guess who
Moderator: Shaki
preiau legatura ...
hai sa mai bagam cateva ....
mie unu mi-a fi rusine sa nu stiu melodia asta ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
hai sa mai bagam cateva ....
mie unu mi-a fi rusine sa nu stiu melodia asta ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
monk - Mesaje: 2747
preiau legatura ...
as mai fi pus da nush ce pastele masii are de nu le mai ia ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
as mai fi pus da nush ce pastele masii are de nu le mai ia ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
preiau legatura ...
ala era ...
poa sa imi explice si mie cineva de ce pana mea nu ma mai lasa sa uploadez fisiere ?
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
ala era ...
poa sa imi explice si mie cineva de ce pana mea nu ma mai lasa sa uploadez fisiere ?
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
Cam slaba miscarea pe aici... asa ca hai sa propun ceva intr-adevar deosebit 

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
mah Hyde, revin shi io p'aici dupa lunga absentza shi tu te tzii de shotii? 30 de secunde de pauza :con:
- aphextwinz
- Junior Member
O reactie previzibila din partea profanilor, cu alte cuvinte 'we mock what we don't understand' :p Silvia, nu-i vina mea ca nu intelegi arta 

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Bah, io cred ca e de pe albumul ala al lui Zappa, "Silence", acu nu mai stiu daca e a patra sau a cincea melodie
...
later:
Acuma pe bune, poate foarte bine sa fie ceva de pe "Music from the Body" al lui Waters, dar la fel de bine poa' sa fie de pe "Lumpy Gravy" al aceluiasi Zappa, sau vreun citat din alt desen animat... Hm.

later:
Acuma pe bune, poate foarte bine sa fie ceva de pe "Music from the Body" al lui Waters, dar la fel de bine poa' sa fie de pe "Lumpy Gravy" al aceluiasi Zappa, sau vreun citat din alt desen animat... Hm.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Hehe, n-am castile la serviciu asa ca n-am ascultat bucata, dar cand ai zis un singur album, tribute... Intai mi-a venit in minte numele Mother Love Bone, dintr-o conexiune ingropata adanc prin creierul meu, dupa care, tinand cont de gusturile pe care le afisezi, a venit si Temple of the Dog pe teava. "Temple of the Dog was a one-album project conceived in 1990. The purpose of Temple of the Dog was to pay tribute to the late Andrew Wood, the lead singer of Mother Love Bone". Hehe... E Temple of the Dog?
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
eu nu prea inteleg ce e pe aici, de exemplu am deschis atasamentul ilincai si mi-a aparut un x, ca si in celalalt caz. . .:confused: ce tre sa fac?
(sorry daca s-a mai zis, da-a atatea pagini incat nu-mi vine sa le iau la rand pe toate... sorry)
(sorry daca s-a mai zis, da-a atatea pagini incat nu-mi vine sa le iau la rand pe toate... sorry)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
preiau legatura ...
life is cruel ... Gabyzzu ... daca ai fi citit si tu inceputul acestu thread poate incetelgeai ceva ...
deci rightclick pe attachment ... save target as ... si ii schimbi extensia in .mp3 ... ATAT !
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
life is cruel ... Gabyzzu ... daca ai fi citit si tu inceputul acestu thread poate incetelgeai ceva ...
deci rightclick pe attachment ... save target as ... si ii schimbi extensia in .mp3 ... ATAT !
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
preiau legatura ...
dupa cum spuneam lumea e plina de oamnei care daca prostia ar durea ar muri de durere ... avem de fata, printre noi pe unu dintre ei ...
Ba imbecilule dai save target pe link nu pe xu ala !
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
dupa cum spuneam lumea e plina de oamnei care daca prostia ar durea ar muri de durere ... avem de fata, printre noi pe unu dintre ei ...
Ba imbecilule dai save target pe link nu pe xu ala !
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
rahat, io eram obisnuit sa deschis atasamentu. lol. ma rog, nu recunosc melodiile :cry: .
monk, incearca sa nu-ti mai evidentiezi complexele. si GATA cu off topicul, si tine cont asta e ultimul post in care ma mai cobor la nivelul tau de.. nu meriti, oricum nu intelegi nimic. Asa ca vorbeste singur.
monk, incearca sa nu-ti mai evidentiezi complexele. si GATA cu off topicul, si tine cont asta e ultimul post in care ma mai cobor la nivelul tau de.. nu meriti, oricum nu intelegi nimic. Asa ca vorbeste singur.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de stefan
Hehe, n-am castile la serviciu asa ca n-am ascultat bucata, dar cand ai zis un singur album, tribute... Intai mi-a venit in minte numele Mother Love Bone, dintr-o conexiune ingropata adanc prin creierul meu, dupa care, tinand cont de gusturile pe care le afisezi, a venit si Temple of the Dog pe teava. "Temple of the Dog was a one-album project conceived in 1990. The purpose of Temple of the Dog was to pay tribute to the late Andrew Wood, the lead singer of Mother Love Bone". Hehe... E Temple of the Dog?
yes, ai dreptate e temple of the dog - hunger strike:D
hai, ghiciti ce e doiu!!!
have fun, drink milk!
-
Ilinca_ - Junior Member
Spre totala mea surprindere constat ca nu stie nimeni :p
Nu e nici un Zappa, Waters sau alte grohaieli d'ale voastre satanice, 'r-ati ai dracu' de rockeri
, ci un excelent exemplu de muzica clasica moderna: Karlheinz Stockhausen - Aus den sieben Tagen. De altfel ma mir ca nu ati sesizat elementele evidente de serialism si indeterminism din fragmentul prezentat. Dar despre asta intr-un episod viitor...
Nu e nici un Zappa, Waters sau alte grohaieli d'ale voastre satanice, 'r-ati ai dracu' de rockeri

-
a doua bucata e un inceput de piesa...
deci va rog, fara comentarii ca jumate e tacere si alte de-astea...
oricum ma astept la raspunsuri prompte si corecte.
deci va rog, fara comentarii ca jumate e tacere si alte de-astea...
oricum ma astept la raspunsuri prompte si corecte.

..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
un alt inceput de piesa, da asta e si cu voce, heei mama...
am zis deja prea mult, nici nu stiu de ce mai pun bucata, puteti deja sa ghiciti...
am zis deja prea mult, nici nu stiu de ce mai pun bucata, puteti deja sa ghiciti...
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
jiji, e oare prima oara cand pui o bucata pe care vroiam s-o postez eu la ghicit?
iaca42 - Pink Floyd - Obscured by Clouds de pe albumul cu acelasi nume
.
iaca43 - hai dom'le, am ascultat si noi Led Zeppelin, Black Dog e pe orice Best of.
iaca42 - Pink Floyd - Obscured by Clouds de pe albumul cu acelasi nume

iaca43 - hai dom'le, am ascultat si noi Led Zeppelin, Black Dog e pe orice Best of.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
e, asa-mi trebuie daca vi le dau mura-n gura... lasa ca v-o coc eu cu setul urmator...
stefan, ai dreptate 100%.
Cat despre clasica, am stiut io de ce il rog pe Mr Hyde sa se abtina... E o piesa pe care normal ca a ghicit-o.
Totusi, de latino nu va atingeti? Luati cu incredere, ca nu e Pepe...
stefan, ai dreptate 100%.
Cat despre clasica, am stiut io de ce il rog pe Mr Hyde sa se abtina... E o piesa pe care normal ca a ghicit-o.
Totusi, de latino nu va atingeti? Luati cu incredere, ca nu e Pepe...
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
iata raspunsurile:
iaca41 - Compay Segundo "Maria en la playa" (e un cubanez care a murit prin 2000, un fel de Gica Petrescu de pe-acolo)
iaca42 - Pink Floyd "Obscured by Clouds" - ghicita de stefan
iaca43 - Led Zeppelin "Black Dog" - ghicita de stefan
iaca44 - Beethoven "Concert pt vioara op 61 - Rondo-allegro" - ghicita de Mr Hyde
iaca41 - Compay Segundo "Maria en la playa" (e un cubanez care a murit prin 2000, un fel de Gica Petrescu de pe-acolo)
iaca42 - Pink Floyd "Obscured by Clouds" - ghicita de stefan
iaca43 - Led Zeppelin "Black Dog" - ghicita de stefan
iaca44 - Beethoven "Concert pt vioara op 61 - Rondo-allegro" - ghicita de Mr Hyde
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member