pe astea le sarishi :
neexistenta sentimentelor
infidelitatea apare din un singur
neexistenta sentimentelor
infidelitatea apare din un singur
lui alienor, ce'mi cerea
ca limba nativa engleza
a unei comparatii, explicita sau implicita
faptul ca pentru tine limba romana este precum ii este unui strain
mi'a taiat orice chef de comentatie
inseamna ca intradevar n-avem ce face
old lord scrie:pentru mine acest gen de muzica devine o totura atunci cand sunt obligat sa le ascult
io nu stiu cum unii le suporta
imi placa o multime de genuri de muzica dar cu manelel am io ceva, pur si simplu nu le suport
m'aitza is scrie:intra in categoria "sofisme" deodata ce eu nu am incercat
uare la ce se gandea invatatuarea in loc sa-i predea cratima, asta cand era iel printr-a patra?Love2Fly scrie: Oare l-a ce s-au gandit cei care au ales filmul?
theOffender scrie:idiotzi a caror pareri sunt cele imprumutate
theOffender scrie:sa-ntzeleg ca a-i inceput sa scrii
Sica_wine scrie:se gaseste la farmacie anticonceptionale care se iau de catre partenera dupa actul sexual dar in cel tarziu 2 zile parca, deci daca au trecut 2-3 zile te-ai cam dus daca nu au trecut fuji si cumpara.
Daimon scrie:sa de-a Domnul sa ma contrazica
(am ales doar un exemplu)shak_shackled scrie:exprima foarte bine sentimentele in limba ei natala (...)
Sall all pai.....c au unii cu pierce-urile???? sau le e prea frika??? sau nusht e ciudat da zik asa yo am avut vreo 15 pierceuri pana akuma si imi mai fak in limba akuma cateva si deja in limba am o mica teama sa numi nimeresc arterele ca e grav si sfat pt amatori aveti grija dati pierce-urile de jos in sus si nu nimeriti nici o vena ca nu de altceva da in 2 minute aveti pe afara tot ce se poate numi sange si btw toata lumea vb de pierceuri din zona fetei da voi nu ati avut in ceafa sau in frunte sau in asa zisa gusa sau intre degete sau prin alte locuri mai...asa sunt marfa toate le iubesc si le voi iubi pe toate chiar dak poate imi vor scurta viata da asta e sunt in stare sa ma sacrifik pt ele se simt prea marfa si nu sunt kum fak unii de frumusete ci de placere te simti prea adevarat si mai ales dak esty cu adevarat un rocker tre sa te respecti pierce-urile merg cu pielea ) so...bye see ya around all
a si numi pasa de cum se uita la mine lumea sau ca vai sa vad cum arat dak ma duk akolo nu chiar putin imi pasa nu ma las condus de nimeni dak e ai conduc yo pe ei si....orikum stiti dak e cineva blacker pe aici stye ce vb
cr3tz scrie:se merita
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator