Nefiinţele - Carte de Bogdan Marin (eu)
145 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Te cunosc extrem de bine deja, in primul rand esti agramat, apoi incoerent, netalentat si sa nu uitam de nivelu tau de inteligenta care lasa de dorit.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Ca va dura foarte mult pana va sti cineva ce am dorit sa spun.
asta este foarte tare
(si vezi ca-ti cam iei nasu la purtare: postezi oarece fragmente din care nu se intelege nica, da "explici" ca n-ai cum sa intelegi, ca n-ai postat destul, si, oricum, n-am intelege mare lucru, pentru ca nu esti sigur ca ne duce capu, si oricum asta vei face toata viatza ta, ca si asa nu conteaza parerea noastra, ca doar tu ai postat asa, ca sa primesti laude sau ce?)
macar scrie romaneste, ca ne pierdem rabdarea, si o sa intri numa sa citesti ce mistouri s-au mai facut de tine
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Mai nu cautam a fi laudat dar nu cautam nici prosti precum keshu. Asta este mai. Nu mai discut cu voi.
Bun secretul: psihologie, filosofie, religie si oneirologie (studiul viselor) daca stiti asta bun.
Am zis eu nu citisem deloc Bacovia, Poe, Loevcraft, Blaga, etc. si scriam asa, deci nu am cum sa fi plagiat. Plagiat inseamna sa copiezi texte intregi sau partiale si sa le pui sub numele tau.
Mai tu esti cel netalentat nu te-am vazut zicand ceva inteligent pana acum.
Bun secretul: psihologie, filosofie, religie si oneirologie (studiul viselor) daca stiti asta bun.
Am zis eu nu citisem deloc Bacovia, Poe, Loevcraft, Blaga, etc. si scriam asa, deci nu am cum sa fi plagiat. Plagiat inseamna sa copiezi texte intregi sau partiale si sa le pui sub numele tau.
Mai tu esti cel netalentat nu te-am vazut zicand ceva inteligent pana acum.
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
Oneirology - in engleza, nu am gasit documente in romana
Pai implic fiecare treapta a stari de visare. In afara ca ma bazez pe asta harta orasului este similara acestor trepte - o parte a orasului este sub ruine, alta este prospera, etc.
In afara ca o sa intru pana in starea REM. (rapid eye movement) o sa ma folosesc si de datele nestintifice. Daca analizeti textul ala de la inceput (fiecare cuvant in parte) o sa reiasa tema, si rezumatul cartii. Am reusit asta fara sa iau cuvinte la nimereala, nici nu realizazem ca s-a produs acest efect.
Orasul Broaris dar vad ca nu stiti inseamna Broca (partea din encefal care daca este ranita poate produce Alzheimer.)
Deci toata cartea se refera (unele capitole, putine nu) la starea de visare nu la cea de trezire.
Si am mai zis inversez subconstientul cu constientul. Sub. Acest experiment consta in ridicarea unui pod ce va unii acestea si apoi inversandu-le. (desigur fictiune)

Pai implic fiecare treapta a stari de visare. In afara ca ma bazez pe asta harta orasului este similara acestor trepte - o parte a orasului este sub ruine, alta este prospera, etc.
In afara ca o sa intru pana in starea REM. (rapid eye movement) o sa ma folosesc si de datele nestintifice. Daca analizeti textul ala de la inceput (fiecare cuvant in parte) o sa reiasa tema, si rezumatul cartii. Am reusit asta fara sa iau cuvinte la nimereala, nici nu realizazem ca s-a produs acest efect.
Orasul Broaris dar vad ca nu stiti inseamna Broca (partea din encefal care daca este ranita poate produce Alzheimer.)
Deci toata cartea se refera (unele capitole, putine nu) la starea de visare nu la cea de trezire.
Si am mai zis inversez subconstientul cu constientul. Sub. Acest experiment consta in ridicarea unui pod ce va unii acestea si apoi inversandu-le. (desigur fictiune)
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
Shaki scrie:pai pot sa-ti dau un exemplu de scriitor de fantesy-horror care a scris ceva despre o lume onirica in care rataceshte eroul sau. lovecraft
Ma este o diferenta ce a scris ala si ce scriu eu. A scris despre zei si aceea lume fantastica, dar eu am alte teme.
Este autorul Miturilor Cthulhu si altor povesti scurte si poezi.
Edit: am treaba trebuie sa lucrez. Pa.
Keshule "am lasat-o mai moale" si intr-un fel nu. Odata ce te iei de literatura mea nu pot rezista sa nu aduc argumente dure.
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
poezii....
a scris si un roman, parca demoni si miracole, imi scapa titlul, in care e vorba de un tip care cutreiera o lume a viselor, populata de animale fantastice, pisici...
oricum ai dreptate, n-am spus ca e lovecraft-like suta la suta, mai degraba ceva spre poe... dar are si elemente din
tu poate ai ceva in cap mai mult decat copiii de varsta ta, dar chiar nu e cazul sa fii atat de iritat pe-aici
a scris si un roman, parca demoni si miracole, imi scapa titlul, in care e vorba de un tip care cutreiera o lume a viselor, populata de animale fantastice, pisici...

oricum ai dreptate, n-am spus ca e lovecraft-like suta la suta, mai degraba ceva spre poe... dar are si elemente din

tu poate ai ceva in cap mai mult decat copiii de varsta ta, dar chiar nu e cazul sa fii atat de iritat pe-aici

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
kant emir scrie:ok, loveste-l, scoate-l de pe forum
Mai eu am plecat, nu din cauza voastra din cauza lui keshu, din cauza ca nu este o persoana culta. Atat. Puteti comenta ce prosti vreti voi acum dar pentru mine nu mai conteaza aceste comenturi. Bye
Edit: Argumente dure si reale dar cred ca am spus ce aveam de spus. Daca apare o persoana buna printre altii, atunci toata lumea zice: Uite-te la asta care se crede geniu, uite-te la prostul ala, etc. Asta ati fi spus de Kant, de Schopenhauer, Mozart, Poe, etc. In prezent apoi dupa moartea lui poate, poate... v-ati fi schimbat opinia.
Last Edit: Keshu are o gandire abstracta si nu vorbesc cu astfel de oameni.
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
Vad ca nu sti ce inseamna, uitete intr-o carte de filosofie sau intr-un dictionar sa vezi definitia. Daca nu atunci poate iti explica careva.
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member

da: uite-te. Stiu dar ce trebuie sa mai scriu corererect gramaticalll pentru tne?
Nu stau izolat defapt, sunt doar singur. Imi cunosc singuratatea individuala dar si singuratatea cosmica. Daca as fi fost izolat nu as fi stiut atat de multe, nu as fi mers deloc la bibloteci si nici la librari, la editori, etc.
Abstract este sa gandesti doar cea ce vezi dar sa nu analizezi faptele ce au dus la acea atitudine. Cauza-Efect.
Si nu sunt gotic.

Si am un sfat pentru tine: gandeste-te ce opinie ai tu despre persoana ta inainte de a comenta ceva despre o persoana pe care nu o cunosti sau ii cunosti doar faptele din anumite zile in care a fost depresiv sau ingamfat.
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
Prostalaule, uita-te pe dexonline sa vezi ce-i aia abstract. Mai da-te-n plm cosmica.
esti singur , da' nu prin alegere proprie, ci prin excludere.
-
piskeshu - banned
piskeshu scrie:uita-te pe dexonline sa vezi ce-i aia abstract. Mai da-te-n plm cosmica.
Ba nu, prin alegere proprie. Uite-te tu intr-o carte de filosofie. Citeste aia. Nu de pe un dictionar online. Citeste Hegel, Kant, Cioran. Apoi vorbim.
NET:
A gandi in mod separat de ansamblul concret, real, pe bază de deducţii logice; exprimat (prea) general, teoretic; (despre un proces de gandire) greu de inţeles.
...............................
Exemplu; daca te certi cu cineva incepi sa vorbesti de rau asupra lucrurilor de pe el/ea, apoi treci la inteligenta lui (chiar daca nu o cunosti), si apoi la familia lui. Dar fara sa sti tu ca defapt acea persoana nu este deloc in acel fel - descris de tine.
Sau: Ucigasul ala este frumos. - cum poate sa fie frumos? desigur a spus doar ceea ce vede dar nu si ceea ce este el in realitate.
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
Boule, tu vorbesti de filosofie si nu stii ce-i aia abstract in plm. Ii ca si cum ai incerca sa ma sugi de deget in loc de pula definitia data de tine abstractului.
-
piskeshu - banned
piskeshu scrie:Boule, tu vorbesti de filosofie si nu stii ce-i aia abstract in plm. Ii ca si cum ai incerca sa ma sugi de deget in loc de pula definitia data de tine abstractului.
Esti de-a dreputul genial.

- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
Da ba, am facut facultatea de dat muie la fraieri ca tine si masteru de futut pe ma-ta. Vezi ca te banez daca ma mai enervezi mult.
-
piskeshu - banned
Baneaza-ma, defapt tu ar trebui sa fi cel banat. Eu nu te-am injurat si nici nu o fac. Nu ma las la nivelul tau care este sub 2, de pe o scara de la 1 la 10.
- Hor.Ro.Writer
- Junior Member
Te banez maine dimineatza, daca nu-ti ceri scuze pentru aroganta cu care te-ai prezentat aici muc literar ce esti! Transpiratia de pe curu literaturii romane!
-
piskeshu - banned
Hor.Ro.Writer, pana nu iti revizuiesti gramatica, NU ai dreptul sa comentezi. Faci niste greseli, care in mod normal te-ar trimite direct la examenul de corigenta. Plus ca ingamfarea ti-ai pastrat-o (cel putin din rabufnirea ta
treaba cu pesimismul o sa iti treca in vreo 2 ani (maximum) si poate atunci o sa te distrezi in momentul in care iti amintesti cum erai tu in 2007.
eu unul zic asa (pentru ultima oara) : lasa aerele de mare autor, pune pana pe o carte de gramatica, renunta la pesimismul primordial, si nu mai ameninta cu plecarea si prostii de genul asta. oricum nu rezolvi nimic asa. accepta faptul ca esti incepator, si ca ai foarte multe de invatat. si nu toata lumea o sa te laude.
shaki
cam asta reiese)Hor.Ro.Writer scrie:Daca as fi fost izolat nu as fi stiut atat de multe
treaba cu pesimismul o sa iti treca in vreo 2 ani (maximum) si poate atunci o sa te distrezi in momentul in care iti amintesti cum erai tu in 2007.
eu unul zic asa (pentru ultima oara) : lasa aerele de mare autor, pune pana pe o carte de gramatica, renunta la pesimismul primordial, si nu mai ameninta cu plecarea si prostii de genul asta. oricum nu rezolvi nimic asa. accepta faptul ca esti incepator, si ca ai foarte multe de invatat. si nu toata lumea o sa te laude.
shaki

-
whatever - Mesaje: 2848
145 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5