Seria Harry Potter... oare ce ascunde?

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Harry Potter 5

Mesajde Delphi » Lun Oct 20, 2003 8:27 pm

A aparut Harry Potter 5....nu in Romania inca....cred ca mai dureza vreo 2 ani pana apare si la noi...se cheama Harry Potter an d the Order of the Pheonix....e super...mi-a adus-o cineva din America....are 870 de pagini in engleza....moare Sirius...care cred ca va aparea in cartea 6 ( banuiesc ca nu e chiar mort daca ma intelegeti )....mai multe nu va spun...
Noaptea este salvarea sufletului!
Delphi
Junior Member

Some news!!!

Mesajde Partzag » Mar Oct 21, 2003 6:47 pm

Am aflat de pe http://www.egmont.ro data aparitiei HP ordinul phoenixului in ROMANIA... Apare pe 20 noiembrie 2003
Pretul este in jur de 500.000 de lei.
Partzag
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Oct 21, 2003 9:52 pm

nu va suparati.. dar 500.000 de carte? mai sa fie, a innebunit lumea de tot?!??!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Yep

Mesajde Partzag » Mie Oct 22, 2003 8:19 am

Cam foarte piperat pretul...Ce sa-i faci mahi,asta e.
Partzag
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Oct 30, 2003 10:36 pm

gabizzule, ca stiu ca esti fan HP, hai sa-ti fac o favoare: Ordinul Phoenixului e cel mai prost volum HP de pana acum, e sec, nesfarsit de lung si patetic de plictisitor. (desi pe alocuri mai apare cate o incursiune in incalcita mentalitate a puberului care trece prin "sindromul persecutiei" si tot felul de framantari interioare specifice varstei...)
varianta de pe net era mai buna, zic eu :D (cel putin mai interesanta/captivanta/plina de actiune)
daca pana si fetitza de 9 anisori careia i-am citit primele 100 de pagini se plictisea...iti dai seama.

verdictul meu: o carte scrisa pentru a respecta un contract si a incasa un cec!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Imi spune si mie cineva...

Mesajde Partzag » Vin Oct 31, 2003 8:42 am

Pe ce site(adresa) ati gasit HP 5?

P.S. RASPUNDETI-MI SI MIE!
P.P.S. CHIAR E PLICTISITOR VOLUMUL 5?DE CE,CE SE INTAMPLA IN EL?
Partzag
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Noi 02, 2003 8:27 pm

pai asta e problema, ca NU SE INTAMPLA NIMIC!

allergic to CapsLock Mirela
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Am o nedumerire

Mesajde Partzag » Dum Noi 02, 2003 8:41 pm

Nu mia zis nimeni de unde pot sa-mi instalez 5book of HP.
ZICETI-MI SHI MIE SITE-UL SITE-UL SITE-UL SITE-UL UNDE SE AFLA A 5 CARTEEEEEEEEE,SI BINEINTZELES POATE FI CITITA ON-LINE SAU OFF-LINE.
SITEEEEEEEEEEEE-UUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Partzag
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Noi 04, 2003 12:40 am

ma, nush'ce sa zic! si eu m-am apucat sa citesc originalul si am ajuns pana la capitolul 5 . adevarul e ca e ceva mai lalaita ca precedentele, dar pana aici imi place. ma rog...pe celelalte le-am terminat in 2 zile, nu puteam lasa cartile din mana. iar asta.. o citesc cand mai imi amintesc :(
oricum toti cu care am vb mi-au zis ca e cel mai bun volum de pana acum... ba ca o sa moara cineva (eu stiu cine, eu stiu cine)...
oricum trebuia sa faca 7-8 volume ca doar asa zis... ca autoarea e mai bogata ca regina angliei e partea a doua... :rolleyes:
- Toţi in păr!
gabuba

Some news!!!

Mesajde Partzag » Sâm Noi 15, 2003 9:53 am

Astazi,15.11.2003,am infiintzat fan clubul neoficial Harry Potter World.Pentru a va inscrie,trimitetzi o scrisoare cu datele personale shi cu o povestioara in care sa spuneti de ce va place HP,la sos.Alexandriei,nr.90,bl.L25,sc.A,ap.22,BUCURESTI,sector 5.
Daca va vetzi inscrie,veti putea comunica pri intermrdiul scrisorilor,cu fani din toata tara,veti putea castiga postere,poze shi date biografice.
Partzag
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 15, 2003 10:55 am

bestial.

-----

Uh Doamne!!!!! O lalaie de 20 de pagini cu partea aia cand o sa-i zica de ce l-au chemat la fosta casa a familiei lui black.
inca 50 de pagini pana se decid sa-i zica... si inca 10 cu aflarea unei parti a adevarului. :eek:

o sa revin cu noi povestiri din palpitantul volum H.P. :D
- Toţi in păr!
gabuba

Intra in lumea lui Harry Potter!

Mesajde ginnysummus » Sâm Noi 22, 2003 6:27 am

anunt administrativ:

:no: nu e voie sa faci reclame la alte site-uri interactive decat dupa o intelegere prealabila cu administratorii ... multumim
ginnysummus
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Dec 04, 2003 1:09 pm

eu nu am citit nici o carte din seria "Harry Potter". Probabil din teama ca m-ar putea captiva asa cum li s-a intamplat prietenilor mei care ajunsesera sa fie atat de fascinati de aceste carti incat uitau si sa manance. Observ ca "Harry Potter mania" are adepti si pe acest forum; eu nu zic ca e bine sau rau, oricum e interesant ce se intampla; e ca un microb.... Ciudata influenta....
usualflow
Junior Member

Mesajde kris » Vin Dec 05, 2003 10:47 am

Initial trimis de Usual Flow
eu nu am citit nici o carte din seria "Harry Potter". Probabil din teama ca m-ar putea captiva asa cum li s-a intamplat prietenilor mei care ajunsesera sa fie atat de fascinati de aceste carti incat uitau si sa manance. Observ ca "Harry Potter mania" are adepti si pe acest forum; eu nu zic ca e bine sau rau, oricum e interesant ce se intampla; e ca un microb.... Ciudata influenta....

daca stai sa te gandesti aceste influente nu sunt numai negative. cel putin din puctul de vedere al apetitului de carte. cei care au "chef" sa citeasca pot fi numarati pe degete. si daca aceasta serie cu Harry Potter ii indeamna pe copii sa incerce si altfel de carti nu poate fi decat de bine. e o poveste haioasa. iar controversele mi se par un pic trase de par. nu de alta dar Marry Popins, sau cum o chema pe vrajitoare care avea rol de dadaca nu a nascut nici o problema. e totusi o poveste captivanta si... haioasa. trebuie vazute si partile bune :):D
"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
kris
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Dec 05, 2003 1:08 pm

1.sa vezi ce-ti face dana :j
2.este o carte de fictiune. ce carte de fictiune nu e trasa de par? adica, d-aia e fictiune. :rolleyes:
3.M.P. ?! Pai a mers odata originalul, copia.. se duce la fund. asa se intampla mai mereu.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde kris » Lun Dec 08, 2003 12:56 pm

Initial trimis de Gabizzu
1.sa vezi ce-ti face dana :j
2.este o carte de fictiune. ce carte de fictiune nu e trasa de par? adica, d-aia e fictiune. :rolleyes:
3.M.P. ?! Pai a mers odata originalul, copia.. se duce la fund. asa se intampla mai mereu.

1. nu pot raspunde... astept sa vad.. oare ce mi-o face?
2. cand ziceam controvesrse ma refeream la polemicile care se fac pe marginea subiectului Harry Potter si nu la actiunea din carte careia nu am prea multe sa-i reprosez. targetul sunt totusi copiii. ca o citesc si cei mai puri.. asta e altceva.
3. in ceea ce priveste Marry Poppins era doar o comparatie ca de la o poveste cu vrajitorii la alta de acelasi gen. una dintre ele a fost de-a dreptul iubita cealalta naste controverse si este chiar interzisa in anumite tari. e o prostie... cam atat... :)
kris
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 3:40 pm

1. iti atrage atentia sa nu mai raspunzi cu bucatzi din mesaj (quote) ca nu e legal ...

2. tre' sa te citez eu acum:

ca o citesc si cei mai puri

te refereai la purii - adica oameni in etate, nu puri in sens de curatzi sufleteste, nu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde kris » Mar Dec 09, 2003 1:13 pm

infractor :D
Initial trimis de dana
1. iti atrage atentia sa nu mai raspunzi cu bucatzi din mesaj (quote) ca nu e legal ...

nu stiam ca nu e legal.. de cand regula asta? si ce se intampla daca o tot incalci? si daca da... de ce?
:P
si da... ma refeream la "purii" dar se pare ca am dat cu enterul prea repede :) scuze si promit ca voi fi mai atent si nu o sa va mai derajez cu greseli gramaticale :)

:con:
kris
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 1:33 pm

sa inteleg ca nu ai citit regulamentul?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde kris » Mie Dec 10, 2003 11:54 am

uite ca am citit si regulamentul. si ori sunt chior ori chiar nu exista paragraful in care se mentioneaza interzicerea repetarii unui post la care vrei sa raspunzi. ceea ce am citit este ca nu ai voie sa te "abati" de la subiect; canu ai voie sa fi "murdar" in scris si ca certurile stupide vor fi penalizate. dar asta referitor la quote chir nu am gasit. ilumineaza-ma daca gresesc. pana una alta o sa ma folosesc de aceasta optiune pentru a arata cat se poate de clar carui mesaj vreau sa ii raspund. oricum multzam fain pentru informare :).
p.s. cand o sa fie tiparit ultimul volum Harry Potter in Romania?
kris
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Dec 10, 2003 9:47 pm

dana, permite-mi te rog: NU SE DA QUOTE LA POSTUL ANTERIOR.
Haules, ai inteles? :D multi si-au luat ban pt asa ceva.

in al doilea rand, daca incerci siteul oficial egmot romania, te intampina un frumos popup care te anuntza ca:

2 zile 19 ore 58 minute
Pana la lansarea in Romania a volumului HARRY POTTER SI ORDINUL PHOENIX, cel de-al 5-lea volum al seriei scrise de J.K. Rowling.

multzumit? probabil cartea o sa coste 500.000 .
- Toţi in păr!
gabuba

Nu vad nici o legatura intre seria HP si seria LOTR.

Mesajde ginny_hp » Vin Dec 19, 2003 1:13 pm

E stupid, cine ar putea sa faca o legatura adevarata intre cele 2? In nici un caz. Da, anumiti termeni sunt aceeasi, dar ei provin din chiar folclorul britanic, nu au fost copiati din LOTR. Sa fim seriosi, LOTR a fost scrisa atat de alambicat... e greu sa copiezi ceva dupa el si sa aiba atat succes, nu?
Lumea lui Harry Potter:
http://www.harrypotter.as.ro
ginny_hp
Junior Member

Harry Potter 5

Mesajde Partzag » Vin Ian 02, 2004 2:11 pm

Am citit si eu HP 5 in limba romana,si mi se pare grozava.Chiar credeti ca a murit Sirius?(parerea mea:nu cred ca amurit,e prea important,se va intoarce)
Stiti cum se va numi Harry Potter 6 sau cand va aparea pe piata?
Abia astept sa apara si al treilea film.
Cu Vajt-hatz,
Stefan
Partzag
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Ian 02, 2004 7:11 pm

multumim ca ne-ai zis cine moare.
intr-adevar inceputu e lalait, dar restul e f captivant... are o imaginatie debordanta femeia asta!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde BloodOnMoral » Sâm Ian 10, 2004 12:13 pm

Am citit zilele trecute volumul 3, acum am inceput volumul 4, asta e tot ce se gaseste pe la noi prin librarii si le-am imprumutat de la o prietena :D. Mi-au placut foarte mult cele citite pana acum, fata de filme care mi s-au parut destul de slabute. Caut printre CD-uri si .pdf-urile cu primele 2 volume, sa inteleg niste chestii. Cand apare volumul 5 in Romania ? Exista oare si varianta necartonata, a se citi mai ieftina :P ?
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

DESPRE AUTOARE

Mesajde andysaba » Sâm Ian 10, 2004 7:20 pm

http://www.magicland.ro/hp/autoarea.htm

SPER CA E INTERESANT. CATEVA LUCRURI DESPRE Joanne Katheleen Rowling
andysaba
Junior Member

Re: Harry Potter 5

Mesajde Delphi » Dum Ian 11, 2004 6:12 pm

Initial trimis de Partzag
Am citit si eu HP 5 in limba romana,si mi se pare grozava.Chiar credeti ca a murit Sirius?(parerea mea:nu cred ca amurit,e prea important,se va intoarce)
Stiti cum se va numi Harry Potter 6 sau cand va aparea pe piata?
Abia astept sa apara si al treilea film.

Si eu cred ca Sirius nu e mort si ca in urmatoarea carte se va intoarce...de fapt sunt sigura...
Este o fraza , ceva ce ii zice Dumbledore lui Harry...eu am citit cartea in engleza asa ca am sa it scriu fraza respectiva:

" There is a room in the Department of Mysteries", interrupted Dumbledore, "that is kept locked at all times.It contains a force that is at once more wonderful and more terrible than death, than human intelligence, than forces of nature.It is also, perhaps, the most mysterious of the many subjects for study that reside there.It is the power held within that room that you posses in such quantities and which Voldemort has not at all.THAT POWER TOOK YOU TO SAVE SIRIUS TONIGHT....."
Delphi
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Mar Ian 13, 2004 4:36 pm

Vrea cineva sa imi faca un bine si sa imi spuna la ce editura a aparut volumul 5 si cat costa, ca sa nu raman in ceata tot restul semestrului :P ?
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde andysaba » Mar Ian 13, 2004 6:58 pm

Initial trimis de BloodOnMoral
Vrea cineva sa imi faca un bine si sa imi spuna la ce editura a aparut volumul 5 si cat costa, ca sa nu raman in ceata tot restul semestrului :P ?

A mea e Rao.Cred ca costa in jur de 450000.Eu am cumparat carte la lansare si a fost reducere 350000.
andysaba
Junior Member

Mesajde Delphi » Mar Ian 13, 2004 7:48 pm

Editura Egmont, 500.000 lei
Delphi
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte