Shaki scrie:aiutzule nu fii nedrept, inbecibilu e pe departe la sectzia nerecuperabili
Da... oricum m-am prins, chiar daca nu stiu cine sunt dupa cum se vede sunt niste....
... even so... eu nu sunt.Shaki scrie:aiutzule nu fii nedrept, inbecibilu e pe departe la sectzia nerecuperabili
... even so... eu nu sunt.Shaki scrie:doamne fereshte fiule, nu vreau sa ma pomenesc cu cine shtie ce injurii shantiereshti pepe me

kant emir scrie:foarte tare breh, brava!
ella87 scrie:Baga-mi-as ce n-am, asta e zona lu Cartarescu, muta si tu actiunea, de exemplu in intersectia Barbu Vacarescu- Ceaikovski
cu timpul - nu saptamana asta ca nu mai doresc sa vizitez siteul asta si defapt sa intru pe internet... am multa treaba sapt. asta merg la editura si vreau sa mai ma uit peste toate capitolele. Vineri o sa merg deci bye. Promit ca o sa postez.
am multa treaba sapt. asta merg la editura si vreau sa mai ma uit peste toate capitolele
Hor.Ro.Writer scrie:A-) lPai asta este un efect al paranoiei... scrizofeniei - lol sper ca prietenul tau nu este)) da... normal asa este si la bautura.
cred... nu beau decat o data la cateva luni si foarte putin si... vin.
whatever scrie:auzi, inainte sa pleci, imi spui si mie totusi, scrizofenia asta prin ce se manifesta ?
whatever scrie:interesant. si schizofrenia ce e atunci ?
Eyewitness, nu este o razbunare dar ar fi o mare prostie sa imi dau cele mai bune fragmente :| Tu daca ai lucra la ceva foarte mult timp si te-ai chinui din rasputeri sa iti iasa bine ai da totul imediat pe internet? Nu cred.
Hor.Ro.Writer scrie:C...
Scrizofenici sunt acele persoane care au o sociofobie, sunt detasati de realitate si logic nu se implica in nici o activitate. = deci prefera sa fie singuri. Sunt morbizi. Gandesc haotic, au halucinati (auditive in general). ETC.
Desi am mai auzit de el nu am citit nimic din lucrarile lui. Deci nu pot vorbi nimic aici.Of doamne acum spun totul chiar totul aici despre toata psihologia? Doamne...
Hor.Ro.Writer scrie:Te scuz. Am vorbit cu psihologi si un psihiatru despre multe lucruri si au zis ca sunt normalca sa vezi.... + mi-a iesit IQ-ul 160 (sau 170) cam asa. Am fost mai demult. Dar mai vorbesc cu ei - fara dosar - doar cand mai imi vine o idee.
eyewitness scrie:ai da pula mea motanel
duar doi uameni in lumea asta te pot concura, invincibilu si gigicifre
sa fiti ocrotiti!
eyewitness scrie:motanel, io-s (vorba neamtului) spiciles

cr3tz scrie:da a si constientizat asta?
.
HAHA si chiar a mers.
)Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator