac)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde whatever » Mar Feb 01, 2005 11:19 pm

pentru seara asta inainte de un alt examen greu am gasit piesa serii ca fiind Working with Meat de la una din trupele mele preferate, si anume Jack Off Jill. Piesa e scurta, rapida punk like, dar nu reflecta stilul trupei defel :D Oricum, e o auditie placuta.
whatever

Mesajde Love2Fly » Mie Feb 02, 2005 9:45 pm

Pe Schiller cre'ca il stie majoritatea de pe principalele posturi de muzica interpretand celebra melodie, alaturi de Heppner, I feel you.
Eh, ceea ce nu stie majoritatea e ca melodia apartine albumului Leben din 2003. Album ce contine mult mai multe piese (printre care si cateva colaborari alaturi de Mila Mar, Maya Saban, Kim Sanders) cu mult mai bune decat cea aleasa de Schiller (sau nu?) pt. a fi promovata.
Ashadar, melodia care mi-a placut in mod deosebit este Desire interpretata magistral si ca la carte alaturi de Alexander Veljanov, Veljanov la care plusam cu un Ernst Horn, totul pt. a obtzine una bucata..."Deine Lakaien" :p (la nemtzi totu' de leaga :p )
Ma rog...ar mai fi de facut o singura mentiune...melodia "the Smile" (alaturi de Sarah Brightman) pt. pasajele “a laâ€Â
Love2Fly
Junior Member

I'm taking a vacation, I'll see you at the station.

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 03, 2005 9:50 pm

Pentru aceasta seara o mica incursiune in rock-ul anilor 2000 prin intermediul suedezilor de la The Sounds si a lor melodie Seven days a week.
O piesa de pe albumul Living in America din 2003.
In atasament poza cu formatia. In mijloc...solista Maja Ivarsson.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Feb 05, 2005 2:06 am

intr'un spirit vesel si libertin si cu bucurie de apropierea finalului sesiunii piesa mea de asta seara/dimineatza, ce o fi ii apartine lui Flea si se cheama Peanuts' Theme. "Originalul" e cantat si de un alt bassist celebru si anume Stu Hamm. Varianta live a lui Flea e o demonstratie de tapping (pe albumele de studio el are tapping pe o singura piesa) si de flamenco sa nu mai vorbim de un solo fenomenal de slap urmat de unul de tapping. Absolut fantastic. :D
whatever

Mesajde HotSweetMilk » Mie Feb 09, 2005 9:49 pm

Erikah Badu-next life tim e e melodia acre am acsultato vreo trei zile la rand fara sa ascult altceva
HotSweetMilk
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Feb 09, 2005 11:20 pm

pentru o seara/zi mizerabila aleg Mr. Bungle - Dead Goon. Sa fie lucrurile si mai faine va zic ca piesa se refera la un prieten din copilarie a lui Patton care a murit spanzurat in chilotii mamei sale in timp ce se masturba intr-un copac. Si da, nu e o gluma, povestea e reala si indiferent de context nu mi se pare amuzanta. Btw, nu ma intrebati cum anume s-a spanzurat copilul ala in asa circumstante, habar nu am si nici nu vreau sa aflu.
whatever

Mesajde theOffender » Joi Feb 10, 2005 7:41 am

nu i-am ascultat pana acuma, CAKE
de pe albumul Fashion Nugget, 1996

piesele: Frank Sinatra, Open Book, I Will Survive

stilul: punk rock, amuzant shi relaxant

[size=-3]we know of an ancient radiation.
that haunts dismembered constellations,
a faintly glimmering radio station.
while frank sinatra sings stormy weather,
the flies and spiders get along together,
cobwebs fall on an old skipping record.

beyond the suns that guard this roof,
beyond your flowers of flaming truths,
beyond your latest ad campaigns,
an old man sits collecting stamps
in a room all filled with chinese lamps.
he saves what others throw away.
he says that he'll be rich some day.

we know of an ancient radiation
that haunts dismembered constellations,
a faintly glimmering radio station.[/size]
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Love2Fly » Vin Feb 11, 2005 9:39 pm

Noir Desir - Le vent nous portera de pe "Des Visajes et des Figures"
Ce naiba? daca pana si colegilor de munca le-a placut atunci ce mai e de zis? :D
Ce parfum de nos années mortes
Ce qui peut frapper í  ta porte
Infinité de destins
On en pose un et qu'est-ce qu'on en retient?
Le vent l'emportera
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Feb 12, 2005 12:47 am

domle, am ramas fara de cuvinte, sau, cum ar zice francezu, is spiciles ! shi 1001 de ganduri trec prin cap acuma ca 1001 de noptzi cu califul shi cadiul, shi ma gandesc ca io nu prea am ascultat The Verve, shi daca trebile alea chiar n-o ajuta deloc, shi cat o mai fi pana la... shi cum o fi sa fie ... shi daca...da' mai bine sa lasam astea...

The Verve - The Drugs Don't Work. piesa care n-ash zice ca-i musai deprimanta, ie numa unpic deprimanta, shi suna atata de frumos.... aaa. ce zic ? te deprima, clar ! da' numa daca nu ejt atent shi categoric, ca n-o sa fii atent.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Love2Fly » Lun Feb 14, 2005 10:50 pm

Eh, luati una bucata zi de februarie (sa zicem astazi) :p si imaginati-va adusi in fatza justitiei pt. ca ati indraznit sa iubiti si in aceasta zi. Ce ati spune? Cumva....

Before you hand me over
Before you read my sentence
I'd like to say a few words
Here in my own defense
Some people struggle daily
They struggle with their conscience 'til the end
I have no guilt to haunt me
I feel no wrong intent...

Eh, asha ziceau si oamenii astia care si-au pus numele formatiei dupa raul mitologic (sau ma rog, apa...ce era ea) si anume :Styx
Trupetzii exista de prin '72 cand au aparut pt. prima oara sub titulatura Styx si au lansat pe piata cunoscutul “Best Thingâ€Â
Love2Fly
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Feb 15, 2005 1:39 am

pentru inca o seara mizerabila si deprimanta aleg o piesa care nu ma ajuta prea mult, si anume John Frusciante - Murmur, un demo de pe "From the sounds inside"
whatever

Mesajde ^Dark_Angel^ » Mar Feb 15, 2005 12:34 pm

...melodii de moment...nu prea sunt...
ori sunt pe veci cunoscute ori...ce?
^Dark_Angel^
Junior Member

Mesajde Djinn » Mar Feb 15, 2005 7:35 pm

Azi fuse si se duse cu tot cu cele trei x trei ceasuri rele, dar si cu RA :B pentru care pupicii se duce la stie ei cine :kiss:
Un superb Do you call my name pentru prima jumatate de zi, caci la munci avem nevoie de ceva energie :p dupe care incheiem ziua cu Byron in bratze, asa bi cum era iel, nu conteaza, melodie simpla si sfashietoare... problema e ca m-a aruncat din nou in depresiuni... de fapt, ma intreb dac-o sa reusesh sa ies frodata :(
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde theOffender » Mie Feb 16, 2005 7:44 am

Blackie Lawless de la W.A.S.P. arunca cu bucatzi de carne crude in public in timpul concertelor. Controversatzi, cu melodii care le-au adus o groaza de probleme, nu le-am suportat muzica, care mi s-a parut anosta, o melodie continua, obositoare. Iar cand oamenii ashtia in 1993 au zis c-o pun de un rock opera mi-am zis ca nu sunt intregi la cap.

Shi uite asha a ieshit pe piatza Crimson Idol, care este povestea inceputului shi sfarshitului carierei unui rocker pe nume Johnathan Aaron Steel. E un album melodios, cu cateva slow-uri, singurele din repertoriul W.A.S.P.. E un album superb, nesperat de bun.

De pe acest album, The Idol

[size=-3]If I could only stand and stare in the mirror would I see
One fallen hero with a face like me
And if I scream, could anybody hear me
If I smash the silence, you'll see what fame has done to me

Kiss away the pain and leave me lonely
I'll never know if love's a lie
Ooh - being crazy in paradise is easy
Can you see the prisoners in my eyes
Where is the love to shelter me
Give me love, love set me free
Where is the love, to shelter me
Only love, love set me free
Set me free[/size]

Piesa cu dedicatzie unei rockeritze gothice...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde to_the_limit » Joi Feb 17, 2005 8:47 pm

domle,am si eu o problema,de unde pot sa iau si eu o piesa..pe care nu stiu exact cine o canta..e un freestyle,dupa piesa lui mchael jackson: Somebody's watching me...e remix...de asta nou...

daca aveti careva piesa va rog da-ti un mail la mihaipaduraru2002@yahoo.com sau dati un site ceva de unde pot sa o iau..

multumesc frumos!
to_the_limit
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Feb 17, 2005 8:53 pm

Datorita unui nene care a fost indeajuns de dragut incat sa-mi dea neshte cedeuri cu playlisturi din silencio, mi-am gasit o noua melodie de suflet : Clann Zu - Lights Below, o piesa atmosferica foarte potrivita starii mele (deja interminabile) de melancolie.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde catharsis » Vin Feb 18, 2005 4:25 pm

pe azi am doua melodii:
- prima e mai siropoasa un pic, iar vh1 cam face abuz de ea (ca si de Lucie Silvas), e Duran Duran - What Happens Tomorrow si e de pe albumul de comeback Astronaut lansat anul trecut. Versurile nu sunt cele mai inspirate, dar piesa are o nota de optimism care imi place
- a doua este The Bravery - Honest Mistake de pe albumul self-titled de debut ce trebuie sa apara prin aceasta perioada (daca nu chiar, a si aparut). La The Bravery se vad influente mai vechi din punk-ul si pop-ul cu sintetizatoare din anii '80, cat si mai noi, ca The Strokes, Franz Ferdinand sau The Killers.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde the_curse » Vin Feb 18, 2005 4:35 pm

Imperiet - Mí¤rk hur ví¥r skugga
the_curse
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Feb 18, 2005 8:58 pm

Dupa ce piesa lui Martin Kesici impreuna cu Tarja Turunen, shi anume Leaving you for me mi'a facut o impresie atat de buna, m'am decis sa caut shi alte piese ale acestui arist. Asha am gasit o piesa care mi'a placut la fel de mult, shi anume Losing Game. Interesant acest artist, il voi urmari mai indeaproape:)
kahlan
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Feb 19, 2005 4:48 pm

O piesa supertare, tot din selectia de la Industrial Thursday: Firewerk - Crickets datand din 2002 (albumul se numeste Amplified Fragments). Si o melodie nu extraordinara, dar care merita ascultata pentru idee: Vibrators - Nothing Else Matters ... un tribut punk adus baietilor de la Metallica ;)

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Catzelusha » Sâm Feb 19, 2005 5:55 pm

Faptul ca Alicia Keys este o artista extraordinara e un lucru deja cunoscut...cunoscuta e si ultima ei piesa Karma,o melodie superba pusa in valoare mai ales de vocea interpretei.
Catzelusha

Mesajde cubu » Dum Feb 20, 2005 10:52 am

O trupa pe care nu am mai ascultat-o de mult, Black Sabbath, cu o piesa de pe arhicunoscutul "Paranoid", Fairies Wear Boots. Lasand la o parte partea instrumentala de geniu, versurile, aparent infantile, parca te transpun in starea de semiinconstienta pe care o are personaju care a consumat oaresce droguri.

Goin’ home, late last night
Suddenly I got a fright
Yeah I looked through the window and surprised what I saw
Fairy boots were dancing’ with a dwarf,

Fairies wear boots and you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah fairies wear boots and you gotta believe me
I saw it, I saw it with my own two eyes,

So I went to the doctor
See what he could give me
He said son, son, you’ve gone too far.
’cause smokin’ and trippin’ is all that you do.

Yeeeeaaaah!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde theOffender » Lun Feb 21, 2005 9:10 am

George Michael s-a retras. Bineintzeles, cum se-ntampla de obicei, daca ramane fara bani, va reveni.

Am descoperit The Wallflowers care il are pe Jakob Dylan vocalist. Seamana, intr-unele piese, cu Leonard Cohen iar intr-altele cu vocea tatalui sau, Bob. De pe albumul Bringing Down the Horse, 1996, Angel on My Bike

[size=-4]She knows just what I like
The angel on my bike
She found me down on a two ton anchor
Tangled up in wire
She always gets it right
The angel on my bike
I could be killed if the train goes faster
Well angel watch my life

I can't handle a care
I want, but I can't be there
While angel's a prayer

It's 45 miles on that highway
Angel double prayer
I have to sleep with my eyes on the white lines
Elvis need of repair
I only wanted to believe
That angel it's me that you need
And there's only, only one heart on that highway
Angel double prayer[/size]

Shi inca una: CAKE - Rock 'n' Roll Lifestyle de pe Motorcade of Generosity, 1994

[size=-4]Well, your cd collection looks shiny and costly.
How much did you pay for your bad moto guzi?
And how much did you spend on your black leather jacket?
Is it you or your parents in this income tax bracket?

Now tickets to concerts and drinking at clubs,
Sometimes for music that you haven’t even heard of.
And how much did you pay for your rock’n’roll t-shirt
That proves you were there,
That you heard of them first?

How do you afford your rock’n’roll lifestyle?
Ah, tell me.[/size]

Doua piese absolut diferite ca stil dedicate unei persoane care crede in Apocalypse Now.
theOffender

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica