dupa ce ca s-a mai legat si neatza, fara motiv pe kterinca de mine, te mai legi si tu! pai e corect bre? avui si eu un moment de slabiciune, iar matale ma biciuiesti fara mila.
sa o luam pe analizate, babeste si pe intelesul tuturor:
1. tot nu m-am prins (stii doar ca-s mai greu de cap)...de fapt trebuia sa scriu "citi"? eh, m-am gandit sa articulez cu articulatorul si sa pun accentul pe al doilea i.
2.ea, ia...si uite ce considera dana motiv de dat pe lan. ramasesei fara inspiratie, or what?
3.bre, daca nu le ai cu subtilitatea tineretului de azi nu te hazarda. daca ironia-mi fina nu fu pe intelesul tau, ii problema dumitale si foarte , foarte personala. Dar, ca sa-mi stiu sufletu-mi impacat am sa-tz explic cum e situatiunea de fatza: autoru' cu toate ca o prezinta ca o femeie rationala , faptele acesteia nu denota nimic altceva in afara de inconstienta. Fu greu, asa-i?
4.nu-i asa ca te simti mai impacata cu tine?
5.tu daca-i dai bani lu' naituish inseamna ca esti lesbiana? fie vorba intre noi, asa intre 4 ochi sclipitori, tipa era obsedata secsual si nu ii statea mintea aia decat la prostiiiiiii , de unde ai dedus tu cu perspicacitatea-ti nativa cum ca ar da bani la prieteni (bibliotecara) si ca aia (eroina) ar accepta, de unde si nelamurirea daca e sau nu lesbiana...raspunsul: mah, nush! :rolleyes:
revenind la stilul acid care, zic unii, m-a consacrat, il dau in vileag pe userul "animag" (si tu ai citit Harry Potter - sau heri a lu ploter, like dana says?):
ma doare capul, ma dor inima