Guess Who, Guess What...
nu intreb palarierule, inseamna apud, cu referire la... mi-a spus mie un prieten, mare carturar :p
da mah, e invers.... am sucit io-te ce vaneaza, se foloseste si invers, per angusta ad augusta, e ca la hesinger
traducerea din cartea aia era "pe cai stramte (inguste) se ajunge la fapte mari", bila merge la onk
ce puii mei ca nu-mi vin acu in minte citate decat alea latinesti pe motiv de accesat un frumos site ...
auzi butonaru' lu' peshte care nu a ghicit, zi tu mah ca ai memorie de xcel + doo randuri in word, shoot
nu-i voie cu google, e de porc, cu google gasesc orice.
da mah, e invers.... am sucit io-te ce vaneaza, se foloseste si invers, per angusta ad augusta, e ca la hesinger

traducerea din cartea aia era "pe cai stramte (inguste) se ajunge la fapte mari", bila merge la onk
ce puii mei ca nu-mi vin acu in minte citate decat alea latinesti pe motiv de accesat un frumos site ...
auzi butonaru' lu' peshte care nu a ghicit, zi tu mah ca ai memorie de xcel + doo randuri in word, shoot
nu-i voie cu google, e de porc, cu google gasesc orice.
- gaga
auzi bre iepure de martie, "augusta" inseamna "fapte mari" ?mwhahahaha
io zic sa dai bila la onk ca a zis prima, asha-i corect, dar lasa-ma cu broshurelele tale de 3 lei 50 cu 4 proverbe in 2 pagini, 3 poze shi 7 zile
primul citat era din voltaire, dau bila la ochi ca mi-a zis in particuler
io zic sa dai bila la onk ca a zis prima, asha-i corect, dar lasa-ma cu broshurelele tale de 3 lei 50 cu 4 proverbe in 2 pagini, 3 poze shi 7 zile
primul citat era din voltaire, dau bila la ochi ca mi-a zis in particuler
- aphextwinz
- Junior Member
va dau io una-n franceza:
Ich gleich nicht Ich, der ho(cu2puncte)chste Satz Wissenschaft und Kunst
cine a zis-o shi ce inseamna?
Ich gleich nicht Ich, der ho(cu2puncte)chste Satz Wissenschaft und Kunst
cine a zis-o shi ce inseamna?
- aphextwinz
- Junior Member
carturare bila merje la dana
ea a stiut io am preluat....
e randu lu onk acu ce te bagi? ea are bilele cele mai multe....
ea a stiut io am preluat....

e randu lu onk acu ce te bagi? ea are bilele cele mai multe....

-
eyewitness - Mesaje: 19220
ala din rusa e cu invatzatzi x 3 (x 4) shi parca e atribuita lu' lenin, deshi cred ca multzi profi au zis asta la vieatza lor
gata am bila, ramane cum am stabilit
onk, sigur e corect ala din greaca?
edit: hai sa-l despicam un pic:
eidenai - a shtii
me - evident
se refera la ceva ce shtiu (sau nu shtiu)
uden nush' ce inseamna
uida - ma gandesc ca daca o fi oide - e o forma a lui "eidenai"
gata am bila, ramane cum am stabilit

onk, sigur e corect ala din greaca?
edit: hai sa-l despicam un pic:
eidenai - a shtii
me - evident
se refera la ceva ce shtiu (sau nu shtiu)
uden nush' ce inseamna
uida - ma gandesc ca daca o fi oide - e o forma a lui "eidenai"
- aphextwinz
- Junior Member
auzi mah alice in tzara lu peshte (sau glontz expirat) e de la citate de la dex, asa sa stii, iar te dai rotund? latina e o limba moarta, vezi sa nu o urmezi...
cat despre citatu tau din engleza google zice ca se zice "hoechste", mai departe nu zic ca nu-i cu google.
ochila, tradatorule :M
auzi alice? aia ESTE a lui Lenin si a fost preluata de un mare carturar, tata iubitor si parinte intzelept ucis de un pluton de executie inpreuna cu sinistra sa sotie. Adaptata in "invatati, invatati si iar invatati" era in mai toate clasele din scoala si liceu. bila merge la mine... tu ia-o p'aia din chineza a lu' ochila. nu, nu in bot.
cat despre citatu tau din engleza google zice ca se zice "hoechste", mai departe nu zic ca nu-i cu google.
ochila, tradatorule :M
auzi alice? aia ESTE a lui Lenin si a fost preluata de un mare carturar, tata iubitor si parinte intzelept ucis de un pluton de executie inpreuna cu sinistra sa sotie. Adaptata in "invatati, invatati si iar invatati" era in mai toate clasele din scoala si liceu. bila merge la mine... tu ia-o p'aia din chineza a lu' ochila. nu, nu in bot.
- gaga
bhey bursuc, sa nu zici ca ai bagat umlaut cand ai cautat ca nu te cred ... mai cauta
alooo, dupa ce ai copiat ca nesimtzita mai faci shi gura. oricum cica ai o bila de la voltaire. cre' ca e cam putreda, dar te descurci tu :o

alooo, dupa ce ai copiat ca nesimtzita mai faci shi gura. oricum cica ai o bila de la voltaire. cre' ca e cam putreda, dar te descurci tu :o
- aphextwinz
- Junior Member
bah stiu ca o sa radeti si n-o sa credeti da sa mor io daca cu chestia in chineza n-am vorbit serios...(dracu ma mai crede acu cand vorbesc serios...)
-
ochila io te cred da daca nu stiu ce inseamna? d'aia am recomandat-o lu afex pt bilit.
n-am bagat breh, de unde litere nemtzeshti la tastatura? io nici macar alea cu a din a si a din i cum faceti voi din taste nu stiu sa bag ca nu tiu minte cifrele alea...
si nu caut ca vrea mushchii tai ca nu se pune google-ul.
ce am copiat? la scoala? m-ai prins tu?
nu vreau bila de la voltaire, voltaire-ul avea alta menire... si la cum te oftici :o ai pus botu' (iar)... la zicala lu ochila, ofcors.
p.s. de chineza cand te apuci?
n-am bagat breh, de unde litere nemtzeshti la tastatura? io nici macar alea cu a din a si a din i cum faceti voi din taste nu stiu sa bag ca nu tiu minte cifrele alea...
si nu caut ca vrea mushchii tai ca nu se pune google-ul.
ce am copiat? la scoala? m-ai prins tu?
nu vreau bila de la voltaire, voltaire-ul avea alta menire... si la cum te oftici :o ai pus botu' (iar)... la zicala lu ochila, ofcors.
p.s. de chineza cand te apuci?
- gaga
uite danö cum se face
potzi sa cautzi shi pe google
daca gaseshti tot itzi dau bila pentru efort
shtii ca shtiu de unde shtii citatu' asha ca mai subtzire cu glumitzele, pastreaza-le pentru dama de cupa
chineza nush' shi nu ma bag, cauta tu pe google, vezi sa nu afli cumva shi ce inseamna in botswaneza

potzi sa cautzi shi pe google

shtii ca shtiu de unde shtii citatu' asha ca mai subtzire cu glumitzele, pastreaza-le pentru dama de cupa
chineza nush' shi nu ma bag, cauta tu pe google, vezi sa nu afli cumva shi ce inseamna in botswaneza
- aphextwinz
- Junior Member
oanko, aia e socrate, dar raman la parerea mea ca citatu'i prost, ma interesez shi itzi zic
in rest e dante shi jesus cu "lasatzi orice sperantza voi care intratzi" shi "doamne, de ce m-ai parasit"
in rest e dante shi jesus cu "lasatzi orice sperantza voi care intratzi" shi "doamne, de ce m-ai parasit"
- aphextwinz
- Junior Member
bah, io din partea mea pot sa va certifi:
botoneru' are doo bile!
albe.
nu ca ar fi fost grele, era bonusu' de seara......
hai ba sa bem
afesule, atata mi-a zis mie memoria cu eidenaiu, atat am scris, ca io nu copiez, da daca nu e asa ma inclin in fatza multpreaintzelepciunii tale....
botoneru' are doo bile!
albe.
nu ca ar fi fost grele, era bonusu' de seara......
hai ba sa bem
afesule, atata mi-a zis mie memoria cu eidenaiu, atat am scris, ca io nu copiez, da daca nu e asa ma inclin in fatza multpreaintzelepciunii tale....
-
onk - Mesaje: 1841
bah daca carturaru stranse bilele deci el da berea , nu-i asa ?
baga carturare pe-o limba aiurea ca nu-i asa...
da , hai sa bem ca ne miroase deja azi a creierase pane...
baga carturare pe-o limba aiurea ca nu-i asa...
da , hai sa bem ca ne miroase deja azi a creierase pane...
-
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de onk
"intelepciunea este apanajul varstnicilor dar copiii au inima pura"
later edit: macar tzara
Banuiesc ca eu cu Dana nu avem voie sa raspundem. LOL:p
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member