Primus Sux !!!

Moderator: Shaki
faw scrie:pese - Care stie sa-mi zica si mie ce-nseamna Gia cardea cardea gialino mura gia mura mura ce misto ?
memetshol scrie:eri stand cu neatzu la o bere macsim doo am fost amenintat ca azi o sa avem, ceea ce el o zis: o piesa cu coae asa ca az la prima ora am anuntat nocturna din dotare sa nu cumva sa nu dea un forward la akm (probleme tehnice nu poci sa primesc direct akm) ca a **** (rectificat din redactzie, contzinut obscen) ca urmare am primit si io piesa. parearea mea: neatza creca a facut super misto de noi, aia nu e piesa cu cuae. aia este o piesa cu super cuae, creca baetii aia au fiecare un set in plus. este genul de melodie pe care daca o asculti in orice fel de imprejurare sangele tzo ia razna si adrenalina devine periculoasa.
mai ascultasem vroo doo melodii de le ei (10x neatza) dar cred ca in piesa asta s-au depasit pe ei insisi. Sunt curios o recenzie alu neatza penca as vrea sa stiu ce s-a schimbat de la o piesa la alta si cam ce eveniment s-a petrecut inainte de realizarea trebi astea. stiu ca nu prea le am cu recenziile, nu as putea sa spun do minoru folosist in bitul ala a fost estraordinar, cert e ca melodia m-a dat pe spate si momentan este singura piesa din pleilist
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator