m-am gandit sa pun aceasta intrebare tuturor celor care intra pe acest forum.sper sa rsp cat mai multzi k sa stim cam ce muzica se asculta. (indiferent de genul acesteia) in rest, ce pot sa va spun decat... HAVE FUN! 
Moderator: Shaki
m-am gandit sa pun aceasta intrebare tuturor celor care intra pe acest forum.sper sa rsp cat mai multzi k sa stim cam ce muzica se asculta. (indiferent de genul acesteia) in rest, ce pot sa va spun decat... HAVE FUN! 

), System of a Down (pentru versuri si pentru feeling-ul degajat de sound), Nightwish, Rammstein - pentru concerte minunate, versuri pline de substrat si unul dintre cei mai buni vocali ai lumii. Si multe altele 
BloodOnMoral scrie: Nightwish, Rammstein - [...] unul dintre cei mai buni vocali ai lumii.
stefan scrie:Ultima afirmatie se refera la Rammstein sau Nightwish? Just curious.
. Mai precis, la Till Lindemann. Nu ca nu as avea o parere excelenta despre Tarja, dar nu chiar atat incat sa ii schimb genul 
BloodOnMoral scrie:La Rammstein se refera...
de ce ? pt ca imi place vocea lui max, ritmul dur al pieselor scoase pe vremea aia, batutul absolut genial al lui igor. cainele mi l-am numit dupa max. da din admiratie, nu sa para ca il jignesc pe max cavallera. si pur si simplu, suna extraordinar de fain pt mine. o sa am tot timpu amintiri faine cand o sa aud sepultura.Usual Flow scrie:Veritasaga. Pentru sensibilitate, profunzime, lirica si maiestria de a modela sample-urile pe beat.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator