Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde wednesday » Lun Iun 05, 2006 10:13 am

mi-am gasit o noua piesa de trezit si anume ATB - ecstasy, numai buna de zbenguieli matinale... :D
i'll never be the same the same for sure...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde whatever » Lun Iun 05, 2006 10:45 am

Dog Fashion Disco din nou. E strigator la cer cat de mult ii copiaza pe Mr. Bungle (lucru cu atat mai evident in ultimul album) si e la fel de strigator la cer cat de mult pot sa imi placa. Suna FE NO ME NAL

Silent Film. In care pana si solo-ul de saxofon e copiat 1 la 1 dupa solo-ul de saxofon din Carry Stress in the Jaw. Dar suna incredibil. Faze de Bungle, cu treceri si opriri prin 10 stiluri muzicale in 20 de secunde. Si un final dement de mosheala.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
whatever

Mesajde catharsis » Mie Iun 07, 2006 11:27 pm

Morrissey nu cred ca mai are nevoie de introducere si desi albumele sale solo nu ajung chiar la nivelul la ce a scos cu The Smiths, contin macar 2-3 melodii f bune. Una care imi place foarte mult e You Have Killed Me, de pe ultimul album. Ca fopt divers, recent a negat o eventuala reformare a The Smiths pe motivul ca nu vrea sa aduca in prim plan fosti muzicieni si ca are o cariera solo suficient de reusita pentru a se implica intr-o formatie.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Djinn » Joi Iun 08, 2006 6:40 pm

Gasita marti, 6 a 6-a 2006 :D prin bunavointa lu fane (sar'na) si d-atunci sta pe repeat (melodia, nu fane):

The Bloodhound Gang - Something Diabolical
misto realizata, cu un "duet" vocal intre Jimmy Pop si Ville Valo inimimuara (aflai de pe wiki ca amandoi is buni prieteni cu Bam Margera - professional skateboarder, actor and radio personality (crazy guy) - asadar am inteles cum de s-au intalnit astia doi vocalisti...).

Ascultata la casti, releva duetul: in stanga unul, in dreapta celalalt.
Refrenul e cantat integral si oarescum suav de Ville, si zice cam asa:

Heaven may be running on empty yet the devil rides
Hell burns by angel turns her pillow to the cooler side

Something diabolical

:hades:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Shaki » Joi Iun 08, 2006 7:16 pm

rasfoind un cd cu multe samsas traume, am gasit o mel fuarte interesanta in varianta ei acustica, pe care o dedic unei persoane de gen feminin prea buna (pentru mine :)):

I've never ever seen,
I told my mum, yes, it is true
A girl that's been more charming
And desireable than you.
Your smile has blown my brains
And your eyes have twisted my spine
How can somebody like you
Be forsaken and divine at the same time ?

[size=84]samsas traum - girl
[/size]
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde cubu » Joi Iun 08, 2006 7:30 pm

Nu credeam ca exista piese ale celor de la Green Day mai lungi de 3 minute juma. Da ete ca am cunostinta io de una, e pe albumul "American Idiot", se numeste Jesus of Suburbia, si chiar nu te plictisesti deloc ascultand cele 9 min si 8 sec.

But there's nothing wrong with me
This is how I'm supposed to be
In a Land of Make Believe
That don't believe in me

[...]

I don't care if you don't
I don't care if you don't
I don't care if you don't care.
indescifrabil
cubu

Mesajde catharsis » Sâm Iun 10, 2006 1:18 am

melodia zilei pt mine vine de la o formatie indie canadiana, The Most Serene Republic, care amesteca frumos electricul cu electronicul si cu o voce care pare ca se aude dintr-o camera alaturata. piesa se cheama (Oh)God si se gaseste si pe mp3 blogul meu (piesa 8 pe decembrie, in caz ca e cineva interesat)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde river » Dum Iun 11, 2006 9:03 am

Azi ma delectez cu Norah Jones si Feelin' the same way de pe albumul Come Away with Me din 2002
Melodiile Norei curg pur si simplu, e ca si cum ai bea cafelutza fierbinte tolanit intr-un balansoar in zorii diminetii, e ca si cum ai auzi picurii de ploaie batand in acoperisul cabanei tale din varful muntelui, e ca si cum timpul ar fi fost creat doar pentru tine si partenerul tau... E superb! :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Iun 11, 2006 11:46 am

Ce faci daca ai cont pe myspace si vrea sa te adauge in lista de prieteni o trupa de care n-ai auzit in viata ta? Iti bagi picioarele in ea, si-asa ai pe acolo destui cu care n-ai vorbit decat de doo-trei ori sau chiar niciodata. Ete ca io azi am avut curiozitatea sa vad ce pula calului vor de la mine aia de-si zic Zero Hour si surpriza!, baietii chiar suna bine... adica vreau sa spun BINE DE TOT. Asa ca am inceput sa caut pe dc si deocamdata am reusit sa iau albumul "Metamorphosis" din 2003, de pe care am remarcat The System Remains. Adica melodia mea de moment.
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Dum Iun 11, 2006 10:43 pm

acuma am ajuns acasa .... obosit si nedormit, nemancat, si indragostit pana peste cap.

Madonna - Bedtime Story

Piesa perfecta pentru o noapte pe care nu cred ca o sa o uit niciodata.

Meropi, te iubesc
whatever

Mesajde Wild Rose » Lun Iun 12, 2006 1:07 am

It was me on that road
But you couldn't see me
Too many lights out, but nowhere near here
...
It's about you and the sun
A morning run
The story of my maker
What I have and what I ache for

cu alte cuvinte Royksopp - What else is there de pe albumu' The Understanding. prea tare piesa.. si foarte multe amintiri :)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde nbm » Mie Iun 14, 2006 2:07 pm

Diamonds and Rust este o melodie superba si, probabil, cea mai cunoscuta dintre cele interpretate de Joan Baez. la fel de probabil, mai putin cunoscuta este varianta mai metalica a celor de la Judas Priest
so, melodia mea de moment este acum varianta cintata de formatia britanica acum trei ani la Londra
Well I'll be damned
Here comes your ghost again
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde memetshot » Mie Iun 14, 2006 2:38 pm

special pentru indragostiti

Samael - I love the dead

I love the dead before they're cold,
Their blueing flesh for me to hold.
Cadaver eyes upon me see nothing.
I love the dead before they rise,
No farewells, no goodbyes.
I never even knew your now-rotting face.
While friends and lovers mourn your silly grave.
I have other uses for you, Darling.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde darkshines » Joi Iun 15, 2006 9:04 am

Kidneythieves m-au acaparat complet din punct de vedere al preferintelor muzicale de moment (din nou!). Taxicab Messiah e una dintre multele piese absolut bestiale de pe albumul Zerospace
My god loved the whores and babies,
My god never noticed a sin,
My god grew and killed the daisies
My god threw the towel in

My god is weird,
My god is scared,
My god paints a pretty picture of fear.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde wednesday » Vin Iun 16, 2006 9:10 pm

cum o parte din filmele de la TIFF au poposit si pe la noi, o prietena din cluj mi-a facut o lista de recomandari in capul careia trona documentarul screaming masterpiece - cu si despre trupe islandeze, un plonjeu aproape en detail asupra fenomenului muzical din cadrul acestei insule cu 600.000 de locuitori. cateva interviuri si destul de mult live footage cu mum, sigur ros, amina, slowblow, apparat organ quartet, ghostigital, einar orn, altii de care habar n-aveam si bjork, bjork, mai ales bjork. mi se atrasese atentia de dinainte sa casc ochii mari la live-ul de la all is full of love si ca sa ma pregatesc fufleteste am ascultat toata ziua piesa pe repeat, apoi si in autobuz (atat inainte cat si dupa ce am iesit).
documentarul insa nu e foarte documentat, interviurile cam..nu superficiale, dar fugare, ici colo presarate intre cantece si peisaje. eu l-am privit mai degraba ca pe o colectie de vidoclipuri. ar fi putut sa fie mai lung un picut si poate sa reduca numarul de trupe prezentate. mi-a lasat impresia ca m-a trecut prin 'discografia' islandei un pic in fast forward. sa fi fost un pic mai putin cetzos si sa fi oferit ceva date concrete, ar fi fost de dorit. dar nah...partea muzicala e ireprosabila!
iar live-ul acela din new york, de care pomeneam, este fenomanl punct. publicul de acolo era in lacrimi, mie mi se ridicase parul pe spate, bjork era diviiiiina...vocea si luminile si orchestra si nu in ultimul rand rochia *drools*

asadar, ascult in continuare bjork - all is full of love si am de gand sa rascolesc internetul doar doar oi da de inregistrarea aia...
wednesday

Mesajde Wild Rose » Sâm Iun 17, 2006 1:36 am

the streets - blinded by the lights

geniala piesa. e pe repeat de cand am ajuns acasa.

(lights are blinding my eyes)
what was i thinkin' about? Ah who cares, i'm maaaashed.
(people pushin' by, then walkin' off into the night)
totally fucked, cant hardly fuckin' stand.
this is fuckin amazing; argh.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde river » Sâm Iun 17, 2006 6:29 am

pentru dimineatza aceasta oleaca de Stevie Nicks si cateva piesulici dansante, relaxante, asa ca sa-mi aduc aminte de cand eram mica, mica, mica si lipsita de griji si n-aveam examene ci numai iubiri nebanuite si secrete si vise si mancam inghetzata din praf de nori cu arome de petunii... :)

"I can see we're thinkin' bout the same things
And i can see your expression when the phone rings
We both know there's something happening here
Well,there's no sense in dancing round the subject
A wound gets worse when it's treated with neglect
Don't turn around ,there's nothing here to fear..." (Talk to Me )
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Iun 17, 2006 5:24 pm

Deci neste baeti care-mi plac mie din ce in ce mai mult, aia de-s zice Disturbed, cu o pesa de pe "Ten Thousand Fists", ce se numeste Decadence, pesa care am inteles io ca ar fi si pe OSTu unui NFS.

Say, yes they know that you hurt yourself another time
Don't they know that you're full of pain already?
Yes they know that you hurt yourself another time
Decadence isn't easy, is it?
indescifrabil
cubu

Mesajde wednesday » Mar Iun 20, 2006 1:57 pm

the velvet underground - heroin
pe cat e de degradant pe atat e de frumos si da, creaza dependenta...si ma face sa ma invart in cercuri.
cantecul.

Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life
Because a mainer to my vein
Leads to a center in my head
And then I'm better off than dead
Because when the smack begins to flow
I really don't care anymore
wednesday

Mesajde catharsis » Mar Iun 20, 2006 11:06 pm

heroin e una din preferatele mele de la velvet underground, una dintre formatiile care imi plac cel mai mult. multumesc userului stefan pentru niste albume.
zilele astea am ascultat mult Weird Al Yankovic - You're Pitiful, parodie dupa you're beautiful al lui james blunt si Muse - Super Massive Black Hole, primul single de pe noul album Muse, cam diferit fata de ce au scos pana acum.
ca fapte diverse, You're Pitiful trebuia sa fie pe urmatorul album al lui Weird Al, dar acesta nu a obtinut acordul casei de discuri a lui Blunt, asa ca a pus piesa pe site-ul lui personal, adica aici, iar fiind intrebat ce crede de faptul ca albumul lor nou a fost piratat inainte de lansare, basistul de la Muse spunea ca nu are nimic impotriva pentru ca si-a castigat multi fani pe internet, mai ales cei care nu pot sa ajunga la concerte, dar ii pare rau ca albumul a fost ripuit la calitate proasta.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde cubu » Vin Iun 23, 2006 5:17 pm

Anul asta Queensryche au scos album, si nu orice album, ci o continuare a celebrului "Operation: Mindcrime". "Operation: Mindcrime II", caci asa se numeste (era greu de anticipat, nu? :D) nu prea se ridica la nivelul primului, dar merita atentia pentru ca pare a fi cel mai bun album de pana acum al perioadei post-"Promised Land". In momentele astea ascult I'm American care, desi dupa nume pare a fi un cantecel patriotic, nu este deloc asa, ba dimportiva, adica baietii sunt un pic jenati ca ar fi americani din anumite varii motive. Si le dau dreptate, mai ales ca au inceput sa vina si pe la noi sa ne futa femeile si sa le ia dincolo peste balta.

I’ve got this plan in motion, countdown.
Assassinate, terminate, smack down.
There’s a war in my head and it needs to be said.
If they think they can take me they’re dead.

Because I’m free,
I deserve everything I can get.
And I’ll get everything I can get.
I’m American.
I’m American.
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Dum Iun 25, 2006 11:33 am

Nu stiu ce anume m-a facut sa ascult piesa asta de dimineata... poate pentru ca az noapte a semanat cu cele pe care le petreceam in anul I de studentie, cu beut in multe locatii si inchis ultimu bar... in fine, iaca si melodia mea de moment: Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's.

You'll say the world has come between us
Our lives have come between us
Still I know you just don't care

And I said what about "Breakfast at Tiffany's?
She said, "I think I remember the film,
And as I recall, I think, we both kinda liked it."
And I said, "Well, that's the one thing we've got."

I see you - the only one who knew me
And now your eyes see through me
I guess I was wrong
So what now? It's plain to see we're over,
And I hate when things are over
When so much is left undone
indescifrabil
cubu

Mesajde tzache » Mar Iun 27, 2006 10:19 am

In sfirşit am găsit melodia aia din Dreamfall.
Mi se pare că am mai amintit de Even Johansen aka Magnet, un băiat care mai acu ceva vreme işi făcea veacu prin diverse taverne intunecate new yorkeze. De-abia anul trecut a devenit cit de cit cunoscut, prin albumul Tourniquet.

I`m so excited, I just can`t sleep
I`m so delighted we should finally meet
...

Magnet - Be with You
tzache

Mesajde ina_cicky » Mar Iun 27, 2006 6:29 pm

SHAKIRA_HIPS DON'T LIE(la ora actuala e preferata mea SUPER MISHTO!!!!!!!!!!!!1)
ina_cicky
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Iun 27, 2006 9:04 pm

am doar 2 cd'uri cu mine aici. Mr. Bungle (adica ST) si King For A Day de la Faith No More. Si asa le stiam pe de rost, darmite acuma, cand nu am altceva ce sa ascult, si zilnic sunt pe repeat. In orice caz, mergeam acu' vreo 3 zile cu masina pe autostrada catre Sedona, si urla in casti Cuckoo For Caca si se potrivea de minune cu ce simteam eu in momentele respective.

Da, Patton are atata dreptate

shit lives forever. you can't kill it

[....]

si am mai ascultat si Just a Man (FNM evident) noaptea trecuta, si iarasi a mers de minune cu atmosfera din jurul meu

Meropi, te iubesc
whatever

Mesajde wednesday » Mie Iun 28, 2006 1:51 am

reverii muzicale din cele mai inaltatoare cu the flaming lips - pompeii am gutterdammerung

o piesa cu aroma de inghetata de vanilie, savurata de o domnisoara in rochie cu volanase, care se plimba boema pe colinele romei, intr-o dupa amiaza tarzie de vara spre asfintit :)

cam asta a fost prima impresie.
pe scurt as zice ca pare a fi o coloana sonora a unui film romantique de acum juma de secol si totusi are ceva foarte sf in ea... :P

oricum mirobolant! magnifique!
wednesday

Mesajde sin ella » Mie Iun 28, 2006 10:14 pm

Azi am avut surpriza sa aud la radio U2 in duet cu Mary J. Blige. Absolut superb! Cu greu m-am abtinut sa nu falsez in gura mare in magazin. Asa ca ajunsa acasa mi-am scos caseta cu The best of U2 de la naftalina si de atunci dai si dai. Deci melodia zilei e de fapt doua: One si Miss Sarajevo.

Versuri luate de pe net pe fuga asa ca nu garantez pentru corectitudine, etc.:

Did I ask too much?
More than a lot.
You gave me nothing,
Now it's all I've got
We're one
But we're not the same
Well we
Hurt each other
Then we do it again
You say
Love is a temple
Love is the higher law
Love is a temple
Love is the higher law
You ask me to enter
But then You make me crawl
And I can't be holding on
To what You got
When all You've got is hurt

Oooooofffffffff :)
............................
sin ella

Mesajde Daimon » Joi Iun 29, 2006 2:44 am

IMPLANT PENTRU REFUZ- SIDEF

dedicat si atat...

edit shak: daimouane, ma fac k nu am vazut ultima propozitzie, shi sa nu se mai repete
Daimon

Mesajde stefan » Sâm Iul 01, 2006 11:30 am

De curiozitate am adăugat in playlist cateva melodii solo ale lui David Gilmour, şi am descoperit o melodie foarte mişto, pe care-o mai auzisem la radio in vremurile de aur ale Activ FM-ului: There's No Way Out Of Here, de pe primul album solo al omului, About Face (din 1978). Aproape c-aş fi fost tentat să zic că Gilmour nu e aşa un compozitor rău, dar din păcate melodia nu e compusă de el :D. E scrisă de un nene dintr-o formaţie (Unicorn) căreia ghitaristul de la Floyd ii produsese neşte albume.

In rest, melodia sună un pic şi a Floyd, cel puţin a versiunii post-Waters. Totuşi, restul de melodii pe care le-am ascultat cam pălesc prin comparaţie cu cele de pe, de exemplu, "The Pros and Cons of Hitchhinking" (primul album solo scos de Waters după Floyd).
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Iul 02, 2006 12:41 am

am fost cu ceva amici din Romania undeva la iesirea din Phoenix la un club imens de bowling, noaptea pe la ora 12. Totul a fost fain, lumea era ok (am vazut toate specile de la chavs si emo pana la hardcore kids si rapperi), eu am scos un scor record pentru mine de 160, dar dar dar s-a gasit desteptul ala de punea muzica sa bage 3 Doors Down cu (evident, nu ? ) Kryptonite

si asa m-a apucat din nou un dor imens de Meropi, de prieteni si de casa, cum nu va pot spune ....

Mai 3 luni .... rezist eu cumva

if i go crazy, will you still call me Superman ? .....

Meropi, te iubesc
whatever

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica