Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?
Moderator: Shaki
neah. pt asta trebuie sa citesc mesaje sau sterg mesaje, s dau avertismente si nu am timp de asta. b0nechina, ma ajuti tu? si daca le raspunzi incurajezi polemici care au sanse mici sa se termine.
bai astia rai, lasati-i in pace sa se desfasoare pe threadul lor!
later edit: daca ar fi dupa mine, as zice sa se faca un forum de disco dance in care sa fie bazac sau ashley sau cine mai posteaza pe aici moderator si sa isi rezolve ei probleme lor. e obositor sa citesc atate posturi sa vad cine are sau nu dreptate.
bai astia rai, lasati-i in pace sa se desfasoare pe threadul lor!
later edit: daca ar fi dupa mine, as zice sa se faca un forum de disco dance in care sa fie bazac sau ashley sau cine mai posteaza pe aici moderator si sa isi rezolve ei probleme lor. e obositor sa citesc atate posturi sa vad cine are sau nu dreptate.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Top 30 German Disco
Salut,
Uite ca incerc sa fiu constructiv si sa postez un top 30 German-disco:
1. Modern Talking – You’re My Heart, You’re My Soul
2. Bad Boys Blue – You’re a Woman, I’m A Man
3. Silent Circle – Stop The Rain In the Night
4. Lian Ross – Say You’ll Never
5. Mark Ashley – The Fans of Modern Talking
6. Blue System – Sorry, Little Sarah
7. Fancy - Bolero
8. Systems in Blue – Every Little Thing
9. Milou – Sentimental Lover
10. C.C. Catch – Good Guys Only Win In Movies
11. K.B. Caps – Do You Really Need Me
12. Gina T. – Tokio By Night
13. Mike Mareen – Love Spy
14. Les Mc Keown – Love Is Just A Breath Away
15. Joy – Hello
16. Grant Miller – Tracks in The Snow
17. Patty Ryan – I Don’t Wanna Loose You Tonight
18. Joy Peters – One Night In Love
19. Jessica – You Can Do
20. Julian - Straight to Your Heart
21. Thomas Anders – Independent Girl
22. Kai Morgan – Secret Lover
23. Airplay – For Your Love
24. Black Denim – Everybody Dance
25. Rocky M. – Look in My Heart
26. Michael Bedford – More Than a Kiss
27. Night Society – Hold Me Tight
28. Solid Strangers - Music in The Night
29. John Christian – Ebony Eyes
30. Secret Star – I Need A Man
Astept opiniile voastre.
P.S. Max Him, multumesc pentru interventie, problema este insa ca este o diferenta clara cand cineva isi exprima parerea (fie ea in contradictoriu) si cand acel cineva face pur si simplu misto... De aici mi s-a tras supararea... Nu am nimic cu parerea nimanui, o ascult cu interes, dar nimic nu ii da dreptul acelui cineva sa faca misto de altii, mai ales pe un subiect unde habar nu are despre ce e vorba... Ma rog, din toata treaba asta am picat eu cu avertisment... de ce? am intrat eu aiurea peste altii in forum? Am vrut doar sa fim lasati in pace sa ne exprimam opiniile...
Uite ca incerc sa fiu constructiv si sa postez un top 30 German-disco:
1. Modern Talking – You’re My Heart, You’re My Soul
2. Bad Boys Blue – You’re a Woman, I’m A Man
3. Silent Circle – Stop The Rain In the Night
4. Lian Ross – Say You’ll Never
5. Mark Ashley – The Fans of Modern Talking
6. Blue System – Sorry, Little Sarah
7. Fancy - Bolero
8. Systems in Blue – Every Little Thing
9. Milou – Sentimental Lover
10. C.C. Catch – Good Guys Only Win In Movies
11. K.B. Caps – Do You Really Need Me
12. Gina T. – Tokio By Night
13. Mike Mareen – Love Spy
14. Les Mc Keown – Love Is Just A Breath Away
15. Joy – Hello
16. Grant Miller – Tracks in The Snow
17. Patty Ryan – I Don’t Wanna Loose You Tonight
18. Joy Peters – One Night In Love
19. Jessica – You Can Do
20. Julian - Straight to Your Heart
21. Thomas Anders – Independent Girl
22. Kai Morgan – Secret Lover
23. Airplay – For Your Love
24. Black Denim – Everybody Dance
25. Rocky M. – Look in My Heart
26. Michael Bedford – More Than a Kiss
27. Night Society – Hold Me Tight
28. Solid Strangers - Music in The Night
29. John Christian – Ebony Eyes
30. Secret Star – I Need A Man
Astept opiniile voastre.
P.S. Max Him, multumesc pentru interventie, problema este insa ca este o diferenta clara cand cineva isi exprima parerea (fie ea in contradictoriu) si cand acel cineva face pur si simplu misto... De aici mi s-a tras supararea... Nu am nimic cu parerea nimanui, o ascult cu interes, dar nimic nu ii da dreptul acelui cineva sa faca misto de altii, mai ales pe un subiect unde habar nu are despre ce e vorba... Ma rog, din toata treaba asta am picat eu cu avertisment... de ce? am intrat eu aiurea peste altii in forum? Am vrut doar sa fim lasati in pace sa ne exprimam opiniile...
- Mark Ashley
- Junior Member
Mark Ashley zice:
>Ma rog, din toata treaba asta am picat eu cu avertisment...
Mark dear, cool down ca nu-i biggie.
Avertisment dau doar moderatorii, si conform paginii asteia,
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=25
in forumul de muzica sunt doar doi moderatori: catharsis si b0nechina.
Cand EI ti-or da avertisment....
Uita avertismentul ala luat de la bec...
Relativ la top, super. Cel mai mult ma intereseaza piese ce NU sunt interpretate de monstrii sacri: MT, BBB sau CCC.
Fac si eu topul cat de curand si-l postez.
Power Play:
Michael Bedford – Space Boy
>Ma rog, din toata treaba asta am picat eu cu avertisment...
Mark dear, cool down ca nu-i biggie.
Avertisment dau doar moderatorii, si conform paginii asteia,
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=25
in forumul de muzica sunt doar doi moderatori: catharsis si b0nechina.
Cand EI ti-or da avertisment....
Uita avertismentul ala luat de la bec...
Relativ la top, super. Cel mai mult ma intereseaza piese ce NU sunt interpretate de monstrii sacri: MT, BBB sau CCC.
Fac si eu topul cat de curand si-l postez.
Power Play:
Michael Bedford – Space Boy
- bazac
- Junior Member
bazac scrie:Avertisment dau doar moderatorii
şi administratorii şi dacă insişti in a bate apa in piuă aiurea s-ar putea să te alegi şi tu cu un avertisment.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
(permiteti-mi sa citez un clasic in viata) Sa moara pic si poc, abia se taraie netu' si voua va arde de prostii, iar tre' sa scotz matura din debara sa sterg poiajenii p-acilea!
Ideile principale:
1. Nu va mai impiedicati ca gainile, mai bine sariti peste.
2. Nici mie nu-mi place discou', nici jiji, nici vijelie, si totusi ma lovesc de ei cel putin de 5 ori pe zi. C'est la vie toujour parsiva.
3. Inteleg ca disco-ul german e cu totul deosebit si diferit de disco-ul italian. Aceasta observatie probabil ca e la fel de adevarata si pentru discoul american, sau britanic, posibil si cel vietnamez sau burkinez, vorba Nocturnei. Daca mai apar inca n-shpe subiecte asemanatoare, mai bine facem un forum special care sa intre in anale. Analele fanclubului.
4. Unul din motivele pentru care threadul "italo disco" are atat de putini "admiratori" este stilul in care sunt scrise mesajele: reply dupa fiecare fraza (stil mail), mesaje pe doua ecrane, foarte greu de urmarit, quote-uri peste quote-uri peste quote-uri... Eu am renuntat sa mai citesc subiectul in cauza, ma uit numa' dupa injuraturi.
N-as vrea ca genul asta de discutii sa devina definitoriu pentru forumul de Muzica, indiferent despre ce subiect e vorba.
5. In masura in care taratura asta de net imi permite, am sa fac un pic de ordine pe subiect. Avertismente doar la abateri grave. Ce-a dat baixu e bun dat.
6. Sisi ceci e "german"? Whoa! Si Sabrina? Sabrina ce e?
Ideile principale:
1. Nu va mai impiedicati ca gainile, mai bine sariti peste.
2. Nici mie nu-mi place discou', nici jiji, nici vijelie, si totusi ma lovesc de ei cel putin de 5 ori pe zi. C'est la vie toujour parsiva.
3. Inteleg ca disco-ul german e cu totul deosebit si diferit de disco-ul italian. Aceasta observatie probabil ca e la fel de adevarata si pentru discoul american, sau britanic, posibil si cel vietnamez sau burkinez, vorba Nocturnei. Daca mai apar inca n-shpe subiecte asemanatoare, mai bine facem un forum special care sa intre in anale. Analele fanclubului.
4. Unul din motivele pentru care threadul "italo disco" are atat de putini "admiratori" este stilul in care sunt scrise mesajele: reply dupa fiecare fraza (stil mail), mesaje pe doua ecrane, foarte greu de urmarit, quote-uri peste quote-uri peste quote-uri... Eu am renuntat sa mai citesc subiectul in cauza, ma uit numa' dupa injuraturi.
N-as vrea ca genul asta de discutii sa devina definitoriu pentru forumul de Muzica, indiferent despre ce subiect e vorba.
5. In masura in care taratura asta de net imi permite, am sa fac un pic de ordine pe subiect. Avertismente doar la abateri grave. Ce-a dat baixu e bun dat.
6. Sisi ceci e "german"? Whoa! Si Sabrina? Sabrina ce e?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
MARK,
topul este super ok, si cuprinde chiar nume de referinta din muzica Eurodance a anilor '80!!!
O zi excelenta tuturor!
P.S:
B0nechina,
foarte spiritual modul tau de a spune lucrurilor pe nume... e tocmai ce le spuneam si eu baietilor mai sus: sa nu se mai impiedice, ci sa sara
Vezi postarea mea anterioara.
A,cat priveste thread-ul de "italo disco", pai e posibil sa ai si aici dreptate, in sensul ca sunt prea multe replay, quote... e putin dificil de urmarit. Da' probabil ca injuraturile sunt totusi mai pline de... culoare decat discutiile noastre si probabil de asta sar mai repede in ochi!
...Iar Sabrina este evident Italo 100%.
Have a nice day.
peace&respect.
topul este super ok, si cuprinde chiar nume de referinta din muzica Eurodance a anilor '80!!!
O zi excelenta tuturor!
P.S:
B0nechina,
foarte spiritual modul tau de a spune lucrurilor pe nume... e tocmai ce le spuneam si eu baietilor mai sus: sa nu se mai impiedice, ci sa sara

Vezi postarea mea anterioara.
A,cat priveste thread-ul de "italo disco", pai e posibil sa ai si aici dreptate, in sensul ca sunt prea multe replay, quote... e putin dificil de urmarit. Da' probabil ca injuraturile sunt totusi mai pline de... culoare decat discutiile noastre si probabil de asta sar mai repede in ochi!

...Iar Sabrina este evident Italo 100%.
Have a nice day.
peace&respect.
-
Max Him - Junior Member
Salutare!
M-a facut si pe mine cineva curios cu piesa ALEXIS- "Feel It" !
Are cineva cunostinta de piesa asta?! Ca eu am cautat cam peste tot si nu reusesc sa o gasesc.
Initial crezusem ca e vorba de cantareata ALEXIA... insa m-am inselat pentru ca ALEXIA a aparut dupa anii '90.
POWER PLAY:
LASERDANCE- Cosmo Tron
Excelenta, ca de altfel tot ce e semnat LASERDANCE.
M-a facut si pe mine cineva curios cu piesa ALEXIS- "Feel It" !
Are cineva cunostinta de piesa asta?! Ca eu am cautat cam peste tot si nu reusesc sa o gasesc.
Initial crezusem ca e vorba de cantareata ALEXIA... insa m-am inselat pentru ca ALEXIA a aparut dupa anii '90.
POWER PLAY:
LASERDANCE- Cosmo Tron
Excelenta, ca de altfel tot ce e semnat LASERDANCE.
-
Max Him - Junior Member
a fost lipit la acest thread şi subiectul dedicat muzicii germane disco, deoarece face parte din aceeaşi categorie. veniţi, eventual, cu propuneri de titlu şi incercaţi să vă limitaţi la a discuta strict despre muzica disco.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Peace&respect For All!
Salutare!
BAIXINHO daca ai citit postarile mele cred ca ti-ai dat seama ca e departe de mine gandul de a crea polemici, insa chiar nu inteleg motivul pentru care topicul dedicat genului german-disco a fost desfintat(?!) si conversatiile s-au alipit aici!
Nu am nimic cu genul german-disco, ba pot spune ca simpatizez cativa dintre artistidesi nu sunt fan al muzicii create de nemti!. Asa cum spuneam in una din postarile anterioare, au loc si sunt bineveniti in topic toti cei care sunt interesati de genul Italo Disco Dance in primul rand dar evident si Eurodance&HiNRG, SynthPop, German Disco.
INSA ramane intrebarea: daca totusi fanii declarati 100% german disco doresc un topic separat de ce nu si-l pot crea? Aveti vreo restrictie in regulamentul vostru referitoare la numar de postari, persoane, etc? Te intreb foarte serios, pentru ca e interesant de stiut pe viitor. Fara suparare!
Cam atat deocamdata, si ca sa nu divagam de la subiectul de fond, revin cu intrebarea:
Stiti ceva de ALEXIS-Feel It?!?!?!
O seara LINISTITA TUTUROR... certaretilor!
peace&respect
BAIXINHO daca ai citit postarile mele cred ca ti-ai dat seama ca e departe de mine gandul de a crea polemici, insa chiar nu inteleg motivul pentru care topicul dedicat genului german-disco a fost desfintat(?!) si conversatiile s-au alipit aici!
Nu am nimic cu genul german-disco, ba pot spune ca simpatizez cativa dintre artistidesi nu sunt fan al muzicii create de nemti!. Asa cum spuneam in una din postarile anterioare, au loc si sunt bineveniti in topic toti cei care sunt interesati de genul Italo Disco Dance in primul rand dar evident si Eurodance&HiNRG, SynthPop, German Disco.
INSA ramane intrebarea: daca totusi fanii declarati 100% german disco doresc un topic separat de ce nu si-l pot crea? Aveti vreo restrictie in regulamentul vostru referitoare la numar de postari, persoane, etc? Te intreb foarte serios, pentru ca e interesant de stiut pe viitor. Fara suparare!
Cam atat deocamdata, si ca sa nu divagam de la subiectul de fond, revin cu intrebarea:
Stiti ceva de ALEXIS-Feel It?!?!?!
O seara LINISTITA TUTUROR... certaretilor!

peace&respect
-
Max Him - Junior Member
Dragilor, ce se intampla aici?
Au fost sterse ultimele 2 postari.
Poate sa ne explice si noua cineva ceva?
Chiar nu era nimic offtopic sau provocator in ele!!!
Au fost sterse ultimele 2 postari.
Poate sa ne explice si noua cineva ceva?
Chiar nu era nimic offtopic sau provocator in ele!!!
- Mark Ashley
- Junior Member
total offtopic
am postat, in aceasta dimineatza, pe acest tread; nu am facut misto de nimeni, nu am insultat pe nimeni, nu am fost oftopic (numa umpic, dar cu refeire la subiect si la galceava, cu tenta impaciuitorista); vreau sa stiu daca am deranjat pe cineva (detalii) sau daca ma calcat vreo regula - adica de ce mi-a fost sters postul?
iaca editez, ca nu vazusem postul precedent (si fireste ca nici pe urmatorul)
da asa este, au fost sterse posturi - se pare ca de-aiurea
piskesu - eu nu am nimic impotriva oamenilor si muzicii de pe aceste tread, nu ma incurca si nu ma deranjeaza aceste discutii (in caza ca ma includeai si pe mine in grupul celor care nu mai incap de ... asteaastea)
iaca editez, ca nu vazusem postul precedent (si fireste ca nici pe urmatorul)
da asa este, au fost sterse posturi - se pare ca de-aiurea
piskesu - eu nu am nimic impotriva oamenilor si muzicii de pe aceste tread, nu ma incurca si nu ma deranjeaza aceste discutii (in caza ca ma includeai si pe mine in grupul celor care nu mai incap de ... asteaastea)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Io tot nu inteleg care-i problema ce aveti cu oamenii astia. Si-au facut 2 subiecte unde scriu ei si nu deranjeaza pe nimeni si , brusc, cineva s-a considerat incurcat de ei. Atata timp cat muzica de laba maxima e fuarte bine reprezentata pe forumu asta prin tot felu de subforumuri si threaduri (Animal X - bag pl in ei, 3SE, HI Q si alti labari), nu vad de ce plm era nevoie sa va gasiti sa puneti picioru in prag tocmai in cazu asta si sa faceti un singur subiect. Sau chiar asa mare ie plictiseala? De cateva zile fiecare se simte dator c-o caterinca la adresa italo/german si ce natie o mai fi ea de disco.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
subscriu la ce a scris piskeshu. oamenii astia nu au deranjat pe nimeni neprovocati si aveau dreptul la topicul lor.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Salutare prieteni,
Puteti vedea imagini din mega spectacolele "Discoteca '80" editia 2005 aici:
http://www.guzei.com/radio/reporting/2005-11-25_d80/
Din pacate DOAR imagini... pentru cine nu cunoaste "duioasa" limba rusa.
Spectacolele s-au desfasurat in acest an in perioada 25-27.11.2005, in 2 locatii:
Moscova si St.Petersburg.
...Nici un raspuns referitor la ALEXIS- Feel It ?!?!... Ei hai ca trebuie sa-l aveti voi undeva in arhiva.
POWER PLAY:
DANIELLE DENEUVE- Life Goes On
...de pe albumul cu acelasi titlu datand tocmai din he he 1987 ; si poate cea mai reprezentativa piesa pentru Danielle Deneuve dupa "The Rising Sun"... parerea mea!
O zi buna tuturor!
P.S.:Nice Work PISKESHU si CATHARSIS! THANKS.
Puteti vedea imagini din mega spectacolele "Discoteca '80" editia 2005 aici:
http://www.guzei.com/radio/reporting/2005-11-25_d80/
Din pacate DOAR imagini... pentru cine nu cunoaste "duioasa" limba rusa.
Spectacolele s-au desfasurat in acest an in perioada 25-27.11.2005, in 2 locatii:
Moscova si St.Petersburg.
...Nici un raspuns referitor la ALEXIS- Feel It ?!?!... Ei hai ca trebuie sa-l aveti voi undeva in arhiva.

POWER PLAY:
DANIELLE DENEUVE- Life Goes On
...de pe albumul cu acelasi titlu datand tocmai din he he 1987 ; si poate cea mai reprezentativa piesa pentru Danielle Deneuve dupa "The Rising Sun"... parerea mea!
O zi buna tuturor!
P.S.:Nice Work PISKESHU si CATHARSIS! THANKS.
-
Max Him - Junior Member
Mark Ashley zice:
>Au fost sterse ultimele 2 postari
Au fost sterse 3 postari; a lui kant emir, eyewitness si a subsemnnatuilui.
Postul lu’ kant emir, a fost sters aiurea, saracu’ a picat la mijloc.
Eyewitness in schimb – cu un limbaj sub-mahala – ne intreba, pe noi astia German disco, ca unde am fost noi cand canta BBB si CCC. De asemenea mai intreba unde am fost noi la “momentul discoâ€Â
>Au fost sterse ultimele 2 postari
Au fost sterse 3 postari; a lui kant emir, eyewitness si a subsemnnatuilui.
Postul lu’ kant emir, a fost sters aiurea, saracu’ a picat la mijloc.
Eyewitness in schimb – cu un limbaj sub-mahala – ne intreba, pe noi astia German disco, ca unde am fost noi cand canta BBB si CCC. De asemenea mai intreba unde am fost noi la “momentul discoâ€Â
- bazac
- Junior Member
Bazac, am o rugaminte. In general nu ma intereseaza ce postezi tu, dar, urmarind discutia asta, is nevoit sa citesc. Te rog frumos nu mai amesteca 1000 de posturi ale altor useri si semnu mai mic si mai mare si 100 de idei intr-un post ca nici pulea nu mai intelege ce vrei.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
asa cum zicea si mr p, desi va este sustinator acilea.
motivul principal pencare s-a luat lumea de voi ie ca facetz neste subecte despre niste chestii absolut neinteresante si reusiti sa fiti si mai neinteresanti decat muzica in sine.
un sfat casa faceti si voi treaba dragutza:
cand vreti sa citati pe cineva folositi tata quote-le: ori selectati textul si apasati butonul de asa ceva <galben cu niste liniute trase pe el> ori scrieti voi frumos [ quote="numele lu nea ala] (fara spatiu de la inceput) [/quote]
in modu asta o sa fie mai usor de vazt ce atz vrut sa exprimatz.
in rest numa de bine si bazac io zic ca cel mai bine e sa continui cu discutia lu mneata cu restu da discoboli mai tari ca marco poli (c. aia) si sa nu incerci sa mai rascolesti rahatelu.
plm, scuzati de offtopic.
motivul principal pencare s-a luat lumea de voi ie ca facetz neste subecte despre niste chestii absolut neinteresante si reusiti sa fiti si mai neinteresanti decat muzica in sine.
un sfat casa faceti si voi treaba dragutza:
cand vreti sa citati pe cineva folositi tata quote-le: ori selectati textul si apasati butonul de asa ceva <galben cu niste liniute trase pe el> ori scrieti voi frumos [ quote="numele lu nea ala] (fara spatiu de la inceput) [/quote]
in modu asta o sa fie mai usor de vazt ce atz vrut sa exprimatz.
in rest numa de bine si bazac io zic ca cel mai bine e sa continui cu discutia lu mneata cu restu da discoboli mai tari ca marco poli (c. aia) si sa nu incerci sa mai rascolesti rahatelu.
plm, scuzati de offtopic.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
peace&respect please!
Salutare,
Da, in cele din urma ma vad nevoit sa intervin, pentru ca , din cate vad, odata cu "alipirea" thred-ului de German disco s-au "alipit" si mai multi useri!!
Chestie care in mod normal ar trebuii sa ne bucure! Insa in conditiile de mai sus vedeti si voi ce iese...
Oricum din toata cearta asta de pana acum ceea ce se intelege clar este dupa parerea mea, un singur lucru, si anume ca,
parerile sunt impartite in 2.Adica :
1 )Exista aceea categorie de oameni care iubesc genul Italo Disco dance si alte genuri disco si
2) Exista aceea categorie de oameni care NU iubesc acest gen muzical.
INSA asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim unii pe altii. RIGHT?!
Eu de exmplu, DESI am mai intrat si am citit si alte topicuri dedicate altor genuri muzicale, chiar daca nu am poate nici in clin nici in maneca nimic cu acel gen nu m-am apucat sa fac misto, sau, mai rau , sa jignesc userii si mai ales hobby-ul lor!
Cred ca m-am facut bine inteles!
Si acum CONCRET referitor la chestiunile "arzatoare" ale domnilor de mai sus:
BAZAC , sa-mi spui te rog ce intelegi tu prin a fi EU constructiv in ce se intampla aci de fata?!
Sfatul meu: daca si tu ai lasa-o mai moale cu despicatul in patru a firelor, adica sa iei putin mai usor lucrurile, atunci poate nu am avea o tiganie tocmai atat de mare in topic... ia vezi putin ce ai postat, analizeaza, si... discutam.
MEMETSHOL , poate ne spui de UNDE sti tu frate "MOTIVUL PRINCIPAL", clar pentru care suntem neinteresanti prin subiecte, si apoi ce cauti TU in topic daca suntem atat de neinteresanti!!
Fara suparare, ok?
A, si te-as ruga sa te straduiesti sa scri (cat de cat) corect romaneste... asta in cazul in care te mai... intereseaza totusi cine cu cine se cearta prin forum; ca doar nu te bagi tu in topicuri doar de dragul Italo Disco-ului, nu?
Si nu ca as fi eu mai bun ca altii, dar crede-ma ca eu nu am inteles mai nimic mai ales din ultimele 2 fraze scrise de tine!
In fine, intrebarea pe care o pun tututor celor care se ocupa de forum &userilor ce urasc Italo Disco:
CE ANUME NU CONVINE si DE CE in acest topic?
ROG administratorii in primul rand sa ne semnaleze daca sunt incalcari de Regulament, daca au LIMITARI in functie de diferite criterii: numar useri, postari, etc. si sa ne spuna daca sunt probleme.SINCER! Ca in cazul in care noi deranjam prin discutiile pe care le avem, atunci putem eventual... pleca(?!)
A, si sa nu uit: daca tot am vazut ca suntem... "neinteresanti" , discutii neinteresante, etc ba chiar si deranjam , am dat o plimbare prin alte topicuri asa " in schimb de experienta".CONCLUZIA? Pai, nu am putut aduna mai NIMIC din topicurile vecine. CHIAR jenante unele dicutii. Si, asa cum banuiam: cele mai UZITATE sunt topicurile pline de "culoare"; adica limbaj de lemn , injuraturi, caterinca&misto-uri si... cam atat!
Cam atat am avut de spus.
RUGAMINTE: Sa ne lasati sa discutam in voie, cu PRECIZAREA ca ORICINE e bine venit atata timp cat nu jigneste pe nimeni si nimic din ceea ce ne place noua.
S-A INTELES?!
My POWER PLAY:
SABRINA- Sexy Girl
Da, in cele din urma ma vad nevoit sa intervin, pentru ca , din cate vad, odata cu "alipirea" thred-ului de German disco s-au "alipit" si mai multi useri!!
Chestie care in mod normal ar trebuii sa ne bucure! Insa in conditiile de mai sus vedeti si voi ce iese...
Oricum din toata cearta asta de pana acum ceea ce se intelege clar este dupa parerea mea, un singur lucru, si anume ca,
parerile sunt impartite in 2.Adica :
1 )Exista aceea categorie de oameni care iubesc genul Italo Disco dance si alte genuri disco si
2) Exista aceea categorie de oameni care NU iubesc acest gen muzical.
INSA asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim unii pe altii. RIGHT?!
Eu de exmplu, DESI am mai intrat si am citit si alte topicuri dedicate altor genuri muzicale, chiar daca nu am poate nici in clin nici in maneca nimic cu acel gen nu m-am apucat sa fac misto, sau, mai rau , sa jignesc userii si mai ales hobby-ul lor!
Cred ca m-am facut bine inteles!
Si acum CONCRET referitor la chestiunile "arzatoare" ale domnilor de mai sus:
BAZAC , sa-mi spui te rog ce intelegi tu prin a fi EU constructiv in ce se intampla aci de fata?!
Sfatul meu: daca si tu ai lasa-o mai moale cu despicatul in patru a firelor, adica sa iei putin mai usor lucrurile, atunci poate nu am avea o tiganie tocmai atat de mare in topic... ia vezi putin ce ai postat, analizeaza, si... discutam.
MEMETSHOL , poate ne spui de UNDE sti tu frate "MOTIVUL PRINCIPAL", clar pentru care suntem neinteresanti prin subiecte, si apoi ce cauti TU in topic daca suntem atat de neinteresanti!!
Fara suparare, ok?
A, si te-as ruga sa te straduiesti sa scri (cat de cat) corect romaneste... asta in cazul in care te mai... intereseaza totusi cine cu cine se cearta prin forum; ca doar nu te bagi tu in topicuri doar de dragul Italo Disco-ului, nu?
Si nu ca as fi eu mai bun ca altii, dar crede-ma ca eu nu am inteles mai nimic mai ales din ultimele 2 fraze scrise de tine!
In fine, intrebarea pe care o pun tututor celor care se ocupa de forum &userilor ce urasc Italo Disco:
ROG administratorii in primul rand sa ne semnaleze daca sunt incalcari de Regulament, daca au LIMITARI in functie de diferite criterii: numar useri, postari, etc. si sa ne spuna daca sunt probleme.SINCER! Ca in cazul in care noi deranjam prin discutiile pe care le avem, atunci putem eventual... pleca(?!)
A, si sa nu uit: daca tot am vazut ca suntem... "neinteresanti" , discutii neinteresante, etc ba chiar si deranjam , am dat o plimbare prin alte topicuri asa " in schimb de experienta".CONCLUZIA? Pai, nu am putut aduna mai NIMIC din topicurile vecine. CHIAR jenante unele dicutii. Si, asa cum banuiam: cele mai UZITATE sunt topicurile pline de "culoare"; adica limbaj de lemn , injuraturi, caterinca&misto-uri si... cam atat!
Cam atat am avut de spus.
RUGAMINTE: Sa ne lasati sa discutam in voie, cu PRECIZAREA ca ORICINE e bine venit atata timp cat nu jigneste pe nimeni si nimic din ceea ce ne place noua.
S-A INTELES?!
My POWER PLAY:
SABRINA- Sexy Girl

-
Max Him - Junior Member
>BAZAC , sa-mi spui te rog ce intelegi tu prin a fi EU constructiv in ce se intampla aci de fata?!
Pai, s-o lasi pe Alexis de-o parte, si sa intrebi si tu de ce mi s-a taiat postul. Mie si la inca 2.
Si in general sa iei atitudine; chestia ce ai incercat s-o faci – in sfarsit – da’ a iesit timid.
>Sfatul meu: daca si tu ai lasa-o mai moale cu despicatul in patru a firelor,
Tu n-auzi ca mi-au taiat postul. Cand TIE si lui Mark Ashley v-au taiat posturi in Softpedia, ati facut un scandal monstru. Ati amenintat in stanga si in dreapta, cum ca plecati, lucru ce de altfel s-a si intamplat. Acu’, cand e vorba de un confrate, taceti amandoi malc.
>ia vezi putin ce ai postat, analizeaza, si... discutam.
Am citit, analizat, si ce sa discut?
>MEMETSHOL , poate ne spui de UNDE sti tu frate "MOTIVUL PRINCIPAL", clar pentru care suntem neinteresanti prin subiecte, si apoi ce cauti TU in topic daca suntem atat de neinteresanti!!
Super chestia asta:
zice memetShol:
>(voi, adica noi fanii G/I disco) facetz neste subecte despre niste chestii absolut neinteresante.
Deci in viziunea lui memetShol, German disco este un subiect ABSOLUT NEINTERESANT. Pai cine te pune sa citesti thread-u’, ba memetShol?
Nu-ti dai seama ca la fel de simplu putem NOI spune, ca subiectele care-ti plac TIE, sunt ABSOLUT NEINTERESANTE, si sa cerem moderatorilor/administratorilor sa le TAIE, pe motiv ca sunt "neinteresante". Se pare ca n-ai auzit vorba aia: "de gustibus non discutatimus"!
>In fine, intrebarea pe care o pun tututor celor care se ocupa de forum &userilor ce urasc Italo Disco:
De-abia astept sa aud raspunsuri la intrebarea asta. Da’ oare de ce-s io sceptic, si cred ca nu va raspunde nimeni?
>ROG administratorii in primul rand sa ne semnaleze daca sunt incalcari de Regulament, daca au LIMITARI in functie de diferite criterii: numar useri, postari, etc. si sa ne spuna daca sunt probleme.
Nu ruga, ca tot n-o sa primesti raspuns.
>SINCER! Ca in cazul in care noi deranjam prin discutiile pe care le avem, atunci putem eventual... pleca(?!)
I-auzi! Da’ de ce sa plecam noi, cand e mult mai bine sa plece ce-I nu le place I/G disco. Mult mai simplu, si mai corect.
>RUGAMINTE: Sa ne lasati sa discutam in voie....
In sfarsit, vi si tu pe drumul cel bun...
>S-A INTELES?!
Take it easy MH, ca tu nu esti moderator sau administrator sa impui chestii acilea.
Hai sa incerc o concluzie:
CEI CARORA LE PLACE ITALO/GERMAN DISCO SA PARTICIPE IN THREAD-UL ASTA.
CEI CARE VOR SA FACA MISTO, SA SE DUCA LA ALTE THREAD-URI SPECIALIZATE IN ASA CEVA.
Multumesc.
Ti, fir-ar sa fie, in ultimele post-uri am uitat pur si simplu sa pun Power Play. Shoo!
Deci:
Power Play:
Joy: Valerie
Pai, s-o lasi pe Alexis de-o parte, si sa intrebi si tu de ce mi s-a taiat postul. Mie si la inca 2.
Si in general sa iei atitudine; chestia ce ai incercat s-o faci – in sfarsit – da’ a iesit timid.
>Sfatul meu: daca si tu ai lasa-o mai moale cu despicatul in patru a firelor,
Tu n-auzi ca mi-au taiat postul. Cand TIE si lui Mark Ashley v-au taiat posturi in Softpedia, ati facut un scandal monstru. Ati amenintat in stanga si in dreapta, cum ca plecati, lucru ce de altfel s-a si intamplat. Acu’, cand e vorba de un confrate, taceti amandoi malc.
>ia vezi putin ce ai postat, analizeaza, si... discutam.
Am citit, analizat, si ce sa discut?
>MEMETSHOL , poate ne spui de UNDE sti tu frate "MOTIVUL PRINCIPAL", clar pentru care suntem neinteresanti prin subiecte, si apoi ce cauti TU in topic daca suntem atat de neinteresanti!!
Super chestia asta:
zice memetShol:
>(voi, adica noi fanii G/I disco) facetz neste subecte despre niste chestii absolut neinteresante.
Deci in viziunea lui memetShol, German disco este un subiect ABSOLUT NEINTERESANT. Pai cine te pune sa citesti thread-u’, ba memetShol?
Nu-ti dai seama ca la fel de simplu putem NOI spune, ca subiectele care-ti plac TIE, sunt ABSOLUT NEINTERESANTE, si sa cerem moderatorilor/administratorilor sa le TAIE, pe motiv ca sunt "neinteresante". Se pare ca n-ai auzit vorba aia: "de gustibus non discutatimus"!
>In fine, intrebarea pe care o pun tututor celor care se ocupa de forum &userilor ce urasc Italo Disco:
De-abia astept sa aud raspunsuri la intrebarea asta. Da’ oare de ce-s io sceptic, si cred ca nu va raspunde nimeni?
>ROG administratorii in primul rand sa ne semnaleze daca sunt incalcari de Regulament, daca au LIMITARI in functie de diferite criterii: numar useri, postari, etc. si sa ne spuna daca sunt probleme.
Nu ruga, ca tot n-o sa primesti raspuns.
>SINCER! Ca in cazul in care noi deranjam prin discutiile pe care le avem, atunci putem eventual... pleca(?!)
I-auzi! Da’ de ce sa plecam noi, cand e mult mai bine sa plece ce-I nu le place I/G disco. Mult mai simplu, si mai corect.
>RUGAMINTE: Sa ne lasati sa discutam in voie....
In sfarsit, vi si tu pe drumul cel bun...
>S-A INTELES?!
Take it easy MH, ca tu nu esti moderator sau administrator sa impui chestii acilea.
Hai sa incerc o concluzie:
CEI CARORA LE PLACE ITALO/GERMAN DISCO SA PARTICIPE IN THREAD-UL ASTA.
CEI CARE VOR SA FACA MISTO, SA SE DUCA LA ALTE THREAD-URI SPECIALIZATE IN ASA CEVA.
Multumesc.
Ti, fir-ar sa fie, in ultimele post-uri am uitat pur si simplu sa pun Power Play. Shoo!
Deci:
Power Play:
Joy: Valerie
- bazac
- Junior Member
Dan Hartman ?!
Salutare,
ce parere aveti despre Dan Hartman
am gasit ceva care dupa parerea mea este demn de luat in seama:
DAN HARTMAN- We Are The Young
care este si POWER PLAY-ul propus de mine.Cunoasteti piesa?
Desi nu se prea inscrie in genul Italo disco, fiind mai degraba o piesa de factura newAge(...adica un fel de HiNRG american), este destul de interesanta.
De fapt, ce stiu despre acest Dan Hartman este faptul ca el a fost mai mult producator, orchestrator decat cantaret. A produs/conlucrat cu artisti renumiti precum Tina Turner, Paul Young, Joe Cocker, Diana Ross, Take That, etc.
Din pacate el nu mai exista din 1994.... si din pacate am in colectie doar 2 piese interpretate de el.
INTREBARE: aveti voi ceva mai mult in colectii?
O zi buna tuturor.
ce parere aveti despre Dan Hartman
am gasit ceva care dupa parerea mea este demn de luat in seama:
DAN HARTMAN- We Are The Young

care este si POWER PLAY-ul propus de mine.Cunoasteti piesa?
Desi nu se prea inscrie in genul Italo disco, fiind mai degraba o piesa de factura newAge(...adica un fel de HiNRG american), este destul de interesanta.

De fapt, ce stiu despre acest Dan Hartman este faptul ca el a fost mai mult producator, orchestrator decat cantaret. A produs/conlucrat cu artisti renumiti precum Tina Turner, Paul Young, Joe Cocker, Diana Ross, Take That, etc.
Din pacate el nu mai exista din 1994.... si din pacate am in colectie doar 2 piese interpretate de el.
INTREBARE: aveti voi ceva mai mult in colectii?
O zi buna tuturor.
-
Max Him - Junior Member
Mai draga, voi luati toate treburile astea mult prea in serios si mult prea personal. Detasati-va putin, calmati-va... Mai aveti putin si va paruiti intre voi.
Bazac, in primul rand, inca o data tre' sa-ti spun (si eu) ca scrii urat, mesajele tale sunt ilizibile printre > si < -urile alea, modul asta de editat mesaje era folosit intr-o vreme pe mail, pe forum exista optiunea quote, e mult mai "umana". Am facut eforturi supraomenesti sa citesc ultimele tale postari si tot nu m-am dumirit exact care fraze erau ale tale si care ale altora. Incearca sa schimbi ceva.
In al doilea rand, nu mai amestecati borcanele, softpedia e alt forum cu alte reguli, ce-i valabil acolo nu e valabil musai si aici sau altundeva.
Pe urma, mesajele care au fost sterse erau oarecum offtopic si cam inflamate (mai putin cel al lui kant emir care era de-a dreptul impaciuitor, in fine). Probabil asta e motivul pentru care s-au dus. Nu-i asa o drama, cred, daca e musai puteti sa le refaceti in parte si sa le repostati. Cata vreme nu-i rost de scandal, nu cred ca vor mai fi sterse.
Decizia de unire a subiectelor a depasit nivelul moderatorilor, e de mai sus. Din pacate n-aveti altceva de facut decat sa o acceptati.
Bazac, in primul rand, inca o data tre' sa-ti spun (si eu) ca scrii urat, mesajele tale sunt ilizibile printre > si < -urile alea, modul asta de editat mesaje era folosit intr-o vreme pe mail, pe forum exista optiunea quote, e mult mai "umana". Am facut eforturi supraomenesti sa citesc ultimele tale postari si tot nu m-am dumirit exact care fraze erau ale tale si care ale altora. Incearca sa schimbi ceva.
In al doilea rand, nu mai amestecati borcanele, softpedia e alt forum cu alte reguli, ce-i valabil acolo nu e valabil musai si aici sau altundeva.
Pe urma, mesajele care au fost sterse erau oarecum offtopic si cam inflamate (mai putin cel al lui kant emir care era de-a dreptul impaciuitor, in fine). Probabil asta e motivul pentru care s-au dus. Nu-i asa o drama, cred, daca e musai puteti sa le refaceti in parte si sa le repostati. Cata vreme nu-i rost de scandal, nu cred ca vor mai fi sterse.
Decizia de unire a subiectelor a depasit nivelul moderatorilor, e de mai sus. Din pacate n-aveti altceva de facut decat sa o acceptati.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
b0nechina scrie:... erau oarecum offtopic si cam inflamate (mai putin cel al lui kant emir care era de-a dreptul impaciuitor, in fine). Probabil asta e motivul pentru care s-au dus.
al meu nu era oftopic, am vorbit despre muzica si trupe (in fine, accept pacea)
bolduiala: tu nu, catharsis nu - ramane aiu (sau mai sus decat el), ca era si un post de-al lui si n-am vazut sa protesteze (deci nu ie bine!)
Bazac - adevarat, ai putea sa folosesti "quote" sau bold, ceva (ca sa diferentiezi citatul de vorbele tale)
in fine, nefiind (eu) un consumator al genului, nu cred ca o sa mai postez pe aici prea curand, asa ca nu mai conteaza
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Tocmai am gasit: List of Italo Disco artists (Wikipedia)
Nu sunt de acord cu cateva piese listate ca Italo disco (de ex: Bobby "O": I'm so hot for you, sau Divine: Native Love), da' - orientativ - lista e buna.
Nu sunt de acord cu cateva piese listate ca Italo disco (de ex: Bobby "O": I'm so hot for you, sau Divine: Native Love), da' - orientativ - lista e buna.
- bazac
- Junior Member
care imi facei si mie un rezumat la primele 40 de pagini?pe 41,42 si 43 le citesc singur,mersi frumos
care e concluzia voastra mai oameni?stie sau nu vreunul ce e ala disco dance italian?

care e concluzia voastra mai oameni?stie sau nu vreunul ce e ala disco dance italian?
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Alte definitii, cu care poate sunteti sau nu sunteti de accord.
Comentarii sunt foarte bine-venite.
Disco music (Wikipedia)
Italo Disco History (Euroflash)
Euro Disco Primer (Euroflash)
Euro disco (Wikipedia),
Eurodance (Wikipedia)
Hi-NRG (Wikipedia)
Hi-NRG (mp3.com)
Comentarii sunt foarte bine-venite.
Disco music (Wikipedia)
Italo Disco History (Euroflash)
Euro Disco Primer (Euroflash)
Euro disco (Wikipedia),
Eurodance (Wikipedia)
Hi-NRG (Wikipedia)
Hi-NRG (mp3.com)
- bazac
- Junior Member
care imi facei si mie un rezumat la primele 40 de pagini?
De ce "rezumat" vorbesti omule?
stie sau nu vreunul ce e ala disco dance italian?
disco dance italian? Habar n-am ce e aia. In schimb daca intrebi ce e aia ITALO DISCO, ITALO DANCE, sau chiar ITALO NRG, s-ar putea sa stiu. Eu, Max Him si inca cativa p'acilea. Reformuleaza intrebarea si vei primi raspuns.
- bazac
- Junior Member
Italo-disco!!!
cr3tz scrie:si daca stiti ce e ala italo disco,de ce mai postati aici?
Postam pentru ca exista melodii precum:
Thomas & Shubert: Crank It Up (my power play)

pe care tu, dle C3Ttz&etc. nu o se le simti fiorul pe sira spinarii vreodata si, in plus, nu o sa ai niciodata ocazia sa le mai asculti, ca nu ai de unde sa le mai iei, sunt raritati si daca nu le ai deja in colectie.... s-au dus...
Timbre rare, de valoare, apreciate doar de colectionari...
Restul se uita la ele ca ... la poarta noua...
Asta e realitatea, dragilor...
Cu drag,
Mark, the Italofreak.
- Mark Ashley
- Junior Member