Imi fac debutul aci prin a va aduce atentiei o noua piciodopera(capodopera="opera" creata cu capul, piciodopera="opera" creata cu piciorul) a maestrului adornit:
Mr Teo scrie:Am venit de la spital si am mai multe faze de scris.
Perfect adevarat. E clar ca nu poti scrie mai multe fraze, dar faze ai demonstrat ca esti in stare sa scrii cu nemiluita
Mr Teo scrie: Sunt unul din singurii voluntari care face treaba pe acolo,
M-ai bagat in ceatza. Hotara-te: esti singurul sau esti unul dintre putzinii voluntari.
Mr Teo scrie: Cu legitimatia noua am access la:
Nu poti rezolva sa ai
acces si la biblioteca? Tre sa fie acolo niste carti de gramatica, un dex ceva... Romana nu-i ca engleza, la fel cum iarna nu-i ca vara. Incearca sa le inveti pa rand.
Edit: Dormica strikes again:
Mr Teo scrie: Urmatorul post nu e la aberatzii o aberatzie si daca crezi ca e Alex sterge-l.
Cate tipe in ziua de azi vreau (vor) sa io (i-o) suga la unul (unuia) ca sa vorbim dea (de-a) dreptul? (formularea de la final de asemenea e 100% dorniana)
Deja m-au lasat nervii, omul asta nu poate scrie 5 cuvinte legate intre ele fara sa aiba cel putin o greseala. continuarea e mai jos:
Mr Teo scrie: Sigur mai gasesti una doua la care ii place sa faca asta si chiar vrea sa faca asta.
Ce sunt restul? Fie curve care le platesti, fie femei care vor sa obtina ceva de la tine.
Sunt de acord cu FunFun ca daca are cineva cat de cat minte nu ai prea multe sanse sa primesti un sex oral ca barbat pe degeaba.........