Melodii de moment
Moderator: Shaki
Stiltskin - Inside.
Buna piesa, excelenta, o stiu de ani de zile si inca ma da pe spate... pacat numa' ca e singura lor reusita, pe Mind's Eye restul e umplutura (chiar, oi mai avea caseta aia?). Stiltskin ar incapea bine la formatii de o melodie... grrr... mi-am amintit ca vocalu' a sfarsit la Genesis, tampita combinatie... hai, ca incep sa fac conexiuni si cine stie cum dracu' ajung pe la f'un Manowar... ptiu, piei!
In alta ordine de idei, total offtopic (as usual), am avut o zi tampita, ieri am terminat Pendulul lui Eco (prost moment mi-am ales!), azi is cu capu' in cinspe locuri si as vrea sa-l tin doar pe perna.
Oare o sa am parte de odihna in this lifetime? :con:
PS Bestiala piesa! Bestiala! Traiasca activistu' de la 4:30!
Out of the black slate time we move in line
But never reach an end
Fall in a long stray town as the ice comes down
Rivers start to bend
Buna piesa, excelenta, o stiu de ani de zile si inca ma da pe spate... pacat numa' ca e singura lor reusita, pe Mind's Eye restul e umplutura (chiar, oi mai avea caseta aia?). Stiltskin ar incapea bine la formatii de o melodie... grrr... mi-am amintit ca vocalu' a sfarsit la Genesis, tampita combinatie... hai, ca incep sa fac conexiuni si cine stie cum dracu' ajung pe la f'un Manowar... ptiu, piei!
In alta ordine de idei, total offtopic (as usual), am avut o zi tampita, ieri am terminat Pendulul lui Eco (prost moment mi-am ales!), azi is cu capu' in cinspe locuri si as vrea sa-l tin doar pe perna.
Oare o sa am parte de odihna in this lifetime? :con:
PS Bestiala piesa! Bestiala! Traiasca activistu' de la 4:30!
Out of the black slate time we move in line
But never reach an end
Fall in a long stray town as the ice comes down
Rivers start to bend
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Si ca inspiratie de ultim moment m-am gandit eu ca inainte sa plec in vacanta sa transform toate albumele Massive Attack in mp3 uri si sa le pun pe un disc. Asa reusesc eu sa adorm, mult mai placut decat in compania cainilor latratori sau a copiilor de la bloc care in dupamiezile calduroase isi transmit mesaje codate pe maidanul din spatele blocului "Bai da-te in p+++ mea pune pase. Ti-am zis sa dai pase !!!" Mai isi baga din cand in cand si cate un "S-o f++ pe mata!!"
, desi mamele lor stau cu ochii holbati pe geam sa vada cine mai intretine fara stirea lor raporturi sexuale cu ele.
"Risingson ", pentru linistea somnului meu.
, desi mamele lor stau cu ochii holbati pe geam sa vada cine mai intretine fara stirea lor raporturi sexuale cu ele.
"Risingson ", pentru linistea somnului meu.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de monikaisinlove
Melodiile mele de moment:
Jenifer Love Hewit- Barely naked
ashanty si cu mai cine or fi- Whats love?
de pe soundtrackul Spiderman-hero
Si deocamdata atat:D
Off topic:monika, este Ashanti, nu Ashanty.......melodia se numeste: What's Luv" care o canta Fat Joe feat Ashanti
melodie de moment: Melodia Haven a Dj-ului din Spania
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Blink 182 - Mutt (melodia ce apare in American Pie) . Ash scrie mai mult pe forumul special Blink 182....dar e cam dezordine pe acolo...si nu imi place !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Dr. Dre feat. Xzibit & Eminem - What's the diference ?
O frumoasa monstra de hip-hop West Coast. Interesant la sfarsit dialogul dintre Dr. Dre si Eminem. De fapt..toate dialogurile muzicale dintre ei sunt interesante.
O frumoasa monstra de hip-hop West Coast. Interesant la sfarsit dialogul dintre Dr. Dre si Eminem. De fapt..toate dialogurile muzicale dintre ei sunt interesante.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Vaya Con Dios - Puerto Rico , ca asta canta la sala de net !
Mare melodie !
Mare melodie !
-