Melodii de moment
Moderator: Shaki
in seara asta marilyn manson - coma white
A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
uitasem cat de mijto e piesa..
A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
uitasem cat de mijto e piesa..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
dupa vreo luna de Bungle si FNM si Peeping Tom si restul, azi dimineata m-am trezit fredonand o melodie asa de frumoasa si asa de trista, incat a trebuit sa o ascult. Si o si ascult de peste o ora deja fara sa ma satur.
Jack Off Jill - Strawberry Gashes
"Hex me told her
I dreamt of a devil that knew her
Pale white skin with strawberry gashes all over all over "
Jack Off Jill - Strawberry Gashes
"Hex me told her
I dreamt of a devil that knew her
Pale white skin with strawberry gashes all over all over "
-
whatever - Mesaje: 2848
acum cred ca am un fix pt slipknot - wait and bleed.. o tot ascult si nu ma mai satur de ea.. imi place mult.. de fapt slipknot are numai melodii super..
Be who you want to be, not who others want you to be. Be yourself
-
damned_soul - Junior Member
Pai ascult in prostie o melodie de pe noul album Therion, intitulata Perennial Sophia nu neaparat pentru ca-i o capodopera ci pentru ca e nou-sosita la mine in playlist.
E placuta, dar nu prea mai aduce a Therion... imi place vocea solistului (desi nu cred ca e Mats-ala care a colaborat cu ei la ultimele 2 albume), insa tipa mi se pare ca suna ca o matza lesinata de foame. 

- FleurDuLys
- Junior Member
Lamb Of fucking God cu piesa pe care anul trecut cred ca am auzit`o de 10000000 de ori, ca sa nu mai zic de zecile de vizualizari ale clipului (demential de altfel). Piesa care o "fredonam" noapte pe strazi cand veneam din oras. Piesa care nu am cantat`o niciodata la repetitii (de ce oare ?)
Ruin
the death of all progress.
asa.
Ruin
the death of all progress.
asa.
-
uaty, baji un link, ceva, sa ne bucuram si noi de piesa? merluc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
M-a prins ingrozitor de tare o banala piesa pop punk de la o trupa din state pe numele ei In Stereo. Waking Up ii zice, si desi e mega simpla, suna perfect. Si cand ma gandesc ca de pe CD`ul ala nu am ascultat atata 7-10 Split, Mourningstar sau Glasshead ca si In Stereo ....
-
hai ma, ce naiba, nu mai ascultati muzica ?
Pentru dimineata asta frumoasa de decembrie avem o melodie dementiala, un imn al anilor 90 (cu un clip ahead of its time), o melodie pe care am dansat cu Meropi in Fire la inceputul lui octombrie.
Stereo MC's - Connected
Pentru dimineata asta frumoasa de decembrie avem o melodie dementiala, un imn al anilor 90 (cu un clip ahead of its time), o melodie pe care am dansat cu Meropi in Fire la inceputul lui octombrie.
Stereo MC's - Connected
-
am o adictzie pentru the siren of the woods a lui therion. o ascult zi shi noapte, ma obsedeaza in somn... shi ma tot gandesc... oare solistele operei din londra au invatzat versurile in akkadiana? 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
obsedata de o melodie a unei trupe cel putin interesante. as putea sa o cataloghez drept indie dar ma abtin si spun pur si simplu The Smiths-Pretty Girls Make Graves 

- FleurDuLys
- Junior Member
2 chestii am ascultat la greu zilele trecute. The Mars Volta care devin incet incet next best thing pentru mine. Stiam ca o sa ma prinda odata si odata super tare trupa asta, si dupa 2 ani de zile iata ca s-a intamplat. Evident, o parte din "vina" ii apartine lui Meropi <3. Ce m-a prins foarte tare (bine, greu de zis, pentru ca am luat albumele la ascultat rand pe rand si piesa cu peisa) a fost Days of the Baphomets, cu un intro absolut ireal de bass.
Zee other thingie care m-a dat pe spate si mi-a trezit atatea amintiri vine amu. Nu il mai ascultasem de vreo ... 9 ani, daca nu mai mult. Si Die Fantastischen Vier mi-au placut, asa ca ce sa mai zic de proiectele solo ale lui Thomas D ? M-am pus sa ii ascult albumul Solo (la propriu) scos in 1997, si m-am blocat pe o piesa. Nu nu, nu vorbesc de Rückenwind, ci de Ich, Ich, Ich oder der Schrei des Ego. Caracteristica pentru Thomas D as putea zice. Reverburi de chitara, un beat dur de hip hop, pentru ca la refren sa inceapa jihadul, cu niste riffuri de Six Feet Under si niste breakuri de tobe gen Lamb Of God.
Plus niste versuri foarte reusite, si cu Thomas rostind dupa fiecare refren : "wer bist du ? "
Mai ramane sa ascult niste Jazzkantine, poate un pic de Absolute Beginner (care culmea sau nu chiar am ascultat zilele trecute), si perioada VIVA 96-97 se intoarce in culmea gloriei.
Zee other thingie care m-a dat pe spate si mi-a trezit atatea amintiri vine amu. Nu il mai ascultasem de vreo ... 9 ani, daca nu mai mult. Si Die Fantastischen Vier mi-au placut, asa ca ce sa mai zic de proiectele solo ale lui Thomas D ? M-am pus sa ii ascult albumul Solo (la propriu) scos in 1997, si m-am blocat pe o piesa. Nu nu, nu vorbesc de Rückenwind, ci de Ich, Ich, Ich oder der Schrei des Ego. Caracteristica pentru Thomas D as putea zice. Reverburi de chitara, un beat dur de hip hop, pentru ca la refren sa inceapa jihadul, cu niste riffuri de Six Feet Under si niste breakuri de tobe gen Lamb Of God.
Plus niste versuri foarte reusite, si cu Thomas rostind dupa fiecare refren : "wer bist du ? "
Mai ramane sa ascult niste Jazzkantine, poate un pic de Absolute Beginner (care culmea sau nu chiar am ascultat zilele trecute), si perioada VIVA 96-97 se intoarce in culmea gloriei.
-
IN CULMEA GLORIEI?!?! Viva era pop infect, rave si hip hop
Mi-e cam rusine, dar de cateva zile ascult mai tot timpul Therion - Son of the Staves of Time. Daca n-ar fi atat de power... 8->
Mi-e cam rusine, dar de cateva zile ascult mai tot timpul Therion - Son of the Staves of Time. Daca n-ar fi atat de power... 8->
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Intrebari?
-
Voidship - Junior Member
se duce de rapa si threadul asta ?!?
Venetian Snares imi incanta urechile de 3 zile incoace, si parca vad ca ajung iarasi ca acu jumate de an cand ascultam non stop doar Dollmaker si Befriend a Childkiller. Momentan nu sunt departe, pentru ca de vreo 3 zile chiar ascult doar Venetian Snares, dar am luat toata discografia cap-coada. Totusi am ramas blocat pe Einstein-Rosen Bridge de pe Chocolate Wheelchair Album. Suna inuman de bine, cu niste breakuri de jazz, un sample de clapa super dansabil, si evident ca sa fie totul perfect niste ritmuri de drum'n'bass combinate cu alte ritmuri de breakcore.
Nu e in ritmuri de 4/4 si suna demential.
Si versurile la fel.
I`ll send people in the strangest place.
Clar.
Venetian Snares imi incanta urechile de 3 zile incoace, si parca vad ca ajung iarasi ca acu jumate de an cand ascultam non stop doar Dollmaker si Befriend a Childkiller. Momentan nu sunt departe, pentru ca de vreo 3 zile chiar ascult doar Venetian Snares, dar am luat toata discografia cap-coada. Totusi am ramas blocat pe Einstein-Rosen Bridge de pe Chocolate Wheelchair Album. Suna inuman de bine, cu niste breakuri de jazz, un sample de clapa super dansabil, si evident ca sa fie totul perfect niste ritmuri de drum'n'bass combinate cu alte ritmuri de breakcore.
Nu e in ritmuri de 4/4 si suna demential.
Si versurile la fel.
I`ll send people in the strangest place.
Clar.
-
Inca 2 zile de ascultat doar Venetian Snares. De data asta am trecut la Winnipeg si o varianta a sa de pe album, adica Die Winnipeg Die Die Die Fuckers Die. 7 minute geniale, care trec din idm in breakcore, si chiar speedcore la unele faze.
Sunt chiar curios daca o sa ascult ceva saptamana asta in afara de Venetian Snares.
Sunt chiar curios daca o sa ascult ceva saptamana asta in afara de Venetian Snares.
-
Eff this Noise, adica o piesa de pe albumul scos impreuna de Stuntrock si Venetian Snares. O tema de clapa care se repeta obsesiv, si un noise perfect ales pentru background alcatuiesc coloana vertebrala a melodiei. Plus o voce care si ea repeta obsesiv "Eff this Noise ... Eff this Noise ..... "
Am deja o saptamana de ascultat doar Venetian Snares, si inca nu m-am saturat.
Am deja o saptamana de ascultat doar Venetian Snares, si inca nu m-am saturat.
-
m-am indragostit.
vinovati: snow patrol cu a lor chasing cars
We'll do it all
Everything
On our own
We don't need
Anything
Or anyone
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?
vinovati: snow patrol cu a lor chasing cars
We'll do it all
Everything
On our own
We don't need
Anything
Or anyone
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
ca si anul trecut eu voi posta primul mesaj pe acest thread. Am ascultat multe chestii perioada asta, multe datorita lui Meropi <3 ca si tot albumul Softness Of Senses de la Xela care a fost pe repeat ore bune. Cu toate astea si trecand peste Richard Cheese, Mars Volta si alte chestii superbe ce le-am ascultat, piesa de moment vine de la Disturbed si se cheama Down with the sickness
-
sa imi spuneti va rog daca ma lasati singur pe threadul asta.
7-10 Split - The Battle Of Silah. O trupa de hardcore punk din SUA inca destul de necunoscuta, dar care suna demential. Riffuri de hardcore, ritmuri de punk, uneori si o voce destul de emo, care totusi suna bine per ansamblu.
7-10 Split - The Battle Of Silah. O trupa de hardcore punk din SUA inca destul de necunoscuta, dar care suna demential. Riffuri de hardcore, ritmuri de punk, uneori si o voce destul de emo, care totusi suna bine per ansamblu.
-
nu neaparat... 
am pregatit melodiile pentru maine. una care-mi place in mod deosebit este un mix dupa zombie girl - creepy crawler. cine-o sa fie acolo o sa vada despre ce e vorba

am pregatit melodiile pentru maine. una care-mi place in mod deosebit este un mix dupa zombie girl - creepy crawler. cine-o sa fie acolo o sa vada despre ce e vorba

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Riffuri de metalcore la greu, tobele se aud vag in spate, si Todd incepe.
who's up for the wall of death ?!? (tobele incep sa se auda mai clar si mai tare cu pedala, premier si fus) ..... come on ........ hey !!! ... cut the crown right down in the middle ... everybody on this side go that way, everybody on that side go this way .... all the way up (intra si cinelele clar de tot de data asta) ... y'all ready ? the camera's watching .... (riffurile sunt mai inglobate unul in celalalt si tobele au devenit acuma doar niste trepidari ale cinelelor) .... 1 ..... 2 .... 3 ...... un urlet disperat .... gooooooooooooooooooooooo ... si incepe jihadul
Adica Dog Fashion Disco - Rat on a Sinking Ship varianta live din Baltimore, de pe dvd`ul The City Is Alive Tonight.
e ceva neclar aici ?
who's up for the wall of death ?!? (tobele incep sa se auda mai clar si mai tare cu pedala, premier si fus) ..... come on ........ hey !!! ... cut the crown right down in the middle ... everybody on this side go that way, everybody on that side go this way .... all the way up (intra si cinelele clar de tot de data asta) ... y'all ready ? the camera's watching .... (riffurile sunt mai inglobate unul in celalalt si tobele au devenit acuma doar niste trepidari ale cinelelor) .... 1 ..... 2 .... 3 ...... un urlet disperat .... gooooooooooooooooooooooo ... si incepe jihadul
Adica Dog Fashion Disco - Rat on a Sinking Ship varianta live din Baltimore, de pe dvd`ul The City Is Alive Tonight.
e ceva neclar aici ?

-
OOIOO - I'm a song de pe Gold and Green din 2005, despre ooioo - linku asta va spune cate ceva:
http://www.thrilljockey.com/catalog/index.html?id=100216
...OOIOO's Gold and Green reveals the group's hard-to-categorize and refreshing avant-garde rock music, which adeptly incorporates elements of punk and more traditional tribal music....
http://www.thrilljockey.com/catalog/index.html?id=100216
...OOIOO's Gold and Green reveals the group's hard-to-categorize and refreshing avant-garde rock music, which adeptly incorporates elements of punk and more traditional tribal music....
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned