Initial trimis de Tachyonix
Este ciudat faptul ca niste oameni care au citit atat de mult SF trateaza atat de superficial subiectul. In caz ca ati uitat SF inseamna science-fiction si in general nu-si propune sa revolutioneze stiinta ci sa dezvolte imaginatia, pentru ca stiinta fara
imaginatie e ca acul fara atza (sau fara cocaina). In plus, mi se pare o metoda eficienta de a traduce stiinta intrr-un limbaj accesibil. Voi atzi incercat vreodata sa deschideti ochii celor din jurul vostru ? (Poate doar ca sa aveti ce sa scoateti)
As vrea sa stiu daca s-a gandit vreunul dintre voi sa scrie SF, si daca atzi ajuns la concluzia ca nu merita, de ce ? Eu unul recunosc ca nu stiu inca destul de multe lucruri pentru a putea avea o idee originala.
un om normal, cu o parere normala, sincera...asa e -oare ne dam seama cate nu stim pentru a avea o idee originala? te respect
p.s.apropo de topic...am citit Dune de Herbert(primele 3 carti) dar incepand cu Mant.Dunei...ce sa zicla o anumita varsta am citit 10 pag.si am aruncat cartea, la alta varsta am citit 20 de pag.si iar am aruncat-o,acu' vreo doi ani ...am inceput sa inteleg