iar scandalul de preferat sa treaca pe pm
initial trimis de ingerasRO:
zi si tu macar cineva
ori n-ai pus ghilimele, ori ai uitat cum e cu acuzativul, ori, din viteza, ai uitat limba romana
initial trimis de ingerasRO:
zi si tu macar cineva
Initial trimis de dirklady
(...)atunci cand eram in tara acum vreo 7 ani in urma
Initial trimis de costasilviu
(...)E ca si cum ai descoperii (...)O fi masonii de vina?
daca apelam la bun simt fie i se acorda si lui avertisment fie mi se ridica avertismentul .
Initial trimis de crazy_felina
Suntem vrajiti de o fata Morgana, de un mrej al desertului in care doar cei de sus pot sa judece.
Initial trimis de Draga
intr-o limba de circulatie mai internationala....
initial trimis de nightwish
de cand ma stiu mi-au placut pisiciile, si am avut varii 'modele' de-a lungul timpului. acum am o birmaneza de 5 ani, tandra, iubitoare, cuminte, isteata, scumpa si frumoasa foc (sunt tare invidioasa pe ochii ei albastri Frumoasa reclama i-am facut nu? sorry, nu e de vanzare. incredibil cat de mult te poti atasa de un animalutz, in special pisiciile pe care le gasesc de-a dreptul fascinante. cel mai mult mi-a placut ideea cum ca pisiciile nu te privesc niciodata ca pe stapanul lor, in cel mai bun caz ca pe egalul lor, iar in cele mai multe cazuri te privesc ca si cum le-ai fi inferior. eh, poate stiu ele ce stiu.
Initial trimis de bhuttu
Intrebare, boieri dumneavoastra: "Vise" sau "Visuri"? "Casa visurilor tale" sau "casa viselor tale"? Si e posibil sa fie corecte ambele variante? Si daca da de ce? Si oare pisicile manaca lilieci?
Multumiri anticipate pentru raspuns si explicatii.
Initial trimis de eyewitness
sa reflecte cat mai logic cuvantul la care te gandesti si-l dai ca tema
Initial trimis de Draga
nu trebuia sa fie "si [b] pe care-l dai ca tema? Eu cam asa am invatat la gramatica... :o
Sau ai vrut sa zici " sa-l dai ca tema"? cam departe "i" de "a" pentru o "greseala de tipar"[/B]
Initial trimis de Draga
nu trebuia sa fie "si [b] pe care-l dai ca tema? Eu cam asa am invatat la gramatica... :o
Sau ai vrut sa zici " sa-l dai ca tema"? cam departe "i" de "a" pentru o "greseala de tipar"[/B]
Apoi , ideea cu parfumul personal mi se pare mai mult o personificare a personalitatii pe care o are fiecare persoana...
(seth2 pe threadul cu parfumul)
Initial trimis de onk
imi place de mor cum se face risipa de [b]"i"-uri in limba romana.... fratzilor, mai opriti-va, ca se termina si astia si ce ne facem...? [/B]
Initial trimis de Draga
[b] onk : bun, m-ai prins cu o exprimare incorecta, datorata in mare parte zapacelii care ma caracterizeaza (si din cauza careia am emis si "mai"-ul de mai sus). Asta e. [/B]
initial trimis de Nightwish
"prinde copii aruncati de Michael Jackson", si la sf primesti calificative dupa nr. copiilor prinsi. distractiv. sorry, nu mai retin adresa. ...si ma mai gandesc ca tre' sa fiu ff atenta cum/in ce cantitate folosesc i-urile altfel iar ma taxeasza onk...sheesh! ce grea si complicata e viata asta...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator