Al doilea film din facut dupa seria Harry Potter s-a dovedit un adevarat succes.
Dupa ce cartile au fost cele mai vandute din intreaga lume a tuturor timpurilor, al doilea film ca si primul a reusit sa-si amortizeze investitia chiar din primul weekend !
Nu pot sa remarc faptul ca Dan Redcliffe interpreteaza rolul lui Harry la fel de mizerabil ca si in prima parte. In afar faptului ca a sculat hormonii cu prima parte din fetele de 12 ani, prin ochii sai albastrii. E clar ca a primit rolul prin relatii, a se vedea natia parintilor. Bine inteles este un anti-talent recunoscut de toata lumea normala la cap (si de critici).
Dar pe ansamblu filmul este superior primului, dar nu se ridica la nivelul cartii.
M-au impresionat imaginile de ansamblu asupra castelului "Hogwarts". Pustii au crescut mult, iar Ron (Rupert Grant) e mai simpatic, iar Hermione (Ema Watson) mai convingatoare.
Noul personaj Lockhart face valuri de ras, prin ingamfarea sa imbecila si zambetul tamp ce il afiseaza cu orice ocazie.
De remarcat faptul ca Dan Redcliffe, a provocat voma in sala de cinema, cu niste reactii false, neintrand nici macar putin in pielea personajului m-a facut sa ma conving ca intr-adevar este pe platoul de filmare dintr-o eroare. JALNIC!
Harry Potter and the Chamber of Secrets!
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Harry Potter and the Chamber of Secrets!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Hmmm... din intamplare am vazut si eu filmul. Si, desi sunt nitelus anti-fan Harry Potter tre' sa recunosc ca filmul e unul bun spre foarte bun, cu actiunea bine dozata, efecte spectaculoase si linie epica suficient de buna incat sa nu strice filmul.
Merge la un 8.5 spre 9.
Merge la un 8.5 spre 9.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Si pe mine ma oftica fata lui Daniel Radcliffe,dar...asta e...vreau sa spun ca am observat ca toate fetele din jurul meu sunt innebunite dupa ala...Doamne...
Imi pare rau sa-ti zic,dar...de Gilderoy Lockhart chiar mi-a placut putin o data...eee,doar numele...in rest nu prea.
De la mine te poti astepta la orice...daca mi-a placut si inca mai imi place de Christian Coulson(Thomas Dorlent Cruplud).
Si...fata lui Ron e......cam de tamp,dar...e "dragut".
PS:Din film,singurul care-mi place la nebunie e Tom Felton(Draco).
Imi pare rau sa-ti zic,dar...de Gilderoy Lockhart chiar mi-a placut putin o data...eee,doar numele...in rest nu prea.
De la mine te poti astepta la orice...daca mi-a placut si inca mai imi place de Christian Coulson(Thomas Dorlent Cruplud).
Si...fata lui Ron e......cam de tamp,dar...e "dragut".
PS:Din film,singurul care-mi place la nebunie e Tom Felton(Draco).
- Titina
- Junior Member
Daniel Radcliffe a fost ales in principal pentru marea asemanare cu personajul cartii ( scriitoarea a avut cuvantul decisiv in alegerea actorului )
Kenneth Brannagh(prof. Lockhart) e cool , m-a surprins foarte tare recunsocandu-l in film , iar la cateva zile mai tarziu am vazut un nou film cu el , intr-un rol total diferit , ceea ce m-a surprins si mai tare .
Ma intreb acum ca a murit Richard Harris ( RIP ) pe cine or sa aleaga pentru a il inlocui ca prof. Dumbledore .
Per total...un film dragutz , merge de vazut ca deconectare si daca nu ai altceva mai bun de facut , efecte speciale cool si scene chiar dragutze . But still , my preference goes to the book .
Partea a treia o sa fie cel mai cool de urmarit , chiar ma intreb cum or sa ii infatisheze pe Dementori :con: si pe Grimm
ps : atasat e o poza cu mine de acum doua veri , cand ne-au organizat profesorii un joc improvizat de Quidditch pe maturile femeilor de serviciu . snitch-ul nu se vede in imagine ( era confectionat din carpe aurii carora profa de arta le cususe un fel de aripioare . ) ma rog , important nu e sa ma vedeti pe mine ( scuzati neclaritatea pozei , din cauza de aparat prost si fotograf najpa ) ci sa prindeti ideea generala...cam cum e cand elevi (majoritatea din terminala) si profesori in toata firea ( la urma am avut si meci students vs. teachers ) se apuca de alergat ca disperatii dupa o minge roz si un maturoi intre picioare , imbracati in robele de scoala ( alea negre sunt robele de scoala...da , faceau parte din uniforma noastra de zi cu zi de ma simteam ca un fel de Batman in varianta feminina si cu fusta...iar alea albe robele de capela , de duminica si sarbatoare . ) Oricum , let me tell you that it's great fun !
Kenneth Brannagh(prof. Lockhart) e cool , m-a surprins foarte tare recunsocandu-l in film , iar la cateva zile mai tarziu am vazut un nou film cu el , intr-un rol total diferit , ceea ce m-a surprins si mai tare .
Ma intreb acum ca a murit Richard Harris ( RIP ) pe cine or sa aleaga pentru a il inlocui ca prof. Dumbledore .
Per total...un film dragutz , merge de vazut ca deconectare si daca nu ai altceva mai bun de facut , efecte speciale cool si scene chiar dragutze . But still , my preference goes to the book .
Partea a treia o sa fie cel mai cool de urmarit , chiar ma intreb cum or sa ii infatisheze pe Dementori :con: si pe Grimm

ps : atasat e o poza cu mine de acum doua veri , cand ne-au organizat profesorii un joc improvizat de Quidditch pe maturile femeilor de serviciu . snitch-ul nu se vede in imagine ( era confectionat din carpe aurii carora profa de arta le cususe un fel de aripioare . ) ma rog , important nu e sa ma vedeti pe mine ( scuzati neclaritatea pozei , din cauza de aparat prost si fotograf najpa ) ci sa prindeti ideea generala...cam cum e cand elevi (majoritatea din terminala) si profesori in toata firea ( la urma am avut si meci students vs. teachers ) se apuca de alergat ca disperatii dupa o minge roz si un maturoi intre picioare , imbracati in robele de scoala ( alea negre sunt robele de scoala...da , faceau parte din uniforma noastra de zi cu zi de ma simteam ca un fel de Batman in varianta feminina si cu fusta...iar alea albe robele de capela , de duminica si sarbatoare . ) Oricum , let me tell you that it's great fun !
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
oops , shit , am uitat sa va atasez poza . cer mii de scuze ! 

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de Mirela
Daniel Radcliffe a fost ales in principal pentru marea asemanare cu personajul cartii ( scriitoarea a avut cuvantul decisiv in alegerea actorului )
Partea a treia o sa fie cel mai cool de urmarit , chiar ma intreb cum or sa ii infatisheze pe Dementori :con: si pe Grimm![]()
ps : atasat e o poza cu mine de acum doua veri , cand ne-au organizat profesorii un joc improvizat de Quidditch pe maturile femeilor de serviciu . snitch-ul nu se vede in imagine ( era confectionat din carpe aurii carora profa de arta le cususe un fel de aripioare . ) ma rog , important nu e sa ma vedeti pe mine ( scuzati neclaritatea pozei , din cauza de aparat prost si fotograf najpa ) ci sa prindeti ideea generala...cam cum e cand elevi (majoritatea din terminala) si profesori in toata firea ( la urma am avut si meci students vs. teachers ) se apuca de alergat ca disperatii dupa o minge roz si un maturoi intre picioare , imbracati in robele de scoala ( alea negre sunt robele de scoala...da , faceau parte din uniforma noastra de zi cu zi de ma simteam ca un fel de Batman in varianta feminina si cu fusta...iar alea albe robele de capela , de duminica si sarbatoare . ) Oricum , let me tell you that it's [B]great fun ! [/B]
1.multumesc ptr. ca ai dat numele actorului in rolul lui gilderoy Lockhart...sa caut shi-o pe net cand n-am ce face.
2.in rolul lui Dumbledore va fi ala...ala din Stapanul Inelelor.
3.mie vol. 3 nu prea mi-a placut.Cel mai k-lumea mi s-a parut al patrulea...mai ales cand a murit Cedric Diggory... ;y (joking.)
- Titina
- Junior Member
Nu-i asa , X-Tina ? e absolut dezgustator ! Nu merita numele de actor !
.........
a patra carte e cool , mi se pare ca e cea mai reusita . Deja personajele sunt bine conturate , sunt mai puternice , mai mature , pana si autoarea are o atitudine diferita , e mult mai sigura de sine insusi cand scrie , da detalii mai multe fara sa ii fie frica_ca o sa plictiseasca .
dar mie partea a III-a imi place pentru ca apare schimbarea aia in tonul povestirii...care pregateste parca partea a IV-a...plus ca apare Sirius , apar Dementorii ( si ce descriere mijto le face , asta nu mai e descriere pentru cei mici )
.........
anyways... nu cred ca Ian McKellen o sa ia rolul de prof. Dumbledore , da' vorba aia , at this stage , nimic nu ma mai surprinde .
.........
a patra carte e cool , mi se pare ca e cea mai reusita . Deja personajele sunt bine conturate , sunt mai puternice , mai mature , pana si autoarea are o atitudine diferita , e mult mai sigura de sine insusi cand scrie , da detalii mai multe fara sa ii fie frica_ca o sa plictiseasca .
dar mie partea a III-a imi place pentru ca apare schimbarea aia in tonul povestirii...care pregateste parca partea a IV-a...plus ca apare Sirius , apar Dementorii ( si ce descriere mijto le face , asta nu mai e descriere pentru cei mici )
.........
anyways... nu cred ca Ian McKellen o sa ia rolul de prof. Dumbledore , da' vorba aia , at this stage , nimic nu ma mai surprinde .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Ce pot sa va zic, mi-a placut filmul asta e adevarat dar a avut 145 de greseli de filmare........iar Harry Potter and the Philosopher's Stone a avut 154 de greseli..............cam multe.........

-
Aliks_2003 - Junior Member
Initial trimis de tUdOrUK
E un film de tocilari sau de copii mici
lol da scuza-ma ca tu esti inte;ligent.. se uita cui ii place si daca ii place eu am ambele parti nu pot sa zic nici ca ma arunc in gat dupa.. un film obijnuit unii considerandu-l mai special altii nu (indiferent de varsta)
-
ograsa - Junior Member
Dupa parerea mea amandoua filmele Harry Potter sunt un adevarat succes!Eu sunt un mare fan Harry Potter si cred ca Daniel Radcliffe este cel mai potrivit in rolul lui!
- angel_girl
- Junior Member
Imi place foarte mult filmul.
Imi place Danieln Radcliffe, este potrivit pentru rolul lui Harry Potter.
In schimb ma oftica Gilderoy Lockhart. Are fata de tampit!
Imi place Danieln Radcliffe, este potrivit pentru rolul lui Harry Potter.
In schimb ma oftica Gilderoy Lockhart. Are fata de tampit!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1