plizzzzz

Initial trimis de Rolf
Io stiu ca numai Stapinul Inelelor. Pentru restul, cred ca trebe intrebat la British Council sau Biblioteca americana, editii in engleza, bineinteles.
Initial trimis de Rolf
Pai cred ca si asta a aparut ca sa pregateasca teren filmului, asa ca altele... probabil doar daca se vinde LotR bine.
Initial trimis de b0nechina
Pai, in afara de LotR mai sunt doar doua: The Silmarillion si Unfinished Tales.
Ma indoiesc insa ca vor fi traduse in romana, cel putin Silmarillion nu e genul sa dispara din librarii in doua zile. Nu mai zic ca e imposibil de tradus.
Chiar asa, Rolf, traducerea la LotR cum este? E citibila, sau provoaca greturi?
Stai sa caut, sa ma documentez ce-i cu ele...
Prima e "dictionar" de elfa si alte limbi, de ultima stiu ca exista, restu' ce-or fi?
Initial trimis de Rolf
A, editia de la noi a aparut inaintea filmului cu citeva luni. Si costa mult peste 300.000 lei.
Initial trimis de Rolf
Am inteles ce vroiai sa zici, de aia am atras atentia ca de fapt costa chiar mai mult de 300.000. Ce, editia necartonata e mai eftina? Pai de ce o am io pe aia cartonata, care are si tot felu de belele, pe care le-am zis mai sus? (retoric)
Uite, vezi, pe mine asta ma scoate din minti la cartile traduse (ca si la filmele subtritrate): de ce mama naibii nu lasa denumirile in limba originala, si vin cu expresii din astea colorate, de-ti vine s-o iei la fuga? Ce dracu-i aia "valceaua despicata"? Gruiurile Gorgane??!?!?! Omigod, omigod!
Ah, mi-am amintit ce voiam sa zic de mult: am the Hobbit + LOTR in format pdf (13MB) . Daca il vrea cineva, sa zica, vedem cum facem (pentru mail e cam mare).
Ah, mi-am amintit ce voiam sa zic de mult: am the Hobbit + LOTR in format pdf (13MB) . Daca il vrea cineva, sa zica, vedem cum facem (pentru mail e cam mare).
Da, shefu'!
Marcheaza inca un subjugat pe lista!
Doritorii sunt rugati sa trimita un PM la subsemnata, ca nu poci sa postez linku' chiar asa, pe fatza!
Cati au mai ramas? 4817?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator