De veghe in lanul de secara

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde OlgaR » Joi Apr 22, 2004 6:54 pm

danone scrie:prostia mea, am copiat dintr-o revista de cacat fara sa filtrez, am scris ca dactilografele, imi torn cenusha-n freza pt Leibniz si ma kish pe aia care editeaza respectivul fanzin :D

oooooo.....iti pute gura si faci si pe dura!
Daca erai intr-adevar ceea ce lasi impresia doar ca esti, artificiala ca iaurtul danone, grandomana, invidioasa pe tot ce e cu un cap deasupra ta, ii lasai pe toti aici sa vorbeasca. ....crezi ca intr-o viata anterioara ai fost Iuda? Buda? Gandeste-te cum pui accentul in viata asta. Nu pierd eu!! \:/ si mai lasa visele de maretie. Incearca voodoo, sa iti ineci instinctele cremenale. :M
OlgaR

Mesajde gaga » Vin Apr 23, 2004 8:15 am

olgutza mama, ia vezi matale de gagautzismele tale si cata alte drumuri, ca nici macar amuzanta nu eshti. normal, fomeie din bucurest

#563 Ieri, 16:54
OlgaR
Registered User

Data inreg: Apr 2004
Loc: bucurest

ahap, najpa nu? eniuei ai un avert pt jigniri nejustificate, si inca unu pt bagare in zeama intr-o discutzie care nu te priveste.

edit: pfui, si inca unu' pt quote, najpa
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde OlgaR » Vin Apr 23, 2004 10:54 am

Ba pardon. Nu sunt din Bucuresti, din pacate pentru tine.
Asa. Si da avertizari in continuare ca sa te ingrasi! Simte-te bine!
OlgaR

Mesajde gaga » Vin Apr 23, 2004 11:07 am

catzo, Loc: bucures trebuie sa insemne localitatea in care coabitezi (desi ma indoiesc de asta), da' mai bine asa, ca nu mai trebe sa-ti scuturi tzarana de sub unghii cand te'ci la netu' din sat.
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Apr 29, 2004 8:23 am

Nanuka scrie:dute si vezi-ti de viata ta sociala

Nanuka scrie:deci tu dute si joaca

...si tu dute pe la scoala
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde tester » Joi Apr 29, 2004 9:18 pm

Pot sa scriu si eu aici?

Postat de Mr Teo in jurnal, in 2 posturi.

"p.s Learn english while your at it mates.

You folks definately make me laugh.
I know a few of you definately know some english(a lot or a little) so: your at it in spoken english is the same as you are at it(two words) in written English.
When this site becomes a place for people to do serious work(grammar wise) you let me know ok?"

You let us know too, ok? in English.Definitely. Which was :)

"Trei: Cu legitimatia noua am access la: Xerox," aia-i marca de copiator, nu aparatul in sine, e ca si cum ai spune samsung la monitor. Si in romaneste se scrie acces.

Ps. am pus celalalt forum, peudoanalize literare, la preferate, am ras non stop cand l-am citit, danone super faine comentariile, nici restul nu se lasa mai prejos.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mai 05, 2004 12:23 am

Rootzschke scrie:si se va lua masuri

masuri drastice pentru un nou costum.

rugam iertare, domnu' xkran, da' tentatzia o fost prea mare :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mar Mai 11, 2004 10:19 am

numa intr-o singura fraza

Nanuka scrie:1/ Instead of you
2/ you're not so perfect either..
3/ why m'I bodering so much
4/ to answer you..
5/ just an advice,
6/ are a lots
7/ of cremes
8/ who are covering all your weird face

1/ if i were you
2/ he is very perfect
3/ why do i bother
4/ to answer to you
5/ just a piece of advice
6/ are lots
7/ creams
8/ which...

se pare ca nici engleza nu e punctu forte al nanukulitzei
uare cere-o fi?

v-am pupat
aiucutziculitzu
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Mai 12, 2004 12:46 am

Nanookyutzu scrie:Eu mi-am primit o gramada de comentarii
..si da impresia ca si cum eu as fi fost vreodata interesata de persoana lui.

Inca uo data,cea mai fidela fata(pe threadu asta cel putin).Sau nunucu straics aghen:D

Migutzicutzicu
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nocturna » Mie Mai 26, 2004 10:29 pm

cules de pe Literatura > Spune-mi ce citesti ..
[quote="(oana) Psycho"]of ....miemi plac cartzile gen jack london-calator printre stele(cartea asat pur si simplu sta la baza filozofiei mele de viatza)..............asta nu inseamna cami place cotz alb ~p ..........................................apoi un alt scriitor szuper mircea eliade ..................''noaptea de sanziene".................una din cele mai misto cartzi scrise vreodata................oricum eliade a scris numai cartzi interesante (la umbra unui crin,uniforme de general...etc)
shi in afara de cartzi sffilozofice.....................imi plac shi cartzile cinice gen balzac(tocmai am terminat de citit)sau Hjalmar Bergaman(nu stu dak atzi citit nui tocmai cunoscut e suedez)_testamentul e sarcastica cartea desi e foerte usor de citit ]
spune-mi cum shi ce scrii shi o sa-tzi spun...ce mai faci. o fi de la prea mult 'orice gen balzac'.

nocturna

Mesajde baixinho© » Joi Mai 27, 2004 6:58 am

faza cu testamentul e sarcastica cartea m-a dat pe spate.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 29, 2004 7:24 am

Nanuka scrie: recomand sa jumoale o gaina pentru cateva friptane....

intrebare test: care este verbul la infintiv care la persIII plural are forma "jumoale" ?
eyewitness

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 29, 2004 8:28 am

cred ca jumanji. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nanuka » Sâm Mai 29, 2004 5:23 pm

verbul "a jumulii"> forma a 3-a jumuleasca...nu sunt cretina pur si simplu scriu din neatentie, mai tarziu ma corectez.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Dum Mai 30, 2004 6:50 am

personal, astept sa vad cand o sa corectezi, stergand al doilea i de la ce ai scris mai sus intre ghilimele.
ANTI

baixinho©

Mesajde Nanuka » Dum Mai 30, 2004 9:03 pm

"a jumuli"...e bine?:yD...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Lun Mai 31, 2004 6:42 am

cu ocazia asta, iti readuci si tu aminte de gramatica (asta in cazul in care ai invatat-o vreodata).
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Lun Mai 31, 2004 8:04 am

baicsule, vrei sa-ti zic eu ce gramatica stie nanukitza? :D pai, cand s-a deschis topicul ala, de teste la limba romana, ma intreba pe mine diverse chestii , dupa care se dadea 'entelectuala in fatza voastra. fii sigur ca habar n-are ca verbele la infinitiv n-au niciodata mai mult de un i...

p.s. sunt curios la cine mai apeleaza in prezent nanukis pentru elucidarea nebuloaselor numeroase ce zac intre cei doi ai sai gingasi neuroni. o zi buna!

*fara virgula*
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Lun Mai 31, 2004 6:57 pm

Baixinho,

Stai linistit, am invatat f bine gramatica la viata mea, mai ales pe vremea cand eram in liceu...dar vezi tu, voi nu intelegeti ca, nemaiavand contact cu limba de aproape doi ani, incepi sa faci mici greseli, nu mai ai nici un contact cu presa, vreun ziar, sau sa vezi la televizor..absolut nimic..totul intr-o alta limba..

Eu nu mai sunt la scoala sau la facultate in Romania, pt a scrie in mod cursiv, aici este singurul loc unde scriu in romana...

Cat despre tine Gabuba, vezi ca te tragi prea mult de sireturi cu mine si nu e frumos, tu stai cu cartea in mana toata ziua, te duci in fiecare zi la scoala,esti corectat, dai teze, lucrari...e normal sa cunosti f bine aceste lucruri....cum s-ar spune esti in business...tocmai din cauza asta te-am si intrebat daca e corect ce aveam de gand sa postez si da era corect, dar tu ai vrut sa te dai grande si sa postezi repede..

Baixinho, era frumos sa spui, iti readuci si tu aminte de gramatica, partea a doua puteai sa o eviti.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Dany_S » Lun Mai 31, 2004 8:14 pm

am observat obsesia asta cu gramatica corecta la perfectie pe mai multe threaduri si sincer n-o prea inteleg........adica nu zic sa fie totul aiurea, dar totusi suntem pe internet.....eu fac extremd e multe greseli din cauza ca incerc sa scriu cat de repede pot, n-am timp ore si ore si ore sa ma uit la fiecare cuvant sau semn de punctuatie......consider ca e mai important , mai ales pe internet(fie ca e un forum sau un chat) continutul la ce e scris , nu cat de corect gramatical e scris.......
.....de asmenea pt cei plecati din tara, e inca mai greu, eu in ciuda faptului ca vorbesc tot timpul romana, nu scriu decat pe 2-3 forumuri din Ro, si asta de cam 1 an incoace, dar in rest in ultimii 8 ani n-am avut nici un fel de contact cu gramatica deic e normal sa nu mai stiu toate regulile si sa fac multe greseli
Dany_S
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Mai 31, 2004 8:38 pm

Dany, fara suparare, dar nu e normal. Gramatica se invata pina in clasa a VIII-a. Dupa aceea foarte putini mai pun mina pe o gramatica, indifirent ca sunt in tara sau nu. Gramatica ori o stii, ori nu ai stiut-o niciodata cum trebuie. Si dupa cum bine ai remarcat, obsesia pe forum este in legatura cu gramatica, nicidecum cu greselile de tastatura. Se poate observa foarte usor diferenta dintre acestea. Nimeni nu s-a legat vreodata de faptul ca doua litere sunt inversate, sau ca litera de la inceputul cuvintului urmator este legata de cuvintul anterior, insa greselile de gramatica, de exprimare si de topica sunt vizibile si deranjeaza.

Si apoi de ce sa ne suparam? Important e sa ne asumam greselile si sa invatam din ele. Chiar daca am terminat scoala de mult.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Nanuka » Lun Mai 31, 2004 9:19 pm

Necko,

Nu nu deranjeaza gramatica aici pe forum, astea sunt doar mici pretexe de rautate, pentru declansarea unei certe si eventual exculderea unui user prin banare...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde nocturna » Lun Mai 31, 2004 10:19 pm

draga nuka, vorbeshte in dreptu' tau.

asha, unde eram...ne spunea sburatorul, cu limbajul sau fuarte livresc, ca sa zic asha, el fiind un mare erudit:
Love2Fly scrie:sa fie la nivelul meu de cunostiintze

evident, fiind multe cunoshtintzele astea is cu mai multzi i.

mai incolo:
care are un nivel respectabil de cunostiintze literare

suficient de respectabil incat sa taie un i? :D

nocturna

Mesajde Love2Fly » Lun Mai 31, 2004 10:26 pm

Aha...si marmota invelea ciocolata. N-am specificat in fraza respectiva care e nivelul meu de cunostintze :D da' oricum, multzam fain de corectare. Pot spune ca am invatzat si eu ceva nou in seara asta (pe langa termotehnica asta nemernica)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde tester » Lun Mai 31, 2004 10:27 pm

dany S scrie:dar in rest in ultimii 8 ani n-am avut nici un fel de contact cu gramatica deic e normal sa nu mai stiu toate regulile si sa fac multe greseli

Ejti tanar doamne:). Plusez la fo 15 ani, si altzi ma depasesc lejer, cade argumentu`.

Si pe bune, nu ai scris chiar nimic de 8 ani, ca sa zici ca nu mai ai contact cu doamna gramatica.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Dany_S » Lun Mai 31, 2004 11:37 pm

Necko - nu-s de acord cu unele lucruri, pt ca adevarul e ca in liceu se mai face inca romana pana intr-a 12-ea, apoi la facultate, trebuie scrise proiecte, referate etc, unde nu te poti prezenta cu gramatica la pamant, toate astea fiind lucruri pe care eu nu le-am mai intalnit de la examenul de intrare la liceu din 96 (la care am luat 8.9X si intrasem in Caragiale :A ). Eu niciodata nu am excelat la literatura, dar la gramatica nu luam sub 9 in scoala generala,d ar acum probabil ca nici de 7 n-as mai face :). Sunt de acord insa ca trebuie sa fie cat de cat decent nivelul de limbaj si gramatica......

Tester - nu, din pacate, vreun an asa dupa plecare am scris scrisori, si apoi foarte rar e-mailuri la prieteni, dar cam atat.
Dany_S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iun 01, 2004 6:26 am

Nanuka scrie:nemaiavand contact cu limba de aproape doi ani, incepi sa faci mici greseli

aici o dai bara rau de tot. iti trimit forward de la mailuri primite de prieteni de-ai mei plecati in Noua Zeelanda in ziua de 5 mai 2002 sa vezi cum pot sa scrie ei in romaneste. stimata, este vorba de vointa si de ati :D da interesul sa nu ui-ti :D limba romana (scris/vorbit).

Nanuka scrie:partea a doua puteai sa o eviti.

pai intr-o prima faza am evitat paranteza, dar am editat postul special pentru asta.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Iun 01, 2004 7:13 am

Eu niciodata nu am excelat la literatura, dar la gramatica nu luam sub 9 in scoala generala,d ar acum probabil ca nici de 7 n-as mai face

apai io nuntzleg....ce are sula cu prefectura. Probabil ca io acu n-as lua nici 6 ca nu mai stiu sa analizez les cuvintes (v-am zis ba canvatz franceza? incepe deja sa se vede).

In plus care e marea problema ca isteti pusi la "tabloul de onoare"? Nu tre sa va ofuscati atat...de fapt nanuki nu tre sa te ofuschezi atat. Vezi unde ai gresit si a doooa oara nu mai gresesti...in modul asta si tu castigi. dar....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Iun 01, 2004 7:49 am

boon, anuntz merluciu: cand vine fane vedem ce stabilim si offtopicele grave, in spetza cele ABERANTE stabilite de comun acord cu comoderatorul meu vor fi sanctzionate cu cartonash in functzie de gravitatea.

atacul lutzelor pe literatura, plm. threadu' asta are scop clar, chiar daca materialul furnizat de katerinca vine direct la sursa propun sa incetatzi si sa va contrazicetzi in particular.

nu de alta da' nu pot sa dau "Ignore" ca nu pot modera, da?
gaga

Mesajde stefan » Mar Iun 01, 2004 8:25 am

Dom'le, sper ca discutia a fost edificanta pentru cei "incriminatzi", acu ash fi recunoscator daca n-ati insista - din punctul meu de vedere, s-a spus cam tot ce era de spus pe tema asta. Poate e bine ca discutia sa ramana pentru ca sa nu o mai reia nimeni, cel putin asa consider acu.

Nanuka, Dany, threadul asta exista pentru a semnala greseli de gramatica, eventual cu scop didactic, nu tre sa va simtiti persecutati, cel mult sa luati notite :D.

In continuare eu zic sa ne rezumam la a semnala greseli de gramatica aici, locuri de ciondanit is destule pe forum. Ok, copii? Hai, ca am de lucru...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte