De veghe in lanul de secara

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde gabuba » Joi Ian 22, 2004 8:56 pm

hai-hai! :mad:
dupa ce ca s-a mai legat si neatza, fara motiv pe kterinca de mine, te mai legi si tu! pai e corect bre? avui si eu un moment de slabiciune, iar matale ma biciuiesti fara mila.

sa o luam pe analizate, babeste si pe intelesul tuturor:

1. tot nu m-am prins (stii doar ca-s mai greu de cap)...de fapt trebuia sa scriu "citi"? eh, m-am gandit sa articulez cu articulatorul si sa pun accentul pe al doilea i.
2.ea, ia...si uite ce considera dana motiv de dat pe lan. ramasesei fara inspiratie, or what?
3.bre, daca nu le ai cu subtilitatea tineretului de azi nu te hazarda. daca ironia-mi fina nu fu pe intelesul tau, ii problema dumitale si foarte , foarte personala. Dar, ca sa-mi stiu sufletu-mi impacat am sa-tz explic cum e situatiunea de fatza: autoru' cu toate ca o prezinta ca o femeie rationala , faptele acesteia nu denota nimic altceva in afara de inconstienta. Fu greu, asa-i?
4.nu-i asa ca te simti mai impacata cu tine?
5.tu daca-i dai bani lu' naituish inseamna ca esti lesbiana? fie vorba intre noi, asa intre 4 ochi sclipitori, tipa era obsedata secsual si nu ii statea mintea aia decat la prostiiiiiii , de unde ai dedus tu cu perspicacitatea-ti nativa cum ca ar da bani la prieteni (bibliotecara) si ca aia (eroina) ar accepta, de unde si nelamurirea daca e sau nu lesbiana...raspunsul: mah, nush! :rolleyes:

revenind la stilul acid care, zic unii, m-a consacrat, il dau in vileag pe userul "animag" (si tu ai citit Harry Potter - sau heri a lu ploter, like dana says?):

ma doare capul, ma dor inima
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 9:21 am

Initial trimis de Gabizzu

1. tot nu m-am prins (stii doar ca-s mai greu de cap)...de fapt trebuia sa scriu "citi"? eh, m-am gandit sa articulez cu articulatorul si sa pun accentul pe al doilea i.

3.daca ironia-mi fina nu fu pe intelesul tau, ii problema dumitale si foarte , foarte personala.

Dar, ca sa-mi stiu sufletu-mi (...)

autoru' cu toate ca o prezinta ca o femeie rationala , faptele acesteia nu denota nimic altceva in afara de inconstienta.

astea-s pishatoare, pt restu' avert
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mie Ian 28, 2004 11:53 pm

Oribilul Mosh scrie:...si a nu se confunda nici cu jocul Streets of Rage , care il jucam eu pe SEGA cand eram mai mic.

ca shi la dornea, remarcam de asemenea shi la oribilul mosh acelashi tic shi anume omisiunea celulei "pe". probabil virusul s-a luat de la zabovit prea mult in raza de actziune a jurnalului marelui dornea.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Joi Ian 29, 2004 9:45 am

in afara de soferu de la autobuz la care ii fac semn sa opreasca

daca tot stii ca se citesc mesajele, corect este "caruia ii fac semn sa opreasca"

gabiz, cu incapatzanare scrii "theard" ... am crezut ca gresesti, se zice THREAD (bun threadu' nu theardu', da?)
gaga

Mesajde gabuba » Joi Ian 29, 2004 11:38 am

ok, iarta-ma, notiunile mele de limba engleza se rezuma la 4 sedinte de meditatii.

la aia nu le ziceti nimeni nimic.......nu e corect ma nene!

lasa, don't be sad :D, uite ca iti spunem tie! e corect, ma nene?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Joi Ian 29, 2004 9:33 pm

Aurolacul scrie: sunt filmele mele preferate ale lui Nicholas Cage.

Aurolacul iar dribleaza limba romana...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde MiG29 » Vin Ian 30, 2004 11:46 am

Nanuk scrie:Se pare ca-ti permitzi cam multe sa spui la persoana mea,

Sindromul Raducioiu face victime...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

de la Behemoth citire:

Mesajde gaga » Vin Ian 30, 2004 2:27 pm

Mai, KdOgule, iote, k sa precepi kum vine de sa leaga kestia, am satzi zik un proverb afrikan: "Kand rinocerul se uita la Luna, ishi oboseshte splina" ! Adeka, sa nu konfunzi FORMA shi FONDUL ! Una este un GEN MUZIKAL (ma rog, artistic) shi alta mankre e sa adoptzi un anume komportament. Rockul nare nici o legatura cu lantzurile sau beutura sau mai shtiu io ce altceva. Shtii, pa lanceputul sec. XIX aparuse o karte scrisa de unu Goethe ("Suferintzele tanarului Werther") shi mama-mama, a urmat un val de sinucideri ! Ce vreau sa zic e ka depinde de gradu tau de cultura, esperentza de viatza, de CE vrei tu sa fii shi CINE vrei sa fii, k santzeleji ce trebe santzeleji din arta, orishikum sar kema ia !

cred ca ar trebui inventata de academie o a doua limba romana, sau a treia, sau a cincea ... romana de net, cyberomana ...
gaga

Mesajde gaga » Mar Feb 03, 2004 10:46 am

di(r)klady strikes again!

Dar de ce trebuie sa existe numai thread-uri care va convine? Ce credeti ca pe lumea asta exista numai persoane ca voi? Ce sunteti asa de sceptici? Nu exista persoane care sa aiba acealeasi gusturi. Nu-ti place acest thread? Noapte buna ! Nu intra pe thread. Nu-ti pune nimeni cutitul la gat ca sa scrii ceva aici. Sunt persoane care le place si istoria americanilor. Daca esti roman trebuie obligatoriu sa-ti placa si sa scrii numai despre istoria romana? Ce draq?

ash fi comentat dar o sa o las in starea pura a stilului caracteristic "mancatzash peleu' tau" care a consacrat deja personajul, daruindu-l cu eticheta de precupeatza... :)

===
new entry:

uneori imi sunt bancurile gen dana.

punct, da, punct, ce nu ati inteles? autor? cel caruia i s-a blocat ascensiunea literara de catre piedicile carcotasilor.
gaga

and a new ientry from

Mesajde memetshot » Vin Feb 06, 2004 1:04 pm

amerigo scrie:Daca permitzi sa fac o mentziune.
Majoritatea berilor marca ALT(veche) se trag din regiunea Düsseldorf shi sant foarte putzine la numar.

trecand peste maretul sant (cred ca se gandea la sani...) nu-i asa ca e amuzanta constructie: majoritatea berilor ALT sunt putzine la numar?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Lun Feb 09, 2004 9:23 am

Aurolacul ne invatza cum ca dlui mananca:

fulgi de ovaz(cornflakes)

ezista doo variante, in limba engleza corn = (egal, pr nicholas) ovaz, fie corn =/= (nu este egal, pt nicholas) cu ovazul fiind, din cate imi amintesc eu, substantivul care desemneaza o cereala, aliment principal in America de Sud inca din vremuri precolumbiene, folosit mai tarziu in romania pentru a obtine ceea ce italienii numesc polenta si anume: mamaliga (pt nicholas, este vorba despre porumb).

si ar mai fi o chestie dragalasha care nush daca ishi are loc acilea:

Stiu fiecare acord al chitarii lui Plant, fiecare infexiune a vocii lui Page

futiri :)
gaga

Mesajde neatza » Lun Feb 09, 2004 10:19 am

Oribilul Mosh scrie: nu am manarit nimic.

serioz? mai sa fie! eo aj avea de spus ca ai cam manarit o linba! shi nu a vrunei gagici, Doamne fereshte! ci paia obshteasca. shi nu ie prima oara, da cu sigurantza nu ie nici ultima.

Oribilul Mosh scrie: ai vostrii
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Lun Feb 09, 2004 11:53 am

tuate is postate in original de teofildormea:

1. Imi zice senin ca mai are doua cursuri care cel mai sigur le pica semestrul asta

2. Profele vad ca isi mentin bunele obiceiuri ca dupa ora de engleza la ora de psihologie profa nu numai ca nu putea vorbi (...)

3. cel putin pe mine ma impresionat
gaga

Mesajde aphextwinz » Mar Feb 10, 2004 4:26 pm

vali scrie:nu o sa te ia multa lume in seama, esti patetic, anagramat, terminat, banat, cazut in dizgatie...

un rebus, ceva?
aphextwinz
Junior Member

Mesajde river » Sâm Feb 14, 2004 3:00 pm

Pentru mai multi dintre fanclubisti:

Corect: o coperta/ doua coperte! NU COPERTZI.
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Sâm Feb 14, 2004 10:17 pm

de fapt exista ambele forme de plural shi ambele-s acceptate din cate shtiu io. in fine, daca n-or fi interzis-o cei de la academie pe a doua :p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde nocturna » Dum Feb 15, 2004 12:46 am

nu, cica inca nu. se accepta shi copertzi, care mie-mi suna mai frumos. :)

nocturna

Mesajde nocturna » Lun Feb 16, 2004 12:43 am

aphextwinz scrie:dar alea care le shtiam io mai vehiculate

spune ca n-a fost regizata. :D

nocturna

Mesajde aphextwinz » Lun Feb 16, 2004 1:49 am

vezi de ce ai fost votata cea mai antipatica? :p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde river » Lun Feb 16, 2004 8:35 am

Nu, sau cel putzin in toate cartzile de gramatica pe care am binevoit a le studia si pe care le am io-n biblioteca mea, forma de plural "copertzi" nu este acceptata. Si in Dex tot "coperte" este trecut... Sincer si mie mi se pare ca suna mai bine "copertzi", cum de altfel mi se pare ca suna mai bine "a place" si nu "a placea" asa cum scrie pe la tratate. Da' ata ete!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

river
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Lun Feb 16, 2004 8:46 am

cf DEX editzia 58 - coperta (pl. coperte) = bla bla (pl. shi copertzi)

in dictzionarul enciclopedic ultima editzie nu sunt date formele de plural, mai shtiu la cineva un MDE din 78 - voi afla raspunsul in cursul zilei de azi
aphextwinz
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 16, 2004 9:40 am

ca de obicei, afexu are dreptate! ambele forme sunt acceptate! Restul sunt doar opinii doctrinare neimpartashite de majoritate!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde river » Lun Feb 16, 2004 11:00 am

Da, intr-adevar, si-n dexu' meu scrie, la finalul definitziei, "pl. shi copertzi". Oricum, nu pot decat sa ma bucur ca afexu a avut dreptate (ca de obicei)... In unele tratate, in orice caz, forma de "copertzi" nu e acceptata. Si ieri, la o emisiune in reluare de pe tvrm, cu specific, tot forma de "coperte" era data ca fiind forma corecta a pluralului de la "coperta". Te zapacesc astia cu regulile lor cu tot! :)

river
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Lun Feb 16, 2004 11:04 am

ian mai potolitzi-va cu "a avut dreptate ca de obicei". iote, mai sus m-a prins nocturna cu lacune in acuzativ. shi cate mai is shi nu shtitzi voi ... :p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Feb 17, 2004 10:29 am

ba le shtim mah, da' mie mi-e cam frica sa le dau pe post ca te shtiu razbunator *p shi nu mai am nevoie de blesteme, e raftu' plin. :D

nocturna

Mesajde nocturna » Mar Feb 17, 2004 2:50 pm

oamenii rai shi invidioshi mi-au furat botonu' de edit.
animaloo scrie:cum deosebesti diferenta
sau cum deosebeshti deosebirea? cum dracu' vine asta? :con:

nocturna

Mesajde aphextwinz » Mar Feb 17, 2004 3:02 pm

ce shtii tu? :rolleyes: :p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Feb 17, 2004 3:03 pm

ca sa-i citez pe clasicii de la vaca mare: egzista o ecsplicatie, dar a plecat la pescuit
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Feb 17, 2004 3:06 pm

si mai egzista un mod care va face curat pe acilea ... mintenash
gaga

Mesajde marian jan » Dum Feb 22, 2004 11:23 pm

Mr Teo scrie:ca am ajuns fix in spatele lu ala.

genitivul.care este.
bravo baixule!
marian jan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte