Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Aug 30, 2005 8:07 am

Hm! Am vazut si eu anuntul la adresa postata de tine Bazac.
Ma mir ca nu sunt alte comentarii mai pe larg. Totusi dupa cate inteleg eu era o figura marcabila si in muzica dance mai actuala!!
Vom vedea si alte comentarii poate in cateva zile.

My POWER PLAY:

PRIMERO- Oh Che Calor :dir:

o piesa super ok, Italo Disco Made in Spain.
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Clara Moroni

Mesajde Max Him » Mar Aug 30, 2005 3:03 pm

...Prieteni, tocmai am pus mana pe o piesa care o cautam de muuuuult foarte mult timp. Este vorba de:
VIRGIN- Thell Me Why
Vocea CLAREI MORONI, caci ea este vocea VIRGIN, este una dintre cele mai bune voci chiar si in ziua de azi in Italia.
Evident, a schimbat si ea putin...macazul si s-a reantors la muzica italiana.
Revenind la piesa: Desi piesa o aveam pe o veche banda audio, intr-o stare nu prea buna, am cautat sa o am si in format mai ... curat.
Prin bunavointa unui prieten am si aceasta piesa.
Cu siguranta o cunoasteti si voi... si probabil o si aveti in colectie.
Apropo de asta, stiati ca CLARA MORONI a folosit o gramada de pseudonime scenice in perioada Italo the '80s-'90s?!
Ei bine, in afara de VIRGIN ea a mai cantat sub numele de :CHERRY, VANESSA, MORONI, DENISE, DONNA,LINDA ROSS.
A, si inca ceva: a fost(probabil mai este si acum) una din coristele trupei celebrului VASCO ROSSI, dar a cantat si cu JOVANOTTI, LOREDANA BERTE , numne care probabil nu va spun prea multe, fiind muzica pur italiana. DAR, inainte de acestia CLARA MORONI a cantat si cu... MECCANO- nume care cu siguranta va spune ceva in Italo disco, nu? :dir:
Asa ca daca auziti sau aveti piese sub titulaturile mai sus numite, sa stiti ca este una si aceeasi CLARA MORONI.
O zi BEST ITALO va doresc!
Ciao!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Aug 30, 2005 3:35 pm

Link-uri referitoare la disparitia lui Billy More (PART 2)

http://www.anna-oxa.it/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1561
http://lnx.spammers.it/html/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=14094&topic_id=786
http://www.milanotonight.it/forum/viewtopic.php?t=5077&sid=0f99e4fff03e0c1a770000d0615f54fb
http://www.mbradio.it/public/forum/index.php/topic,2604.msg11975.html
http://www.bxr.it/forum/showthread.php?threadid=29181
http://www.musicevolution.org/forum/index.php?showtopic=2497

Note: am pus link-urile in doua parti, pentru ca masinaria nu permite prea multe URL-uri intr-un singur post.

Power Play:

Mike Freeman: What Is Real

Gorgeous! Super superba in traducere libera.

Habar n-am cine e Mike asta, da' piesa e super-antrenanta. WOW!
bazac
Junior Member

Mike Freeman !

Mesajde Max Him » Mar Aug 30, 2005 8:22 pm

Bazac,
SUPERBA piesa lui Mike Freeman.
Spui tu ca habar nu ai cine e acest Mike Freeman.
Ei bine, MIKE FREEMAN e unul si acelasi cu: RIC FELLINI, DANNY KEITH, MALTESSE, KEN HUNT, DE NIRO, adica.... KEN LASZLO !!! ==D ==D
Apropo, care vi se pare cea mai reusita piesa a lui Ken Laszlo?... vreau sa spun sub titulatura Ken Laszlo?
Mie imi place in mod deosebit "Glasses Man" si "1.2.3.4.5.6.7.8..."
Eivident insa ca imi plac TOATE piesele sale.
o seara italo!
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Aug 30, 2005 8:24 pm

Bazac, am inteles ca s-a dus Billy More, Dzeu sa-l (sau s-o, ca am vazut o schimbare fata de mama natura) odihneasca, dubiul nostru era daca este una si aceeasi persoana cu Max Coveri, pentru ca inclusiv pe site-ul artistului/ei, chiar la biografie, nu scrie nimic de Max Coveri... Zice ca Billy More a fost responsabila de marketing intr-o firma, dupa care a fost asistenta la o televiziune. E meseriasa la gatit, are doi purcelusi... etc... Peste tot e vorba de o "ea"... Din cate stiu eu, Max Coveri e un "el". Chiar sa isi fi facut operatie de sex si sa isi fi renegat radacinile, pe propriul site? Si, intre noi fie vorba, tipa arata prea bine pentru a fi un transexual...
Sa ma ierte Dzeu, vorbesc despre o persoana decedata, dar mi se pare ca ca ar fi imposibil sa vorbim despre Max Coveri aici... Pe bune! Chiar e aiurea...
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Aug 30, 2005 8:33 pm

Mark Ashley scrie:Bazac, am inteles ca s-a dus Billy More, Dzeu sa-l (sau s-o, ca am vazut o schimbare fata de mama natura) odihneasca, dubiul nostru era daca este una si aceeasi persoana cu Max Coveri, pentru ca inclusiv pe site-ul artistului/ei, chiar la biografie, nu scrie nimic de Max Coveri... Zice ca Billy More a fost responsabila de marketing intr-o firma, dupa care a fost asistenta la o televiziune. E meseriasa la gatit, are doi purcelusi... etc... Peste tot e vorba de o "ea"... Din cate stiu eu, Max Coveri e un "el". Chiar sa isi fi facut operatie de sex si sa isi fi renegat radacinile, pe propriul site? Si, intre noi fie vorba, tipa arata prea bine pentru a fi un transexual...
Sa ma ierte Dzeu, vorbesc despre o persoana decedata, dar mi se pare ca ca ar fi imposibil sa vorbim despre Max Coveri aici... Pe bune! Chiar e aiurea...

DA! Mark asta spuneam si eu mai in posturile trecute: NU cred ca vorbim de una si aceeasi persoana. In plus, nu mi-l pot inchipuii pe Max Coveri facandu-si acele operatii complicate de schimbare de sex ! :)))))))
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Aug 30, 2005 9:52 pm

Tocmai am primit un email de la un Italo disco freak din Italia, care-mi zice ca zilele trecute a primit un email de la Mauro Farina, email in care geniul Italo disco ii confrma ca Billy More si Max Coveri sunt aceiasi persoana.

Asa ca nu mai fiti in dubiu.

Credeti-ma ca am deplina incredere in pretenul meu Italian care stie despre Italo disco cam de 10 ori mai mult cat stim noi toti IMPREUNA. Are o colectie enorma de 12’’, CD, MP3s, videos, etc. Corespondeaza frecvent cu personalitati Italo. Etc. Nu-mi e in intentie sa va jignesc. Dar, asta e situatia: unii stiu multe despre Italo disco, alti stiu FOARTE multe.

Ah, si-mi mai zicea ca va face deplasarea la Bergamo la anul. Pentru el e peste deal.

Max Him zice:

>Ei bine, MIKE FREEMAN e unul si acelasi cu: RIC FELLINI, DANNY KEITH, MALTESSE, KEN HUNT, DE NIRO, adica.... KEN LASZLO !!!

I-auzi! Hm! Thx for the info.
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Aug 30, 2005 10:31 pm

Bazac zice:
>>Credeti-ma ca am deplina incredere in pretenul meu Italian care stie despre Italo disco cam de 10 ori mai mult cat stim noi toti IMPREUNA. Are o colectie enorma de 12’’, CD, MP3s, videos, etc. Corespondeaza frecvent cu personalitati Italo.

Ia auzi! Hm! E cumva una dintre personalitati?! Pe bune!Vreau mai multe detalii.PLEASE!

>>Ah, si-mi mai zicea ca va face deplasarea la Bergamo la anul. Pentru el e peste deal.

CU SIGURANTA si eu! Apropo, se mai anunta cineva in gasca? ;)

>>>>Ei bine, MIKE FREEMAN e unul si acelasi cu: RIC FELLINI, DANNY KEITH, MALTESSE, KEN HUNT, DE NIRO, adica.... KEN LASZLO !!!

>>I-auzi! Hm! Thx for the info

Cu placere!

KEN LASZLO- Sha La La :dir: :dir:

...este piesa propusa de mine ca POWER PLAY pentru ziua de maine, si care tocmai se deruleaza pe My SONY station!
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Aug 30, 2005 11:16 pm

Max Him zice:

>E cumva una dintre personalitati?!

O fi...
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Aug 31, 2005 2:59 pm

Ok Bazac, pai oricum daca prietenul asta al tau e mare maniac italo, cu siguranta va fi prezent la Bergamo.
Apropo de asta, va voi comunica mai multe info legat de spectacol de indata ce le primesc si eu de la... sursa ! ==D
...si, evident, dupa ce mi se da dreptul sa le fac publice. :dir:
Toate cele bune prieteni!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Joi Sep 01, 2005 8:23 am

My POWER PLAY:

SWAN- General Custer :dir:

un hit italo tipic SWAN.
A, si apropo de SWAN, sambata 27 august tocmai s-a desfasurat un Italo Beach Party deja traditional (...spun zvonurile!) la Zippersbeach Kijkduin, adica in Olanda, cu participarea EXTRAORDINARA a lui SWAN, dar si a altor mari DJ; dintre care il amintesc pe DJ SAVINO.
Organizatori: RADIO STAD DEN HAAG si, evident, nelipsitii I VENTI D'AZZURO ==D ==D ==D .
Amanunte puteti afla la:
http://www.radiostaddenhaag.nl
http://www.hurricanefm.com
sau
http://www.italobeachparty.nl
enjoy!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Joi Sep 01, 2005 4:30 pm

Am pus o intrebare in thread-ul:

The Moody Blues: KNIGHTS (?!) In White Satin

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15388

Nu stiu daca e corect KNIGHTS sau NIGHTS?

Poate ma ajutati.
bazac
Junior Member

Moody Blues - Giorgio Moroder

Mesajde Max Him » Joi Sep 01, 2005 9:22 pm

Salutare!
Am vazut intrebarea ta, insa am vazut si raspunsul lui CATHARSIS care este ok!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Joi Sep 01, 2005 9:30 pm

Max Him zice:

>Am vazut intrebarea ta, insa am vazut si raspunsul lui CATHARSIS care este ok!

Da, e OK.

Deci raspunsul la intrebarea mea este urmatorul:

The Moody Blues: NIGHTS In White Satin

Giorgio Moroder: KNIGHTS - ca asa a vrut muschii lui - In White Satin.

Multumesc oricum.

Power Play:

Oh Romeo: One More Shot - o alta productie a geniului Bobby "O" (Orlando).

Tot Oh Romeo astia mai au:

- These Memories
- Saving Myself
- Lookin' Out - ce-mi aminteste de Divine, alt artist produs - la inceputul carierei lui/ei - de Bobby "O".

Hi NRG pur.
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Joi Sep 01, 2005 9:49 pm

RIGHT! si subscriu la spusele lui Cataharsis.
Moody Blues - "Nights In White Satin" (originalul).
Giorgio Moroder - "Knights In White Satin" (cover).

DAAAA! E mare si Bobby Orlando, poate singurul american ce a combinat synth pop-ul de New York cu Hi NRG european. Parerea mea!...si poate singurul care mai "cocheta" in aceasta directie, adica spre Europa, si cu Italo...!
DA, se stie si de DIVINE dar mai ales de piesa "Native Love", care, daca nu ma insel, are si contributia lui Bobby O.
A presto!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Joi Sep 01, 2005 10:50 pm

Max Him zice:

>E mare si Bobby Orlando, poate singurul american ce a combinat synth pop-ul de New York cu Hi NRG european.

Ia-o incetisor, Max Him.

>Parerea mea!...si poate singurul care mai "cocheta" in aceasta directie, adica spre Europa, si cu Italo...!

Ar mai fi Patrick Cowley – tot New York-ez si el – si canadianul Denis LePage.

>DA, se stie si de DIVINE dar mai ales de piesa "Native Love", care, daca nu ma insel, are si contributia lui Bobby O.

CONTRIBUTIE? El a PRODUS piesa!

In afara de “Native Love/T-Shirts and Tight Blue Jeansâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde bazac » Dum Sep 04, 2005 1:59 am

Unde sunteti oameni buni?
bazac
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Dum Sep 04, 2005 9:10 pm

Salutare!
Bazac, ca sa-ti raspund la intrebare: pai, am fost plecat vreo doua zile din localitate asa ca net... ZERO!
SUPER listingul tau! Pai se vede treavba ca esti maaare fan Bobby O.
Piese super ! Sunt o serie pe care le stiu, imi plac mult, insa, spre rusinea mea, sunt o gramada pe care nu le cunosc...INCA!!
Timpul nu e pierdut!
Ok, pai MAURO FARINA si GIORGIO CRIVELLENTE sunt unii dintre cei mai indragiti si de mine!
Productiile lor faceau parte de regula din CREMA Italo Disco-ului!
Si ca tot vorbim de super producti de gen, eu va propun un SUPER artist si o SUPER piesa...cel putin pe mine ma incanta ENORM si azi. Asa ca POWER PLAY:

JOE YELLOW- Love At First

Ce ziceti!?
Eu zic ca merita un 10 cu felicitari!
a presto!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Lun Sep 05, 2005 7:30 am

POWER PLAY :

SILVER POZZOLI- From You To Me :dir:

O piesa mai lenta, dar inconfundabila... De fapt Signor SILVIO POZZOLI este INCONFUNDABIL. ==D
O zi EXCELENTA va doresc !
a presto!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Sep 06, 2005 7:15 am

HELLO! Unde sunteti?!
Ok, My POWER PLAY:

ALAN BARRY- Come On :dir:

din partea mea nota 10 pentru aceasta piesa!
o zi buna tuturor.
Max Him
Junior Member

Hello, unde sunteti?

Mesajde Mark Ashley » Mar Sep 06, 2005 10:16 am

Ciao,

Eu sunt in vacanta, am fost la mare 5 zile iar acum dau o fuga pe la tara. Asa ca revin cu postari la sf. saptamanii.
Bineinteles, am mp3 playerul cu mine, iar italo nu imi lipseste pe aceasta perioada.

Toate cele bune,
Mark
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Sep 06, 2005 12:56 pm

BRAVO Mark Ashley!
...adica, cum: noi muncim si tu pe la mare? :)
eh, bine ca macar tu ai parte de vreme buna, cat de cat cu soare.
Asadar CONCEDIU PLACUT!
...Si muuuuuuuulta relaxare cu muzica italo!
A presto!
Max Him
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Mie Sep 07, 2005 10:48 am

My POWER PLAY:

CYBER PEOPLE- Dr.Faustus (Swedish Remix) :dir:

EXCELENTA piesa instrumentala din genul inconfundabil al muzicii italo de Syntetizator.
a presto!
Max Him
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Vin Sep 09, 2005 11:31 am

O alta EXCELENTA propunere...cel putin asta e parerea mea!
Deci POWER PLAY:

PATTY RYAN- You're My Love You're My Life :dir: :dir:

Un weekend extra va doresc!
A presto!
Max Him
Junior Member

Mesajde Prutagu » Sâm Sep 10, 2005 3:20 pm

Weekend ITALO si din partea mea! Orice de la PATTY RYAN de pe primul album LOVE IS THE NAME OF THE GAME.
Prutagu
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Dum Sep 11, 2005 12:01 pm

Salutare Prutagu,
iti dau dreptate: LOVE IS THE NAME OF THE GAME este poate cel mai bun album al lui PATTY RYAN. Apropo, tocmai in acest an ea a revenit cu un nou maxi care se numeste I GAVE YOU ALL MY LOVE alaturi de cei care au fost BLUE SYSTEM...si care acum se numesc SYSTEM IN BLUE!.
Mark Ashley ne poate spune mai multe!Nu-i asa Mark?!;)
Mai multe info la:
http://www.patty-ryan.de

O duminica ITALO va doresc!...vorba cuiva ;)

POWER PLAY:

MOZZART- Jasmin China Girl

a presto!
Max Him
Junior Member

Mesajde Prutagu » Dum Sep 11, 2005 8:48 pm

De acord cu tot ce propune MAX HIM din seria ITALO, dar incercati sa gasiti (daca nu aveti deja) si ascultati MILOU - SENTIMENTAL LOVER. Capodopera!!! - Dupa parerea mea - aduce putin cu PATTY RYAN - posibil sa fie produsa de DIETER BOHLEN si/sau LUIS RODRIGUEZ.
Cele bune!
Prutagu
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Dum Sep 11, 2005 9:57 pm

Dl. Max, vad ca mi-ai ridicat mingea la fileu...
Patty Ryan a scos intr-adevar acum 2 luni 3 piese noi, acompaniata de Systems in Blue. Toate piesele sunt beton, iar in special fanii german disco vor avea 100% satisfactie. Referitor la Systems in Blue, albumul pe care l-au scos luna trecuta, intitulat "Point Of No Return" este BESTIAL. Cel putin pentru mine, este albumul anului... Baietii ca5e au fost in spatele lui Dieter Bohlen in Blue System au facut o treaba excelenta, parerea mea este ca chiar si-au intrecut maestrul... Asa ca, daca aveti posibilitatea sa faceti rost de albumele in discutie mai sus, nu stati pe ganduri, vi le recomand.
Si inca o veste buna, tot pe domeniu. Lian Ross a scos tot acum 1 luna un album intitulat "The best and more" care contine 14 piese cu hiturile ei consacrate si ALTELE NOI.
Sunt pur si simplu cucerit de melodia "ONE MORE CHANCE" de pe acest album. De aceea, o consider "My Power-play" :dir: :dir:

Prutagu, melodia lui Milou este absolut senzationala. In topul meu 50 pe care l-am postat pe celalalt forum figura pe undeva pe locul 11... ceea ce spune totul.
Uite o lista de melodii "pe aproape" ca gen pe care ti le recomand:
David James - Hush Hush
Gentle Touch - The Fire Of Love
Kai Morgan - Secret Lover
Cliff Wedge - Angel Eyes
Alice's Wonderland - Stop The Rain
Black Denim - You Are The One + Everybody Dance
David Dean - Bye Bye Baby Goodbye
Julian - Straight To My Heart
Joy Peters & Arielle - Feel It
Neil Smith - Help Me Through The Summer
Nina Pee - You're the Sun of My Life
Night Society - Hold Me Tight
Philipp - Heartbeat

Si, ca sa inchei, iti confirm ca Milou este o productie Luis Rodriguez, ca si majoritatea celor de mai sus si, in plus a altora, ca de exemplu:
Sweet Connection (DA, Dl. MAX!), Rocky M., Lian Ross, Patty Ryan, New Baccara, Joy, Danuta ... etc. Este mare Dl. Luis, pentru cei care nu il cunosc, este producatorul ... Modern Talking...

Puteti gasi mai multe info in legatura cu albumele scoase de Luis (4 la numar) precum si multe alte info utile pe:
http://eurodisco.com.ua/ in Sectiune Catalog.
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Prutagu » Lun Sep 12, 2005 5:33 pm

Multumiri pentru informatii lui MARK ASHLEY! Despre NEIL SMITH - HELP ME THROUGH THE SUMMER: Numai o parere: Parca aduce mai mult cu stilul BAD BOYS BLUE... Dar sa nu mai cautam atatea asemanari cine si cum si sa ne bucuram de cea mai buna muzica creata vreodata!
Totusi... Ce a fost prima data? LABAN - CAUGHT BY SURPRISE, MAX HIM - GENTLE WIND, sau ELITE - SENZA TREGUA ? Incercati sa ascultati aceste piese una dupa alta.
Si... pe cand o intrunire la Timisoara, sau... ? Eventual un Revelion ITALO ?
O saptamana ITALO va doresc!
Prutagu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica