Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde kahlan » Sâm Iun 18, 2005 12:27 pm

Pe ziooa de azi, o formatzie pe care am descoperit'o din gresheala, shanume Flowing Tears, cu melodia Razorbliss(oleaca mai veche din cate am intzeles eo, acum ajtia au o vocalista, melodiile mai noi pe care le'am gasit nu m'au impresionat).
kahlan
Junior Member

Mesajde Green_Eyez » Sâm Iun 18, 2005 6:20 pm

'Blowers daughter'-Damien Rice e soundtracku` de la filmu` Closer si este una din melodiile care merita ascultate....nu e chiar 'de moment':) ca e pe piata de ceva vreme
Alta melodie 'de moment' este Missing-Everything but the girl:
I step off the train
I'm walking down your street again
And past your door, but you don't live there anymore
It's years since you've been there
Now you've disappeared somewhere, like outer space
You've found some better place
And I miss you, like the deserts miss the rain

Loverfool-Cardigans:
Dear, I fear we're facing a problem
you love me no longer, I know
and maybe there is nothing
that I can do to make you do
Mama tells me I shouldn't bother
that I ought to stick to another man
a man that surely deserves me
but I think you do!

So I cry, and I pray and I beg

Love me love me
say that you love me
fool me fool me
go on and fool me
love me love me
pretend that you love me
leave me leave me
just say that you need me

All Saints-Never ever,The Fugees-Killing me softly,Hooverphonic-Mad about u si lista poate continua ....
Some things will never change...
Green_Eyez
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Iun 18, 2005 8:30 pm

hai sa va zic ... in ziua asta m`a prins nostalgia urat de tot, si ascult Offspring inca de dimineata fara pauza, si tot imi amintesc de anii 94-95, cand ascultam caseta mea pretioasa cu Smash ... Ce fain era atunci ... eram mic de tot, aveam banda de supereroi cu prietenii si ma credeam gambit din X-Men ....

In fine ... piesa care imi aduce aminte cel mai mult de acea perioada, e
fara indoiala Gotta Get Away

Sitting on the bed
and i'm lying wide awake
There's demons in my head
And it's more than I can take
I think I'm on a roll
But I think it's kinda weak
Saying all I know is
I gotta get away from me ...

si ce voce sparta,dogita si totusi perfecta are Dexter, ce simpla si eficienta e instrumentatia, fara 87391 de acorduri pe secunda gen Dream Theater, si ce versuri frumoase scriu oamenii aia ... cum sa nu iti placa Offspring ?
whatever

Mesajde Love2Fly » Sâm Iun 18, 2005 9:11 pm

Videoclipul melodiei de moment l-am vazut prima oara acum vreo 10 ani pe clasicele preluari ale TVR-ului de pe super-channel (tot acolo am vazut prima oara si clipul melodiei "Creep" - Radiohead) dar uitasem de el cu totul.
L-am revazut azi pt. ca ma obseda de cateva zile melodia :P
Oameni cu pelerine imense ce flutura in vant, baloane ce se ridica spre cer, oameni cu "picioroange", mere care se rostogolesc.
Piesa de azi se numeste High Hopes si apartine celor de la Pink Floyd
Albumul este "The Division Bell " si in mod normal ar trebui sa ma opresc aici pt. ca dupa ce zici "Pink Floyd" nu mai exista nimic.

The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river

Forever and ever...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Iun 19, 2005 11:03 am

De dimineata m-am trezit cu melodia lui Tudor Gheorghe - Ludmila in cap, pe versuri de George Tarnea.
Imi place mult Tudor Gheorghe, pentru usurinta cu care trece de la muzica de taraf la muzica simfonica si de la poezia populara la poezia culta, chiar prea culta (de genul "In Memoriam" de Ion Barbu sau "Au innebunit salcamii" de Arhip Ciubotariu)

Si mai voiam sa zic pe undeva c-am descoperit de curand o trupa, Kamelot pe numele ei, de care nu mai auzisem si care canta un progresiv deosebit de spectaculos si placut urechii.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde marian jan » Lun Iun 20, 2005 12:04 pm

revine in atentie trupa preferata cu o piesa despre care nici trupetzii nu cred ca stiu f sigur pe ce album e,cert ca dateaza din perioada de cand john francisc bingiovi canta prin crasme.si merge perfect cu mahmureala si ploaia de azi: bon jovi - i don't like mondays.

ps:gabitzu asculta lhasa,sa mor io!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Daimon » Lun Iun 20, 2005 3:00 pm

Moby - Lift me up

am auzit melodia pe la tv si prin vreo doo cluburi... una din melodiile mishto ale lu' moby. ie unu din nu forte multii artisti pe care as vrea sa-i vad in concert.

Plain talking (Plain talking)
Served us so well (served us so well)
Travelled trough hell (travelled trough hell)
We know how it felt (we know how it felt)
Lift me up, lift me up
Higher now up now
Lift me up, lift me up
Higher now up now

Daimon

Mesajde catharsis » Lun Iun 20, 2005 9:47 pm

marian jan, i don't like mondays e cover dupa boomtown rats?
piesa zilei e de pe albumul nou oasis, don't believe the truth si se cheama 'the importance of being idle', o oda adusa lenei. desi are destule influente straine, albumul suna mai bine decat ultimele doua-trei.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde river » Mar Iun 21, 2005 5:07 pm

She's a river and she's turning in front of me
And I go blind
Wasting my time
While the rivers in front of me
That's where I'm goin' to be...

M-a obsedat intreaga zi aceasta piesa astfel incat e musai sa o trec la categoria "stari de moment"...
Simple Minds - She's a river
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde nbm » Mar Iun 21, 2005 5:31 pm

ca sa scap de o obsesie, bag seama ca e nevoie sa-ti gasesti alta ~p
asa ca dupe "Love me in black" a lu Doro, o melodie din vecinatate (duar in playlist), respectiv:
Love Will Tear Us Apart - Joy Division.
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Amaterasu » Mar Iun 21, 2005 6:34 pm

Avand in vedere starea, astazi ascult natasha bedingfield - i bruise easily...
Imi plac versurile in care ma regasesc.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde cutuma© » Mar Iun 21, 2005 9:36 pm

Ceva mai ciudat pentru astazi. Am descoperit piesa absolut intamplator fiind entrance theme-ul la un luptator din WWE (Kane) si dupa indelungi ascultari am realizat ca nu prea pot sa-i dau stop. Bine, adevarul e k are mai mult farmec la show-ul respectiv pt k e insotita de niste elemente pirotehnice deosebite dar oricum...... asadar :

Finger Eleven - Slow Chemical

Give me what I could never ask for.
Connect me and you could be my chemical now.
Give me the drug you know I'm after.
Connect me and you could be my chemical
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde MiG29 » Mar Iun 21, 2005 10:11 pm

In seara asta ,o formatzie care si acuma e "ahead of it`s time".Ie vorba de Depeche Mode,iar melodia se cheama Just can`t get enough.Versurile sunt simplutze,da sintetizatoru ala ma omuara.(in sensu bun al cuvantului)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde whatever » Mar Iun 21, 2005 11:37 pm

azi pe langa Venetian Snares am ascultat aproape non stop o singura piesa de la Bullet For My Valentine si anume Hand Of Blood Baietii astia suna muuult de tot ca si Alexisonfire, dar nah ... merge merge :D
whatever

Mesajde Cristy » Mie Iun 22, 2005 10:43 pm

Am tot ascultat noul album al lui Michelle Branch [ o intrare oarecum noua in lumea pop - rock-ului , intrand pe piata in acelasi timp cu Avril Lavigne si Vanessa Carlton ] , The Spirit Room , un album plin de energie , cu multe piese de dragoste , dar care includ beat-uri de hip-hop , solo-uri de chitara si nu numai . Michelle isi compune singura melodiile si canta la chitara acustica si electrica , si ii prevad un viitor interesant . Pentru moment recomand piesa Here With Me .
Moved away.
Cristy

Mesajde Cristy » Joi Iun 23, 2005 12:12 pm

Melodia zilei este o piesa superba pe care am cautat-o ceva vreme pana am gasit-o : Pit Hupperten feat Nikky McCoy - Hello in me .

No need for time to wait for us
Right thru our lives on the magic bus
Feels of love and golden lanes , endless rails for freedom trains
In aeroplanes in deep in space
Thru seas of doubt this crazy race
Our worlds collide , a star is born
Our secret pleasures inner corn
You're hello in me , you're hello in me
Moved away.
Cristy

Mesajde MiG29 » Joi Iun 23, 2005 10:50 pm

Deci az avem o chestie apsolut geniala snaume Hey Yo My Man! interpreta apsolut magistral de Saian Supa Crew & Roots Manauva si inc`o data imi pare rau ca franceza mea de aproape 0.Oricum rap-ul european e mult mai bun decat cred multz.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nbm » Vin Iun 24, 2005 7:16 pm

obsesia care ma tine de citeva zile apartine unei formatii despre care am mai scris pe aciulea (neatzule, nu mai zic bre nimic despre iei :D) si anume Paradise Lost
so, de pe albumul Shades of God - aparut in 1992 - media playerul meu cinta de citeva zeci de ori pe zi Mortals Watch the Day

Plead forgiveness father
All my troubles fade from view
Pale the four walls surround
Have I madness in my eyes?

pies: multumiri unei persoane care ma ajuta - cam incet, dar sigur - sa redescopar muzicile copilariei ;)
nbm

Mesajde Love2Fly » Sâm Iun 25, 2005 1:51 am

Pt. o seara racoroasa si cu cer acoperit am ales piesa celor de la Marillion de pe albumul numit Marbles (deshi febletzea mea ramane tot albumul "Misplaced Childhood" din '85) si anume Fantastic Place. O piesa eminamente romantica :D

Take me to the fantastic place
Keep the rest of my life away
Take me to the fantastic place
Keep the rest of my life away
Love2Fly
Junior Member

Mesajde river » Sâm Iun 25, 2005 9:28 am

Este asa o dimineatza frumoasa, ca nu ma poate duce visarea decat la niste versuri frumoase, interpretate impecabil:

Morning has broken, like the first morning
Blackbird has spoken, like the first bird
Praise for the singing, praise for the morning
Praise for them springing fresh from the word ...

Este ceea ce eu, simplu, as defini prin "sublim".

Cat Stevens - Morning has broken
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Iun 25, 2005 6:38 pm

este o zi nasoala de tot, si tot ascult un radio de noise. Nah ! Nu am piesa de moment ... De fapt rectific. Am auzit de mai multe ori deja Whitehouse cu Wriggle Like a Fucking Eel asa ca asta o pun aici. Sper sa imi sparga timpanele odata si odata ca sa nu mai vorbesc in viata mea la telefon.
whatever

Mesajde Catzelusha » Dum Iun 26, 2005 11:33 am

Momentan ,n-am gasit nici o melodie de moment,insa am descoperit o piesa pe care de cateva zile incoace o ascult in mod obsesiv si anume Linkin Park-Forgotten.
Catzelusha

Mesajde Daimon » Dum Iun 26, 2005 6:04 pm

L'Ame immortelle primele piese pe care le-am ascultat mi s-au parut faine (lake of tears, tiefster winter) electro gothic nemtesc, de calitate:D.
Azi am dat de Letting go... si n-o mai pot scoate din playlist as vrea sa gasesc si versurile zilele astea.
Daimon

Mesajde whatever » Lun Iun 27, 2005 12:39 am

nici nu va pot spune cat de mult imi plac mie Offspring. Cred ca e unica trupa care imi place la fel de mult ca si pattonismele mele. Si spre deosebire de Red Hot Chili Peppers (care ar fi fost pretendentii numarul 1 la pozitia de almost favorite band), ultimele albume de la Offspring desi nu sunt chiar asa de faine ca si Ignition sau Smash, tot is reusite.

Serios, Offspring imi par absolut geniali, in special albumele scoase in intervalul 92-97, adica Ignition, Smash si Ixnay on the hombre. Ei bine, Ignition are cateva piese geniale, gen LAPD, Kick him when he`s down, Dirty Magic (cea mai subapreciata piesa Offspring ever) si melodia mea de moment : Nothing from Something Vocea lui Dexter suna perfect, si versurile sunt super faine.Si asta e o melodie gen 21'st century digital boy, cu instrumental vesel, dar cu un feeling super deprimant...

Cred ca de fapt Offspring au fost trupa copilariei mele ... hehe ... :)
whatever

Mesajde bhuttu » Lun Iun 27, 2005 2:29 pm

In ciuda statusului meu de YM preluat de la o trupa care, desi nu mi-a placut, s-a asezat frumos la coada la download, cu unicul refren de mi-a ramas in cap( Urma - Buy Me With A Coffee).

In ciuda acestui fapt, deci, azi am un program cultural-artistic marca Andrew Lloyd Weber. Dupa deja consacratul Jesus Christ Superstar, vom avea, la prima aparatie oficiala in acest sezon, o achizitie surpriza: Evita, de la Real Internet la FC Hard-Disk.

Si-nca ceva: ascultati Radio3 (http://www.radio3net.ro). Dau Blazzaj. Si "Nici o zi fara Beatles".
bhuttu

Mesajde nbm » Lun Iun 27, 2005 4:49 pm

Tonight your ghost will ask my ghost,
Where is the love?

pt astazi, propunem o noua melodie obsedanta. destul de trista si monotona, dar cu un fel de vino'incoa care te face sa o asculti pe repeat. in plus, se asorteaza si cu ploaia de afara :). so:
Metric - Calculation Theme
nbm

Mesajde gabuba » Mie Iun 29, 2005 12:00 am

imi place nelly furtado.
se inscrie in catelogul acelor cantarete care cu timpul vor evolua din ce in ce mai mult, zic eu.
dovada este ultimul ei album "folklor" care este net superior celorlalte piese lansate pana in acel moment, oricat de trip-hop ar fi fost ele.

momentan a poposit la play "Island of wonder".
Island of wonder
Where do you come from
Is it the way the sun
(...)
Look at me I have so much pride
I took my shoes off I ran I did not hide

de altfel am redescoperit incubus si placerea de a-i asculta pe acest baieti.
Southern Girl
- we'll behave like animals
swing from tree to tree
we could can do anything that turns you on and sets you free
cause you're an exception to the rule
you're a bonified rarity
you're all i ever wanted southern girl
could you want me
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Mie Iun 29, 2005 12:47 am

Deci acum fiind in vacanta si avand foarte mult timp liber la dispozitie am inceput sa ascult si mai multa muzica; si nu orice muzica ci cea pe care o ascultam obsesiv vara trecuta. De aceea mi-am redescoperit pasiunea pentru Dropkick Murphys - Barroom Hero si No use for a name - Fairytale of New York.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde bhuttu » Mie Iun 29, 2005 1:40 am

La aceasta ora tarzie din noapte bag si io o recomandare care suna exact ca muzica pe care aveam chef s-o ascult acum. Care este Placebo - Narcoleptic. Baiatu' asta de le zice din gura parca-i absolvent de medicina, asa e de priceput.
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 29, 2005 8:36 am

Primita tot de la cathartic media, The Stands - When this river rolls over you. O formatie din Liverpool, de care nu cred sa fi auzit prea multa lume. Mie imi amintesc de Bob Dylan...atat prin voce cat si prin instrumentatia melodiei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica