Dl. Max, vad ca mi-ai ridicat mingea la fileu...
Patty Ryan a scos intr-adevar acum 2 luni 3 piese noi, acompaniata de Systems in Blue. Toate piesele sunt beton, iar in special fanii german disco vor avea 100% satisfactie. Referitor la Systems in Blue, albumul pe care l-au scos luna trecuta, intitulat "Point Of No Return" este BESTIAL. Cel putin pentru mine, este albumul anului... Baietii ca5e au fost in spatele lui Dieter Bohlen in Blue System au facut o treaba excelenta, parerea mea este ca chiar si-au intrecut maestrul... Asa ca, daca aveti posibilitatea sa faceti rost de albumele in discutie mai sus, nu stati pe ganduri, vi le recomand.
Si inca o veste buna, tot pe domeniu. Lian Ross a scos tot acum 1 luna un album intitulat "The best and more" care contine 14 piese cu hiturile ei consacrate si ALTELE NOI.
Sunt pur si simplu cucerit de melodia "ONE MORE CHANCE" de pe acest album. De aceea, o consider "My Power-play"
Prutagu, melodia lui Milou este absolut senzationala. In topul meu 50 pe care l-am postat pe celalalt forum figura pe undeva pe locul 11... ceea ce spune totul.
Uite o lista de melodii "pe aproape" ca gen pe care ti le recomand:
David James - Hush Hush
Gentle Touch - The Fire Of Love
Kai Morgan - Secret Lover
Cliff Wedge - Angel Eyes
Alice's Wonderland - Stop The Rain
Black Denim - You Are The One + Everybody Dance
David Dean - Bye Bye Baby Goodbye
Julian - Straight To My Heart
Joy Peters & Arielle - Feel It
Neil Smith - Help Me Through The Summer
Nina Pee - You're the Sun of My Life
Night Society - Hold Me Tight
Philipp - Heartbeat
Si, ca sa inchei, iti confirm ca Milou este o productie Luis Rodriguez, ca si majoritatea celor de mai sus si, in plus a altora, ca de exemplu:
Sweet Connection (DA, Dl. MAX!), Rocky M., Lian Ross, Patty Ryan, New Baccara, Joy, Danuta ... etc. Este mare Dl. Luis, pentru cei care nu il cunosc, este producatorul ... Modern Talking...
Puteti gasi mai multe info in legatura cu albumele scoase de Luis (4 la numar) precum si multe alte info utile pe:
http://eurodisco.com.ua/ in Sectiune Catalog.