Melodii de moment
Moderator: Shaki
ca sa-l citez pe migurila.. n-am mai fost pe aici de vreo 4 luni.. si revin cu SOULFLY - I believe. si cu asta gata. cred ca intram in saptamana prodigy. o sa revin daca va fi cazul.
-
Daimon - Mesaje: 5074
am un dor nebun de duca, de mers aiurea si incoerent, de admirat peisajele prin geamul masinii... Iron Butterfly-in-a-gadda-da-vida
In-a-gadda-da-vida, baby,
Don't you know that I'll always be true?
Oh, won't you come with me
And take my hand?
And walk this land?
Please take my hand!

In-a-gadda-da-vida, baby,
Don't you know that I'll always be true?
And take my hand?
And walk this land?
Please take my hand!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
O melodie care mi-a atras atentia din playlistul meu lung, haotic, incoerent si shuffleuit:
Da Hood Justice - Mii de Culori
Un sunet ambiental/electro/fusion foarte neobisnuit pentru ciudateii astia cu hip-hopa de la Da Hood, mai cunoscuti pentru mame de i-a facut supersonici si pentru frati de smen tovarasi cu Superman.
Da Hood Justice - Mii de Culori
Un sunet ambiental/electro/fusion foarte neobisnuit pentru ciudateii astia cu hip-hopa de la Da Hood, mai cunoscuti pentru mame de i-a facut supersonici si pentru frati de smen tovarasi cu Superman.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
nu-mi vine sa cred cat de mult pot sa-mi placa Jimmy Eat World . e peste puterea mea de intelegere . i must be emo . Clarity , Bleed American si Futures mi se par printre cele mai bune albume pop de la Beatles/Beach Boys incoace... melodie de moment - Table for Glasses de pe Clarity . cum ar zice cineva - "numai buna de ascultat cu ochii inchisi!" .
is there anyone here interested in extra nipples o_O
-
screenager - Junior Member
1.Placebo-Meds
2.Muse-Supermassive Black Hole
3.Garbage-Run, Baby, Run (sau asa ceva:)
4.Rammstein-Keine Lust
2.Muse-Supermassive Black Hole
3.Garbage-Run, Baby, Run (sau asa ceva:)
4.Rammstein-Keine Lust
- RebeldeMia
- Junior Member
Alice Cooper - Love's a loaded gun Nu stiam piesa asta si de cand am auzit-o acum cateva zile am ramas vrajit de ea, se potrivea perfect cu dispozitia mea melancolica....De atunci o tot ascult.
De asemenea GWAR - Sexecutioner Asta nu se potriveste cu starea mea, insa este ff funny, mai ales accentul celui ce vorbeste(ca de cantat nu prea canta...).
De asemenea GWAR - Sexecutioner Asta nu se potriveste cu starea mea, insa este ff funny, mai ales accentul celui ce vorbeste(ca de cantat nu prea canta...).
-
Pinguinu - Junior Member
de cateva zile...
tot ascult Darkness de la Aesma Daeva. e mult prea obsedanta melodia 

-
LivKristine - Junior Member
cu cat trece mai multa vreme de stat in America, cu atat imi place si mai mult Eminem, pe care il inteleg mult mai bine acuma
cata dreptate are omul asta in atatea melodii .... de necrezut
When the music Stops e melodia mea de moment
Meropi, te iubesc
cata dreptate are omul asta in atatea melodii .... de necrezut
When the music Stops e melodia mea de moment
Meropi, te iubesc
-
whatever - Mesaje: 2848
o piesa care ma binedispune oricand si oricum si imi aminteste de shire din vama si la toate zilele si noptile petrecute acolo : gentleman - intoxication .
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Am venit acasa oarecum obosit, considerabil stresat si intrucatva suparat, dar cu gandul la doi domni de-au avut menirea sa ma binedispuna pe seara asta:
- primul este Jim Morrison, si trupa lui, The Doors, cu saltareata Twentieth Century Fox
- apoi, batranul Carlos Santana doineste de jor si jale cu-a lui Corazon Espinado.
Hai sa-mi fie de bine.
- primul este Jim Morrison, si trupa lui, The Doors, cu saltareata Twentieth Century Fox
- apoi, batranul Carlos Santana doineste de jor si jale cu-a lui Corazon Espinado.
Hai sa-mi fie de bine.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
uneori ma mai trezesc cu o melodie cuibarita in minte shi care nu vrea sa mai plece de acolo, deshi nu am ascultat-o in ziua respectiva, ci duar de 156.874,3 ori inainte, plus urlatu versurilor live, sunt multe melodii de genul acesta, dar azi era vorba de greymenul celor de la lake of tears, ia ascultatzi ce spun ei:
Such a dark cold way and it enters through your breathing everyday
What a dark old way to stay the same
As it enters through your breathing, close your eyes and feel them turn it grey
Such a dark cold way and it enters through your breathing everyday
What a dark old way to stay the same
As it enters through your breathing, close your eyes and feel them turn it grey
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Deci adica mi-am adus la munci alde muzica si poci acum sa asculţ si de-ale mele. Acum in bocse s-aude o formatie noo, care inca de la primu album scos anu asta are recenzii bune.
Sphere of Souls - From the Ashes de pe albumul cu acelasi nume.
As reiinoi o propunere mai veche a lui neatza, aceea de a atasa aici intr-un fel sau altul piesa-melodie-de-moment, ca cel care citeste postul sa poata sa-si faca o idee despre ce este vorba. Atunci nu a tinut pentru ca multi foloseau dial-up si nici nu erau site-uri gen http://www.yousendit.com. Bineinteles, daca omu are chef sau daca piesa pe care o asculta e de pe calc si nu de la radio.
Sphere of Souls - From the Ashes de pe albumul cu acelasi nume.
As reiinoi o propunere mai veche a lui neatza, aceea de a atasa aici intr-un fel sau altul piesa-melodie-de-moment, ca cel care citeste postul sa poata sa-si faca o idee despre ce este vorba. Atunci nu a tinut pentru ca multi foloseau dial-up si nici nu erau site-uri gen http://www.yousendit.com. Bineinteles, daca omu are chef sau daca piesa pe care o asculta e de pe calc si nu de la radio.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
taxi - stelele care cad
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Nu e doar de moment, ci de uichend chiar, pentru ca ma face sa ma simt bine, pentru ca pana si mancarea imi iese mai buna
, iar dupa masa, un paharel in compania lor merge de minune...
Si totusi de vreo juma de ora ascult o singura piesa a celor de la The White Stripes, mai precis One more cup of coffe, o preluare, in opinia mea, cat se poate de reusita dupa Bob Dylan (despre care nu va mai zic parerea mea ca deja o stiti!
)

Si totusi de vreo juma de ora ascult o singura piesa a celor de la The White Stripes, mai precis One more cup of coffe, o preluare, in opinia mea, cat se poate de reusita dupa Bob Dylan (despre care nu va mai zic parerea mea ca deja o stiti!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
...when i'm drownin in this rush...
mult love pentru poisonblack, pentru noul lor album, lust stained despair, shi pentru melodia rush (shi ink vreo doua
)
http://www.youtube.com/watch?v=5BVB6cBtZjE
mult love pentru poisonblack, pentru noul lor album, lust stained despair, shi pentru melodia rush (shi ink vreo doua

http://www.youtube.com/watch?v=5BVB6cBtZjE
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
de 3 zile numai atrocity-my love is dead...apoi prodigy-hotride......cand una,cand alta....la modu' cel mai serios..de 3 zile n'a vazut altceva winamp'u....saracu'..e clar..in curand o sa urasc meld. astea
)

-
LivKristine - Junior Member
Am trecut brusc, de la white stripes la nancy sinatra. Simt nevoia sa ma alint!
nancy sinatra& lee hazlewood - summer wine
"Strawberries cherries and an angel´s kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
Take off your silver spurs and help me pass the time
And I will give to you summer wine
Ohhh-oh summer wine..."
sublim

nancy sinatra& lee hazlewood - summer wine
"Strawberries cherries and an angel´s kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
Take off your silver spurs and help me pass the time
And I will give to you summer wine
Ohhh-oh summer wine..."
sublim

-
river - Junior Member
Anul acesta Vanden Plas au ridicat un pic stacheta, adica au scos un album-concept, si nu cred ca au facut rau. Se numeste "Christ 0" si are la baza romanul "Contele de Monte Cristo" al lui Alexandre Dumas. Piesa care e pe repeat de azi dimineata se numeste Somewhere Alone in the Dark.
O recenzie a albumului o gasiti aici:
http://www.hardrockhaven.net/reviews2006/feb2006/Vanden%20Plas%20-%20Christ%20O.php
O recenzie a albumului o gasiti aici:
http://www.hardrockhaven.net/reviews2006/feb2006/Vanden%20Plas%20-%20Christ%20O.php
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
mugison
prin iunie cand am vazut screaming masterpiece nu tin minte sa ma fi impresionat prea tare acest nene. intre timp am mai ascultasem pe sarite cateva piese si chiar incepuse sa mi se se para o aiureala.
azi am decis sa audiez albumul cap-coada la rugamintile unei prietene si mi se pare: bun, foarte bun deci frumos, islandez deci iernatic,intim si indie-oriented in acelas timp.
manelesux a scris foarte sugestiv in cronicuta lui de pe muzici si faze ca mugison este "este un pescar islandez cu o nevasta, un laptop si o sensibilitate folk aparte".
si mugison mai apartine si de casa de discuri a lui patton si Raul inca nu stie
sic!
melodia de moment este salt.
prin iunie cand am vazut screaming masterpiece nu tin minte sa ma fi impresionat prea tare acest nene. intre timp am mai ascultasem pe sarite cateva piese si chiar incepuse sa mi se se para o aiureala.
azi am decis sa audiez albumul cap-coada la rugamintile unei prietene si mi se pare: bun, foarte bun deci frumos, islandez deci iernatic,intim si indie-oriented in acelas timp.

manelesux a scris foarte sugestiv in cronicuta lui de pe muzici si faze ca mugison este "este un pescar islandez cu o nevasta, un laptop si o sensibilitate folk aparte".
si mugison mai apartine si de casa de discuri a lui patton si Raul inca nu stie

melodia de moment este salt.
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
de pe coloana sonora a lu Lucky Number Slevin, me-a ramas in cap o singura piesa, si anume aia de la final care se intituleaza Kansas City Shuffle si ie compusa (si interpretata?) de Joshua Ralph, un nene care face muzica pentru reclame. Melodia ie destul de catchy, si deci prin urmare ie melodie de moment:n:
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Din cand in cand am obiceiul să intru pe youtube şi să mă gandesc repede la un nume de formaţie pe care s-o caut. Acum cateva zile a fost Love, ocazie cu care am aflat o ştire cat se poate de naşpa - se pare că Arthur Lee a murit nu demult, pe 3 august. RIP.
Cu gandul la el, am decretat: să fie melodie de moment Love - Old Man. Şi A House is Not A Motel.
Cu gandul la el, am decretat: să fie melodie de moment Love - Old Man. Şi A House is Not A Motel.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
nu sunt fan manowar, dar azi imi place tare mult. Nu stiu de ce. Manowar - The Spirit Horse Of The Cherokee
"Great Spirit, thunder birds fly, we are wild and free
To fight and die by the open sky, Spirit Horse ride for me"...
"Great Spirit, thunder birds fly, we are wild and free
To fight and die by the open sky, Spirit Horse ride for me"...
-
river - Junior Member
nene, de cand n-am mai scris aici...
deci az am 3 pese preferate. in ordinea numerelor de pe tricou, de dimineatza, la dush, cu volum la max, Sepultura - Angel, cover dupa Massive Attack. apoi in masina, Testament - D.N.R si acu, Grasu XXL - Maria Ioana. F tari versurile, f tari pentru cine stie sa citeasca printre randuri.
deci az am 3 pese preferate. in ordinea numerelor de pe tricou, de dimineatza, la dush, cu volum la max, Sepultura - Angel, cover dupa Massive Attack. apoi in masina, Testament - D.N.R si acu, Grasu XXL - Maria Ioana. F tari versurile, f tari pentru cine stie sa citeasca printre randuri.
-
SOD - Mesaje: 6035
pare-se ca am o pasiune puternica pentru Tim Booth, fostul vocal al celor de James. de-a lungul timpului, am postat aici, in ordinea numerelor de pe tricou - vorba lu nenea SOD:
Booth and the Bad Angel cu melodia cu omonima. o colaborare splendida a lui Booth cu Angelo Badalamenti, compozitorul muzicii din Twin Peaks
James - Getting Away with It
si probabil ca mai sunt.
astazi, de fapt de mai multe saptamini, dar cu un virf pe ziua de azi este o melodie de pe albumul solo Bone a lui Tim Booth, aparut in 2004, pe numele ei Discover.
si ca sa intelegeti de ce ma pasioneaza atit de mult melodia asta, va postez unele dintre cele mai bune versuri (IMHO) pe care le-am intilnit in ultimul timp:
You fear that death will be the end
I fear that we’ll come back again
I killed you once so let’s pretend
This time round we’ll be good friends
So I’ve been abuser and I’ve been abused
I’ve been the Nazi and I’ve been the Jew
I was the user and now I am used
To recover those who wish to discover
Who I am becoming.
Booth and the Bad Angel cu melodia cu omonima. o colaborare splendida a lui Booth cu Angelo Badalamenti, compozitorul muzicii din Twin Peaks
James - Getting Away with It
si probabil ca mai sunt.
astazi, de fapt de mai multe saptamini, dar cu un virf pe ziua de azi este o melodie de pe albumul solo Bone a lui Tim Booth, aparut in 2004, pe numele ei Discover.
si ca sa intelegeti de ce ma pasioneaza atit de mult melodia asta, va postez unele dintre cele mai bune versuri (IMHO) pe care le-am intilnit in ultimul timp:
You fear that death will be the end
I fear that we’ll come back again
I killed you once so let’s pretend
This time round we’ll be good friends
So I’ve been abuser and I’ve been abused
I’ve been the Nazi and I’ve been the Jew
I was the user and now I am used
To recover those who wish to discover
Who I am becoming.
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958