hallmark channell

sub lumina lanternei magice

hallmark channell

Mesajde onk » Mie Feb 13, 2002 11:06 am

...prinde cineva? e un canal tare, cu ecranizari bestiale, cu filme proprii, in general povestile literaturii universale, seherezada, merlin, alice in tara minunilor, cleopatra, don quijote, ...
onk

e tare

Mesajde Vizitator » Mie Feb 13, 2002 9:10 pm

e tare! l-am prins shi io mai demult
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 13, 2002 9:39 pm

Stiu ca e tare ! E pay /view ?
.......
Dar ce ? HBO-ul nu e tare ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Feb 15, 2002 3:54 pm

.......
Dar ce ? HBO-ul nu e tare ?

ba da,dar hallmak-ul are un alt "stil"--da multe filme care sunt ecranizari dupa marii clasici....asta pt.ca hallmark e de fapt una dintre cele mai mari librarii britanice(pare-mi-se ca au si editura sau ceva de genul...stiu ca pe felicitari scrie "Hallmark product")iar studioul particular are ca scop alternativ de a promova literatura si de a face reclama,indirect,tuturor aparitiilor lor.

sunt filme produse de studioul h/m.,cu actori nu chiar faimosi,dar foarte buni,si cu bugete enorme--isi permit--si multe sunt facute pentru micul ecran si nu pt. cinematografe.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Rolf » Vin Feb 15, 2002 3:59 pm

Mda, la noi il au unii operatori de cablu, da putini, nu prea se inghesuie sa-l ofere, mai ales ca pt. piata ro un payview ajunge.
Rolf
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 15, 2002 4:10 pm

da nu e payview...si are o claritate a imaginii bestiala...da baga la filme cu negri, de zici ca-i mtv
onk

Mesajde Rolf » Vin Feb 15, 2002 4:14 pm

A da? Io am crezut ca e pay, da Moshu de fapt intrebase, nu afirmase asta... E, io nu-l prind, desi as fi preferat in loc de B1 sau Realitatea sau canale nemtesti/turcesti/spaniole care sunt TVR1 in alte limbi si nu ma intereseaza oricum.
Rolf
Junior Member

Mesajde onk » Vin Feb 15, 2002 4:17 pm

si mai are o chestie dementiala, ca din cand in cand da secventele de desene animate de la olimpiada(?) din nu stiu ce an, cu hipopotamu intelept si greoi si matzele isterice, care se intrec intre ei si pisicile o iau la botic...
onk

Mesajde Mirela » Vin Feb 15, 2002 4:33 pm

[quote]Initial trimis de onk
[B]si mai are o chestie dementiala, ca din cand in cand da secventele de desene animate de la olimpiada(?) din nu stiu ce an, cu hipopotamu intelept si greoi si matzele isterice, care se intrec intre ei si pisicile o iau la botic...

mda....matza si hipopotamu'sunt un fel de "trade mark" al alora de la hallmark...apar pe o groaza de felicitari si pe unele pe spate(ca semnatura).
imi plece si mesaju'din desenele alea...e unu'din desenele alea animate pt.adulti...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Rolf » Vin Feb 15, 2002 4:44 pm

Aoleoooo! Cu mitza si hipopotalamu? Ma spargeam de ris, le dadeau pe bulgari in pauze la emisiuni sportive, da de atunci (inainte de 89) nu le-am mai vazut, mereu ma intrebam unde le-oi mai putea gasi. Tari de tot!
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Feb 15, 2002 4:46 pm

pe bune,acum ii gasesti pe felicitarile hallmark...si pe alte obiecte de papeterie de-ale lor.
mie imi plac la nebunie...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Rolf » Vin Feb 15, 2002 4:57 pm

Nu mah, io ziceam ca vreau sa mai vad desenele alea cu ei, ca erau caterincoase, adica sa-i vaz la teveu. Poate imi baga astia hallmarku totusi.
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Feb 15, 2002 5:01 pm

aaahhh...io ziceam ca nu ma crezi...

ii da intre filme si...in timpul filmelor,in pauze.care pauze nu sunt pt.reclame la detergenti si paste de dinti,slava domnului,ci la alte filme de pe hallmark,of course.

e una care pe mine ma amuza rau de tot...cu echipa de matze si aia de hipopotami la rugby..da'de fapt toate sunt "caterincoase",ca sa te citez...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Vizitator » Vin Feb 15, 2002 7:37 pm

Eu sunt la Astral ..si nu prind Hallmark ! In schimb ..vorba lui Rolf...ne-au bagat o serie de posturi inutile.
Am vazut ca pe Hallark dau filme gen "Jack si vrejul de fasole" ,"Mica sirena" ..etc.

Mi-as dori sa-l vad si eu pe Hipopotamul intelept ! :D
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 15, 2002 7:38 pm

Je e ala de mai sus...dar m-am logat cu numele incorect scris ! :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Feb 15, 2002 10:01 pm

eu in vacanta de iarna pe hallmark am vazut alba ca zapada,hamlet,si cate altela.am mai vazut un film care te-ar interesa,moshule...e despre irlanda,cu spiridusi,zane,leprechauns etc....si peisajele,autentic irlandeze.........
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Film Romanesc la Festivalul din Montreal

Mesajde CRISTIAN-STEFAN » Dum Noi 24, 2002 10:31 am

La Festivalul de Film din Montreal am avut ocazia sa vad un film romanesc f. bun,"Patul lui Procust",in regia lui Sergiu Prodan
si partenera lui al carui nume imi scapa acum,cu Maia Morgenstein si Gheorghe Dinica.A fost o deosebita surpriza sa gasesc un film romanesc in cadrul acestui festival de film f. popular aici in Canada,si o placere deosebita sa-l ascult in Romaneste(cu subtitrare in engleza).Regizorul mi-a spus ca venea de la festivalul de la Berlin,unde filmul a fost aplaudat la final cu entuziasm de un public german.Filmul a fost aplaudat si in Montreal ,la final.Vi-l recomand din inima,nu cred ca veti fi dezamagiti,poate doar daca ati citit romanul si vi-l imaginati altfel.
Mi-a spus ca este in cautare de distribuitor,deci s-ar putea sa nu fi jucat inca in Romania,dar cind va ajunge,cred ca se va scrie despre acest film.Daca cunoasteti si alte situri despre cinematografie in Romania,mi le puteti sugera,in special daca exista vreun site profesional,baza de date cu regizorii,si scenaristii romani.
Cristian,24 noiembrie 2002
CRISTIAN-STEFAN

Re: mesajul de mai sus

Mesajde angus » Mie Noi 27, 2002 6:31 pm

welcome printre noi, te ashteptam shi cu alte posturi.
vezi ca exista un thread cu filme romaneshti, poate mai gaseshti pe acolo ceva informatzii utile.
uite un linc la un site interesant, gaseshti in el shi filme romanesti, ma rog, nu chiar ce vrei tu, da' e un pas inainte:
http://www.cinemagia.ro
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Înapoi la Film