De veghe in lanul de secara

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 9:47 am

ce credetz ca a facut nanuka barbatului pe care il iubeste si respecta?

Mi-am cumparat sampon si balsam de la L'Oreal nutrileum...wow mi se pare o porcarieeee.....parul se electrizeaza in ultimul hal.....habar n-am din ce cauza dar e groaznic.....i l-am dat lu barbatimiu sa se spele el cu ele..si eu mi-am luat altceva mai bun..

motiv pt de veghe e ca i l-a dat pe iele care ie mai multe intr-unu singur probabil...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde basstard » Mie Feb 25, 2004 9:50 am

Imi fac debutul aci prin a va aduce atentiei o noua piciodopera(capodopera="opera" creata cu capul, piciodopera="opera" creata cu piciorul) a maestrului adornit:
Mr Teo scrie:Am venit de la spital si am mai multe faze de scris.

Perfect adevarat. E clar ca nu poti scrie mai multe fraze, dar faze ai demonstrat ca esti in stare sa scrii cu nemiluita
Mr Teo scrie: Sunt unul din singurii voluntari care face treaba pe acolo,

M-ai bagat in ceatza. Hotara-te: esti singurul sau esti unul dintre putzinii voluntari.
Mr Teo scrie: Cu legitimatia noua am access la:

Nu poti rezolva sa ai acces si la biblioteca? Tre sa fie acolo niste carti de gramatica, un dex ceva... Romana nu-i ca engleza, la fel cum iarna nu-i ca vara. Incearca sa le inveti pa rand.
Edit: Dormica strikes again:
Mr Teo scrie: Urmatorul post nu e la aberatzii o aberatzie si daca crezi ca e Alex sterge-l.
Cate tipe in ziua de azi vreau (vor) sa io (i-o) suga la unul (unuia) ca sa vorbim dea (de-a) dreptul? (formularea de la final de asemenea e 100% dorniana)

Deja m-au lasat nervii, omul asta nu poate scrie 5 cuvinte legate intre ele fara sa aiba cel putin o greseala. continuarea e mai jos:
Mr Teo scrie: Sigur mai gasesti una doua la care ii place sa faca asta si chiar vrea sa faca asta.
Ce sunt restul? Fie curve care le platesti, fie femei care vor sa obtina ceva de la tine.
Sunt de acord cu FunFun ca daca are cineva cat de cat minte nu ai prea multe sanse sa primesti un sex oral ca barbat pe degeaba.........
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 25, 2004 10:53 am

bassule, dornea a depashit momentu' lanului, el e deja istorie.
Horibilul Mosh scrie:ca la ea acasa o vede masa si o bate

aici avem o mostra de personificare a obiectelor de care ne lovim zi de zi fara voia noastra shi care lovesc shi ele inapoi, din ciclul: 'masa violenta shi victimele ei' avem masa care nu numa' ca vede shi observa tot ce mishca-n juru' dansei da' mai prezinta shi ieshirile violente de rigoare. feritzi-va de masa!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde river » Vin Feb 27, 2004 9:37 am

Daca s-o mai fi scris pe aici despre asta, zic io, nu-i bai, pentru ca oricum nu s-a tinut cont...

Observ (din nefericire nu doar pe forum, ci si in afara lui, la oameni cu pretentzii) ca se face o mare confuzie intre sensurile lui "datorita" si "din cauza...". Nu ma apuc acu' sa-i trec in revista pe toti forumistii care cred ca "datorita lui x" au suferit un mare esec, respectiv ca "din cauza lui y" au obtinut un mare succes, pentru ca e o lista mult prea mare.
Ideea e, ati inteles cred, ca NU DATORITA coruptziei nu ne integram in UE, ci "DIN CAUZA ei...
SAU am obtinut un premiu DATORITA antrenorului si am o depresie DIN CAUZA asteniei de primavara.

Sper ca m-am facut inteleasa :)

PS. Ma duc sa fumez o tigara, desi stiu ca DIN CAUZA fumatului imi voi strica plamanii... :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Feb 27, 2004 10:57 am

deci pana la urma cum vine?
am picat examenul din cauza nestiintei, sau datorita nestiintei?
un alt exp.:
am castigat diploma datorita lui Marin. (asta e corecta, nu?)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde river » Vin Feb 27, 2004 11:19 am

Din cauza nestiintei... :) Uite, de exemplu, nu vei putea spune ca datorita cutremurului au fost mii de victime. Dar, da, datorita/gratzie/multzumita lui Marin ai luat o diploma.
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

river
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Feb 27, 2004 12:35 pm

ma, io nu stiu sa esplic ca la carte, dar "din cauza" se foloseste atunci cand este vorba de ceva najpa, iar "datorita" atrage ceva care este bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde river » Vin Feb 27, 2004 1:04 pm

Asta vrui si io sa zic, numa' ca am apelat la exemple, in sperantza ca va fi mai usor de facut diferentza. Asta pentru ca, multi ar putea "ataca" prin faptul ca "a cauza", cf dex, nu inseamna neaparat "a determina ceva rau". In contextul amintit de mine insa, trebuie sa se faca o diferentza intre "din cauza ca..." sau "datorita/gratzie, multzumita". Acum, nici io nu-s sigura, astept parerea "expertzilor", daca este chiar incorect atunci cand spun ca "din cauza lui Misu am obtzinut un premiu". Dar stiu sigur ca este incorect atunci cand afirm ca "datorita ciumei au murit jdemii"... Mai astept dezbateri pe tema.

river
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Mar 01, 2004 9:59 am

patinuarului

in original scrisa de OM care luat de valul clasei muncituare a uitat ca, serios vorbind, corespondentul in limba romana a cuvantului infierat este patinoar.

(iar n-ai inteles, eh? ;D )
gaga

Mesajde neatza » Lun Mar 01, 2004 3:26 pm

deci are dreptate omu cant zice ca abordeaza diverse probleme. adevaru ie ca mai rar mia fost dat sa vaz in acelash text obnubilante dificultatzi de limbaj umbrite duar de o celesta disfunctzionalitate de gandire. loatz de vedetz mai gios:

Oribilul Mosh scrie: Evident, nu am vazut toate filmele ce au concurat...asa ca nu pot condamna sau aprecia decizile luate. Dar cu toate astea m-am bucurat enorm pentru Return of The King. Imi pare rau ca nu a candidat si la actori in rol secundar. Merita sa ia cel mai bun film, regie si scenariu adaptat...

sesizeaza careva oximoronia?

tinand cont ca primele doua partzi ale trilogiei au punctat doar la categori mai putin importante.

la ce au punctat?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mar Mar 02, 2004 12:30 pm

neatza, io intai shi-ntai am sesizat moronia, fiind evidenta shi la indemana.
IOANA NICOLAE scrie:.. adica am cunoscut lumea cititului de curand si cred ca a fost cel mai bun lucru care l-am facut in toata viata mea... am citit in doua zile doua carti de coehlo 11 minute si alchmistul si pot spune ca prima m-a impresionat adica eu nu o consider o carte de sex ci mai degraba de dragoste... adica mi-a placut si merita citita... cat despre slchimist aia chiar mi-a placut, m-a facut sa ma gandesc la multe aspecte ale vietii mele si sa-mi dau seama ce vreau sa fac cu ea... adica am realizar ca aveam o viata plina de mediocritati si ca trebuie sa ma hotarasc ce fac cu ea si ce trebuie sa fac cu ea... plus ca am inceput sa privesc iubirea si toate celelate dintr-un alt unghi

un post aproape 'delicios'. :D o fana coelio, daca nu v-atz prins din start. probabil ca avea fuarte multe idei de spus shi expus, care s-au invalmashit in capshorul ei shi s-au revarsat asupra tastelor, shi inca nu sh-a dat seama ce a facut cu ele shi ce trebuie sa faca cu ele, practic.

nocturna

Mesajde nocturna » Joi Mar 04, 2004 10:51 am

gabitzu zice:
gabitzu scrie:4/nu e admisa forma "sa copie", ai gresit. e din categoria "tie ti-ar place.."

dupa care, umpic mai tarziu gabitzu ishi da cu stangu' spre dreptu', cum ii sta in obicei:
gabitzu scrie:nu-mi spune ca ti-ar place sa-l ai coleg tocmai pe el

tanar, da' cu memoria scurta shi selectiva.
acuma vez mah de ce s-a scris regulament special pentru tine? :D

nocturna

Mesajde gaga » Lun Mar 15, 2004 10:48 am

Oana este cea mai superba.Mi-a facut cartofi prajiti, carnatzi si oua ochiuri.De Revelion mi-a facut salata de beuf.

din semnatura cuiva al carui nickname nu am voie sa il scriu.

cea mai superba si beuf sa-i ramana numele.
gaga

Mesajde Superba Oana » Vin Mar 19, 2004 11:20 pm

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
si cand te gandesti ca are deja 1/4 de veac te-ai astepta la mai multe din partea lui
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 20, 2004 12:02 pm

daca i-au astia in serios

sau poate ca nu i-au. si poate ca nu mai d-am lectii de gramatica sau nu ne mai lu-am de userii care fac astfel de greseli.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Sâm Mar 20, 2004 1:30 pm

ete scartz, omu' din greseli invatza *p si o sa ma iau in continoare de aia care gresesc, sa invete si ei , chiar daca se grabesc sau pur si simplu nu stiu - mai afla si ei cu ocazia asta :).

io nu mam dus niciodata

sa faca lumea sai auda

toate au un numitor comun: 120dB.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Lun Mar 22, 2004 9:50 am

aia cu un sfert de veac ie copy nea tomitza

gabizu, ce face omu intentionat nu se conpara cu agramatismele asa ca mucles. sau patinuar.
gaga

Mesajde gabuba » Mie Mar 24, 2004 9:06 pm

poate ca ar fi trebuit sa las toata fraza ca sa te prinzi ca nu e vorba de vreun cm-ist ci de emigrantul 120dB ;)
in alta ordine de idei:
...mie infricosator

o sintagma cel putin dubioasa...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Joi Mar 25, 2004 11:54 am

gabitzu, pardon, gabuba, ciocu' mic shi joc de glezne. shi sa ne explici cum te transformi intr-un nick (te dai de 3 ori peste cap sau doar de 2?) shi cum te trateaza lumea cu nicku? nick la tava, la pahar, la halba, nickdiferentza sau nicku e codificat shi inseamna alte alea?
gabuba scrie:si alte dilacatese, eu zic sa largesc gama de prosuse si sa ma transform pentru urmatoarele 6 luni in nickul cu care si asa ma trateaza toata lumea.

nocturna

Mesajde gaga » Joi Mar 25, 2004 12:02 pm

ejti pe dilei naiti, sau nu te-ai prins, el vorbeshte ca cemeishtii :)
gaga

Mesajde gabuba » Vin Mar 26, 2004 11:00 pm

love2fly scrie:Daca misca sau "incalzeste" pe cineva aceste urari

daca urarile incalzeste pe cineva? ba, nush, da' s-au facut peste 50 pe threadu cu noapte buna, ai grija.

si acum da fugata repejor de modifica agramaticalitatea , ca-l faci invidios pe marele costi.

p.s. nici macar ghilimilele nu te scuza:
love2fly1982: dar stai vere
love2fly1982: aaaahhh!
love2fly1982:
love2fly1982: ca e pus in ghilimele
love2fly1982: ahahahahahaha
love2fly1982: ahahahahahah
love2fly1982: ma dus sa-ti dau replay pe "de veghe....
love2fly1982: sunt salvat
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Vin Mar 26, 2004 11:12 pm

sa mori tu? de unde stii ce a vrut sa spuna autorul, bre?
p.s: asta a propos de limbajul cemeist des uzitat pe aci
Love2Fly
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Apr 01, 2004 10:24 am

de la nanuca citire:

Si hai sa fim seriosi, tu crezi ca Maia ar fi refuzat un film care ii aduce milioane si faima de actrita, numai pt faptul ca este antisemist?...

aaaaaaa..... deci cum? antisemiticist? antisemitistic? antisemitistizant? antisemitizator? antisemititzionist? antisemititzionistic? antisemititzionalistic?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Joi Apr 01, 2004 3:32 pm

intreaga cantitate sa fie luata toata odata.

zice userul SOD, daca zice el, care e mecanic, asa o fi
gaga

Mesajde SOD » Lun Apr 05, 2004 9:17 am

rectificare.
intreaga cantitate sa fie luata pe bucatzele mici, a cate 1 (unu) CD, cu mentziunea ca trebe luate toate odata.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde aphextwinz » Lun Apr 05, 2004 9:51 am

bah, pana la urma care-i threadu' cu carcoteli: asta sau ala cu teste :p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Apr 05, 2004 10:22 am

nocturna scrie:ca mi-e imi e

am prins-o! deci eram io, care numi explic ce santamplat! cine m-a impins la asemenea fapte necugetate? :con: am vrut sa scriu 'mie mi-e' shi uite numa ce-a eshit. totushi, a fost mai tare aia cu portschi. :D

nocturna

Mesajde gaga » Lun Apr 05, 2004 10:29 am

aaaaaaaaaaaa, cu tine forbea, gamiash in ecsprimarea baicsului ca de o ora imi caut fun post pe boshorogime, ufff ...

bine SODy, bine
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Apr 07, 2004 8:13 am

Nanuka scrie:
nu vei gasii
poti gasi
fati relatii

verbu a gasi in variatele sale ipostaze
baicsu, face-re-a de bine fute-re de mama :D s-au fat-i timp si sun-a
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nanuka » Mie Apr 07, 2004 8:41 am

Okay Aiule,

"Fati relatii" sorry am gresit, verbul a face la infinitiv plus pronumele neaccentuat, la persoana doua sing, parca "Ti", Tie sa iti faci relatii...la primele doua explica-mi tu...si daca tot am gresit si de data asta, spune-mi ..
Nanuka

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte