"So be mine and your innocence i will consume / dark shines bringing me down, making my heart feel sore cuz it's good"
Moderator: Shaki
Initial trimis de bhuttu
Azi am tot un Doors: "Light my fire", ca l-am ascultata aseara in BS sub posteru' cu Morrison. "You know we couldn't get much higher"
Initial trimis de MiG29
Azi avem tot pavement k vine examenu la la dr.roman shi ink nu shtiu o boaba...asa k muzica shi pepsi si tzigari k sa nu am restantza:DDeci pavement-range life( de pe crooked rain,crooked rain)
Initial trimis de SOD
fiind la un internet cafe din focsani,evident ca ascult ce vrea baiatul asta de aici.ei,dragii mei,aflati ca ascult in acest moment cea mai scarboasa manea din cate am ascultat eu vreodata.
auzi culmea tupeului,maneaua asta e un soi de parodie despre muzica compusa de alte trupe romanesti.eu unul nu credeam ca o sa aud asa ceva vreodata.
bagati pe AG si va minunati :atentat - motoare.
Initial trimis de Rolf
:) Cauta imnul Senegalului pe galaxy...
Initial trimis de Oribilul Mosh
Bai bhutu..ti-am adresat o intrebare pe acest subiect. Sau matale esti din ala..care intra doar ca sa posteze...fara a citi ce pareri au ceilaltzi useri ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator