Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde bazac » Mie Mar 22, 2006 2:32 pm

Mark wrote
Ma bucur cu atat mai mult, pentru ca in special New Baccara imi place la nebunie.

Ca si mie de altfel. Talisman e super de super. Apropos Mark, sti cine e producatorul lui New Baccara?

Power Play:

Bad Boys Blue: Pretty Young Girl

Amintiri, amintiri....
bazac
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mie Mar 22, 2006 9:39 pm

Ca si mie de altfel. Talisman e super de super. Apropos Mark, sti cine e producatorul lui New Baccara?

Bazac... chiar nu stiam... dar m-ai pus pe treaba si am aflat cine e la capatul firului... incredibil... "the one & only Luis Rodriguez"... :dir: :dir:

Si ca sa fiu in ton cu ideea... propun
My PowerPlay: Rocky M. - Look In My Heart... :dir: :dir: (geniala).
Mark Ashley
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mie Mar 22, 2006 10:45 pm

In primul rand, thanks Bazac for your info about BACCARA!
Mark, asa cum mai auzisem si eu, Luis Rodriguez este responsabil de succesele doamnelor Baccara... sau New Baccara.
Oricum desi nu ma dau in vant dupa german disco, imi plac si acum melodiile lor chiar succesele din perioada disco a anilor '70. Cu siguranta va amintiti hituri cum sunt: “Sorry I’m a ladyâ€Â
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Sâm Mar 25, 2006 12:37 am

O SUPER piesa ce nu rezist sa nu v-o propun si voua
SO, My POWER PLAY:

MARK ADAMS- I Know Your Mind :dir: :dir: :dir:
absolut SUPERBA!
Ptr.detalii vezi aci:
http://www.mytempdir.com/522057

WEEKEND PLACUT! ==D
Max Him
Junior Member

Italo Party Infos!

Mesajde Max Him » Joi Mar 30, 2006 11:20 pm

Some extra infos as promised
by Marcello, posted on 25-03-2006 (10:25)...
Adica noi detalii despre mega maratonul Italo ce va avea loc indata de 6 mai in Italia.

""""As announced earlier, I want to give you some more facts regarding the "birthday"-party of "i VENTI d'AZZURRO". Plus some more artist-names who will be present at that MEGA reunion !
First of all let me say that I am already very happy seeing all those people present at the guestlist party@iventi.net; it is really GREAT !!!
Fans come from nearly ALL European countries !! But also from Israí«l, UkraÏne, from America, Canada, Mexico and even Japan and Australia !!!!! Can you imagine, all united at one location, with the same passion for italo-music ?!
Furthermore, I have to underline that NO extra V.I.P.-arrangement is necessary. Your name on the guestlist will guarantee you an access for just about 20 Euros.
Probably we will start at about 20:00 hrs CET.
You will enjoy a buffet with a drink and MINGLE with the STARS !!
They are amongst EVERYBODY. You will be able to have a chat, share a drink with each and everybody.
Because THAT is what I have had in mind: a relaxed atmosphere for ALL !!!!!
People have asked me for permission to take pictures: no problem.
Video ? No problem. As long we ALL have the decensy to be polite to the stars and do not "stalk" them with you flashes. It has to be RELAXED for EVERYBODY, remember ;-)
Staying in Verona (or nearby) means you have to travel to the club "GRAN CAFE"in Cerese di Vergilio (Mantova), which means about 25 minutes by car. We still look for a possibility to prepare a bus from Verona - city to Cerese (and back in the night again).
As soon as we are sure, we will announce it on these pages.
Perhaps easier is to rent a car (Avis, Hertz, directly from the airport).
Please remember that we insist on having ALL names of you guys on the guestlist party@iventi.net (NOT just your name saying that you come with 4 persons >>>> we need ALL full names !!! We don't want to create confusion at the entrance-door).
Also: should you have any question what so ever, mail those questions to marcello@iventi.net, because party@iventi.net was meant to be just the GUESTlist.
And now you want to have some more artistnames willing to raise a glass with us ?
Here we go: Aurelio Pitino "LEGEND", JIMMY mcFOY, Ricky Persi, Adriano Caglioni "BLUE SUNBEAM", Marc Fruttero, L.A.Messina and maybe even KARLOTTO / SIR J. !!
Reason enough to get everyone inside who is still in doubts to travel ( I can't imagine ;-)
So convince all your friends and internet-contacts; keep on posting on as many other (italo-)boards as possible, announcing this SUPER event !!!!
NEVER BEFORE IN HISTORY there were SO MANY ITALO-STARS in ONE PLACE !!
And what's more: never before in one place with us, with YOU !!!!
CIAO !!!!!"""
==D
ptr.detalii vezi:

http://www.radiostaddenhaag.nl
http://www.iventi.net

My POWER PLAY:

MECCANO- Fantastic :dir:
ptr.detalii:
http://www.mytempdir.com/545401

ENJOY!
Max Him
Junior Member

Roger Meno

Mesajde Serban30 » Vin Mar 31, 2006 7:17 pm

Salutare iubitori de Italo ! Cine are Roger Meno - What My Heart Wanna Say ? Sau pls un link ! Multumesc anticipat.
Serban30
Junior Member

Bun Venit!

Mesajde Max Him » Dum Apr 02, 2006 9:55 pm

BUN VENIT in clubul nostru Serban!
Ma bucur mult de fiecare data cand vad ca suntem tot mai multi iubitori de Italo Disco.
Asteptam sa vedem si preferintele tale... adica un top de 10-20 de melodii. Daca nu te deranjeaza.
Ok, referitor la ROGER MENO, da, imi place si mie. Lasa-mi un mesaj pe privat!
Ooooook, si tocmai ACUM ascult o super piesa:

BRAND IMAGE- Love In A Summer Night :dir: :dir:

... care e si MY POWER PLAY. Ei bine?!... Pareri?Critici? Sunt sigur ca o apreciati si voi. ==D
O saptamana de MILIOANE de lucruri bune tuturor!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mie Apr 05, 2006 8:06 pm

Din colectie, o piesa de inceput a celebrei SPAGNA... adica atunci cand se numea YVONNE KAY,
SO, My POWER PLY:

YVONNE KAY - Rise Up for My Love :dir:

piesa ce dateaza din... 1984
Detalii gasiti aici:
http://www.mytempdir.com/566714
O seara ITALO tuturor!
Ciao, ci sentiamo.
Max Him
Junior Member

Mesajde marian balosu » Vin Apr 07, 2006 1:53 pm

salut ,

azi am reusit sa ma inscriu
am peste 300 cd-uri italo dance , printre ele si originale , de la mama lor !!
am cam tot ce a aparut si multe raritati multe mix-uri , remix-uri si alte versiuni .

bine inteles ca am si alte stiluri ale anilor ' 80 .

am luat ieri PATRICK COWLEY - original .

astept sa-mi scrieti .

Max Him scrie:BUN VENIT in clubul nostru Serban!
Ma bucur mult de fiecare data cand vad ca suntem tot mai multi iubitori de Italo Disco.
Asteptam sa vedem si preferintele tale... adica un top de 10-20 de melodii. Daca nu te deranjeaza.
Ok, referitor la ROGER MENO, da, imi place si mie. Lasa-mi un mesaj pe privat!
Ooooook, si tocmai ACUM ascult o super piesa:

BRAND IMAGE- Love In A Summer Night :dir: :dir:

... care e si MY POWER PLAY. Ei bine?!... Pareri?Critici? Sunt sigur ca o apreciati si voi. ==D
O saptamana de MILIOANE de lucruri bune tuturor!
marian balosu
Junior Member

Bun Venit!

Mesajde Max Him » Vin Apr 07, 2006 4:12 pm

BUN VENIT Marian!
Nu ma pot abtine sa nu te intreb: Pai, cu asa colectie unde ai fost pana acuma omule?!
Anyway, te FELICIT si poate ne spui si noua care sunt piesele&artistii pe care ii ai mai aproape de suflet... un top acolo de 10-20 de piese?!...asta daca vrei.
Apropo, PATRICK COWLEY este genial! De unde l-ai luat si cu ce pret?
Ok, revin in limita timpului disponibil
O zi CU SOARE va doresc... cu toate ca ploua ca in noiembrie... cel putin aici la mine.
A, si era sa uit my POWER PLAY:

SWAN- Shining Star :dir: :dir:

...cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru voi cunoscatorii. ==D
Ciao, ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Lun Apr 10, 2006 12:11 pm

My POWER PLAY:

HAZELL DEAN- No Fool(For Love) :dir:

ce pot sa spun decat ca are...clasa doamna Hazell, ea avand in palmares mai multe genuri muzicale.
Pentru detalii:
http://www.mytempdir.com/581577
A, si apropo, dela Hazell Dean caut in disperare o alta piesa:WHO'S LEAVING WHO...pe care o am doar pe o caseta audio originala si pe o veche caseta video. Ma poate ajuta cineva cu ceva info?!
THANKS!
O zi buna va doresc! ==D
Max Him
Junior Member

Ken Laszlo ?

Mesajde Max Him » Mie Apr 12, 2006 9:04 pm

KEN LASZLO>
Numele real: GIANNI CORRAINI.
Alte pseudonim mai cunoscut sub care a cantat : RIC FELLINI, dar si MR.BLACK, etc.
Da, in primul rand KEN LASZLO trebuie sa stiti ca are pregatire muzicala, studiind muzica de mic copil, ca instrument flautul, iar de la varsta de 15 ani si-a inceput deja cariera muzicala cantand prin cluburi si discoteci(evident alaturi de alti artisti).
Primul sau succes in 1984- HEY HEY GUY, urmat apoi de TONIGHT, DON'T CRY, hituri care au avut succes nu numai in Europa dar si in Asia, Venezuela, Japonia, vanzand peste 1.000.000 copii.
Insa primul sau album a fost realizat abia in 1988 si se numeste simplu: KEN LASZLO !
Un album de succes dupa parerea mea.
A urmat al doilea album abia in 1994, intitulat COME BACK, fiind inregistrat in Polonia!
Apoi reediteaza :THE BEST OF KEN LASZLO in 1994 si in 1997.
Dupa o pauza de 4 ani Ken Laszlo revine in 1998, cu un single LOVE THINGS cantat in duet cu JENNY, fiind compus si produs de aceeasi CONSACRATI ai genului ITALO DISCO: MARK FARINA, producator recunoscut in Italo, ex.RADIORAMA), A. BINDELLA, S.FERRA.
Piesa are un oarecare succes, insa nu atinge cotele pe care le avea in anii'80, fiind de altfel extras de pe ultimul album produs in 1998, intitulat: DR.KEN & MR.LASZLO .
Din cate stiu eu, ultimul single scos de Ken Laszlo este din 2001, tot in duet, de data aceasta cu KATE PROJECT ( presupun ca o cunosti pe KATE BUSH) si se numeste: ONE SMALL DAY.
De pe ultimul album, lanseaza singles-ul LOVE THING in duet cu JENNY, extras de pe ultimul sau album MR.KEN & DR.LASZLO produs de casa de discuri 21Century Records. Dupa 2000 revine cu alte singles:
MAYBE A LONELY NIGHT cu MORGANA in duet,
apoi FOR A DAY duet cu aceeasi JENNY , in 2000.
Iar in 2003 remixuri dupa HEY HEY GUY feat.DISCO DICE, si TONIGHT feat.ROMAZZ.
Cam atat stiu din viata sa artistica. In rest, actualmente este producator insa nu mai stiu daca in Italia sau Germania... o sa ma mai interesez.
OOOOK, My POWER PLAY...adica ce ascult eu acusica:

TRACY SPENCER- Love Is Like A Game :dir: :dir:
...un italo beat de toata frumusetea!
cu siguranta o cunoasteti!
O seara buna tuturor.
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Joi Apr 20, 2006 7:40 am

http://www.italodisco.forummate.com ==D
ENJOY!
POWER PLAY:

RICKY MALTESE- Mama :dir: :dir:

o zi placuta tuturor!
Max Him
Junior Member

Italo Party 2006!

Mesajde Max Him » Lun Apr 24, 2006 9:44 am

Info PARTY ITALO 2006!
>>>New party update
22 april 2006 -
We are going to party at another place: the FANTASTIC discotheque "BAMBU'"
by Marcello.

Thanks to DOMINO (amongst others) we can move the party to a FANTASTIC new location, the SUPER discotheque "BAMBU'" !!
Don't worry, please, it is just 5 minutes from GRAN CAFE !!

Surf to http://www.bambu.it and see for yourself how beautiful this is and click on to LOCATION in the menu where you will see the map where to find BAMBU'.
Above you will see CERESE (where Gran Cafe is) and down the provincial road is BAMBU, just a few minutes as you may discover.
So please don't worry about this move ;-) It is very near !!
By the way, there will be a bus-transport possible from VERONA to the BAMBU', so soon we will ask WHO is interested to hop on that bus.
It will take you back at the end of the party ......
There is still time time to inscribe yourself to this MEGA RE-UNION of italo-disco ! Leave your full name at party@iventi.net and convince other too to join us !
It will be UNFORGETABLE !!!!!!
I have more names of artists and producers to announce in the upcoming days. One of them will be Mr. GIACOMO MAIOLINI, the BIG BOSS of the TIME company >>>>>> TIME RECORDS !!
CIAO !!!!
SPREAD THIS NEWZZZZ PLEASE to as many boards as po
ssible !!!<<
Info:
http://www.iventi.net
http://www.radiostaddenhaag.nl

Max Him.
Max Him
Junior Member

Hristos A Inviat!

Mesajde Mark Ashley » Mar Apr 25, 2006 5:26 pm

Bine v-am regasit!
A fost o perioada binemeritata de vacanta... de aici si lipsa mea de interventii. Sa speram ca discutiile vor reveni in forta pe acest forum.

My PowerPlay: Coo Coo - Happy Days :dir:
Mark Ashley
Junior Member

Adevarat A Inviat !

Mesajde Max Him » Mie Apr 26, 2006 1:28 pm

Mark Ashley scrie:Bine v-am regasit!
A fost o perioada binemeritata de vacanta... de aici si lipsa mea de interventii. Sa speram ca discutiile vor reveni in forta pe acest forum.

My PowerPlay: Coo Coo - Happy Days :dir:

Salutare Mark!
presupun ca ti-ai petrecut frumos vacanta... si eu care credeam ca te pregatesti sa pleci la MEGA maratonul de la Mantova(he, he, he).
Cat despre discutii, cred ca mai toti fanii ti-au urmat exemplul si... au plecat si ei in vacante.
Ok, my power play:

EVA- Prayer For Love

...adica, stiti si voi, este vorba de unguroaica de la NEOTON FAMILIA(NEWTON FAMILLY), foarte cunoscuta in sfera Italo Disco of the '80s pentru
hitul KOREA, in duet cu LESLIE MANDOKY, evident mai sunt si CLAP YOUR HAND FOR MICHAEL GORBACHOV, etc. ==D ==D
Asa ca: TRAIASCA ITALO DANCE DIN EUROPA DE EST... cu precizarea ca in "miscarea" muzicala Italo ce era la moda in aceea vreme nu a ajuns insa din pacate sa afirme si artisti romani pe piata muzicala internationala. Deh, eram cu muuuuuuult mai restrictivi decat ungurii sau cehii care scoteau hituri pe piata muzicala internationala.
Max Him
Junior Member

Amintiri din copilarie...

Mesajde Mark Ashley » Mar Mai 02, 2006 10:28 pm

Am vizitata in weekend locurile natale... am regasit vechiul meu mag, care iata cu ce minunatii mi-a reimprospatat memoria:
EVA - HOT FRENCH (ca tot vorbea Max Him de ea mai sus...)
ROBERT TOMASI - WHEN I LET YOU DOWN
TINA - CRAZY FOR YOU
TOM HOOKER - I'M FEELING OK
VALENTINO - EACH TIME I TOUCH YOU
SILICON DREAMA - ALBERT EINSTEIN

Ce muzica, nene... pacat ca se pierde de pe benzi, am constatat cu uimire ca pur si simplu benzile se dezintegreaza... asa ca e de datoria noastra sa le ducem mai departe :!:
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Mai 03, 2006 9:12 pm

Mark Ashley scrie:Am vizitata in weekend locurile natale... am regasit vechiul meu mag, care iata cu ce minunatii mi-a reimprospatat memoria:
EVA - HOT FRENCH (ca tot vorbea Max Him de ea mai sus...)
ROBERT TOMASI - WHEN I LET YOU DOWN
TINA - CRAZY FOR YOU
TOM HOOKER - I'M FEELING OK
VALENTINO - EACH TIME I TOUCH YOU
SILICON DREAMA - ALBERT EINSTEIN

Ce muzica, nene... pacat ca se pierde de pe benzi, am constatat cu uimire ca pur si simplu benzile se dezintegreaza... asa ca e de datoria noastra sa le ducem mai departe :!:

Da, teribile melodi Mark!
He, he, imi place cand spui ca "e de datoria noastra" sa ducem mai departe muzica Italo disco.
Apropo, de asta, tocmai am cunoscut 2 mai tineri fani italo disco. Ei au varste de ... 18 respectiv 19 ani!!! Si cica , spun ei, NU sunt singurii care alearga dupa aceste hituri Italo, si le colectioneaza. ..Ca sa nu mai spun ca sunt din...Romania!!! si unul din ei MIXEAZA exclent synthesizer dance(koto, proxyon, laserdance, claudia t, etc)
Nu dau mai multe relatii, insa pentru a afla mai multe, chestia si mai tare e ca chiar au un site forum dedicat ITALO DISCO.
Ia vedeti si voi http://www.italodisco.forummate.com
Surprinzator, mai cunosc tineri iubitori si colectionari de Italo dance clasic si din Brasov, Timisoara, Bucuresti, Sighisoara...
Interesant e faptul ca nu m-au gasit pe forumurile romanesti ci pe cele straine. Oricum le-am facut cunoscut faptul mai tinerilor fani , ca muzica Italo se 'misca" si pe site-urile romanesti, inclusiv cel de fata.
Ii asteptam pe forum!
Ooook,
My POWER PLAY:

KOTO- Mind Machine :dir: :dir:
...si cred ca nu mai e nevoie de alta prezentare.
O seara Italo vadoresc.

P.S.:MARK, ca veni vorba de EVA, mi se pare ca este o artista desavarsita.
Tocmai ascult
NEOTON FAMILIA- Monte Carlo
este EXCELENTA! Te asigur!!!!! ==D
Max Him
Junior Member

Mantova 6 Mai !!

Mesajde Max Him » Joi Mai 04, 2006 8:55 pm

Salutare prieteni,
mai sunt 2 zile pana cand se da startul la mega maratonul Italo dance & Hinrg de la Mantova.
Marcello D'Azzuro imi spune ca este in febra pregatirilor, ultimele retusuri si astepta cu emotii reantalnirea cu vip-urile si invitatii, evident si cu fanii italo.
Deci incepand de sambata dupa masa, puteti intra platind o taxa de cativa euro la mega discoteca BAMBU din Mantova, Italia, unde este punctul de intalnire al artistilor, producatorilor si participantilor deopotriva.
Revin cu amanunte si momente si din timpul spectacolelor, DACA imi e permis chiar cu foto si , de ce nu, ceva clipuri in format mpeg!!
Pana atunci, tocmai aici, acum , in acest moment, adica... in receiverul meu de la Sony rasuna

LATIN LOVER- Casanova Action :dir: :dir: :dir:

GENIALA!
Revin, in limita timpului disponibil.
O seara ITALO va doresc prieteni,
Max Him
Max Him
Junior Member

Walter Nita - Viva la discoteca

Mesajde zil131rusesc » Vin Mai 05, 2006 10:20 pm

Caut piesa asta de ceva vreme si vad ca se discuta de ea.
Walter Nita - Viva la discoteca.Cum pot sa o downloadez.....
zil131rusesc
Junior Member

Mesajde Clau_italodance » Lun Mai 08, 2006 5:26 pm

Salutari! Lume noua chiar din Brasov? Scrie mai multe despre tine. Suntem mai multi iubitori de ITALO si EURO Disco in Brasov. Poate facem o intrunire cu invitati din toata tara... WALTER NITA - VIVA LA DISCOTECA pe: http://www.mytempdir.com/651826
Sau in "Glissando", "Violeta", "Cioplea"...? Eventual "Disco Energo"?
Clau_italodance
Junior Member

Salut Brasov!

Mesajde Mark Ashley » Mar Mai 09, 2006 9:15 pm

Ehe, vad ca miscarea italo-disco a ramas activa tot in centru-vestul tarii (Salutare Sighisoara, salutare Brasov). Bucurestiul... tace... sunt singurul de pe-aicea care mai zice ceva... Hai, Bucuresti... curaj... :dir:

My Powerplay :Steve Eden & Paul James - Memories Emotion
o melodie pe care, daca nu o aveti ... nici nu stiti ce pierdeti...

CIAO
Mark Ashley
Junior Member

Roger Meno

Mesajde zil131rusesc » Mar Mai 09, 2006 11:20 pm

Serban30 scrie:Salutare iubitori de Italo ! Cine are Roger Meno - What My Heart Wanna Say ? Sau pls un link ! Multumesc anticipat.

cauta
link
roger meno what my heart wanna say mp3

href="http://www.filehost.ro/130301/roger_meno_what_my_heart_wanna_say_mp3/">roger_meno_what_my_heart_wanna_say_mp3</a>

http://www.filehost.ro/130301/roger_meno_what_my_heart_wanna_say_mp3/

SUCCES
zil131rusesc
Junior Member

Mesajde zil131rusesc » Mar Mai 09, 2006 11:25 pm

caut Paul McDouglas-Turbo mp3 .Ma ajuta cineva
zil131rusesc
Junior Member

Mesajde zil131rusesc » Mar Mai 09, 2006 11:32 pm

For ITALODISCO
Instalati BITTLORD
Cautati ILDD 1- 32
zil131rusesc
Junior Member

Mesajde zil131rusesc » Mar Mai 09, 2006 11:41 pm

HELP!
Sabrina - yeah,yeah
Quibos-Quibos
Poate le pot primi.TKS
zil131rusesc
Junior Member

Mesajde Clau_italodance » Joi Mai 11, 2006 1:43 am

Salutari, salutari! Si la Bucuresti si la Sighisoara!... Pentru Paul McDouglas - Turbo Geil clicati aici: http://www.mytempdir.com/657151 si pentru Quibos - Quibos http://www.mytempdir.com/657161
Clau_italodance
Junior Member

Rare italo for YOU!

Mesajde Mark Ashley » Vin Mai 12, 2006 8:05 am

bianca_neve_-_prince_kiss :dir:
http://www.mytempdir.com/659237

costas_charitodiplomenos_-_lost_in_the_night :dir:
http://www.mytempdir.com/659258

Enjoy,
Mark!

P.S. Sighisoara doarme? Sau a plecat la "Italia"? A-)
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Vin Mai 12, 2006 6:39 pm

Pt linkurile de mai sus, parola: gugu

Scuze...
Mark Ashley
Junior Member

more 2 rare...

Mesajde Mark Ashley » Sâm Mai 13, 2006 4:26 pm

julia_claire_-_a_summer_romance
http://www.mytempdir.com/663151

Phanter Rex_High Or Low