Melodii de moment
Moderator: Shaki
habar n-aveam cine`s The Black Crowes, pana acuma cateva nopti cand am vazut un clip pe VH1. si melodia mi-a ramas in cap, asa ca am...facut rost de ea. Melodia se chema Remedy e din 1992, are un clip tipic pentru vremurile alea si suna genial. e o chestie cu influente Rolling Stones, dar si cu ceva Blues din ala sudist. Ma relaxeaza de fiecare data cand o ascult...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Hai mă mig, că tot zici de ciorile negre, nu ştii "Jealous, jealous agaiiin"? Era in continuu pe Super Channel prin '91-'92. Asta cred că era melodia lor de referinţă.
La mine e un fel de combinaţie intre "melodie de moment" şi "ce v-a incantat sufletul astăzi", şi melodia/ce-ul se cheamă Disco boooooooy a lui Frank Zappa. O ştiam de mai de mult, dar acu am prins şi versurile:
Disco boy! you got one more chance, to comb your hair again.
Disco boy! they’re closing the bar, and she’s
Leaving with your friend.
Disco boy, that’s the way it goes, so wipe your nose, and
Try it again, to get a little lay tomorrow.
Disco boy, no one understands, but thank the lord that you
Still got hands, to help you do that jerkin’ that’ll
Blot out your disco sorrow.
It’s disco love tonight. make sure you look alright.
La mine e un fel de combinaţie intre "melodie de moment" şi "ce v-a incantat sufletul astăzi", şi melodia/ce-ul se cheamă Disco boooooooy a lui Frank Zappa. O ştiam de mai de mult, dar acu am prins şi versurile:
Disco boy! you got one more chance, to comb your hair again.
Disco boy! they’re closing the bar, and she’s
Leaving with your friend.
Disco boy, that’s the way it goes, so wipe your nose, and
Try it again, to get a little lay tomorrow.
Disco boy, no one understands, but thank the lord that you
Still got hands, to help you do that jerkin’ that’ll
Blot out your disco sorrow.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
exact in spiritul lui fane de deasupra, ascult si eu o piesa absolut geniala, da' chiar geniala ! Si anume Tennessee Ernie Ford cu varianta sa la Sixteen Tons Mai tin minte cand eram mic, prin 90-91, si unchiul meu imi canta piesa asta la chitara. Cred ca o sa il sun sa ii zic ce ascult acuma ...
You load sixteen tons, what do you get?
Another day older and deeper in debt.
Saint Peter, don't you call me, 'cause I can't go;
I owe my soul to the company store ...
You load sixteen tons, what do you get?
Another day older and deeper in debt.
Saint Peter, don't you call me, 'cause I can't go;
I owe my soul to the company store ...
-
whatever - Mesaje: 2848
Dupa cateva luni bune de Lake of Tears, Tiamat si Jefferson Airplane, am decis sa schimb placa, asa ca, de vreo trei zile, ascult si alte muzichii, sa nu zica lumea ca-s numa'ntr-o dunga. Nick Cave and The Bad Seeds si Pearl Jam cu predilectie... In stilul asta nu cred ca am sa ma demelancolizez prea curand...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Incubus acapareaza fara doar si poate tot weekendul acesta, pentru ca ascult din nou la greu S.C.I.E.N.C.E., Fungus, live-uri si tot ce prind. Si m-am blocat pe piesa spiralata (sa ii zic asa) pe numele sau Vitamin. Cat de bine poate sa sune totul acolo, in frunte cu vocea lui Brandon si chitara lui Mike.
-
Revin ... dupa mai mult timp ..
Noutati:
* Notez in primul rand Metal Hearts - cu albumul lor Socialize - execelent - de departe cel mai bun album din ultima vreme - inventivi baietii (sunt 2-3 'pusti') - melodii minimaliste, cu beat-uri electronice, amintind un pic de Modest Mouse, poate Cat Power.. Versurile sunt de-a dreptul imbecile, dar muzica e super: "Gentelman's Spell", "Disappeared", "Mountain Song" sau "Vampies/Tendency To Run" sunt cele mai bune..
* Noul Mogwai: Mr. Beast - promitator .. mai am de ascultat un pic .. as remarca "I Chose Horses" - imi aminteste ingrozitor de Ghost si al lor "Kiseichukan Nite" de pe "Hypnotic Underworld"
* De remarcat de asemenea cateva piese (noi ?) Gravenhurst: "Animal" si "The Velvet Cell"
* Dezamagiri: Belle & Sebastian a dat o alta ratare cu "The Life Pursuit", asta dupa ce credeam ca-si revenisera cu "Dear Catastrophe Waitress"
Mai vechi (dar noi pentru mine): Cows , de la care am ascultat "Curning Stuns". Niste Minutemen mai grunjosi as spune.. De remarcat: "Terifique" sau "Ort"
Inca niste flacai care n-au fost (inca?) mentionati pe forum: Slint, si al lor "Spiderland" - un album care a urcat de ceva vreme in topul meu personal, si de care nu ma pot dezlipi zilele astea: "Nosferatu Man", "Washer" sau "Good Morning Captain" ma ravasesc de-a dreptul - super recomandati !
Ok .. 'nuff..
Noutati:
* Notez in primul rand Metal Hearts - cu albumul lor Socialize - execelent - de departe cel mai bun album din ultima vreme - inventivi baietii (sunt 2-3 'pusti') - melodii minimaliste, cu beat-uri electronice, amintind un pic de Modest Mouse, poate Cat Power.. Versurile sunt de-a dreptul imbecile, dar muzica e super: "Gentelman's Spell", "Disappeared", "Mountain Song" sau "Vampies/Tendency To Run" sunt cele mai bune..
* Noul Mogwai: Mr. Beast - promitator .. mai am de ascultat un pic .. as remarca "I Chose Horses" - imi aminteste ingrozitor de Ghost si al lor "Kiseichukan Nite" de pe "Hypnotic Underworld"
* De remarcat de asemenea cateva piese (noi ?) Gravenhurst: "Animal" si "The Velvet Cell"
* Dezamagiri: Belle & Sebastian a dat o alta ratare cu "The Life Pursuit", asta dupa ce credeam ca-si revenisera cu "Dear Catastrophe Waitress"
Mai vechi (dar noi pentru mine): Cows , de la care am ascultat "Curning Stuns". Niste Minutemen mai grunjosi as spune.. De remarcat: "Terifique" sau "Ort"
Inca niste flacai care n-au fost (inca?) mentionati pe forum: Slint, si al lor "Spiderland" - un album care a urcat de ceva vreme in topul meu personal, si de care nu ma pot dezlipi zilele astea: "Nosferatu Man", "Washer" sau "Good Morning Captain" ma ravasesc de-a dreptul - super recomandati !
Ok .. 'nuff..
-
bobez - Junior Member
Somewhere in time I will find you and haunt you again
Like the wind sweeps the earth
Somewhere in time when no virtues are left to defend
You've fallen deep
I was a liar in every debate
I drew the forces that fueled your hate
When the cold in my heart leaves it comes to an end
Quietly now go to sleep
[size=84]aseara am facut nishte calatorii printre videoclipuri, shi am descoperit aceasta superba colaborare kamelot cu simone de la epica, "the haunting"
[/size]
Like the wind sweeps the earth
Somewhere in time when no virtues are left to defend
You've fallen deep
I was a liar in every debate
I drew the forces that fueled your hate
When the cold in my heart leaves it comes to an end
Quietly now go to sleep
[size=84]aseara am facut nishte calatorii printre videoclipuri, shi am descoperit aceasta superba colaborare kamelot cu simone de la epica, "the haunting"
[/size]
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
ca tot a zis prietenu whateva' de Atreyu mai devreme, am si eu o melodie de moment de la ei - Bleeding Mascara . mi se pare perfecta - scurta, coioasa rau, cu refren mega-fredonabil (si pe un ritm al naibii de funky) . sa tot fie d-astea 

is there anyone here interested in extra nipples o_O
-
screenager - Junior Member
ce bine imi prinde sa ascult acuma tot albumul Groove Family Cyco de la nimeni altii decat [BInfectious Grooves[/B]. Cat de bine poate sa sune bassul lui Trujillo, ireal. Deci concluzia e ca inainte de a pleca la lucru, putin funk metal nu strica deloc, asa ca ascult la greu Violent and Funky si Cousin Randy. Si probabil cand ma intorc, adica maine dimineata o sa bag un Suicidal Tendencies asa de dezmeticire.
happy(2) joy(2)
happy(2) joy(2)
-
Chiar ruleaza ultimul album Andromeda. Auzisem, inainte sa-l ascult, ca e slabut. Eu as zice ca ba dimpotriva, cei care zice asta nu stie ce zice. Spre ecsemplu, dau ecsemplu piesa mea preferata si melodia de moment care este. Iskenderun.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
io nu vin cu nimic original sau mai stiu eu ce mama ei de melodie. doar ca e Anastacia-Pieces of a Dream, e faina, fainutza si mi-or ramas in gand versurile, sa se invetze lumea minte sa-mi dea CD-uri cadou de ziua mea ...
And i could see it clearly once
When you were here with me
And now somehow
All that's left are
Pieces of...
The fading photographs
In frames of broken glass
The shattered memories
Time will soon erase
The only souvenirs
Salt from a thousand tears
But when i wake up
You are never there...
And i could see it clearly once
When you were here with me
And now somehow
All that's left are
Pieces of...
The fading photographs
In frames of broken glass
The shattered memories
Time will soon erase
The only souvenirs
Salt from a thousand tears
But when i wake up
You are never there...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Sa va spun despre noua mea obsesie
Suie Paparude - Pentru Inimi...jeniala melodia, jenial beat-ul, chiar daca versurile-s putintele, pe mine ma ung la suflet :
Pentru ca sunetul ajunge
Din difuzoare pana-n sange
pentru ca inima ta moare
atunci cand sunetul dispare...

Pentru ca sunetul ajunge
Din difuzoare pana-n sange
pentru ca inima ta moare
atunci cand sunetul dispare...
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Kasabian - Lost souls forever
nu prea stiu eu de ce am o buala cu melodia asta.. ca are versuri dubashe rau, dar ca ritm e super ok. chiar o ascult de 3-4 ori in unele zile cand ma apuca.
nu prea stiu eu de ce am o buala cu melodia asta.. ca are versuri dubashe rau, dar ca ritm e super ok. chiar o ascult de 3-4 ori in unele zile cand ma apuca.
-
Daimon - Mesaje: 5074
o piesa care imi place foarte mult si care ma obsedeaza in seara asta vine de la Yeah Yeah Yeahs si se cheama Y Control. dupa cum am scris si prin alte locuri Yeah Yeah Yeahs canta un garage rock cu influente punk.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
in ritmul asta o iau razna, pentru ca tot Venetian Snares ascult. Ieri a picat perfect Befriend a childkiller in special noapte pe la 1 cand imi faceam planul de lectie, afara ploua mega tare, si din boxe se auzea intro-ul ala mega dark si vocea distorsionata a lui Aaron Funk care zicea "howling spirit ..... killing spirit creature that walks .... spirit creature not wearing the shape of a man"
omu asta e fenomenal de-a dreptul. Daca iau la ascultat si Rossz Csillag Alatt Született cu tripul asta raman inca o saptamana.
omu asta e fenomenal de-a dreptul. Daca iau la ascultat si Rossz Csillag Alatt Született cu tripul asta raman inca o saptamana.
-
mel zilei-Within Temptation - Memories ,care nu stiu exact cum a ajuns la mine (melodia) cert e ca azi se asculta hardcore.Sa zic si alea 2 cuvinte... e mishto!!
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
asha incohe, vezi daca ai nevasta rockerintza? 
ontopic, k tot zicea cineva de refuse resist, acum ascult mel asta cantata de apocalyptica
pies: whatever, mai baga un post cu dollmaker k puate n-am intzeles ce vrei sa spui

ontopic, k tot zicea cineva de refuse resist, acum ascult mel asta cantata de apocalyptica
pies: whatever, mai baga un post cu dollmaker k puate n-am intzeles ce vrei sa spui

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
shakule, e mai misto in varianta sepultura
si daca tot suntem la momente de rockareala grea, bag seama ca imi retraiesc adolescentza si ascult muzici pe care nu le-am mai auzit de vreo zece ani pe putzin... daca de vreo doua saptamini ma Slayer-esc, astazi a fost ziua Sodom(iei)
deci melodia mea de moment este Sodom - Resurrection, de pe albumul Better Off Dead, scos prin 1990
pies: taman i-am mai dat un repeat

si daca tot suntem la momente de rockareala grea, bag seama ca imi retraiesc adolescentza si ascult muzici pe care nu le-am mai auzit de vreo zece ani pe putzin... daca de vreo doua saptamini ma Slayer-esc, astazi a fost ziua Sodom(iei)

deci melodia mea de moment este Sodom - Resurrection, de pe albumul Better Off Dead, scos prin 1990
pies: taman i-am mai dat un repeat

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
incredibil
jucatorul carlos de la steaua il bate pe gigi becali : http://www.game.lataifas.ro/v.php?v=1980
- jeRulez
Soulfly - I belive in amintirea concertului si in speranta ca o sa ajung sa vad/ascult Soulfy undeva pe dincolo cu o sonorizare ok.
Every man needs to find his own destiny
I believe in God through infinity
I believe in God beyond mortality
I believe in God immortality
pe mine ma surprind versurile astea.. si iarasi.. imi amintesc de Sepultura
p.s. shakule, si io crek nbm stie ce zice, desi nu-mi amintesc sa fi auzit varianta apocalyptica... poate faci ceva in sensul asta:D
I believe in God through infinity
I believe in God beyond mortality
I believe in God immortality
pe mine ma surprind versurile astea.. si iarasi.. imi amintesc de Sepultura
p.s. shakule, si io crek nbm stie ce zice, desi nu-mi amintesc sa fi auzit varianta apocalyptica... poate faci ceva in sensul asta:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
clar, deci in varianta Sepultura, Refuse/Resist e rupere
asa, in alta ordine de idei am mai ascultat si Venetian Snares in special minunatia de drum'n'bass intitulata Aanguish plus Mr. Bungle cu None Of Them Knew They Were Robots, in toate cele 60 de variante live ce le am dar cel mai tare m-au prins (astazi cel putin) alti trupeti de-ai mei, si anume Dog Fashion Disco cu o piesa ingrozitor de bine pusa la punct, mai exact Worm In A Dog's Heart Intro'ul ala de-a dreptul bolnav de keyboards plus continuarea de muzica de circ, si fazele de hardcore (plus saxofoanele a la Bungle) fac piesa sa sune perfect.
Azi imi iau ultimul album DFD, mor de curiozitate sa aud cum suna. Daca am noroc, gasesc si dvd'ul cu The City Is Alive Tonight, adica showul din Baltimore.
asa, in alta ordine de idei am mai ascultat si Venetian Snares in special minunatia de drum'n'bass intitulata Aanguish plus Mr. Bungle cu None Of Them Knew They Were Robots, in toate cele 60 de variante live ce le am dar cel mai tare m-au prins (astazi cel putin) alti trupeti de-ai mei, si anume Dog Fashion Disco cu o piesa ingrozitor de bine pusa la punct, mai exact Worm In A Dog's Heart Intro'ul ala de-a dreptul bolnav de keyboards plus continuarea de muzica de circ, si fazele de hardcore (plus saxofoanele a la Bungle) fac piesa sa sune perfect.
Azi imi iau ultimul album DFD, mor de curiozitate sa aud cum suna. Daca am noroc, gasesc si dvd'ul cu The City Is Alive Tonight, adica showul din Baltimore.
-
Atreyu cu o piesa mai ciudata un pic pentru ei, adica Lip Gloss and Black. care contine un intro cu tapping la chitara, si un outro lung de vreo 2 minute doar cu ceva pian. Bine, in rest e reteta lor clasica, de grohaieli, riffuri mega tari si tobosar absolut dement. Si imi plac super mult.
-
dupa dnb party-ul de ieri am ramas blocat pe o melodie (care culmea, nici macar nu a fost pusa in playlist, desi mergea perfect pe langa celelalte chestii faine bagate). Asa ca azi am ascultat enorm N-eatgroove & Rocca - Scream. Una dintre cele mai faine piese aparute pe la noi + un clip pe masura.
Refrenul ala cu "... and when i touch the sun, she's gonna learn to scream" il cantam dimineata pe la 4 cand ma intorceam rupt catre casa.
megamegamega
Refrenul ala cu "... and when i touch the sun, she's gonna learn to scream" il cantam dimineata pe la 4 cand ma intorceam rupt catre casa.
megamegamega

-
cand britrocku se imbina cu stoneru iese o chestie de genul i wanna be adored de la the stone(d) roses - ultima mea gaselnita de pus pe repeat cu efect de brain-blender (inca ma chinui sa gandesc/vorbesc/scriu coerent).
sansele sa te tampeasca pentru cateva ore bune sunt foarte mari avand in vedere ca te expui la vreo 4 minute de repetare obsesiva a urmatorului refren ghiavolesc:
i don't haaaave to sell my soooul/he's already in meee
i don't neeeeed to sell my soooul/he's already in meeee
i wanna be adooooored
i wanna i wanna i wanna be adooo-oo-ored
si inca o data
i don't haaaave...
[...]
ioai
sansele sa te tampeasca pentru cateva ore bune sunt foarte mari avand in vedere ca te expui la vreo 4 minute de repetare obsesiva a urmatorului refren ghiavolesc:
i don't haaaave to sell my soooul/he's already in meee
i don't neeeeed to sell my soooul/he's already in meeee
i wanna be adooooored
i wanna i wanna i wanna be adooo-oo-ored
si inca o data
i don't haaaave...
[...]
ioai
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864