Melodii de moment
Moderator: Shaki
nu shtergea!
azi avem o trupa germaneasca,pa numele da botez in extremo .care sa intinde pa fro 7-8 ani si cam tot atatea albume.ei e mai multi,chiar f multi pentru niste roacheri(7 bucatz),da' are instrumente mai cam neconventionale si vorbeste lumea ca canta un rock medieval.si canta bine.pesa wind .
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
vechi albumul asta.. am uitat nu stiu pe unde caseta:) acum vreo 10 ani sau ceva de genul asta.. de atunci aveam eu boala asta.. cu lost in myself
p.s. daca are cineva mp3 plizzz pm~)
Lost in yourself
Lost in tomorrow
Lost in myself
Lost in your own created world
Lost in myself
I've been lost in your own created world
When blind eyes see more
When deaf ears hear more
When the deceased live again
The mirror of your fears
Caught in the space of time
A cry - a call - an attempt to escape
p.s. daca are cineva mp3 plizzz pm~)
Lost in yourself
Lost in tomorrow
Lost in myself
Lost in your own created world
Lost in myself
I've been lost in your own created world
When blind eyes see more
When deaf ears hear more
When the deceased live again
The mirror of your fears
Caught in the space of time
A cry - a call - an attempt to escape
-
Daimon - Mesaje: 5074
Love2Fly scrie:La cat de racit sunt ma gandesc ca friguroasa Finlanda e ultimul loc in care ar trebui sa fiu acum...
Totusi, exista o modalitate prin care poti "sa fii" in Finlanda stand la adapostul camerei calduroase.
Lool...
Te rog frumos, aci a venit oficial vara! Chiar si cu 11 grade, nori si ploaie]Bob Dylan[/b] cu Knockin' on Heaven's Door, ca tot am imprumutat soundtrack-ul la Pat Garrett and Billy the Kid. Dylan apare si-n film, da' are un rol destul de sters. Intotdeauna mi s-a parut un histrionic omul asta, dar se pare ca nu se poate converti aceasta trasatura in talent actoricesc.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Nu inteleg ce vrea sa transmita melodia asta, nu inteleg versurile, dar imi place cum suna mult prea mult: Interpol - Evil
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
E asa o stare de... lene teribila, de abandon in visare, de multa bere rece, de o tigara si de Janis Joplin - Summertime...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Az' am o stare de spirit ceva mai ciudata motiv pentru care tot ascult Kittie - Raven. Piesa respectiva se afla pe albumul Spit aparut prin 2000.
He wanted more. Wanted a silenced whore.
You were my life. Kill me now And burn my soul.
He wanted more. Wanted a silenced whore.
You were my life. Kill me now And burn my soul.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Tot cautand eu zilele astea sa mai eliberez din hard-disk am reintrat dupa o buna bucata de vreme in "celebrul" folder "DE SELECTAT" unde troneaza melodii de la muzica din Islam, religioasa, pana la industrial, atmosferic, ambiental s.a.m.d.
Am descoperit o chestie misto ce imi aduce aminte de un capitol din Nostalgia lui Cartarescu in care un tanar arhitect hotaraste sa inoveze claxonul Daciei sale adaugandu-i mai multe sunete decat banal "La" (cred ca "La" e, nu?). Sunete scoase cu ajutorul unei orgi instalate la bordul mashinii. Ma rog, se intra in sf si suprarealism si se ajunge ca muzica/claxonul arhitectului sa domneasca peste intreaga planeta si sa devina chiar....centrul muzical al "nemarginitului" univers. Un Univers aflat in echilibru datorita muzicii "arhitectului" care vroia doar sa schimbe avertizarea sonora a bietei Dacii...
Oare ce muzica ar tine Universul in echilibru? oare ce sunete ar fi destul de puternice si in acelashi timp calde...
Eh si acum revin la ceea ce am descoperit prin folderul "de selectat":
The Unquiet Void cu piesa What Dreams May Come de pe albumul "BETWEEN THE TWILIGHTS" aparut in 2000.
Este al doilea album "full" al lui Jason Wallach (singurul membru al proiectului) dupa vreo 11 ani de compilatii.
Cum este piesa in cauza? spatiala! este genul de dark ambient spatial care te hipnotizeaza si te arunca undeva in spatiu printre stele si planete, printre nebuloase si gauri "de vierme" sau daca sunteti ceva mai "lumeshti", undeva pe taramul viselor, a imaginilor in ceatza, a sunetelor si culorilor neconturate, in vortexul psihicului uman...
Well, e chiar o piesa aparte
pacat ca se gaseste atat de greu. Nici cu odc-ul nu am reusit sa gasesc mai mult.
In final ce pot spune? poate doar sa-l citez pe artist cu "This release is dedicated to the maddening and uncontrollable urge to dream... "
Eu unul sunt nerabdator sa visez...
Am descoperit o chestie misto ce imi aduce aminte de un capitol din Nostalgia lui Cartarescu in care un tanar arhitect hotaraste sa inoveze claxonul Daciei sale adaugandu-i mai multe sunete decat banal "La" (cred ca "La" e, nu?). Sunete scoase cu ajutorul unei orgi instalate la bordul mashinii. Ma rog, se intra in sf si suprarealism si se ajunge ca muzica/claxonul arhitectului sa domneasca peste intreaga planeta si sa devina chiar....centrul muzical al "nemarginitului" univers. Un Univers aflat in echilibru datorita muzicii "arhitectului" care vroia doar sa schimbe avertizarea sonora a bietei Dacii...
Oare ce muzica ar tine Universul in echilibru? oare ce sunete ar fi destul de puternice si in acelashi timp calde...
Eh si acum revin la ceea ce am descoperit prin folderul "de selectat":
The Unquiet Void cu piesa What Dreams May Come de pe albumul "BETWEEN THE TWILIGHTS" aparut in 2000.
Este al doilea album "full" al lui Jason Wallach (singurul membru al proiectului) dupa vreo 11 ani de compilatii.
Cum este piesa in cauza? spatiala! este genul de dark ambient spatial care te hipnotizeaza si te arunca undeva in spatiu printre stele si planete, printre nebuloase si gauri "de vierme" sau daca sunteti ceva mai "lumeshti", undeva pe taramul viselor, a imaginilor in ceatza, a sunetelor si culorilor neconturate, in vortexul psihicului uman...
Well, e chiar o piesa aparte

In final ce pot spune? poate doar sa-l citez pe artist cu "This release is dedicated to the maddening and uncontrollable urge to dream... "
Eu unul sunt nerabdator sa visez...
-
Love2Fly - Junior Member
Prima si probabil ultima recomandare, ca nu prea dau pe aici.... Pulp - Common People Am citit intr`o revista de ea (nu fac reclama la revista) si am asteptat pana am vazut clipul. Versuri de urmarit... referitoare la "slumming", parca asta era termenul. Ritm oarecum lent la inceput dar isi da drumul de la jumate incolo. Mesajul transmis nu este greu de inteles si daca puteti, incercati sa faceti rost de clip. Tipul care canta, habar n`am cum il cheama, cu caracteristici tipic britanice, inalt si slab ca o prajina, ma amuza de fiecare data. Enjoy 

...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Azi am doo melodii de taiere macsima de corazon:
1. Salvatore Adamo - La nuit
(La nuit tu m'apparais immense
Je tends les bras pour te saisir
Mais tu prends un malin plaisir
A te jouer de mes avances
La nuit, je deviens fou, je deviens fou...)
2. John Lee Hooker & Santana - Chill Out (Things Gonna Change)
:B
1. Salvatore Adamo - La nuit
(La nuit tu m'apparais immense
Je tends les bras pour te saisir
Mais tu prends un malin plaisir
A te jouer de mes avances
La nuit, je deviens fou, je deviens fou...)
2. John Lee Hooker & Santana - Chill Out (Things Gonna Change)
:B
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Pentru cei nesubscribtionati (lol) la weic apsou prezint melodia mea de saptamana aceasta. Se numeste B.E. de pe albumul cu acelasi nume scos recent de Common si produs de Kanye West si reprezinta de fapt intro-ul de pe LP.
I want to be as free as the spirits of those who left
I'm talking Malcom, Coltrane, my man Yusef
Through death through conception
New breath and resurrection
I want to be as free as the spirits of those who left
I'm talking Malcom, Coltrane, my man Yusef
Through death through conception
New breath and resurrection
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Azi, ceva absolut bestial
Daniel Iancu - Vine valu' imi ia calu'
Dii, gloaba :p
S-au dus caii mei cu valu'
Curtea-i goala fara ei.
Din tot ce-am avut odata,
Doar mandria-i neschimbata,
Finca tot calutzii mei-s acu' pe val

Daniel Iancu - Vine valu' imi ia calu'
Dii, gloaba :p
S-au dus caii mei cu valu'
Curtea-i goala fara ei.
Din tot ce-am avut odata,
Doar mandria-i neschimbata,
Finca tot calutzii mei-s acu' pe val

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Gata, ne-am revenit. Am iesit din starile "de vortex psihologic" si ne indreptam spre calatorii, vacantza, vara, chestii....
Hai ca mult a fost si putin a ramas. Maine-poimaine ne vedem pe aeroportul din Honolulu cu flori la gat rostind cu naduf "Aloha!!"
Asha, daca tot sunteti atat de norocosi si ati ajuns in Hawaii, vizitati si Club Montepulciano :p Cica e relaxant....
Hooverphonic - Club Montepulciano
Fiona said something nice to me
New blue chic suit sets you free
Lenny Beige is performing Spinning Wheel
Club Montepulciano is what you need
Blue Hawaii, Piccadilly whore
A cocktail is what I’m longing for
Roger fell asleep you know
Hai ca mult a fost si putin a ramas. Maine-poimaine ne vedem pe aeroportul din Honolulu cu flori la gat rostind cu naduf "Aloha!!"
Asha, daca tot sunteti atat de norocosi si ati ajuns in Hawaii, vizitati si Club Montepulciano :p Cica e relaxant....
Hooverphonic - Club Montepulciano
Fiona said something nice to me
New blue chic suit sets you free
Lenny Beige is performing Spinning Wheel
Club Montepulciano is what you need
A cocktail is what I’m longing for
Roger fell asleep you know
-
Love2Fly - Junior Member
o melodie noo, o formatie geniala, cum sunt putine frantuzesti, o piesa care imi spune multe la ora asta, poate prea multe. fara dedicatii sau.. dedicata mie, asa, intr-un mod cat se poate de egoist..
cu multe multumiri si o calda
Kyo - Je cours
Je n'ai plus de souffle
Je veux que l'on m'écoute
Plus de doutes
Pour m'en sortir
Je dois tenir et construire
Mon futur
Partir í la conquíªte
D'un vie moins dure
Sí»r que c'est pas gagné
Mais j'assure mes arrií¨res
Pour connaitre l'amour
Et le monde ...
cu multe multumiri si o calda

Kyo - Je cours
Je n'ai plus de souffle
Je veux que l'on m'écoute
Plus de doutes
Pour m'en sortir
Je dois tenir et construire
Mon futur
Partir í la conquíªte
D'un vie moins dure
Sí»r que c'est pas gagné
Mais j'assure mes arrií¨res
Pour connaitre l'amour
Et le monde ...
-
Daimon - Mesaje: 5074
"Dispretuiesc proportiile, masurile, tempo-ul lumii obisnuite. Refuz sa traiesc in lumea obisnuita ca o femeie obisnuita. Sa ma implic in relatii obisnuite. Vreau extaz. Sunt o nevrotica in sensul ca eu traiesc in lumea proprie. Nu ma voi conforma lumii. Ma conformez doar mie insami" - Anais Nin, "Incest"
In duet, canta o poveste de dragoste de exceptie, cea dintre Anais Nin si Henry Miller: Romane Serda si Renaud - "Anais Nin". O melodie nostalgica si sensibila...
J’ai froid
Le temps d’un taxi
Et me voilí
Contre toi
Henry
Attends-moi
Je te suis
Peu m’importe si
Parfois
La nuit nous trahit
Enfer ou paradis
Apprends-moi l’interdit
L’interdit
dedicata cuiva...
In duet, canta o poveste de dragoste de exceptie, cea dintre Anais Nin si Henry Miller: Romane Serda si Renaud - "Anais Nin". O melodie nostalgica si sensibila...
J’ai froid
Le temps d’un taxi
Et me voilí
Contre toi
Henry
Attends-moi
Je te suis
Peu m’importe si
Parfois
La nuit nous trahit
Enfer ou paradis
Apprends-moi l’interdit
L’interdit
dedicata cuiva...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Ludacris-Keep it on the hush:'Keep it on the hush, don`t say nothing
Aint gone be no talking, while I`m doing my thang[..]'
Aint gone be no talking, while I`m doing my thang[..]'
Some things will never change...
-
Green_Eyez - Junior Member
ACM'u 's back!!!!
Cea mai penibila melodie ascultata de toti taranii la acest moment ii Morandi - Uh la la .In ultimele 3 saptamani am fost la cel putin 7 chefuri si sa pus melodia asta de cel putin 10 ori pa chef.Imi vine sa dau cu capu ;a de perete cand o ascult da ii dansabila si combini bine pa ea ;r
Re.... melodiiile care le ascult yo amu si ma obsedeaza is Dj Project - Privirea ta, Tom Baxter & Marina - Aproape de tine si albumu' lu
Tiesto - Parade of the Athletes and some blues-uri like Ceine Dion - My heart will go on ;-) ;t
By ACMu
Keep this up
Re.... melodiiile care le ascult yo amu si ma obsedeaza is Dj Project - Privirea ta, Tom Baxter & Marina - Aproape de tine si albumu' lu

By ACMu
Keep this up

- Dj_ACMu
- Junior Member
Auzii adineauri o melodie pe Radio3, tare frumoasa melodia. Cred ca era Sting, suna mult a Sting, n-a zis, da' tare frumos le zicea:
"We share the same biology
Despite our own geography
And what might save both me and you
Is Russians love their children, too."
"We share the same biology
Despite our own geography
And what might save both me and you
Is Russians love their children, too."
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
La recomandarea insistenta a unei prietene am dwl si respectiv ascultat o melodie ce se numeste The Blowers Daughter de Damien Rice. Acum o ascult a 5-a oara....
And so it is
Just like you said it should be
We'll both forget the breeze
Most of the time
And so it is
The colder water
The blower's daughter
The pupil in denial
And so it is
Just like you said it should be
We'll both forget the breeze
Most of the time
And so it is
The colder water
The blower's daughter
The pupil in denial
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Goa/trance direct din Israel, Infected Mushroom reusesc sa iti faca inima sa pompeze sange in ritmul muzicii in melodia lor Psycho.
To speak is to be silent
-
bhuttu scrie:Cred ca era Sting, suna mult a Sting
da, bhuttule, ieste Sting, iar melodia se cheama Russians
cit despre melodia mea de moment, ma vad nevoit sa ma repet ]Doro - Love Me In Black, o piesa foarte placuta a blondei rockiste nemtoaice[/QUOTE]
creca facui o obsesie pt melodia aista
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Nu stiu de ce, dar conteaza prea putin, acum inainte de a pleca la scoala aveam chef de Lhasa - con toda palabra, o melodie in stilul care a consacrat-o pe aceasta artista pasnica, pe care am descoperit-o in timpul concertului de la Bucuresti de acum cateva luni, unde am auzit-o cantand in patru limbi.
Con toda palabra
Con toda sonrisa
Con toda mirada
Con toda caricia
Con toda palabra
Con toda sonrisa
Con toda mirada
Con toda caricia
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
incet incet revin la obsesia pentru Tool , si de fiecare data cand se intampla asa sau ascult pe comp ce am, sau merg afara si imi iau walkmanul ala ancient sau cd playerul care mai nou imi citeste doar cd`urile originale, si nu ma satur de ei, pentru simplu motiv ca sunt absolut geniali.
asa ca pentru zilele astea am ca piesa de moment Lateralus de pe albumul cu acelasi nume (ps - nu e lateralIs, aia a fost o greseala de tipar) Cam de pe la minutul 7 incoace, e cea mai buna parte din muzica ever ! Serios!
Inclusiv versurile alea cu fazele geniale gen "open wide to suck it in, i feel it move across my skin" ...
deie domnu` sa vina Tool la Sports Sziget
asa ca pentru zilele astea am ca piesa de moment Lateralus de pe albumul cu acelasi nume (ps - nu e lateralIs, aia a fost o greseala de tipar) Cam de pe la minutul 7 incoace, e cea mai buna parte din muzica ever ! Serios!

deie domnu` sa vina Tool la Sports Sziget
-
whatever - Mesaje: 2848
Tot din playlisturile Industrial Thursday am scos Hate Depth - Cowgirl. O melodie despre o cowgirl-ita (evident) grasa care bea, isi bate prietenul, face puscarie si se duce la rodeo. Cum sa nu iti placa? Si un tribut NIN, Dkay.com & Die Krupps - The perfect drug, cover/remix mult prea reusit.
To speak is to be silent
-