KEN LASZLO>
Numele real: GIANNI CORRAINI.
Alte pseudonim mai cunoscut sub care a cantat : RIC FELLINI, dar si MR.BLACK, etc.
Da, in primul rand KEN LASZLO trebuie sa stiti ca are pregatire muzicala, studiind muzica de mic copil, ca instrument flautul, iar de la varsta de 15 ani si-a inceput deja cariera muzicala cantand prin cluburi si discoteci(evident alaturi de alti artisti).
Primul sau succes in 1984- HEY HEY GUY, urmat apoi de TONIGHT, DON'T CRY, hituri care au avut succes nu numai in Europa dar si in Asia, Venezuela, Japonia, vanzand peste 1.000.000 copii.
Insa primul sau album a fost realizat abia in 1988 si se numeste simplu: KEN LASZLO !
Un album de succes dupa parerea mea.
A urmat al doilea album abia in 1994, intitulat COME BACK, fiind inregistrat in Polonia!
Apoi reediteaza :THE BEST OF KEN LASZLO in 1994 si in 1997.
Dupa o pauza de 4 ani Ken Laszlo revine in 1998, cu un single LOVE THINGS cantat in duet cu JENNY, fiind compus si produs de aceeasi CONSACRATI ai genului ITALO DISCO: MARK FARINA, producator recunoscut in Italo, ex.RADIORAMA), A. BINDELLA, S.FERRA.
Piesa are un oarecare succes, insa nu atinge cotele pe care le avea in anii'80, fiind de altfel extras de pe ultimul album produs in 1998, intitulat: DR.KEN & MR.LASZLO .
Din cate stiu eu, ultimul single scos de Ken Laszlo este din 2001, tot in duet, de data aceasta cu KATE PROJECT ( presupun ca o cunosti pe KATE BUSH) si se numeste: ONE SMALL DAY.
De pe ultimul album, lanseaza singles-ul LOVE THING in duet cu JENNY, extras de pe ultimul sau album MR.KEN & DR.LASZLO produs de casa de discuri 21Century Records. Dupa 2000 revine cu alte singles:
MAYBE A LONELY NIGHT cu MORGANA in duet,
apoi FOR A DAY duet cu aceeasi JENNY , in 2000.
Iar in 2003 remixuri dupa HEY HEY GUY feat.DISCO DICE, si TONIGHT feat.ROMAZZ.
Cam atat stiu din viata sa artistica. In rest, actualmente este producator insa nu mai stiu daca in Italia sau Germania... o sa ma mai interesez.
OOOOK, My POWER PLAY...adica ce ascult eu acusica:
TRACY SPENCER- Love Is Like A Game
...un italo beat de toata frumusetea!
cu siguranta o cunoasteti!
O seara buna tuturor.